Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

demo

#1606 Re: Re: Re:

2012-12-31 12:30

#1605: MIP - Re: Re:

Pane MIPe, tak mně připadá, že byste měl jít do "školy slušného chování". Chvástáte se a myslíte, kdovíjak jste vtipný.

Paní Veronice i mně  (v minulých diskusích) klidně tykáte, i když jsme spolu  "husy nepásli." Často diskutuji s lidmi, kteří mají odlišné názory, ale diskuse se odvíjí na slušné úrovni. Právě o tom je demokracie - ctít odlišný názor toho druhého.

Myslím, že základní rozpor mezi oběma tábory je ten, že se neustále poukazuje na minulost, třeba na padesátá léta. Tenkrát jsme byli "kolonií Sovětského svazu." Rozhodly o tom mocnosti na Teheránské konferenci. Gottwad musel dělat to, co nařídil Stalin, jinak by dopadl stejně špatně jako Slánský. Dnes jsme součástí NATO a EU, je tedy úplně jiná situace. Tenkrát se historie podávala mládeži zkresleně. Dnes tomu ovšem není jinak - viz bratří Mašínové.

Minulý režim byl v mnohém špatný, o tom není pochyb, ale měl však i mnoho pozitivního. To jsme měli přebrat a bohužel nepřebrali.

Věřte, že sprostotami své odpůrce nepřesvědčíte. K tomu potřebujete argumenty. Znovu opakuji, že nejsem komunistou a nikdy jsem nebyl.

Odpovědi

Veronika

#1608 Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 12:43:49

#1606: demo - Re: Re: Re:

Dobrý den, asi nemá cenu s něčím takovým jako je pan MIP diskutovat. Nemá cenu diskutovat s něčím, co jen nadává. Takoví lidé jsou marní. Můžu se bavit s někým,kdo má jiný názor, než já, ale rozhodně to není tohle pod označením MIP.

Každý režim má v sobě něco pozitivního i negativního, já to beru, ale proč tihle individua jako je MIP neuznají i chyby dnešní vlády?

Jako největší  průšvih dnešní doby vidím nezaměstnanost.

MIP

#1611 Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 13:02:28

#1606: demo - Re: Re: Re:

Ohraný šlágr "nejsem komunistou a nikdy jsem nebyl" už znám. Dobrá, komunistou nejste a jako komunista se projevujete. Když to tak chcete, pro mne nic moc rozdíl.

O tom, co bylo na tom minulém režimu "pozitivního" bych rád něco slyšel. I když jsem to vlastně už také slyšel mnohokrát, poslouchal jsem to 40 let. A bylo to jako v tom vtipu o poruše v mozku mezi okem a uchem (na vás by to byl ovšem "sprostý" vtip, leč blaho socializmu plně vystihující). S komunisty (i těmi, co "nejsou komunistou a nikdy nebyli") nemám moc chuť diskutovat. K diskusi byla vhodná doba dlouhých 40 let. Kdo ovšem chtěl tenkrát diskutovat, nesměl se divit, jak dopadl. Nyní už čas na diskuze s komunisty skončil. S póvlem, ktarý je nepoučitelný, neschopný jakékoliv reflexe, to ostatně ani nemá cenu. Vy ovšem  "nejste komunistou a nikdy jste nebyl"  takže ještě toto: ani by mne nenapadlo "neustále poukazovat na minulost" (i když vím, že opravdu platí, že kdo se z minulosti nepoučí, tak si ji zopakuje), kdyby minulost ve formě zrůd jako je Baborová a Sloup a podobní se tu neustále znovu nevnucovala a sama nepřipomínala, kdyby nebyla (tato minulost) tak drzá, že mně, pamětníka, bude zase autoritativně poučovat, jaké to vlastně bylo skvělé za její vlády a jaký jsem vůl, že to nechápu. Kdyby se tu zase neroztahovaly lidské krysy Falmer a podobní. Tato lidská špína sice už nemá za zády SSSR, ale aby se dostala k moci, bude ochotná sloužit i jiným a je takových bohužel na světě dost....

A mimochodem, "nejste komunista a nikdy jste nebyl", ale drze lžete jako komunista. Třeba tisíckrát vyvrácenou lež o "Teheránské konferenci".Přečrěte si konečně, jak to bylo doopravdy, za co může a za co nemůže "Teherán", literatury je už dost, protože jedna pozitivní stránka minulého režimu, cenzura, už neexistuje... A jestli by Gottwald dopadl jako Slánský? Za prvé do spolku s rusáckými gaunery a zločinci vstoupil dobrovolně (jezdil se tam učit kroutit krkem druhým) a za druhé, dáváte mu správné vysvědčení: lidská svině, která, aby zachrámila sebe, neváhá zavraždit druhé a dokonce vydá vrahům celý národ.... Měl byste to vysvětlit soudružce Semelové. Bestii, která se dnes zase (jako ta minulost) dere zase k moci....

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...