Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

demo

#2925 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komentáře pod článkem

2013-01-02 16:02

#2922: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komentáře pod článkem

Neobhajuji režim, měl mnoho negativ, ovšem i pozitiva (úroveň školství, zemědělství,..), ale výsledky krajských voleb.  Petice a demonstrace k demokracii jistě patří, ale nezdá se Vám, že to "zašlo" příliš daleko?

Vám přijdou normální hysterické  a vulgární útoky?  A co úroveň diskusí pod  peticemi i články, např. na PL? Již jsem to psal, pan Rosocha "otevřel Pandořinu skříňku."

Nechci nikoho hodnotit, ale mám dojem, že plno diskutujících  "neví, která bije", pouze se vyžívá ve vulgaritách.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#2927 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komentáře pod článkem

2013-01-02 16:30:49

#2925: demo - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komentáře pod článkem 

Neuvedl jste, myslím, dobré příklady:-)....školství bylo zideologizované, naprosto nesvobodné, ... a zemědělství? Vím jen, že honba za výnosy byla zaplacena zdevastováním přírody a půdy...

Ne, nemyslím si, že to zašlo daleko. Petice je slušnou formou napsaná, demonstrace probíhají poklidně ... spíš mě zaráží dost podrážděná reakce...

Nevím o žádných útocích ... vulgarit se tu dopouští jedinci z obou táborů ... a nechci polemizovat, který víc... Pan učitel Rosocha neotevřel žádnou skříňku....problém nevyrovnání se s komunistickou minulostí je prostě velkým problémem. Není možné na jedné straně zákonem komunistickou ideologii označit za zločinnou a na straně druhé tolerovat stranu stejného názvu. Jedno, nebo druhé by mělo zmizet...

To není o tom, kdo ví a kdo ne. To je o střetu vidění světa o rozlišných názorech...je jen otázkou, jakou formou kdo svůj názor prezentuje...