Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#2946 Re: Re: Re:

2013-01-03 16:07

#2944: demo - Re: Re:  

Víte, cokoli sebevíc ušlechtilého, postaveného na zadrátovaných hranicích a nesvobodě pohybu i názorové, nemůžu nikdy obhajovat. A zločiny spojené s prosazováním takových myšlenek už vůbec ne...

I já jsem tady žil a své pocity a zkušenosti jsem Vám popsal....pokud máte jiné, neberu Vám je.

Komunismus je pro mne zločinecká ideologie, a kdo se jí zastává obhajuje pro mne neobhajitelné...ať někdo mává knížkou, nebo ji odhodil ... jsem přesvědčený, že něco z toho morálního bahna na něm ulpělo tak jako tak...

S komunisty jste buď musel výti, nebo se trochu přiohnout ... nebo byl problém. Myslím, že Občanský průkaz celkem vystihl s jistou uměleckou nadsázkou dobu, jak jsem ji vnímal. Jistě, ne každý major u policie byl například negramot, ne každá ruská panička se tu chovala jako v obsazené gubernii ... ale, že se tu mlátili lidi, vyhazovalo ze škol a .... to vše je pravda. Smutné, co?:-)

Odpovědi

demo

#2949 Re: Re: Re: Re:

2013-01-03 17:39:59

#2946: - Re: Re: Re:

Ano, s komunisty jsme museli výti nebo se přiohnout. Souhlasím. A jak je to dnes?  Svoboda je krásná věc, ale... "Kde začíná svoboda jednoho, končí svoboda druhého". Opět tu máme lidi "s ohnutými hřeby", kteří mlčí, aby nepřišli o práci.

V našem městě se jeden podnikatel nechal slyšet, že nebude trpět ve svém podniku nikoho, kdo bude organizován v odborech.