Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

kreja

#2965 Re: Re: Re: Nikdynebylkomunista zase blábolí.Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komentáře p

2013-01-03 22:15

#2959: Lada - Re: Re: Nikdynebylkomunista zase blábolí.Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komentáře pod č

Tak, teď jsem se nejdřív docela zasmál... Pak ale... Nevím kde jste byla 24.12. 2012 nakupovat vy, a ten váš předpřispěvatel. Možná někde v Albánii. Nicméně, pokud byste se lajdala před sámoškou, někdy v pětaaosmdesátym kolem pátý, tak by vás tak maximálně perlustrovali fízláci s podezřením na potulku. Je k neuvěření, jak může bejt, ještě dnes, někdo takhle drzej a nepokrytě veřejně lhát.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#2974 Re: Re: Re: Re: Nikdynebylkomunista zase blábolí.Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komentá

2013-01-04 10:22:48

#2965: kreja - Re: Re: Re: Nikdynebylkomunista zase blábolí.Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komentáře p 

ale krejo, kdepak jste to žil? v sámošce kolem pátý jsem před pětaosmdesátým byla denně, měla jsem totiž pracovní dobu do 16. hodin. A fízláky jsem tam teda nepotkávala. Laskavě nikoho nenapadejte, že tu nepokrytě veřejně lže. Souhlasím s paní Ladou, že v obchodech to vypadalo před Vánoci přesně tak, jak popisuje ona (i předpřispěvatel). My bydlíme blízko hranic, tak si raději jezdíme nakupovat do Rakouska, na nakupování tady už nemám nervy – tady v obchodech prodávají často svinstvo.