Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3415 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poučme se z historie

2013-01-17 16:43

#3412: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poučme se z historie 

A já jsem toho názoru, že pouze přes vzdělání je možné nepřizpůsobivé kultivovat a začleňovat do společnosti... Vím, jde o složitou otázku, kterou těžce řeší moudřejší hlavy:-)

Ano, knihu jsem četl, dokument jsem viděl ... samozřejmě, geny fungují ... přesto, společnost má pouze dvě možnosti. Buď takové lidi vyloučit na periferii a represí je držet v bezpečné vzdálenosti od většinové společnosti, nebo zvýšit životní úroveň a vzdělanost v takovém etniku. Znovu říkám, Amerika se rozhodla a výsledky se dostavují...

Z mnoha jiných a pro mne závažných důvodů se nehodí na prezidenta Miloš Zeman. Nechci je tu vyjmenovávat, Váš názor nehodlám měnit... Nicméně pro mne, po katastrofálním účinkování Václava Klause, bude případně i Miloš Zeman akceptovatelný ... Mám také výhrady k panu knížeti ... například Kalouska..... to, že nezná přesně otázku vzdělávání dětí, je to poslední, co mi vadí:-) Na to jsou tu přece odborníci, kteří by jej měli fundovaně informovat:-)) Ostatně, pochybuji, že Miloš Zeman má nějaké výrazně větší znalosti této problematiky ...

Myslím, že problémem je už to, že se taková škola jmenuje "zvláštní"....

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3417 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poučme se z historie

2013-01-17 18:00:44

#3415: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poučme se z historie

Ona už se nejmenuje zvláštní, ale praktická. Psal jsem to postaru. V poslední době už otázku Romů tolik nesleduji, v našem městě jich zaplaťpánbůh moc není. V mém dřívějším bydlišti jich bylo dost, vím, že se jim věnovala ve škole velká péče, ale výsledky neodpovídaly.

Jsem si vědom, že to společnost bude muset řešit, situace je zřejmě čím dál horší, jak nám ukazují i v televizi.  Jenže tato vláda má dost co dělat sama se sebou. Právě probírají v PS amnestii. Jak můžeme chtít nějakou morálku od společnosti, když prezident a vláda dělá to, co dělá? A pan Schwarzenbezg je prvním místopředsedou této vlády.