Respektujte výsledky voleb!!!

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#44 jan bláha

2013-01-29 12:50

Pane Karle Schwarzenbergu.Měl by jste uklidnit Vaše sfanatizované fanoušky a umělce. A vyzvat je.Aby přijmuli porážku se vztyčenou hlavou.Situace se jen zbytečně vyhrocuje.Ukažte svojí noblesu,slušnost a čest.Zkuste si přečíst můj komentář....Nechci přilévat olej do ohně.jeden ze zhrzených voličů.Tam ke společnosti ostatních vedl řeči o emigraci,jaký je Zeman prase atd.Svou řeč zakončil slovy:,,Vůbec nevím proč by o prezidentovi měla rozhodovat lůza,která nemá inteligenci a někde hákuje za 50 kč na hodinu.A nebo ta přiblblá Morava"...Samozřejmě jsem nic neřekl...Ale myslel jsem si svoje.Za prvé o této volbě rozhodli lidé,kteží žijí v této zemi.100% lidé z různých sfér a z různých důvodů.Mohu to dokázat tím,že jsem podnikatel a nedostatkem rozhodně netrpím.Ale tak jsem se zamyslel.Jestli tací lidé jako on,by měli rozhodovat o směrování naší země?Jak by se dotyčný pán asi tvářil,kdyby ráno přišel do sámošky a tam nenašel teplé rohlíky?Jak by se asi tvářil,kdyby se svojim novým Mercedesem nevyjel na silnici,protože by nebyla odklizená?Jak by se asi tvářil,kdyby se v jeho schránce neobjevila pošta?Nebo by mu nikdo nevyvezl popelnice?Atd,atd,.....Žijeme všichni v této malé zemičce.A volební právo máme všichni.Nedovolím si soudit nikoho.Jsme každý z jiného těsta,Jinak smýšlející a s jinou mentalitou.Ale o tom demokracie přece je...Podřídit se názoru většiny.Uznat porážku.A odejít se vztyčenou hlavou.Kdo to nedělá,tak základy demokracie nepochopil...To co teď dělají Vaši příznivci, je právě toto nepochopení demokracie.

Odpovědi

Laďa

#304 Re: jan bláha

2013-01-31 11:17:41

#44: - jan bláha

S tímto nelze nesouhlasit. Jen by mě zajímalo, kdo, nebo spíš co je to za inteligenta, co pohrdá 75-80% občanů, co nemají ani průměrný plat deklarovaný vládou. Proč tento inteligent s tímto názorem nevyjde někam na náměstí a neřekne ho nahlas? No asi proto, že ví, že by si po takovém proslovu poležel nějaký čas, dlouhý čas v nemocnici.