Respektujte výsledky voleb!!!

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#421

2013-02-03 20:28

Nechci si ani představit, co by bylo kdyby Miloš Zeman volby nevyhrál. Jeho příznivci by snad vyvolali občanskou válku. Ohání se demokracií, ale snaží se umlčet každého kdo s nimi bezvýhradně nesouhlasí. Volby dopadly jak dopadly a jejich výsledek je třeba rsepektovat, ale KAŽDÝ má právo se k výsledku vyjádřit. Proč je nutné sepisovat petice k umlčení svých oponentů ? Proč je třeba neustále šířit lži a zlobu na hlavy ostatních kandidátů ?
Proč ne neustále nutné psát kometáře typu "Pravičáci si myslí..." (rozuměj pravičák je jaždý kdo nejásá dost hlasitě a nevolá dost důrazně po šibenicích a pod.)
nebo: " voliči Šláfengerga, Trautenberga atd. si myslí..." Je nutné trapně komolit jména oponentů ?
Miloš Zeman mi nijak zásadně nevadí i když jsem ho nevolil. Vadí mi však jeho "poněkud jednodušší" v voličstvo se svou záští.

Odpovědi

Suggy - autor petice

#422 Re:

2013-02-03 20:56:52

#421: -  

 Ano, máte pravdu. Vlastně, měl byste jí. Měl byste jí, kdybyste se stejným zápalem umravňoval pány umělce, kteří podobnou peticí protestovali proti osobě pana Zemana. Tam vám petice nevadila? Kdybyste stejně zapáleně umravnil pana Hřebejka, který nazval voliče Miloše Zemana Hnědými a rudými prasaty! Tady vám nevadí šíření záští a zloby? Tato petice vyzývá jen a pouze k respektování voleb. A že jsem zmínil historickou posedlost herců podepisovat petice? To pro zachování kontinuity! Tak prosím o trochu objektivity. Hezký den.

TD

#425 Re:

2013-02-03 23:53:30

#421: -

Pokud jsem měl možnost porovnávat oba tábory před volbami, daleko více se "zviditelňovali" příznivci Karla. Placky, číra, ...

A další postřeh - nebozí voliči Miloše se mnohdy ani neopovažovali svou volbu zveřejňovat, byli slovně napadáni, příp. jinak šikanováni. Viz počmáraný plot u Jandáka, odmítnutí spolupráce s Dejdarem, vyjádření Menzla o potomcích nevolníků se zbabělou povahou,...

Prostě mi přišlo, že voliči Zemana byli umírněnější. A u herců by mělo platit - "Ševče, drž se svého kopyta!" Ukázali proradnost, patolízalství atd.


Nepřihlášený uživatel

#439 Re:

2013-02-04 17:23:03

#421: -

Inteligence má v  sobě ještě větší zášť, než obyčejný člověk, o kterém se domníváte, že je jednodušší. Možná by Vám takoví ještě dali na frak ve znalostech a v chování :-/


Nepřihlášený uživatel

#517 Re: ty jsi ale demagogický kretén

2013-02-07 13:40:42