Petice za zruseni cirkusu Delfini v Praze

Quoted post

Ra

#185 Delfíni v Praze

2013-02-11 12:47

Lidi co blbnete.Petici jsem ani nedočetla do konce, považuji to za mírně řečeno nesmysl.Pravda je, že prakticky všechna zvířata chovaná v zajetí jsou trápena, ale zase na druhou stranu se tím některá, kterým hrozí vyhynutí podaří zachránit. Tyto show jsou ve světě běžně pořádaná - dá se říci za každým patníkem a nevím tedy co se tady zrušením vystoupení zachrání. Naopak je to jediná možnost jak hlavně dětem ukázat tato zvířata a co vše tito vysoce inteligentní delfíni dokáží.Když se tady v Čechách zruší vystoupení tak stejně pojedou někam jinam . Byla jsem na obdobném vystoupení před těmi 27 lety a stále na to ráda vzpúomínám. Od té doby jsem neměla příležitost delfíny vidět. A pamatuji si, že se střídali, aby nebyli unavení. Sice byli na vystoupení v přítomni, ale cvičila vždy jen polovina a druzí odpočívali.Samozřejmě proti trápení zvířat se musí bojovat, ale myslím, že toto je přehnané a že bychom se měli spíše rozhlédnout kolem sebe co zvířat - psů, koní atd je doslova trápeno u některých rádoby chovatelů. Toto vystoupení delfínů mi spíše připadá jako naučný program. Toto je můj názor a nekomentujte toto mé vyjádření dále, protože nemám čas takové nesmysly sledovat.

Odpovědi

MILUJI ZVÍŘATA FAKT

#189 Re: Delfíni v Praze

2013-02-12 17:58:01

#185: Ra - Delfíni v Praze

NAPROSTO S VÁMI SOUHLASÍM KONEČNĚ NÁZOR SE KTERYM SE STOTOŽŇUJI

Klára

#214 Re: Delfíni v Praze

2013-02-28 07:47:52

Tak tohle byl asi tak nejnormálnější komentář :) Chválím!! V komentáři není ani nenávist ani bláznivé nadšení,ale jen logické myšlení. Škoda,že takových lidí není víc,hned by bylo na světě líp :)

Nepřihlášený uživatel

#218 Re: Delfíni v Praze

2013-03-07 13:13:06

autor tohoto prispevku je absolutna spicka, ktora dokazuje aky su dnes ludia tupi a blbi....toto je tak otrasne hrozne co ta zenska pise...a najsmutnejsie na tom celom je, ze takto rozmysla drviva vacsina populacie...Vazena pani, delfini patria do oceanu a slobodne v nom plavat a nie do zajatia aby ste sa nich mohla pozerat...ak ich potrebujete vidiet, tak si pozrite nejaky prirodopisny dokument....zabila ste to komentom NAUCNY PROGRAM...vy si nevidite pred spicku svojho nosa, ak si myslite, ze toto je nejakym sposom naucne...ste hrozne nevzdelana a zadubena, ak mate tento nazor...je mi zle z ludi ako vy...taketo zmyslanie prinase len dalsie utrpenie zvierat pre nase potesenie....