Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#4084 Re: Re: Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČM a tří zločineckých organiz

2013-02-20 13:08

#4082: - Re: Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČM a tří zločineckých organizací

Mně osobně by disputace na téma paní Baborová a či bývalí členové STB nevadila. Paní Baborová bylo podle mého názoru osoba, která do problematiky školství viděla, takže se mi protesty proti ní příčily. Ale bývalého člena STB u moci nechci. Jenže když napíšu svůj názor, a nejen já,, tak se od jednoho diskutéra dočkám(e) jen urážek (viz oslovování pana Kota Kokotte) a tak trošku rozháraných a né moc logických antikomunistických frází. A "diskutovat" s osobou, která tady ventiluje svoji ubohost, mindráky nebo já nevím co, to fakt ne.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#4085 Re: Re: Re: Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČM a tří zločineckých org

2013-02-20 13:40:05

#4084: - Re: Re: Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČM a tří zločineckých organiz 

Nezlobte se, ale, že je někdo učitelem matematiky na základní škole, není možné považovat za jediný a dostačující parametr pro funkci školní radní...

Problém je, jak oddělit u komunistů ty, kteří si velmi zadali s režimem a ty, kteří méně, když oba se dnes hlásí ke všem ideovým východiskům, jsou spolu stále v oné partaji ... a tím i vlastně legalizují celou předlistopadovou činnost komunistické strany...

Ale souhlasím, urážky mi také vadí, z obou stran...nezastávám se tedy ani pana MIPa, i když vím, že si tu také musel vyslechnout své, přestože obsahově s ním jinak souhlasím ...

Nepřihlášený uživatel

#4089 Re: Re: Re: Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČM a tří zločineckých org

2013-02-20 14:57:18

#4084: - Re: Re: Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČM a tří zločineckých organiz

Asi se dá těžko očekávat jiné oslovení soudruha Kotta, než ...  Anebo, vy se s tímto exotem názorově sjednocen? Bývalí příslušníci STB, byl neuvěřitelný lidský dobytek a soudružka Baborová zcela dobrovolně vlezla do partaje, která tento dobytek přímo řídila...