MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#103851 To bylo zřejmé již včera. Všichni republikáni a obrovská část republikánů.....

2017-03-06 15:12

Trump si obviněním Obamy sám řekl o vyšetřování. Toho džina už do lahve nevrátí, odpovídá Anýž živě

....vyšetřování podpoří, jen malá část republikánů, tedy těch, co si uvědomují, že to smetr Trumpa, bude nějak trapně argumentovat. 

Je velmi pravděpodobné, Trump už více jak 10 měsíců v Bílém domě nebude a je vcelku docela pravděpodobné už nyní, že rovnou z Bílého domu půjde do kriminálu, neboť to vypadá, že si chtěl zajistit beztrestnost z jeho kriminální činnosti zvolením do ústavní pozice, podobně jako Miloš Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#103852 V rusákově ale žádné biliony rublů nejsou, rusákové je dávno vyměnili za dolary......

2017-03-06 15:14

 

Moskva vydá "lidové dluhopisy" pro obyčejné Rusy. Chce dostat do oběhu schované biliony rublů

 
 
  • Ministr financí Anton Siluanov vydá tříleté dluhopisy s výnosností 8,5 procenta ročně.
  • Cílem je přitáhnout úspory obyčejných Rusů, které mají momentálně na bankovních účtech nebo v hotovosti doma.
  • Obyčejní Rusové ale z historických důvodů státním obligacím příliš nedůvěřují, většinou na nich tratili.

....neboť v rusákově se žádný skutečný obchod bez dolarů neobejde. Bez dolarů nelze koupit nic skutečného nákup auta, bytu, či i jen pronájem bytu se bez dolarové hotovosti v Rusku nedá uskutečnit. Rubl je vlastně jen "bon", nikoliv měna. 

To je na tom jak Nebureš :-) výnos 8,5 % ročně, zdá se to hodně, ale inflace v rusákově není od této hranice ani dnes příliš daleko :-)

"Zlatý standard" rusáckých bonů, jak jím před dvěma lety vhrožovali ruští trotlové v této diskusi se ovšem drží na krásných 60 ruských bonech za jedinou skutečnou dolarovou minci, což je dobré říci, je hodnota velmi dobrá, byť stále dvojnásobná tomu, co rusáci platili za dolar v době před okupací Krymu a rozpoutání války na východě Ukrajiny ruskou pakáží. 


Nepřihlášený uživatel

#103853 Re: Re:

2017-03-06 15:16

#103812: - Re:  

 Ty jsi idiot?


Nepřihlášený uživatel

#103854 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-03-06 15:16

#103802: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

 Představa, že existuje mnokulturní společnost je absurdní, nikdy tomu tak nebylo. 

Miloš Zeman je ateista a to navíc ubohý ateista, kterého jeho ateismus vede k hanebnému jednání. 

Tedy vývoj společnosti není k zavírání očí před problémy ostatních lidí, ale snaha o pochopení i těch s kterými rozhodně jejich příběhy sdílet nechceme či přiliš nechceme,  přestože (i proto, že) i oni mají nějaké důvody, předpoklady, omezení, dispozice či nedispozice ke svým příběhům a je nepochybné, že jejich příběhy ovlivňují příběhy naše, až se to vůbec nezdá pravděpodobné.  

Tvoje fantasmagorické představy o rapu se obávám, jsou založeny na povrchní znalosti. 

Přestože se Zemanem jeho alkoholovou demenci a nacionální komunismus sdílet nechci, snažím se pochopit, jak do takového stavu dokázal zdegenerovat. Důvodem je jistě i mlácení jeho zvrhlou matkou na které si dodnes živě pamatuje a dokonce jej považuje pro něj a jeho spolužáky za prospěšné. 


Nepřihlášený uživatel

#103855 Re: Re: Re:

2017-03-06 15:21

#103853: - Re: Re:  

 Ty nějakou takovou adresu znáš, ty jsi nějakou takovou adresu v této či jiné diskusi uvedl a byla to realita. Vše, co bylo v této diskusi vydáváno jako no-go zóna, žádnou no-go zónou není. 

Dovedu si ovšem představit v 11 mil. Moskvě, že jsou místa, kam se opravdu nedá vkročit ani ve dne. Mnohé oblasti jsou odpudivé už ze street view na googlu. 

Evropan

#103856 Re: Musíme se spojit s Ruskem a Čínou!

2017-03-06 15:21

#103840: - Musíme se spojit s Ruskem a Čínou! 

V Číně vysokorychlostní vlaky již hodně dlouho jezdí. Do roku 2011 jezdili rychlostí 330 km/h., po nehodě, kdy se dva vlaky srazily, snížili rychlost na 300 km/h. V Rusku vyrobili jeden exemplář pseudorychlovlaku (ER200), ale dopadl stejně jako raketoplán Buran. Byl poruchový a je odstavený v železničním muzeu v Moskvě. Ruské dráhy provozují rychlovlaky Sapsan, což je souprava odvozená od typu Velaro od firmy Siemens a myslím, že jsou i v Německu vyráběné (pro jistotu). Jezdí na dvou tratí při rychlostech do 200 km/h. (i když wikipedia uvádí rychlost 250 km/h., odborné tiskoviny ale vždy uváděly 200 km/h.). Rychlostí 200 km/h. se ale jezdí i v Polsku, případně se můžete svézt našimi soupravami mezi Berlínem a Hamburgem, nebo se na tuto rychlost upravuje trať Brno - Břeclav. Za klasické vysokorychlostní vlaky se označují až ty, kde jedete rychlostí v rozmezí od 250 do 350 km/h. A není jich málo. Mezi ty nejmladší patří třeba tratě v Turecku z Istanbulu do Ankary a do Konye, případně budovaná trať v Maroku s termínem zprovoznění v roce 2020.

Budoucnost bych neviděl v tom, abychom se spojili s Ruskem a Čínou. Pro začátek by úplně stačilo spojit se s Německem, Polskem a Rakouskem. To pro nás bude projekt na příští "stoletku".


Nepřihlášený uživatel

#103857 Re: Re: Re: Re: To je současný Rusákov? Před dvaceti sedmi lety měli v lágrech okna polepená novinam

2017-03-06 15:26

#103804: - Re: Re: Re: To je současný Rusákov? Před dvaceti sedmi lety měli v lágrech okna polepená novinami... 

 

 Problém s rusákovem je v tom, že jsou pouze dvě města v Rusku, která jsou méně smradlavá Moskva a Putinograd, jak se snadno přesvědčíš když si projdeš i jen pomocí street view všechna města, kde se hraje tamní hokejová liga. 

Navíc má Rusko problém v tom, že celou jednu třetinu HDP tvoří Moskva, zdalších 140 mil. dělá zbytek :-), to je dosti absurdní stav. 

Navíc bohužel platí, co není na propagačním videu vidět, neskutečný všudypřítomný bordel, který vypadá při pohledu na skleněné budovy, že neexistuje a drtivá část města mimo centra neskutečně zanedbaná, špinavá, plná podivným obytných komplexů bez jakékoliv infrastruktuy - mnohonásobně větší a odpornější jižní město či sídliště prosek, kde je komunismus v Rusku stále naprosto jasně patrný. 

Stačí použít street view naprosto náhodně zvolený hned za vnitřním okruhem moskvy. Totéž platí o kterémkoliv městu v rusákově. 

 100 let komunistické totality se nedá zakrýt postavením několika skleněných budov. Navíc rusákov nemůže vystoupit ze své historie předešlé, kdy k většímu kulturnímu rozmachu došlo až těsně před komunistickým převratem, kdy byla postavena a dokončena !!! transibiřská magistrála, přestože komouši to vydávali za svoje dílo. 

Města, kde se hraje rusácká hokejová liga jsem si prohlížel proto, že mne zajímalo, jak je možné, že mohou platit tak horentní platy tamním či hostujícím hráčů, kde by dané město vůbec mohlo mít tolik prostředků, aby hráče mohli zaplatit. Vidím tam opravdu dramatickou disproporci v zanedbanosti města a platech hráčů hokeje. To moc dohromady nejde. Zajímalo mne také, kde by v takovém městě vlastně mohli hráči bydlet, aby měli standard na který jsou zvyklí z USA, Kanady nebo i jen západní Evropy, jaké mohou mít kulturní vyžítí atd. a v této oblasti je to takové "podivné". 


Nepřihlášený uživatel

#103858 Re: Re: Musíme se spojit s Ruskem a Čínou!

2017-03-06 15:28

#103856: Evropan - Re: Musíme se spojit s Ruskem a Čínou! 

 Pro začátek by to opravdu stačilo, dokonce bych řekl, že dokud bude okupován Krym Rusáky, by u toho mělo zůstat. 

Je také dobré zmínit, že Čína i např. Jižní Korea rychlovlaky mají, ale kvalita je nesrovnatelná s vlaky zde v Evropě. Jižní Korea obecně "má vše", ale v daleko horší kvalitě, než jsme zvyklí dokonce i v post - bolševickém ČR. Např. auta prodávaná zde ve stejné karoserii v Korei mají vskutku radikálně jinou (horší) kvalitu, vybavení, kvalitu zpracování atd. což asi překvapilo každého návštěvníka z Evropy. 


Nepřihlášený uživatel

#103859 Rusácký lalokář přece nemůže být agentem, to je Trumpovi naprosto jasné hned na první pohled :-)

2017-03-06 15:41

Diplomat, nebo špion? Schůzky s ruským velvyslancem ničí Trumpův tým

Jednu věc však na celé kauze nelze opominout. Pokud nebylo na setkáních členů Trumpova týmu s Kisljakem nic špatného, proč je Flynn i Sessions nejprve popírali? To ostatně zaráží i McFaula. „Proč se kvůli tomu tak ošívají? To mi nedává žádný smysl,“ řekl na závěr.

 


Nepřihlášený uživatel

#103860 České firmy do rusákova dodaly plynovou elektrárnu a rusáci za ni nezaplatili....

2017-03-06 15:57

Maďaři rozšíří za pomoci Rusů jadernou elektrárnu Paks. Povolila to Evropská komise

 
 
  • Maďarsko dostalo povolení k rozšíření jaderné elektrárny Paks o další dva reaktory. Jejich dostavbu budou financovat Rusové.
  • Evropská komise již loni zastavila vyšetřování skutečnosti, že Maďaři zadali ruskému koncernu zakázku na výstavbu nových bloků bez veřejné soutěže.

.....české firmě 5 mld. korun českých, tedy byla zakázka uhrazena z české státní banky a pojišťovny, které celou věc zajišťovaly. Nacionální komouš Miloš Zeman vzal své soudruhy-soukmenovce Ovčáčka, Mynáře a Nejedlého a jeli si to vyříkat s dalším nacionálním komoušem Vláďou Iljičem Adolfem Putinem, je to už poměrně dlouho dobu a z rusákova dosud nedorazila ani stokoruna. 

Trochu výlet soudruh soukmenovců do rusákova připomíná prodej rusáckého dluhu kamsi do bývalého rusákova neznámo za kolik a neznámo komu právě soudruhem Milošem Zemanem, jednalo se o více jak 100 mld. korun a po této "transakci" zbyl jen odporně smradlavý Zemanův opilecký pšouk, tedy jedno dodnes utajované usnesení vlády. 

Je tedy legrační číst, že dostavbu jaderené elektrárny v Maďarsku bude financovat rusákov. 


Nepřihlášený uživatel

#103861 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je už na cestě do EU?

2017-03-06 16:08

#103845: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je už na cestě do EU? 

 Ano, z tvých příspěvků je zřejmé, že jsi buzna.


Nepřihlášený uživatel

#103862 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je už na cestě do EU?

2017-03-06 16:10

#103861: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je už na cestě do EU? 

 A tak to neváhej, buď konkrétní, cituj. Rád si své příspěvky zrekapituluji a rád si prověřím, že jsem na tom jak Ovčáček nebo Jindříšek Forejt :-). 

Pokud nejsi schopem citovat a o tom jsem přesvědčen, tak by ses měl tupý voliči Miloše Zemana omluvit. 

Nechceš snad naznačit, že lampasáci hrdinné nacionálně-komunistické rudé armády okupující ČSSR byli homosexuálové? To by tě Vláďa Iljič Adolf Putin z té tvé rusko trotlí kobky hnal svinským krokem, na to je Vláďa z nějakého důvodu strašně přecitlivělý, podobně jako Vašíček Klaus a Milošek Zeman s jeho přítelem Forejtem a žvanilem Ovčáčkem, kterého mu dodal Vašíšek Klaus, asi už ho nebavil :-). 


Nepřihlášený uživatel

#103863 Re: U pošuků je pozlacování v oblibě, viz. "zlaté" závěsy v Oválné pracovně, které nechal nainstalov

2017-03-06 16:12

#103794: - U pošuků je pozlacování v oblibě, viz. "zlaté" závěsy v Oválné pracovně, které nechal nainstalovat.. 

 Jakej bůh hňupe? Aláhu Akhbar tam měl!

https://www.youtube.com/watch?v=NLtLeK7YLGY 

 

Sedm letadel, dva výtahy a 460 tun zavazadel. Saúdskoarabský král navštívil Indonésii

 


Nepřihlášený uživatel

#103864 Re: Re: U pošuků je pozlacování v oblibě, viz. "zlaté" závěsy v Oválné pracovně, které nechal nainst

2017-03-06 16:17

#103863: - Re: U pošuků je pozlacování v oblibě, viz. "zlaté" závěsy v Oválné pracovně, které nechal nainstalov 

 Ty žiješ v představě, že to video na které dáváš stále dokola odkaz, má nějakou hodnotu? Je snad možné určit odkud pochází, kdo jej natočil, atd. Je snad možné identifikovat místa, osoby? 

Ty takovým nesmyslům věříš a podle takových nesmyslů směřuješ svůj život? Ty jsi idiot jak nacionální komouš Miloš Zeman? 

Přitom je to tak snadné - www.zvolsi.info


Nepřihlášený uživatel

#103865 Ovčáček dostal jasné zadání od nacionálního komouše Miloše Zemana?

2017-03-06 16:21

Prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček zkrizitoval zprávu amerického ministerstva zahraničí, která hodnotí dodržování lidských práv v zemích celého světa. Američané si ve zprávě všímají společenské diskriminace Romů nebo antiislámské rétoriky čelních politických představitelů. Podle Ovčáčka se zpráva "odvolává na fabulace českých politických neziskovek". Na vyjádření mlučího reagoval bývalý americký velvyslanec v Česku Andrew Schapiro. "Zklidněte se, pane," reagoval diplomat.


Nepřihlášený uživatel

#103866 Proč tedy Trumpeta ten dekret vydal? K čemu je dobrý? .....

2017-03-06 17:29

Trump podepsal nový protiimigrační dekret, na Iráčany se nevztahuje

 
 
Americký prezident Donald Trump podepsal nový protiimigrační dekret. Podle dostupných zpráv na 90 dní zakazuje vstup do USA občanům šesti muslimských zemí - Íránu, Jemenu, Súdánu, Sýrie, Libye a Somálska. Irák ze seznamu nežádoucích států vypadl.
 
......Jestli bylo potřeba zlepšit kontrolu, proč kvůli tomu vydává zákaz vstupu? Měl přece vydat dekret, kterým zlepšuje kontrolu příchozích do USA, na to nepotřebuje žádné tři měsíce zákazu vstupu, ty jsou naprosto zbytečné. Stačilo požádat ministra vnitra a zahraničí, aby zpřísnili kontroly. Jo on nemá ministra zahraničí a vnitra, tak to je potom jiná :-), to pak Amerika logicky větší být nemůže, když nemá dokonce ani funkční vládu, to ví dokonce i voliči idiota Miloše Zemana. 
 
Trumpeta opravdu vypadá jak nacionální komouš Miloš Zeman. 
 

 


Nepřihlášený uživatel

#103867 Tohle považuji za problém poměrně vážný.......

2017-03-06 17:36

Brusel začne řešit rozdílnou kvalitu potravin v Evropské unii. Je to neférová praktika, zlobila se na výrobce Jourová

 
 
  • Z jednání ministrů zemědělství EU vyplynulo, že problém s nižší kvalitou některých potravin by měl pomoci vyřešit přesnější výklad evropských ustanovení o ochraně spotřebitele.
  • Problém středoevropské země EU s rostoucí intenzitou připomínají už delší dobu. Před několika dny na věc upozornili přímo premiéři zemí visegrádské skupiny.
  • Přesnější výklad příslušných ustanovení slíbila eurokomisařka odpovědná za ochranu spotřebitele Věra Jourová.

....nacionálního komouše Miloše Zemana to ovšem vůbec nezajímalo, řešil jak sem přitáhnout bandu čínských zpravodajců, milicionářů a svazáků a jak s Vláďou Iljičem Putinem zobchodovat petimiliardový dluh, který rusáci vyrobili tak, že české firmě nezaplatili za elektrárnu. 


Nepřihlášený uživatel

#103868 Nacionální komouš Miloš Zeman jistě něco ze své "fotografické paměti" vydoluje.....

2017-03-06 17:40

RECENZE: Jesenská nekňourala, zřejmě proto byla totalitám trnem v oku

 
 
Novinářka Milena Jesenská (1896–1944) patří k těm osobnostem české kultury, o kterých se obecně víc tuší, než konkrétně ví. S vydáním skoro devítisetstránkové knihy Křižovatky, která přináší zásadní průřez její publicistikou, se však všechno dramaticky mění. K lepšímu.
 
....a přidá k lepšímu, obzvláště, když pracovala v časopisu pana Peroutky. Bude to zaručeně nějaká perla a bombastická zpráva, ani nechci odhadovat, co si nacionální komouš Miloš Zeman vymyslí.  

 

Evropan

#103869 Re: Re: Re: Musíme se spojit s Ruskem a Čínou!

2017-03-06 18:50

#103858: - Re: Re: Musíme se spojit s Ruskem a Čínou! 

Nepodceňoval bych Číňany a Korejce jen proto, že většinově vyrábějí nekvalitní zboží. V Číně jsem jel rychlovlakem několikrát, a bylo to bez problémů. Vlaky čisté, nastupování ukázněné a bezproblémové, dokonce i na lístky měly automaty, takže se nakupovaly lépe než ve frontách u výdejních okének, rychlovlaky jezdily včas (normální vlaky měly většinou zpoždění, i když ne moc velké). V Korei jsem nikdy nebyl, takže nemůžu porovnávat.

Jediná nevýhoda - nová nádraží byla daleko od centra, a ne vždy měla spojení s centrem metrem. Tam, kde jezdily autobusy, tak to trvalo dost dlouho.


Nepřihlášený uživatel

#103870 Re: Re: Re: Re: Musíme se spojit s Ruskem a Čínou!

2017-03-06 21:06

#103869: Evropan - Re: Re: Re: Musíme se spojit s Ruskem a Čínou! 

 Korea právě překvapí všudypřítomnou "šuntovitostí", tedy překvapuje mne, že Čína ne, očekával bych to podobné. Jako by Korejci sami sebe ošidili na úkor kvality pro ostatní. Není to podceňování, ale překvapení. 


Nepřihlášený uživatel

#103871 I zde je potřeba, aby proběhla konečně dekomunizace...

2017-03-06 21:26

.....zůstala na půli cesty. 

Komunistická strana Ukrajiny podle řady politiků, včetně místopředsedy parlamentu Andreje Parubije, významně přispěla k okupaci Donbasu a vzniku separatistických republik. „Musíme zakázat ideologii, stranu, tak jako odsoudili morálně i právně Evropané nacismus,“ prohlásil.

 


Nepřihlášený uživatel

#103872 Ovčáček nezklamal, jako vždy naprosto nekonkrétní debilita, vytvářejí dojem.....

2017-03-06 21:37

„Ještě Obamovská výroční zpráva MZV USA je ostatně složena z fabulací českých politických neziskovek. Ty si Obamova administrativa hýčkala,“ kritizoval vzápětí správu na svém twitterovém účtu Jiří Ovčáček.

.....že se děje cosi "nekalého", podobně jako když tu v diskusi přispívají příznivci nacionálního komouše Miloše Zemana. 

Třeba Ovčáček toho debila jen hraje, by udělal Milošovi radost. 

 

pan Hnedy

#103873 Re: Re: Zajdi si k psychiatrovi a na státní zastupitelství mladý komunisto.....

2017-03-06 22:13

#103816: antifa - Re: Zajdi si k psychiatrovi a na státní zastupitelství mladý komunisto..... 

 italsko-spanelska antifa, to jsou ti co utoci na sporadane obcany USA podporujici Donalda Trumpa.

 

to jsou kamaradi Obamy a socialisty Schulze. Vrazi komunisti, stejni jako fasisti.

Nadržený muslim

#103874

2017-03-06 22:36

 Chci mrdat havlisty!


Nepřihlášený uživatel

#103875 Re: Re: Re: Zajdi si k psychiatrovi a na státní zastupitelství mladý komunisto.....

2017-03-06 22:38

#103873: pan Hnedy - Re: Re: Zajdi si k psychiatrovi a na státní zastupitelství mladý komunisto..... 

 Jen od rusáků nejsou k rozeznání :-), dokonce i z fotek je zřejmé, jak to byly kvalitně řízené "demonstrace", jak na to dohlíželi kluci v tmavých brýlích ultra slovanského tedy rusáckého typu :-).