MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#104151 Nacionální komouš Miloš Zeman vlastně nepřetržitě vede kampaň, nepřetržitě lže.....

2017-03-11 11:37

 

Budu znovu kandidovat, oznámil Zeman svým věrným na Hradě

Miloš Zeman bude usilovat v blížících se volbách o obhajobu prezidentského mandátu. Řekl to účastníkům pozvaným na čtvrteční oslavu na Hradě, kterým hlava státu slíbila své rozhodnutí oznámit přednostně. Širší veřejnosti chce Zeman svůj úmysl sdělit v pátek.

....přesně jak jeho lhaní a porušování volebního zákona popisuje NSS v rosudcích. Tedy bylo zřejmé, že bude znovu kandidovat. Voliči Miloše Zemana ale neví proč ho volili, nejsou schopni to říci, nemají na to názor, prostě šli a hodili mu hlas, což je absurdní. Karla Schwarzenberga mnozí nevolili s poukazem, že je starý, dnes je Zeman již naprosto zdevastastovanou osobou a to mentálně i fyzicky. 


Nepřihlášený uživatel

#104152 Čtyři roky ten idiot objíždí republiku, všude kam přijede tam se ožere .....

2017-03-11 11:38

 

 

Prohlášení jako výstřel z děla. ‚Rozhodl jsem se, že budu znovu kandidovat na prezidenta‘

....s místními komouši i nácky a oznamení kandidatury je "vystřel z děla" vždyť je to už naprostý idiot, který si na 5 vět, z nich jednu si velmi dobře zapamatoval :-), musel vzít papír. Ten je hotovej, to bude neuvěřitelná ostuda, až mu ostatní kandidáti ty všechny lži posčítají. 


Nepřihlášený uživatel

#104153 Nacionální komouš Miloš Zeman bezpochyby obohatí kampaň .....

2017-03-11 11:39

 

Premiér Bohuslav Sobotka rozhodnutí Zemana očekával. S účastí prezidenta bude podle něj volba hlavy státu "významně obohacená."

.....o neuvěřitelnou snůšku lží, blábolů, nesmyslů a především oplzlostí. Možné se mu tentokrát i podaří někoho na kampani pozvracet. 


Nepřihlášený uživatel

#104154 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-03-11 11:41

#103957: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tak v tom případě je naprosto jisté, že ty o tom můžeš vědět tak leda velký Zemanův opilecký pšouk. Příspěvek typu, že někdo jiný něco ví, když si ani ty nejsi jist tím, proč si volil nacionálního komouše Miloše Zemana je opravdu velká švanda. 


Nepřihlášený uživatel

#104155 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A je to venku...

2017-03-11 11:42

#103960: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A je to venku... 

 

Drobty?  Paušálně zahlazené vraždy komunistů po válce považuješ za "drobty"? Zneužívání soudů na justiční vraždění - "drobty"? Ukradené a zdevastované celé hospodářství - "drobty"?  Více jak 40 let jste okrádali zbytek společnosti po "drobtech" velmi intenzivně. 

 

Tedy važ slova ty nacionální komouši, podobně jako by měl velmi vážit své lži nacionální komouš Miloše Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#104156 Hluchý, slepý, a předevčím polodementní alkoholik nacionální komouš Miloš Zeman....

2017-03-11 11:45

 

Miloš Zeman řekl svým příznivcům, že bude kandidovat.

....horolezec z a do jednoho schodu v paliativní péči psychiatrů kandidát na prezidenta? Tak to je mazec, to tu opravdu ještě nebylo. Na druhou stranu, Miloš Zeman vlastně ještě nikdy neřekl pravdu, tedy je klidně možné, že je to jedna z jeho pussy lží. 


Nepřihlášený uživatel

#104157 Problém je v tom, že ČNB bude muset vytištěné koruny směněné za Eura.....

2017-03-11 11:49

 

.....vykoupit za ceny, které naditkují vlastníci desítek či dnes dokonce stovek miliard, to je konec intevencí. 

Vydělat na koruně bude těžké. Cestování levnější nebude, míní Rusnok

Jestli přechodná cena výkupu emitovaných korun bude 20,-/euro, nebo to bude třeba 15,-/euro, to už zjevně ČNB při objemu emise státního rozpočtu země už samozřejmě vůbec nemůže mít ve své moci, neboť někdo díky ČNB vlastní dnes možná půlku možná tři čtvrtiny možná dokonce celý státní rozpočet ČR. 

Co se odehraje potom, je otázka, v každém případě už potom korunu nikdo chtít nebude, tedy obchod s měnou se prakticky zastaví na poměrně dlouhou dobu. 

ČNB vykáže ztrátu možní i více než 500 mld. podle toho jak masivně musí v posledních měsících intervenovat, ale soudruh Rusnok moudře usoudil, že ČNB tu není od toho, aby tvořila zisk :-)


Nepřihlášený uživatel

#104158

2017-03-11 11:50

Po oznámení Zemanovy kandidatury na prezidenta začaly okolo pražské kavárny houkat sanitky.


Nepřihlášený uživatel

#104159 Re:

2017-03-11 11:53

#104158: -  

 Jo on se nacionální komouš Miloš Zeman svým vlastním vtipem (vystřelem z děla :-)) sám tak dojal, že mu pes zase shrnul koberec? 


Nepřihlášený uživatel

/ #104158

2017-03-11 11:50

Po oznámení Zemanovy kandidatury na prezidenta začaly okolo pražské kavárny houkat sanitky.


Nepřihlášený uživatel

#104160 NeStBák Srp ve společnosti soudruha Vyvadila .....

2017-03-11 11:56

 

Na Hrad dorazil i dlouholetý předseda Jazzové sekce Karel Srp. Zeman ho chtěl před časem jmenovat členem etické komise pro ocenění účastníků odboje a odporu proti komunismu. Premiér Sobotka jeho jméno odmítl podepsat kvůli Srpově údajné spolupráci s StB.

.....to je ten co založil "spolek přátel Ruska" po okupaci Krymu a pořádal ty povedené demonstrace. Ale nejsou to ruští trotlové tak to opravdu ani náhodou. 


Nepřihlášený uživatel

#104161 Nelze udělat veřejný prostor, stát, společnost "větší", pokud v ní způsobím zmatek.....

2017-03-11 11:58

 

Je čas, aby "noční můra skončila". Donald Trump začíná demontáž Obamovy reformy zdravotnictví

....Trump je blázen a to i proto, že nemá odvahu to zrušit, ale prvek přímé dotace - naprosto konkrétní v konkrétní životní situace, což je v Americe velmi obvyklá cílená pomoc,  chce nahradit slevou na dani. Pokud by to udělal, jen naprosto jasné, že počet nepojištěnců se zvýší. Státu tato věc ekonomicky nepřinese vůbec nic, ale výsledek bude, že se opět vytvoří problematická skupina nepojištěných - kteří už nemají co ztratit.  


Nepřihlášený uživatel

#104162 Zvolit si nacionálního komouše a ruského trotla prezidentem, je skutečně idiocie.....

2017-03-11 12:00

 

 

.....obzvláště, když Miloš Zeman porušoval volební zákon masivním lhaním snad o všem o čem promluvil.

Jednoho dne sousedovi dojde trpělivost a vodovod k vlastnímu domu si postaví bez spolupráce se sousedy. Chvíli si chytřejší a bohatší soused sice nechá kálet na hlavu, ale když se mu na hlavu pokouší vykálet nacionální komouš typu Zemana, trpělivost překročí všechny meze, obzvláště když si ruský trotl pozve na pomoc bandu čínských komoušů milicionářů, svazáků a zpravodajců s tím, že to jsou ti správní investoři do společného vodovodu.  

Jednota neznamená uniformitu. Paříž, Berlín, Madrid a Řím jsou pro vícerychlostní EU

Francie, Německo, Španělsko a Itálie jsou pro takzvanou vícerychlostní Evropskou unii, která umožní některým členským zemím postupovat v některých otázkách rychleji než ostatní. Shodli se na tom v pondělí podle tiskových agentur nejvyšší představitelé těchto čtyř států na neformálním summitu ve Versailles u Paříže. Podle AP se tak chtějí vypořádat s dopady brexitu, tedy očekávaného odchodu Británie z EU.


Nepřihlášený uživatel

#104163 V totalitách je obvyklé, když prezident v paliativní péči psychiatrů oznámí další kandidaturu,.....

2017-03-11 12:05

.....ovzve se frenetický potlest tleskačů, které si pozval a kteří se následně chystají na to se ožrat, aby zapomněli na vlastní prasárnu, kterou právě realizovali. 


Nepřihlášený uživatel

#104164 Re: Re: Re: Re: To je současný Rusákov? Před dvaceti sedmi lety měli v lágrech okna polepená novinam

2017-03-11 12:07

#103804: - Re: Re: Re: To je současný Rusákov? Před dvaceti sedmi lety měli v lágrech okna polepená novinami... 

 

 Problém s rusákovem je v tom, že jsou pouze dvě města v Rusku, která jsou méně smradlavá Moskva a Putinograd, jak se snadno přesvědčíš když si projdeš i jen pomocí street view všechna města, kde se hraje tamní hokejová liga. 

Navíc má Rusko problém v tom, že celou jednu třetinu HDP tvoří Moskva, dalších 140 mil. lidí dělá zbytek :-), to je dosti absurdní stav. Tomu ještě statisíce vysokoškoláků ročně emigrují. 

Navíc bohužel platí, co není na propagačním videu vidět, neskutečný všudypřítomný bordel, který vypadá při pohledu na skleněné budovy, že neexistuje a drtivá část města mimo centra neskutečně zanedbaná, špinavá, plná podivným obytných komplexů bez jakékoliv infrastruktuy - mnohonásobně větší a odpornější jižní město či sídliště prosek, kde je komunismus v Rusku stále naprosto jasně patrný. 

Stačí použít street view naprosto náhodně zvolený hned za vnitřním okruhem moskvy. Totéž platí o kterémkoliv městu v rusákově. 

 100 let komunistické totality se nedá zakrýt postavením několika skleněných budov. Navíc rusákov nemůže vystoupit ze své historie předešlé, kdy k většímu kulturnímu rozmachu došlo až těsně před komunistickým převratem, kdy byla postavena a dokončena !!! transibiřská magistrála, přestože komouši to vydávali za svoje dílo. 

Města, kde se hraje rusácká hokejová liga jsem si prohlížel proto, že mne zajímalo, jak je možné, že mohou platit tak horentní platy tamním či hostujícím hráčů, kde by dané město vůbec mohlo mít tolik prostředků, aby hráče mohli zaplatit. Vidím tam opravdu dramatickou disproporci v zanedbanosti města a platech hráčů hokeje. To moc dohromady nejde. Zajímalo mne také, kde by v takovém městě vlastně mohli hráči bydlet, aby měli standard na který jsou zvyklí z USA, Kanady nebo i jen západní Evropy, jaké mohou mít kulturní vyžítí atd. a i v této oblasti je to takové "podivné". 


Nepřihlášený uživatel

#104165 Re: Už jen

2017-03-11 12:10

#103916: - Už jen 

 

Jen pro informací ve více jak 60 mil. Velké Británii, podobný petiční systém provozuje přímo vláda a při dostažení 100 000 podpisů se peticí musí zabývat jak vláda tak i tamní parlament. Okamžitě po dosažení limitu začíná běžet odpočítávání jak dlouho se tím vláda a parlament nezabývají, přimo na webu petice. 

Tedy 100 000 petice v ČR je naprostý masakr. To, že autor petice napsal nešťastný optimistický limit, neznamená, že hodnota této petice je tím umenšena a hodnota podpisů je tím umenšena. 

100 000 podpisů je velmi vážné téma a je smutné, že Parlament i Vláda ignorují Zemanovo lhaní, porušování ústavy, oplzlosti, ubohosti a jeho podivnou bandu nedůvěryhodných lidí na Hradě, jeho nekompetentnost, neznalost, narušování mezinárodních vztahů této země s partnery v EU.... 

Přitom vláda nese plnou odpovědnost za jednání Zemana, který sice nikomu zodpovídat ze svého jednání nemusí, ale to právě znamená, vláda nese plnou odpovědnost za jeho jedná i proto, že Zeman nemá prakticky žádnou pravomoc, kterou by mohl uplatnit sám bez kontrasignace primérem nebo dokocne schválením Sněmovnou či Senátem. 


Nepřihlášený uživatel

#104166 Re: A je to venku...

2017-03-11 12:12

#103918: - A je to venku... 

 

 :-)))))) ty jsi pobavil :-))))

 Rusáci velmi umně pracují s fragmenty čehosi, co by možná mohlo mít reálný základ, ale vzhledem k tomu, že se stejně jedná o fragment, je možné jej kdykoliv čímkoliv doplnit a je také možné z něj kdykoliv cokoliv ubrat. 

Navíc fragment, nedává obraz o celku a to bylo také smyslem rusáků a wiki leaks, aby celek nebyl možný detekovat, vidět a je z toho také zřejmé, že je klidně možné, že byl fragment ukraden, ale bezpečnostní systémy v USA fungovaly a bylo opravdu možné ukrást jen fragment, z kterého se nepozná nic. 

Rusákové na něm ovšem staví gigantické fabulace. 


Nepřihlášený uživatel

#104167 To bylo zřejmé okamžitě. Všichni demokraté a obrovská část republikánů - demokratů .....

2017-03-11 12:15

Trump si obviněním Obamy sám řekl o vyšetřování. Toho džina už do lahve nevrátí, odpovídá Anýž živě

....vyšetřování podpoří, jen malá část republikánů, tedy těch, co si uvědomují, že to smetr Trumpa, bude nějak trapně argumentovat. 

Je velmi pravděpodobné, Trump už více jak 10 měsíců v Bílém domě nebude a je vcelku docela pravděpodobné už nyní, že rovnou z Bílého domu půjde do kriminálu, neboť to vypadá, že si chtěl zajistit beztrestnost z jeho kriminální činnosti zvolením do ústavní pozice, podobně jako Miloš Zeman.


Nepřihlášený uživatel

#104168 V rusákově ale žádné biliony rublů nejsou, rusákové je dávno vyměnili za dolary......

2017-03-11 12:18

 

Moskva vydá "lidové dluhopisy" pro obyčejné Rusy. Chce dostat do oběhu schované biliony rublů

 
 
  • Ministr financí Anton Siluanov vydá tříleté dluhopisy s výnosností 8,5 procenta ročně.
  • Cílem je přitáhnout úspory obyčejných Rusů, které mají momentálně na bankovních účtech nebo v hotovosti doma.
  • Obyčejní Rusové ale z historických důvodů státním obligacím příliš nedůvěřují, většinou na nich tratili.

....neboť v rusákově se žádný skutečný obchod bez dolarů neobejde. Bez dolarů nelze koupit nic skutečného nákup auta, bytu, či i jen pronájem bytu se bez dolarové hotovosti v Rusku nedá uskutečnit. Rubl je vlastně jen "bon", nikoliv měna. Ony vyměńěné rubly - tedy ruské bony, byly směněny za ropu a ta prodána a výtěžek ukraden KGBáky v Kremlu. 

To je na tom jak Nebureš :-) výnos 8,5 % ročně, zdá se to hodně, ale inflace v rusákově není od této hranice ani dnes příliš daleko :-)

"Zlatý standard" rusáckých bonů, jak jím před dvěma lety vhrožovali ruští trotlové v této diskusi se ovšem drží na krásných 60 ruských bonech za jedinou skutečnou dolarovou minci, což je dobré říci, je hodnota velmi dobrá, byť stále dvojnásobná tomu, co rusáci platili za dolar v době před okupací Krymu a rozpoutání války na východě Ukrajiny ruskou pakáží. 


Nepřihlášený uživatel

#104169 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-03-11 12:19

#103802: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

 Představa, že existuje mnokulturní společnost je absurdní, nikdy tomu tak nebylo. 

Miloš Zeman je ateista a to navíc ubohý ateista, kterého jeho ateismus vede k hanebnému jednání. 

Tedy vývoj společnosti není k zavírání očí před problémy ostatních lidí, ale snaha o pochopení i těch s kterými rozhodně jejich příběhy sdílet nechceme či přiliš nechceme,  přestože (i proto, že) i oni mají nějaké důvody, předpoklady, omezení, dispozice či nedispozice ke svým příběhům a je nepochybné, že jejich příběhy ovlivňují příběhy naše, až se to vůbec nezdá pravděpodobné.  

Tvoje fantasmagorické představy o rapu se obávám, jsou založeny na povrchní znalosti. 

Přestože se Zemanem jeho alkoholovou demenci a nacionální komunismus sdílet nechci, snažím se pochopit, jak do takového stavu dokázal zdegenerovat. Důvodem je jistě i mlácení jeho zvrhlou matkou na které si dodnes živě pamatuje a dokonce jej považuje pro něj a jeho spolužáky za prospěšné. 


Nepřihlášený uživatel

#104170 Re: Re: Re:

2017-03-11 12:21

#103853: - Re: Re:  

 

 Ty nějakou takovou adresu znáš, ty jsi nějakou takovou adresu v této či jiné diskusi uvedl a byla to realita. Vše, co bylo v této diskusi vydáváno jako no-go zóna, žádnou no-go zónou není. 

Dovedu si ovšem představit v 11 mil. Moskvě, že jsou místa, kam se opravdu nedá vkročit ani ve dne. Mnohé oblasti jsou odpudivé už ze street view na googlu. 


Nepřihlášený uživatel

#104171 České firmy do rusákova dodaly plynovou elektrárnu a rusáci za ni nezaplatili....

2017-03-11 12:22

 

Maďaři rozšíří za pomoci Rusů jadernou elektrárnu Paks. Povolila to Evropská komise

 
 
  • Maďarsko dostalo povolení k rozšíření jaderné elektrárny Paks o další dva reaktory. Jejich dostavbu budou financovat Rusové.
  • Evropská komise již loni zastavila vyšetřování skutečnosti, že Maďaři zadali ruskému koncernu zakázku na výstavbu nových bloků bez veřejné soutěže.

.....české firmě 5 mld. korun českých, tedy byla zakázka uhrazena z české státní banky a pojišťovny, které celou věc zajišťovaly. Nacionální komouš Miloš Zeman vzal své soudruhy-soukmenovce Ovčáčka, Mynáře a Nejedlého a jeli si to vyříkat s dalším nacionálním komoušem Vláďou Iljičem Adolfem Putinem, je to už poměrně dlouho dobu a z rusákova dosud nedorazila ani stokoruna. 

Trochu výlet soudruh soukmenovců do rusákova připomíná prodej rusáckého dluhu kamsi do bývalého rusákova neznámo za kolik a neznámo komu právě soudruhem Milošem Zemanem, jednalo se o více jak 100 mld. korun a po této "transakci" zbyl jen odporně smradlavý Zemanův opilecký pšouk, tedy jedno dodnes utajované usnesení vlády. 

Je tedy legrační číst, že dostavbu jaderené elektrárny v Maďarsku bude financovat rusákov. 


Nepřihlášený uživatel

#104172 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je už na cestě do EU?

2017-03-11 12:23

#103861: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je už na cestě do EU? 

 

 A tak to neváhej, buď konkrétní, cituj. Rád si své příspěvky zrekapituluji a rád si prověřím, že jsem na tom jak Ovčáček nebo Jindříšek Forejt :-). 

Pokud nejsi schopem citovat a o tom jsem přesvědčen, tak by ses měl tupý voliči Miloše Zemana omluvit. 

Nechceš snad naznačit, že lampasáci hrdinné nacionálně-komunistické rudé armády okupující ČSSR byli homosexuálové? To by tě Vláďa Iljič Adolf Putin z té tvé rusko trotlí kobky hnal svinským krokem, na to je Vláďa z nějakého důvodu strašně přecitlivělý, podobně jako Vašíček Klaus a Milošek Zeman s jeho přítelem Forejtem a žvanilem Ovčáčkem, kterého mu dodal Vašíšek Klaus, asi už ho nebavil :-). 


Nepřihlášený uživatel

#104173 Nacionální komouš Miloš Zeman jistě něco ze své "fotografické paměti" vydoluje.....

2017-03-11 12:24

 

 


RECENZE: Jesenská nekňourala, zřejmě proto byla totalitám trnem v oku


 

 

Novinářka Milena Jesenská (1896–1944) patří k těm osobnostem české kultury, o kterých se obecně víc tuší, než konkrétně ví. S vydáním skoro devítisetstránkové knihy Křižovatky, která přináší zásadní průřez její publicistikou, se však všechno dramaticky mění. K lepšímu.

 

....a přidá k lepšímu, obzvláště, když pracovala v časopisu pana Peroutky. Bude to zaručeně nějaká perla a bombastická zpráva, ani nechci odhadovat, co si nacionální komouš Miloš Zeman vymyslí.  

Nepřihlášený uživatel

#104174 I zde je potřeba, aby proběhla konečně dekomunizace...

2017-03-11 12:26

 

.....zůstala na půli cesty. 

Komunistická strana Ukrajiny podle řady politiků, včetně místopředsedy parlamentu Andreje Parubije, významně přispěla k okupaci Donbasu a vzniku separatistických republik. „Musíme zakázat ideologii, stranu, tak jako odsoudili morálně i právně Evropané nacismus,“ prohlásil.


Nepřihlášený uživatel

#104175 Ovčáček nezklamal, jako vždy naprosto nekonkrétní debilita, vytvářejí dojem.....

2017-03-11 12:27

 

„Ještě Obamovská výroční zpráva MZV USA je ostatně složena z fabulací českých politických neziskovek. Ty si Obamova administrativa hýčkala,“ kritizoval vzápětí správu na svém twitterovém účtu Jiří Ovčáček.

.....že se děje cosi "nekalého", podobně jako když tu v diskusi přispívají příznivci nacionálního komouše Miloše Zemana. 

Třeba Ovčáček toho debila jen hraje, aby udělal Milošovi radost neb Miloš přímo větší idioty než je on sám miluje.