MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#110331 Co dělal Kruliš v tom autě? Co to je za děsivé věci, které se dozvídáme? Kruliš má pracovat.....

2017-05-30 14:06

 

 

Policejní supervůz za miliony havaroval. Byl v něm i Zemanův muž, je ve vážném stavu

.....a ne se proháně po dálnici v policejním autě s nějakým polodůchodcem. Je to děsivé, co tu Zeman v této zemi způsobil. Policajti a prominent rusko čínských trotlů z Hradu si z dálnice udělali závodní dráhu a ještě navíc se po ní prohánějí lidi, kterým nefunguje mozek?  Koho ještě chtěli zabít? 

To, že nikoho dalšíh nazabili či nezmrzačili lze jistě nazvat štěstím a nebo také lze se na věc dívat tak, že i přesto, že zločinecká pakáž porušuje základní pravidla v drtivé většině to dopadne dobře  a zároveň jsou zločinci typu Kruliše, Zemana, Nejedlého, Mynáře, Kmoníčka, Hlinovského ...... odhaleni jako zločinci, stalo se tolikrát, že to lze brát jako princip.

Hitler také neprohrál válku jen proto, že byl idiot, komunisté také nepřišli o moc, jen proto, že to jsou idioti, ale proto, že my ostatní jsme "měli štěstí". 

 

Už se z toho snaží ta pakáž vylhat. 

"V rámci návštěvy prezidenta republiky v jihomoravském kraji bylo představení techniky Integrovaného záchranného sboru. Kdy bylo předváděno i hybridní policejní vozidlo a byla provedena jak ukázka vozu, tak praktická ukázka," řekla redakci mluvčí jihomoravského kraje Štěpánka Komárová a nově uznala, že ve vozidle byl opravdu civilista.

"Při praktické ukázce byl ve vozidle s policistou civilista," dodala s tím, že k nehodě ale došlo po oficiálním programu prezidenta. "Mělo k ní dojít kolem desáté hodiny večer," uzavřela.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#110334 Re: Co dělal Kruliš v tom autě? Co to je za děsivé věci, které se dozvídáme? Kruliš má pracovat.....

2017-05-30 14:42:52

#110331: - Co dělal Kruliš v tom autě? Co to je za děsivé věci, které se dozvídáme? Kruliš má pracovat..... 

 Hmmm, Zeman je v tom ještě všechny vykoupe......

 

Policie lže, ve 22 hodin jsem byl v posteli, ne na policejní prezentaci, řekl Zeman

Prezident Miloš Zeman popírá, že by se nehoda policejního BMW, při níž se zranil zástupce šéfa hradního protokolu Vladimír Kruliš, stala během prezentace pro hlavu státu. Zeman to řekl v úterý ve Veselí nad Moravou na Hodonínsku.