MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#110551

2017-06-04 09:09

Muslimští imigranti v Londýně najeli do lidí, pak bodali v restauraci.


Nepřihlášený uživatel

#110552 Re: Re:

2017-06-04 09:10

#110546: - Re:  

 Sobotka v rakouských novinách říká: ‚Samozřejmě migranty vezmeme, ale pro nás je to těžké, lidi je nechtějí, musíme to udělat, jako že je bereme z donucení...“


Nepřihlášený uživatel

#110553 Re: Někdo nahlásil bombu ve vlaku - mluvil česky a nevzýval Alláha

2017-06-04 09:15

#110543: Evropan - Někdo nahlásil bombu ve vlaku - mluvil česky a nevzýval Alláha 

 Nevím co tím chcete dokázat. Spíš bych vám doporučil zvednout zadek a zajet se podívat do pár západních zemí, jak to tam s imigranty vypadá. Jsem byl nedávno jen v Itálii, kde se o žádných no-go zónách běžně nemluví, přesto mi to bohatě stačilo. Nemluvě o Německu, Anglii atd. Běžte se s vašimi neomarxistickými multikulturními teoriemi vycpat, soudruhu!


Nepřihlášený uživatel

#110554 Re: Re: Někdo nahlásil bombu ve vlaku - mluvil česky a nevzýval Alláha

2017-06-04 09:17

#110553: - Re: Někdo nahlásil bombu ve vlaku - mluvil česky a nevzýval Alláha 

 Je to pořád dokola, nic takového jako monokulturní společnost neexistuje. Stejně jako neexistuje společnost bez zločinu a zločinců, jako jsi ty, Miloš Zeman a jeho banda rusko čínských trotlů na Hradě. 


Nepřihlášený uživatel

#110555 Re: Re: Re:

2017-06-04 09:18

#110552: - Re: Re:  

 Z jakého důvodu si vymýšlíš takové ubohé bláboly? Proč to děláš? Protože jsi idiot? 


Nepřihlášený uživatel

#110556 Re: Hned se vyjasnilo proč Zeman osvobodil Kájínka :-/....

2017-06-04 09:19

#110551: -  

 

Tohle je neuvěřitelná zvrhlost, ve sbírce zákonů se dosud jeho rozhodnutí neobjevilo.....

2017-06-03 18:38

 

Prezident republiky udělil milost

23. května 2017

Prezident republiky Miloš Zeman se v úterý dne 23. května 2017 rozhodl udělit milost odsouzenému, který vykonává trest odnětí svobody na doživotí uložený mu za trestné činy vraždy, padělání a pozměňování veřejné listiny, maření výkonu úředního rozhodnutí a nedovoleného ozbrojování.  
 
Prezident republiky prominul uvedený trest pod podmínkou, že se omilostněný do 7 let od udělení milosti nedopustí trestného činu (tj. jakéhokoli trestného činu ať již úmyslného nebo nedbalostního). Dodržování podmínky bude podle § 369 trestního řádu a také podle § 68 vnitřního a kancelářského řádu pro okresní, krajské a vrchní soudy sledovat soud, který ve věci rozhodl v prvním stupni. Uvedený soud po uplynutí každého roku podmínky sdělí Ministerstvu spravedlnosti výsledky šetření. Vyjde-li najevo, že omilostněný podmínku nedodržuje, provede soud potřebné šetření i před uvedenou lhůtou a předloží výsledky šetření prezidentu republiky, a to prostřednictvím Ministerstva spravedlnosti. Pro úplnost dodáváme, že soudu nepřísluší, aby sám vyvozoval závěry o neplnění podmínky, neboť k tomu je oprávněn pouze prezident republiky. 

 

 

Jiří Ovčáček, ředitel Odboru tiskového a tiskový mluvčí prezidenta republiky


Nepřihlášený uživatel

#110557 Tak pracuje policie, občané se společně bránili sami vším co bylo k dispozici.....

2017-06-04 09:20

 

 

Živě: Teror v Londýně má šest obětí. Policie tři útočníky zabila během osmi minut

....jak by to vypadalo s městskými mnohdy bohužel polodementními četníky tady? 

Jsem zemí relativně malou, nemáme megapoli jako Londýn, neřešíme problémy země se skoro 60 mil. obyvateli, které jsou jistě v mnohém naprosto stejné, proto je společně můžeme řešit (i my můžeme přispívat k optimálnímu řešení) v EU a mnohé jsou jistě daleko složitější a na nich můžeme jen vzdáleně kooperovat, učit se je poznávat a to je úloha země střední velikosti v EU. 

Proto bylo zločinem "pozvat" do země bandu čínských zpravodajců, svazáků, milicionářů, neboť země na takový nájezd nebyla připravena, nemůže být připravena, nikdy to naše zpravodajské služby neřešily a to dokonce nejpíše ani v historii Rakousko-Uherska což bylo uskupení na tehdejší Evropu obrovské a jistě bylo srovnatelné s GB.

Proto je Zeman zločincem, protože fatálně ohrozil bezpečnost našeho státu


Nepřihlášený uživatel

#110558 Re: To ti jistě dodal Ovčáček, to bys sám nevyprodukoval.....

2017-06-04 09:50

#110493: -  

 

 Nejskvělejší na celé věci, jak je tvůj příspěvek vlastně směšný, jak šmešné je osočování Kalouska z čehokoliv špatného, když Andrej Bureš Babiš celé jeho politické působení jen hladá alespoň něco, alespoň ukradenou korunu, za kterou by jej mohl žalovat a nic, vynaložil na to stovky milionů našich daní, zkontroloval 64 000 faktur ministerstev od roku 1992, která obsadilo ANO Stb a vůbec nic, jediné na co se zmůže je mávání pamfletem z kterého nedokázal potvrdit zhola nic. :-) přestože na to využil obrovské prostředky daňových poplatníků a měl a má přístup ke všemu, co kdy Kalousek kdy ve státní správě podepsal :-) a dokonce i v soukromí, tedy i k jeho daňovým přiznáním :-). 

Jak směšný je dnes Babiš a jak věrohodný je Kalousek, když Babiše nazývá daňovým podvodníkem a kdo by si to před třemi lety pomyslel, že to tak bude. 

Jak směšný je dnes plastický termín bez jakéhokoliv obsahu pražská kavárna, do které Zeman ani Ovčáček nikdy vlastně nikoho nebyli schopni konkrétně zařadit a nějakým jasným dokumentem ony lidi spojit, aby vůbec bylo možné mluvit o tom, že mají nějakou stejnou ideu - pražské kavárny :-). 

Jak směšný jsi ty s kopírováním blábolu, který ti nejspíš poslal Ovčáček :-)

Jak směšný je tvůj příspěvek v kontextu s průzkumy a to pan Drahoš ani nevede kampaň :-). Jak směšný je v 11 % starších patnácti let, kteří jsou dosud schopni Zemanovy lži označovat za pravdu, když jich stabilně bylo 15 % a jak směšně to vypadá s tím, že 24 % starších patnácti let Zemanovi nedůvěřují vůbec, tedy jeho lži správně označují za lži a to přesto, že jich stabilně bývalo také 15-17% :-)

Je to dobře, že jsi směšný, svědčí to o tom, že se věci vrací k normálu. 

Nepřihlášený uživatel

/ #110493

2017-06-03 13:50

Autor vítačské petice Drahoš je, jako kandidát vlastizrádné, zločinecké, neomarxistické, protičeské, proimigrantské a banderovskosudeťáckoskopřácké TOP09 a "Pražské kavárny", zcela nevolitelný!!!


Nepřihlášený uživatel

#110559 Zeman kandidaturu vzdá (není schopen kandidovat), řekne rusákům, ať si protlačí Robejška......

2017-06-04 09:51

 

 


Lidé mají lepší mínění o Drahošovi než o Zemanovi, říká průzkum

.....ale zkušenost se Zemanem to již vlastně nepřipustí. Robejšek sice prakticky denně celostránkově inzeruje v IDnes, ale hodnotu či dosah jeho inzerce nejspíše nemá žádnou. Robejškvci se nenazvaly robejškvci jen proto, že už byli sládkovci a zemanovci se zřejmým výsledkem. Rusáci jej jistě ještě mocně podpoří a jistě budou generovat spoustu odporností na pana Drahoše i na pana Horáčka, ale dosah bude již pravděpodobně malý. Ruská propaganda je již velmi průhledná, jak doložily volby ve Francii.  

Brzo bude i pan Horáček daleko přijatelnější než Miloš Zeman, kdy bych řekl, že již jen velmi malé procento lidí vůbec počítá s tím, že by Zeman skutečně kandidoval. 

Karel Schwarzenberg nebyl mnohými lidmi volen proto, že jim připadal "starý" a "vetchý".  Zeman je již dnes naprosto fyzicky i mentálně nezpůsobilý pro výkon ústavní pozice a to plně odmýšlím jeho porušování volebního zákona, ústavy, základních pravidel slušnosti a kultury tedy to, že člověk dbalý Ústavy vlastně Zemana nikdy nemohl v ústavní pozici respektovat. 

Jeho lidé se již dnes snaží vybírat zisky všude možně a nemožně. Kruliš se chtěl alespoň projet autíčkem. Forejt si nechával posílat chlapečky a sjížděl se kokainem, Mynář si už před časem pořídil baráček a mladou manželku, Nejedlý zkouší zpeněžit 5 mld. co dluží rusáci za dodanou technologii pro plynovou elektrárnu a postupně budou vyplouvat na povrch další a další věci. Burinánová studuje v zahraničí možná na útraty Miloše Zemana.  Jistě se o své přihlásí Augustín, Hlinovský, Kmoníček už byl "odměnen"...... bude to velmi zajímavé, času už mají velmi velmi málo, nejen proto, že Miloš může zkolabovat každý den, kdy nedokáží dostatečně uhlídat jeho spotřebu alkoholu.  

 "Drahoš by byl velmi dobrou hlavou státu rovněž dle 12 procent respondentů, ale velmi dobrou podle 28 procent. Za spíše špatného jej považuje jen 10 a velmi špatného sedm procent. Ostatní dotázaní nemají jasný názor."

Vzhledem k tomu, že pan Drahoš je jistě velkým protikladem Zemana, je reálná podpora Zemana velmi malá, neboť pouze sedm procet respondentů by pana Drahoše považovalo za špatného prezidenta. 

Se Zemanem je to velmi velmi vážné. Věci už se začaly ubírat opět správným směrem k mravnosti, kulturnosti a vzdělanosti. 

Zemanův poslední zločin, pokud se vůbec dožije konce volebního období bude generální amnestie pro jeho partu rusko čínských trotlů na Hradě.

Ústavní soud to ale bude pravděpodobně v tomto případě řešit jako to řešil nedávno Ústavní soud na Slovensku, věci budou ještě velmi vážné a dočkáme se od Zemana ještě velkých překvapení.  Nepochybuji o tom, že např. Tvrdík, Nejedlý, Mynář, Hlinovský, Ovčáček budou velmi amnestii potřebovat, tedy potřebují k ní Zemana dotlačit a aby se dožil konce volebního období.  

Viz. výroční zprávy BIS, které v kapitolách 2.4 nejpíše hovoří především o Hradu - https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html

 Výroční zpráva 2015


Nepřihlášený uživatel

#110560 Toto jsou Spojené státy, to je demokracie, to je odvaha lidí k podnikání a práci.....

2017-06-04 09:56

 

 

Loď Dragon úspěšně odstartovala. Veze teleskop, který má pomoci odhalit tajemství neutronových hvězd

 
 
  • Kabina Dragon, která letí k ISS, už ve vesmíru byla roku 2014.
  • První stupeň rakety Falcon 9 opět měkce přistává.
  • NICER má odhalit tajemství neutronových hvězd.

https://youtu.be/tU1b1H2EWU4 - před pěti leto to nebylo, v roce 2011 letěl naposledy raketoplán do vesmíru. V roce 2011 postupně doznívala finanční o odbytová krize z roku 2008. Dnes by spíše lidé divili, kdyby Alon Musk musel říci, že se přistání prvního stupně rakety nepodařilo. Už dokonce ani nikdo nezveřejňuje videa z přistání, neb by mohl být nařknut, že to jsou recyklovaná videa z přistání minulých. 

To je Amerika. 

Co dělá Rusko prospěšného pro Svět? Jakou odpovědnost má Rusko jako vlastník jaderných zbraní, když si dokázali sami vyvraždit svojí kompletní inteligenci v gulagu? 

"SpaceX ale má ještě vyšší cíle: chce z Dragonu udělat pilotovanou loď. CEO společnosti Elon Musk letos v únoru prohlásil, že už koncem příštího roku by mohl Dragon 2 uskutečnit oblet Měsíce se dvěma astronauty."

Garážovka co dokáže dopravit z kosmu první stupeň o výšce 17 metrů na plošinu na moři do svislé polohy :-). 

Tentokrát se jim raketa vrátila rovnou do místa startu :-) https://www.flickr.com/photos/spacex


Nepřihlášený uživatel

#110561 Tedy Bureš s Babišem za čtyři roky co byli ve vládě neudělali vůbec nic.....

2017-06-04 10:00

 

 

Babiš: Penze jsou příliš nízké, snížíme i daně z příjmu skoro všem

Šéf hnutí ANO a exministr financí Andrej Babiš v rozhovoru pro Právo odmítl slova svého nástupce Ivana Pilného, že budoucí senioři nebudou mít důchody a že si budou muset i v sedmdesáti přivydělávat.

.....efektivitu státní správy nezvýšili ani promile, stejně tak výběr daní, růst HDP. Babiš vykládá bláboly jak na počátku devadesátých let, že když se "stát krátkodobě zadluží" přinese to výsledky, jeho výsledkem je, že převrazal růst od Kalouska v objemu 4,5 % a loni byl 2,4 % a letos je odhadován na 2,5 % což znamená, že proti okolním zemím není růst žádný a je dokonce možné, že to proti mnohým byl a bude fatální propad. 

Babiš je opravdu strašidelná kreatura. 

Měl by se hlavně vyjádřit k tomu, k čemu se dosud nevyjádřil, jestli nákup korunových dluhopisů osobou spojenou dle definice v zákoně o daní z příjmu považuje za zlodějinu? Zákon o dani zpříjmu v definici osob spojených totiž těmto osobám nedovoluje vyvádět zisk do místa (na osobu) s nížší či dokonce nulovou mírou zdanění. 

Problém totiž není v korunových dluhopisech, ale ignorování zákona o dani z příjmu a definice osob spojených v připadě dluhopisů tedy emitenty a zároveň kupujícími korunových dluhopisů. 

Kdo by si byl pomyslel, že Kalousek o Babišovi bude veřejně prohlašovat, že je daňovým podvodníkem a vůbec to nebude směšné. Bude to věc velmi vážná, vyplave na povrch, že Babiš roky bránil doměřování daní podávání trestních oznámení finanční správou na osoby spojené nakupující korunové dluhopisy z pozice ministra a bude naopak velmi podivné, že nejvyšší státní zástupkyně podvody Babiše neřeší a vypadá dnes jako jeho zaměstnankyně?

Legrační je, jak Babiš průhledně "souhlasí se Zemanem" jak láká hlupáky na "obranu monokultury", "obranu proti migraci", "nepřijetí eura" ale jinak se Zemanem námá žádný mocenský pakt :-), ale jinak dnes naprosto stejným rusko čínským trotlem jako Miloš Zeman :-). 


Nepřihlášený uživatel

#110562 Od KGBáka Putina to zní opravdu dost odporně, když byl členem.....

2017-06-04 10:04

"Kreml uvedl, že Putin v soustrastném telegramu Mayové napsal, že "společnou odpovědí na podobné události by mělo být posílení spolupráce států v boji proti terorismu".

....zločinecké komunistické organizace, která nejspíše současnou vlnu terorismu způsobila a nejspíše také současnou vlnu terorismu přímo aktivizuje parta KGBáků z Kremlu. Okupace Krymu a rozpoutání války na východě Ukrajiny za pomocí terorismu dokládájí, jakým je Putin pokrytcem. 


Nepřihlášený uživatel

#110563 Konvička v horší podobě?

2017-06-04 10:10

Útočníci na sobě měly atrapy bomb a přímý svědek se ani příliš nebál, protože to nevypadalo reálně a pak zločince obstoupili policisté a zastřelili je. 

Konvička si tedy může gratulovat, že to jeho divadlo na Staroměstském náměstí přežil ve zdraví a na podzim opět se Zemanem bude extrémisticky řečnit z jejich společného podia. 


Nepřihlášený uživatel

#110564 Ruský trotle Nigel Farage hned musel útočit na Mayovou a obecně na správu demokratické společnosti..

2017-06-04 10:30

Na Twitteru to napsal vůdce strany Paul Nutfall. Bývalý vůdce strany Nigel Farage je zřejmě podobného názoru. Na Twitteru napsal: "Nemůžeme přerušit kampaň a normální život na dobu neurčitou. Chceme od našich vůdců opravdové činy, nikoliv jen ustaranost".

.....přitom drtivé většině i podporovatelů brexitu je dnes naprosto jasné, že si naběhli na rusko trotlí propagandu. 


Nepřihlášený uživatel

#110565 Proto tam taky byla dálniční police dříve než záchranáři a proto je velmi nejasné.....

2017-06-04 10:37

Pokud Kruliš neřídil, bude to přestupek. Důležité je, jestli jízdu schválili, míní exšéf GIBS Bílek

....jestli to řídil Kruliš. Obecně by si člověk ale řekl, proč by se chtěl Kruliš nechat vozit, když se sám prohání ve svém vlastním rychlém autě? Tedy spíše bych očekával, že to řídil. Uvidíme, jestli police shromáždila dostatek důkazů o tom, kdo skutečně řídil. 

Vlastenci

#110566

2017-06-04 10:45

 Miloš je náš! Kdo mu bude nadávat, ten dostane přes držku! 


Nepřihlášený uživatel

#110567 Re: Jestli mluvíš o Miloši Zemanovi, tak si ho konečně odvezte k vám do blázince....

2017-06-04 10:46

#110566: Vlastenci -  

 ......neb jen idiot si může projektovat vlastenectví do Miloše Zemana, neb porušování volebního zákona, lhaní a porušování Ústavy postavené na Všeobecné deklaraci lidských práv není vlastenectví, ale prostě porušování volebního zákona, lhaní a porušování Ústavy, tedy zločiny proti státu viz. rozsudek Nejvyššího správního soudu Vol 39/2013 - 51

Vlastenci

/ #110566

2017-06-04 10:45

 Miloš je náš! Kdo mu bude nadávat, ten dostane přes držku! 


Nepřihlášený uživatel

#110568

2017-06-04 10:48

Islám je perverzní zločinecká ideologie.


Nepřihlášený uživatel

#110569 Re: Islám nikoliv, ale sekty jsou problémem....

2017-06-04 10:52

#110568: -  

 .....snažit se vyvolat dojem, že 1,5 mld. lidí spravující si po staletí svůj veřejný prostor jsou zločinci je druh sektářství, tedy extrémismu. Dokonce se ničím tvůj příspěvek neliší od extrémistů z IS, KSČm, neonacistických stran či libovolných komunistických stran, které se mnohdy souhrnně nazývají politické sekty.  

SSO

#110570 Re: Ruský trotle Nigel Farage hned musel útočit na Mayovou a obecně na správu demokratické společnos

2017-06-04 10:54


Nepřihlášený uživatel

#110571 Mayová jen připomenula obecné pravidlo, ochranou občanů v demokracii....

2017-06-04 11:02

.....jsou jejich sociální vazby a dodržování základních demokratických pravidel, které zviditelňují zločin a zločince pro represivní čí výkonnou moc státu. 

Proto také bylo naprosto absurdní udělení "milosti" Kájínkovi, neboť to naprosto a fatálně relativizovalo hodnoty, v mnohých zločincích to vyvolalo dojem, že jsou celebritami, policii i soudy to velmi znejištělo v rozpoznávání toho, co je a co není zločinem a kdo je a kdo není zločinec. Miloš Zeman to děla nepřetržitě od doby, kdy vstoupil do veřejného prostoru. Hned od počátku se obklopoval zločinci (StBáky, monžá i KGBáky a podobnými lidmi), proto je nutné jeho působení ve veřejném prostoru kritizovat a není možné jej tolerovat v ústavní pozici. 

Primárně nás od zločinu totiž skutečně chrání naše sociální vazby a ty je potřeba rozvíjet, pěstovat, to nám umožňuje se vyvíjet po celou dobu života a to je, co po nás požaduje Ústava, být odpovědný k sobě i celku. Právě toto ale totality ničí jako první, protože je to velmi ohrožuje, ničí sociální vazby na lidi mravné, kulturní a vzdělané hned od počátku tím, že je vraždí či v mírnější podobě uvězní, Zeman s jeho partou lidí nebezpečných pro občany, nemají bezpečností prověrku státu, alespoň takové lidi dehonestuje.  

"Podle ní je proto třeba provést čtyři věci. Zaprvé porazit ideologii radikálního islamismu, zadruhé zabránit tomu, aby její zastánci mohli volně komunikovat na internetu. Mayová v té souvislosti vyzvala k „mezinárodní dohodě o regulaci v kyberprostoru“.

To ale ještě podle ní nestačí, protože extremisté se v prvé řadě nesmí pohybovat v reálném prostoru. Vojenské a bezpečnostní akce za hranicemi v Sýrii či na domácí půdě nestačí. „V naší zemi bylo příliš tolerance,“ řekla Mayová a dodala, že britská společnost musí „identifikovat“ radikální elementy a „vymýtit je“. V neposlední řadě je podle ní potřeba, aby britské složky změnily protiteroristickou strategii tak, aby adekvátně odpovídala nastolenému trendu."


Nepřihlášený uživatel

#110572 Re: Re: Ruský trotle Nigel Farage hned musel útočit na Mayovou a obecně na správu demokratické spole

2017-06-04 11:03

#110570: SSO - Re: Ruský trotle Nigel Farage hned musel útočit na Mayovou a obecně na správu demokratické společnos 

 Toto v tobě vypěstoval Miloš Zeman behěm jeho působení na Hradě nebo jsi si to vypěstoval sám? 

Pokud by to byl Zeman a já jsme o tom přesvědčen, tak by jeho zločinnost měla ještě daleko větší důsledky, než doposud poslanci a senátoři domýšleli. 

SSO

#110570 Re: Ruský trotle Nigel Farage hned musel útočit na Mayovou a obecně na správu demokratické společnos

2017-06-04 11:54


Nepřihlášený uživatel

#110573 Ovčáček se Čtveráčkem jsou opět .....

2017-06-04 11:15


Nepřihlášený uživatel

#110574 Re: Re: Hned se vyjasnilo proč Zeman osvobodil Kájínka :-/....

2017-06-04 11:38


Nepřihlášený uživatel

#110575 Re: Re: Re:

2017-06-04 11:39

#110552: - Re: Re:  

 Tak to je HOAX jako Brno.