MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Quoted post
Nepřihlášený uživatel |
#110553 Re: Někdo nahlásil bombu ve vlaku - mluvil česky a nevzýval Alláha2017-06-04 09:15#110543: Evropan - Někdo nahlásil bombu ve vlaku - mluvil česky a nevzýval Alláha Nevím co tím chcete dokázat. Spíš bych vám doporučil zvednout zadek a zajet se podívat do pár západních zemí, jak to tam s imigranty vypadá. Jsem byl nedávno jen v Itálii, kde se o žádných no-go zónách běžně nemluví, přesto mi to bohatě stačilo. Nemluvě o Německu, Anglii atd. Běžte se s vašimi neomarxistickými multikulturními teoriemi vycpat, soudruhu! |
|
Odpovědi
Nepřihlášený uživatel |
#110554 Re: Re: Někdo nahlásil bombu ve vlaku - mluvil česky a nevzýval Alláha2017-06-04 09:17:19#110553: - Re: Někdo nahlásil bombu ve vlaku - mluvil česky a nevzýval Alláha Je to pořád dokola, nic takového jako monokulturní společnost neexistuje. Stejně jako neexistuje společnost bez zločinu a zločinců, jako jsi ty, Miloš Zeman a jeho banda rusko čínských trotlů na Hradě. |
|
Evropan |
#110592 Re: Re: Někdo nahlásil bombu ve vlaku - mluvil česky a nevzýval Alláha2017-06-04 20:18:04#110553: - Re: Někdo nahlásil bombu ve vlaku - mluvil česky a nevzýval Alláha Nevím co tím chcete dokázat. Spíš bych vám doporučil zvednout zadek a zajet se podívat do pár západních zemí, jak to tam s imigranty vypadá. Jsem byl nedávno jen v Itálii, kde se o žádných no-go zónách běžně nemluví, přesto mi to bohatě stačilo. Nemluvě o Německu, Anglii atd. Běžte se s vašimi neomarxistickými multikulturními teoriemi vycpat, soudruhu!
Nevím, proč se tak rozčilujete. U soudruhů jsem, ostatně i vzhledem ke svému věku, nikdy nebyl. V Itálii jsem byl několikrát, neb je to moje oblíbená destinace, zvláště co se Sicílie týká. O žádných no-go zónách jsem nikdy neslyšel, a to, že tam přišel na pláž černoch, a nabízel nám výběr asi ze sta hodinek, bych zrovna nepovažoval za terorismus. Byl jsem v posledních letech i několikrát v Německu, předtím třeba v Sýrii, Iránu, Indonésii, Číně, Filipínách, ale i v Rusku, Rakousku, Francii a dalších zemích. Nevím tedy, co myslíte tím doporučil zvednout zadek a zajet se podívat do pár západních zemí, jak to tam s imigranty vypadá. Např. loni v Hamburgu jsem byl svědkem demonstrace proti Angele Merkel, kde jí demonstranti vyčítali příliš tvrdý postoj vůči imigrantům, které chtěla vracet do země jejich původu. Také v Zittau nebo Dresden jsem viděl řadu domů s nápisem "Refugees welcome". To jako chcete vědět? Ten příspěvek jsem napsal z důvodu, že sem neustále řada xenofóbů dává různé antiimigrantské příspěvky zřejmě ve snaze odlákat pozornost od neschopnosti policie poradit si s našimi vnitřními problémy, kdy dojde ke znásilnění asi 600 žen ročně, z čehož "pomáhat a chránit" vyšetří sotva čtvrtinu, násilníka, který pořezal Petru Kvitovou, nedokázali najít ani po půl roce, a ty, kteří kácejí stromy na železnici a vyhrožují telefonáty, zřejmě také nikdy nedohledají, protože mají kamery na veřejných místech nastaveny na minisukně procházejících slečen místo na ta místa, která mají sledovat. A co vy, soudruhu, chcete dokázat informací, že jste byl v Itálii, v žádné no-go zóně jste nebyl, ale přesto vám to stačilo. Tak napiště něco konkrétního a nejen informace vycucané z dezinformačních webů. |
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
ZRUŠENÍ DISKRIMINAČNÍ NOVELY VINAŘSKÉ ZÁKONA (ZAKÁZANÝ KLIENTELISMUS)
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Za zachování tramvají na Maninách
717 Vytvořeno: 2024-11-02
Ředitelské volno dokud škola nezatopí
475 Vytvořeno: 2024-11-05
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
393 Vytvořeno: 2024-11-05
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
480 Vytvořeno: 2024-10-20
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
16970 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
129 Vytvořeno: 2024-11-05
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24583 Vytvořeno: 2022-12-13
Petice za statní občanství bez diskriminace
3946 Vytvořeno: 2024-09-11
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
22803 Vytvořeno: 2021-12-22
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2053 Vytvořeno: 2024-08-23
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
80 Vytvořeno: 2024-11-11
Horní míru pro dravce
1256 Vytvořeno: 2024-10-15
Zachování Centra zvířat ve Staré Roli (Minizoo)
1510 Vytvořeno: 2024-10-25
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2207 Vytvořeno: 2024-10-21
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
66 Vytvořeno: 2024-11-10
Otevřený dopis Róbertovi Ficovi, premiérovi Slovenské republiky
122 Vytvořeno: 2024-10-31
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
73 Vytvořeno: 2023-10-18
Petice proti úplnému zákazu vapingu v ČR
17322 Vytvořeno: 2024-08-09
Nesouhlas s dlouhodobým umístěním protidrogového centra WHITE LIGHT I“ na adrese 415 01 Teplice, ul. Doubravská 122/5.
25 Vytvořeno: 2024-11-05
Nesouhlas s výstavbou sloupů velmi vysokého napětí těsně vedle rezidenční čtvrti Praha - Křeslice
664 Vytvořeno: 2024-09-15