MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#110553 Re: Někdo nahlásil bombu ve vlaku - mluvil česky a nevzýval Alláha

2017-06-04 09:15

#110543: Evropan - Někdo nahlásil bombu ve vlaku - mluvil česky a nevzýval Alláha 

Nevím co tím chcete dokázat. Spíš bych vám doporučil zvednout zadek a zajet se podívat do pár západních zemí, jak to tam s imigranty vypadá. Jsem byl nedávno jen v Itálii, kde se o žádných no-go zónách běžně nemluví, přesto mi to bohatě stačilo. Nemluvě o Německu, Anglii atd. Běžte se s vašimi neomarxistickými multikulturními teoriemi vycpat, soudruhu!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#110554 Re: Re: Někdo nahlásil bombu ve vlaku - mluvil česky a nevzýval Alláha

2017-06-04 09:17:19

#110553: - Re: Někdo nahlásil bombu ve vlaku - mluvil česky a nevzýval Alláha 

Je to pořád dokola, nic takového jako monokulturní společnost neexistuje. Stejně jako neexistuje společnost bez zločinu a zločinců, jako jsi ty, Miloš Zeman a jeho banda rusko čínských trotlů na Hradě. 

Evropan

#110592 Re: Re: Někdo nahlásil bombu ve vlaku - mluvil česky a nevzýval Alláha

2017-06-04 20:18:04

#110553: - Re: Někdo nahlásil bombu ve vlaku - mluvil česky a nevzýval Alláha 

Nevím co tím chcete dokázat. Spíš bych vám doporučil zvednout zadek a zajet se podívat do pár západních zemí, jak to tam s imigranty vypadá. Jsem byl nedávno jen v Itálii, kde se o žádných no-go zónách běžně nemluví, přesto mi to bohatě stačilo. Nemluvě o Německu, Anglii atd. Běžte se s vašimi neomarxistickými multikulturními teoriemi vycpat, soudruhu!

Nevím, proč se tak rozčilujete. U soudruhů jsem, ostatně i vzhledem ke svému věku, nikdy nebyl. V Itálii jsem byl několikrát, neb je to moje oblíbená destinace, zvláště co se Sicílie týká. O žádných no-go zónách jsem nikdy neslyšel, a to, že tam přišel na pláž černoch, a nabízel nám výběr asi ze sta hodinek, bych zrovna nepovažoval za terorismus. Byl jsem v posledních letech i několikrát v Německu, předtím třeba v Sýrii, Iránu, Indonésii, Číně, Filipínách, ale i v Rusku, Rakousku, Francii a dalších zemích. Nevím tedy, co myslíte tím doporučil zvednout zadek a zajet se podívat do pár západních zemí, jak to tam s imigranty vypadá. Např. loni v Hamburgu jsem byl svědkem demonstrace proti Angele Merkel, kde jí demonstranti vyčítali příliš tvrdý postoj vůči imigrantům, které chtěla vracet do země jejich původu. Také v Zittau nebo Dresden jsem viděl řadu domů s nápisem "Refugees welcome". To jako chcete vědět?

Ten příspěvek jsem napsal z důvodu, že sem neustále řada xenofóbů dává různé antiimigrantské příspěvky zřejmě ve snaze odlákat pozornost od neschopnosti policie poradit si s našimi vnitřními problémy, kdy dojde ke znásilnění asi 600 žen ročně, z čehož "pomáhat a chránit" vyšetří sotva čtvrtinu, násilníka, který pořezal Petru Kvitovou, nedokázali najít ani po půl roce, a ty, kteří kácejí stromy na železnici a vyhrožují telefonáty, zřejmě také nikdy nedohledají, protože mají kamery na veřejných místech nastaveny na minisukně procházejících slečen místo na ta místa, která mají sledovat.

A co vy, soudruhu, chcete dokázat informací, že jste byl v Itálii, v žádné no-go zóně jste nebyl, ale přesto vám to stačilo. Tak napiště něco konkrétního a nejen informace vycucané z dezinformačních webů.