MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#112811 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-13 08:30

#112806: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Tys nejspíš nebyl nikdy v předinkluzívní škole, když vyvozuješ nesmysly. Muslimové mají za sebou milióny mrtvol, jak vidí ti, kdo nejsou v žoldu eurobordelu. I oni ale padnou islámu za oběť, pokud Evropu ovládne, o což se po staletí snaží.

A když se považuješ za takovýho experta na náboženství, tak proč se v médiích smí kritizovat křesťanství, buddhismus, hinduismus apod., ale ne židovství a už vůbec ne islám?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#112812 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-13 08:46:58

#112811: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ty si vždy něco vymyslíš a pak to vydáváš za realitu. 

První co směšuješ je víra se sektou či sektami.

Dobře rozpor objasňuje Jan Zížka z Trocnova středověký předobraz IS, který se napojil na sekty husitů a adamitů se svojí bandou hrdlořezů, která tehdy týhla Evropou, loupila a vraždila a bylo podobně obtížné se jí zbavit jako IS. Sektu adamitů nakonec vyvraždil a také to nemělo nic společného s vírou v existenci absolutního smyslu existence myslících bytostí a tedy vírou v absolutní dobro a myšlenek, které se od takové věci odvíjí. 

Druhým tvým nesmyslem je, že se cosi nemůže v "mediích" ktirizovat. Kritizovat, lze jen to, co známe, pak to lze kritizovat, musí existovat znalost kritizovaného.

Např. já mohu v klidu kritizovat nacionálního komunistu Miloše Zemana protože velmi pečlivě sleduji jeho projevy (jeho voliči nikoliv), soudní spory  (viz. Nejvyšší správní soud a jasná identifikace Zeman jako porušovatele volebního zákona) a dokonce znám i jeho projevy z daleké minulosti ve Sněmovně díky steno záznamům. Proto také Zemana mohu směle charakterizovat i jako nacionálního komunistu či porušovatele Ústavy a volebního zákona. Mohu jej také charakterizovat jako příživníka, který nikdy v životě nevyprodukoval korunu daní, neb byl vždy tam, kde se daně spotřebovávají a nikoliv tam, kde se vytváří přidaná hodnota. Už je to, že porušoval volební zákon a Nejvyšší správní soud to jasně konstatuje by mělo být důvodem, aby nebyl v ústavní pozici a je naprosto zřejmé, že své voliče obelhal, když jim tvrdil, že je demokratem a že bude ctít zákony a Ústavu této země. 

Mohu také směle kritizovat stav, kdy si někteří turisté zahalují tvář a je lhostejno jestli to dělají z náboženských důvodů neb ze sektářkých důvodů např. náckové a komunisté na demonstracích.  Mám znalost, že se idenfitikujeme podle tváře, identifikujeme navzájem naše nálady, bezpečnost či nebezpečnost z tváře a pohybů horní poloviny těla. To jsme se naučili, stalo se to přirozeností, součástí našich životů.  Tedy zahalování tváře je pro nás velmi nepříjemné, neboť v nich nemůžeme číst. Tedy samotné ženy se zahalenou tváří jsou velkou komplikací v rámci naší společnosti a dokonce i v drtivé většině světové společnosti, neboť nelze odhadovat jejich jednání ani na základě jejich partnerů mužského pohlaví. Na oplátku odhalených tváří si vzájemně poskytujeme bezpečnost - např. neobtěžujem krásné ženy. V jiných částech světa to ovšem vůbec nemusí platit, ale přesto bude jistě nutné to v Evropě i USA řešit. Bude pravděpodobně nutné s vyšším turistmem i z jiných částí světa než bývalo obvyklé před 20 lety toto řešit a požadovat dodržování našich pravidel identifikace.  Je to věc standardního vývoje společnosti a je to správné.  Přesto budu jistě schopen identikovat, kdo skutečně kritizuje zahalování tváří a kdo bude jen vyvolávat nenávist. 

Tedy žiješ v podivných vlastních představách, že ti svět chce ublížit aniž bys měl dokonce i jen znalost projevů nacionálního komunisty Miloše Zeman a základní znalost světových náboženství, tedy vyvoláváš nenávist, nekritizuješ.