MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#116451 V každém případě je to tak, že právní kvalifikace nedovoluje nepodmíněný trest......

2017-10-01 06:27

 

 

Žalobce dostal od policie usnesení o zahájení trestního stíhání v kauze Čapí hnízdo

To, že bude Babiš makroamnestován Zemanem cestou v jeho tobogánu plných jeho vlastních exkrementů do karusele, je dnes již vlastně prakticky jisté. 

Rychlost pádu Zemana se v říjnu a listopadu velmi zrychlí, přijde velmi pravděpodobně milníků - zhoršení zdravotního stavu po náročném podzimním programu. 

Russáci navíc musí ještě Zemana vytěžit, proto nedávná prasárna Ovčáčka o EU o které se také v celé EU psalo.

Cesta Zemana do Russákova a "po" Russákovu bude také velkou mediální šou, která proběhne celou EU.

Dozvuky Zemana jeho bandy na Hradě se budou ozývat ještě 10 let potom, co Zeman z Hradu odtáhne, tu se objeví nějaká další zlodějina Nejedlého, Mynáře, Veleby..... tu se z nich někdo ocitne v čilém podnikatelském stavu s russáckou firmou či firmičkou, která zde "zpravitizuje" 5 mld. dluh u státní záruční banky a státní pojišťovny, který jel Zeman před dvěma lety od Russákova "řešit" atd. atd. atd. 

Co je ale dnes naprosto jisté, že příští vláda bude muset řešit absurdní počet russáckých agentů na území ČR a to i za cenu, že se na přechodnou dobu zavře česká ambasáda v Rusku.  Stav, kdy mají russáci v ČR počet lidí jako bychom byli zemí s 500 mil. obyvatel je stavem neudržitelným a to přesto, že nám s jejich hlídáním jistě pomáhají zpravodajské služby celé EU. 


Nepřihlášený uživatel

#116452 Re: Re: Mluvčáček brání své opilce

2017-10-01 06:29

#116350: - Re: Mluvčáček brání své opilce 

 

 Čím tě premiéři všech států EU zasedající v Evropské radě, každý s jedním hlasem, utlačili? 

Čím tě utlačili ministři národních vlád zasedající v Radách ministrů, kde má každý taktéž jeden hlas? 

Čím tě utlačila EK, která může dělat jen a pouze to, na čem se premiéři a ministři národních vlád dohodnout v rámci Evropské rady a Rad ministrů a co jim ukládají smlouvy desetiletí ve Evropě budované a dnes shrnuté do Lisobonské smlouvy? 

Čím tě utlačil přímo volený parament EU, když stejně prakticky vše co projde parlamentem EU musí schválit národní parlamenty? 

Chybí ti snad možnost se volně pohybovat po EU a s pasem EU volně po většině světa? Chybí ti snad přístup k informacím? Nebo tě snad někdo omezuje v kontaktu s tvými přáteli (pochybuji, že nějaké máš) v zahraničí? Ve vědeckém, kulturním, mravním poznávání? 

Tobě už evidentně hyběl jen smradlavý russký trotl na Hradě. 

https://www.youtube.com/watch?v=5OQw53KXdvY


Nepřihlášený uživatel

#116453  Rusácké "kulturní obohacení".....

2017-10-01 06:31

 

 

Manželé z Krasnodaru čelí obvinění, že zavraždili a snědli třicet lidí

Manželé z Krasnodaru na jihozápadě Ruska přiznali vraždu třech desítek lidí, jejichž těla podle ruských médií zohavovali a zřejmě také jedli. Policisté, kteří prověřovali vraždu nejmenované ženy, totiž u dvojice doma našli uvařené jídlo a naporcované maso neznámého původu. Nařídili testy DNA, které ověří, zda se jedná o lidské ostatky. Informovala o tom stanice RT.com.


Nepřihlášený uživatel

#116454 Re: Re: Re: Re: Re: Smrt kapitalismu

2017-10-01 06:32

#116207: - Re: Re: Re: Re: Smrt kapitalismu 

 

 To, že si něco ošklivého vymyslíš, ještě neznamená, že je to realita.

Podstata člověka je, že si ověřuje, jestli se o realitu jedná.

Komunistické i nacistické totality, jak jistě velmi dobře víš, záměrně občanům totality znemožňují si věci ověřovat. Např. komunistická totality v ČSSR dokonce občanům znemožňovala přístup k literatuře obecně natož k literatuře křesťanské, k vědeckým publikacím, k jazykovému vzdělávání (do šedesátých let prakticky zmizely učebnice angličtiny, němčiny, francouzštiny...), byl zněmožněn poslech zahraničního rozhlasu, televize. 

Dnes máš vše k dispozici, např. v knihovně Václava Havla si můžeš ověřit, zdali bylo jeho jednání i myšlení totalitní či nikoliv http://www.vaclavhavel-library.org/cs/

Máš k dispozici archiv StB, kde si můžeš ověřit, že na území ČSSR komunistické zločinecké Rusko školilo teroristy a podporovalo teroristy, že se StB účastnila teroristických činů. Máš k dispozici diplomové práce, které téma zpracovávají a dokládají. 

Máš k dispozici odporné lživé projevy Miloše Zemana, kde skutečně není ani ten nejmenší problém prokázat, že lže a že jeho jednání i myšlení je skutečně nacionálně - komunistické. 

To vše v češtině. 

Tedy studuj, nevymýšlej si ubohosti o lidech kolem tebe.


Nepřihlášený uživatel

#116455 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-10-01 06:34

#116204: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Už tato:   

Jestliže socialistiké státy prováděli legitimní výcvik lidí s islámského prostředí

tvoje věta je debilita.

Stát tvoří občané, ne vůdčí úloha komunistické strany v komunistických Ústavách. Tedy socilistický stát, kde občané jsou v "socialismu" udržování terorem komunistických zločineckých organizací ve své podstatě ani státem není - je jakýsi gulag kde komunisté jako vládnout - ve skutečnosti jsou i oni ovládáni velmi úzkou skupinou skutečných zločinců (Lenin, Stalin, Gottwald, Hitler, Pol Pot, Castro, Kim atd. atd. ) - přesněji tedy terorizují většinu společnosti, aktivně se podílejí na zločinech diktátora a úzké skupiny zločinců kolem něj - jsou spolupachatelé. 

Tedy socialististické státy nejsou ve své podstatě státy, jsou gulagem v kterém komunisti dělají bachaře.

To je jasné i tobě, že to není stát, to je jen velký koncentrák, proto také Rusáci usoudili, že jeden z těchto koncentráků je potřeba v roce 1968 obsadit, předtím totéž usoudili o Maďarsku v roce 1956 a z Polska pro jistotu nikdy neodtáhly a obrovský kus si ho ukradli.

A protože je to přece koncentrák je možné vězňům určovat vše, co mohou a nemohou číst, co mohou a nemohou poslouchat, co mohou a nemohou vidět - pro bachaře to samozřejmě platí jen částečně a pro špičku bachařů vůbec, ti mohou vše. Viz. stále se dokola opakující stereotipy jednání (zločinnosti) diktátorů. 

Pokud by CCCP nahlíželo na ČSSR jako na stát k okupaci by nedošlo, neboť by jim bylo jasné, že je to vyhlášení války. Bohužel jejich myšlení je zvrácené, jak velmi přesně doložil dokument ČT . 


Nepřihlášený uživatel

#116456 "Nevěděli" záměrně - je to přitom naprosto jasné, osoby spojené nemohou mezi sebou dělat obchody....

2017-10-01 06:35

 

 

....aby to vedlo k nižší míře zdanění jednoho z nich či dokonce obou nebo dokonce na jedné straně nedanění vůbec. Nic složitého na tom opravdu není. 

Tedy pokud si Babiš vydal dluhopisy a sám si je také koupil dopustil se právě výše popsaného jednání a vzhledem k tomu, že k tomu použil 1,5 mld. a ročně okrádá stát o 30 mil. korun, nezbývalo zjevně finanční správě než podat tresní oznámení a je jeden z 25 na které dosud trestní oznámení na policii přišlo. 

 

Finanční správa tápala při prověřování korunových dluhopisů, ještě v červnu nevěděla, co má kontrolovat

 
 
  • Šéf finanční správy Martin Janeček se nejdříve bránil plošným kontrolám a tvrdil, že pro to nemá nástroje.
  • V květnu prohlašoval, že kontroly už běží. Přitom ještě v červnu řešilo vedení berní správy s nadřízeným ministerstvem, co má vlastně prověřovat.
  • Příslušný metodický pokyn jako pomůcku úředníkům vydalo Janečkovo finanční ředitelství až začátkem srpna.

Nepřihlášený uživatel

#116457 Babiš už nekráčí "teď" vstříc lepším zítřkům s koblihou, to je skvělé, to už tedy "nikdy"......

2017-10-01 06:38

 

 

Plná náměstí a politici na pódiích jsou při kampani minulostí, za voliči se jezdí na vinobraní či poutě

 
 
  • Měsíc před volbami vrcholí jednotlivé politické kampaně. Strategie, jak přímo oslovovat voliče, se ale za posledních třicet let výrazně proměnila.
  • Místo monstrózních mítinků, na kterých lídři promlouvali k davům na náměstích, dnes politici vyráží přímo mezi lidi.
  • Agituje se na dožínkách, vinobraních, sportovních dnech i církevních poutích.

https://www.youtube.com/watch?v=c8ogmsBnOm8


Nepřihlášený uživatel

#116458 Jak je vůbec možné, že v době růstu HDP nad rámec původního očekávání.....

2017-10-01 06:44

 

 

Pilný: Letošní schodek by mohl být dvacet miliard. Třetinový oproti očekávání

 

Stát by mohl zakončit letošní rok se schodkem dvaceti miliard korun. České televizi to řekl ministr financí Ivan Pilný (ANO). Šlo by o čtyřicet miliard lepší výsledek, než Sobotkova trojkoaliční vláda původně plánovala. Ve srovnání s finálním účtem z loňska, kdy výrazně pomohly evropské dotace, by se ale přesto jednalo o osmdesátimiliardové zhoršení.

....je rozpočet ve schodku? To ANO StB neumí vybírat daně? K čemu je tedy EET, kontrolní hlášení k DPH, to jsou s tím spojeny tak gigantické náklady, že dokonce poklesl výběr daní? 


Nepřihlášený uživatel

#116459 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-10-01 06:47

#116444: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odborná autorita.

Babiš na něj sepsal pamflet spíše v jeho než Janečkově "prokorupčním fondu", kterým tři roky mával ve Sněmovně, ale nic a nic je nula z toho pamfletu neprokázal, tedy jsou to lži, nesmysly a bláboly a to přesto, že má přístup ke všem Kalouskovým daňovým přiznáním, ke všem jeho účtům v celém demokratickém světě a dokonce i zůstatkům, má všechny dokumenty, které kdy Kalousek na ministerstvech podepsal, má přistup ke všem co kdy řekl ve Sněmovně i na jednání výborů a nic, nula, neprokázal nic. Má Babiš dokonce přístup ke všem daňovým příznáním jeho blízkých, k jejich účetům atd a nic, nula je opravdu nic. 

Tím z Kalouska Babiš a Faltýnek udělali neotřesitelnou mravní i odbornou autoritu. 

https://www.youtube.com/watch?v=WTMxs1XKouw

 


Nepřihlášený uživatel

#116460 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-10-01 06:56

#116455: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Když Němci v roce 1989 utíkali do Německa

Poslední zářijový den roku 1989 připadl na sobotu. V prostorách ambasády SRN v Praze se tísnily tisíce uprchlíků z tehdejší NDR. Krátce před sedmou hodinou večerní zastavil před budovou mercedes, který přivezl spolkového ministra zahraničí Hanse-Dietricha Genschera. Za několik minut z balkónu Lobkovického paláce oznamoval: „Milí krajané, přišli jsme za vámi, abychom vám sdělili, že vaše vycestování bylo dnes...”

https://www.youtube.com/watch?v=GBaHPND2QJg


Nepřihlášený uživatel

#116461 Re: Re: PRO HEZKOU SOBOTNÍ POHODU

2017-10-01 07:01

#116450: - Re: PRO HEZKOU SOBOTNÍ POHODU 

 Tato Havlova hra měla úspěch po celém světě.. 


Nepřihlášený uživatel

#116462 Věřím, že Russákům jednota Evropy velmi vadí.....

2017-10-01 07:20


Nepřihlášený uživatel

#116463 Re:

2017-10-01 07:29

#115918: -  

 

- v Sýrii je občanská válka a proto jsou volby nelegitimní, naproti tomu na UA je občanská válka, ale volby tam jsou legitimní

V Sýrii je občanská válka, kterou spustil vlastní diktátor Sýrie Asad, ještě před vlastní válkou masově vraždil vlastní spoluobčany. Takový člověk nepořádá svobodné volby, viz. Lenin, Stalin, Hitler, Chruščov, Brežněv, Putler Putin, Pol Pot, Kim Čong, Castro, Gottwald, Novotný, Svoboda, Husák, ......

- RF musí být za vylhanou podporu povstalcům sankcionována, naproti tomu podpora opozice v Sýrii je naprosto legitimní, vojáci US v Sýrii nevadí, natož základny, dokonce ani útoky na SAA nevadí

RF vetovala 7 přijatých sankcí RB OSN o Sýrii, které dokonce měly potenciál situaci řešit před vypuknutím občanské války. RF je sancionována za okupaci Krymu, rozpoutání války na východě Ukrajiny a Gruzii, neboť okupace Krymu nebyla schválena OSN. 

- RF jsou lháři, naproti tomu lži USA jsou zapomenuty a jsou důvěryhodným partnerem

Rusko je jsou skutečně lháři - viz. jejich masivní lživá propaganda, kdy čeština je dokonce nejspíše pilotním jazykem této propagandy. To, že je Rusko velmi podivné dokládá velikost ruské ambasády v Praze, kdy nic Rusku nebrání mít ambasádu velikosti odpovídající ČR a ne v násobcích!!!!! velikosti ruské ambasády v GB. Ruská propaganda je nepřetržitě usvědčována ze lží i v této diskusi. 

V RF došlo k nedemokratické změně ústavy, které diktátorovi Putlerovi Putinovi umožňuje vládnou až do do smrti, změnu realizoval on.  To se v USA opravdu neděje. 

- Zeman leze Číně do zadku, naproti tomu Britská královna vozící čínského prezidenta je státotvorný a demokratický prvek světa.

Čínští milicionáři, svazáci a zpravodajci pouze v Praze uspořádali odporné demonstrace, obtěžovali občany ČR a pouze zde si zkoušeli, co střední země EU ještě snese. Nic takového si v GB nedovolili. Proto je Miloš Zeman nacionálním komunistou a rusko čínským trotlem. Byl to on, kdo tuto pakáž do ČR přivezl, ačkoliv mu bylo naprosto zřejmé, že naše zpravodajské služby na rozdíl o těch GB nejsou na takový nájezd připraveny. Navíc má jako poradce prokazatelného čínského agenta, to v GB také není možné. 

- Zeman pozvaný do RF je agent a alpinista, naproti tomu vrcholní světoví politici jezdící tamtéž jsou naše lilie bíle

Do Ruska už prakticky dnes nikdo nejezdí a pokud tam někdo jede, nenechá si v Kremlu připnout oranžovo černou stuhu symbol současné ruské agrese. Návštěvy jsou čistě formální pro udržení sociálních vazeb s Ruskem, nemají charakter "pocty" ani náhodou. 

- Albánci v Kosovu či muslimové v BaH mají nárok na sebeurčení, oproti tomu Srbové v Krajině či Rusové na Krymu žádný nárok nemají.

Rusko se v trojstranné dohodě zavázalo k neměnnosti hranic Ukrajiny, zavázalo se dokonce, že nebude na Ukrajinu ani vytvářet tlak pomocí dodávek či nedodávek strategických surovint především ropa a plyn. Rusko samo ve své Ústavě neumožňuje žádnému okresu a dokonce ani republice referendem vystoupit z ruské federace, tedy nemůže požadovat o Ukrajině, aby okres mohl "referendem" měnit hranice Ukrajiny.  Vlastní referendum na Krymu byl velmi podivné, předcházela mu výměna celého poltiického vedení Krymu za pomocí zbraní. 

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf

Časová posloupnost událostí na Ukrajině.....

2017-04-07 21:46

 

1994 Podpis dohody o partnerství s EU

1998 Ratifikována smlouva o partnerství s EU

2003 Evropská politika sousedství

2008 Vypršela platnost smlouvy o partnerství s EU

2009 smlouva o východním partnerství

7.2.2010 Druhé kolo prezidentských voleb

1.10.2010 Janukovič mění Ústavu a získává oprávnění sestavovat vládu na úkor parlamentu. Mění se Ústava z                      roku 2004, kdy změna začala platit až v roce 2006, jak je obvyklé u změn ústav, tedy až po skončení                    mandátu těch, kterých se změny dotýkaly. Změna 2010 ovšem platí okamžitě a Janukovič se stává                      "samovládcem"

28.10.2012 parlametní volby na Ukrajině - podezření na neregulérnost, neonacistická Svoboda záskává velký počet mandátů

24.12.2012 vzniká druhá vláda Azarova jmenovaná Janukovičem - podivná koalice z hlediska voleb - Strana                            regionů v koalice se stranou Ukrajina vpřed (Ukraine Forward) původně "socani", ve volbách 2012 ale                    vypadají, že nejsou v parlamentu, vládu podpořili komunisté. 

11.11.2013 Janukovič se "tajně" sešel s Putinem

17.11.2013 dojednávání smluv s Ruskem, zadlužení Ukrajiny v Rusku Janukovičem

20.11.2013 První zprávy, že Janukovič nepodepíše Asociační dohodu

21.11.2013 Vláda rozhodla o tom, že nedojde k podpisu Asocičaní dohody

22.11.2013 - pátek probíhají demonstrace po celé Ukrajině

28.11.2013 Dlouho plánovaná schůzka ve Vilniusu - Janukovič nepodepisuje Asociační dohodu, Gruzie a Moldavsko ano. 

30.11.2013 Tvrdý střet s demonstranty

1.12.2013 tvrdý střet s demonstrany

6.12.2013 Další schůzka Janukoviče s Putinem v Soči

11.12.2013 další tvrdý zásah proti demonstrantům. 

17.12.2013 podpis smluv v Kremlu, masivní zadlužení Ukrajiny v Rusku - už dávno probíhají protesty občanů

16.1.2014 nejkontroverznější zákon 3879 - nejtvrdší omezení svobody na Ukrajině

28.1.2014 opětovné "zrušení" - spíše "omezení" nejdrakoničtějšího zákona 3879 o omezení svobody

31.1.2014 Janukovič podepisuje zrušení drakonického zákona 3879, zákon ovšem neosvobodil plně uvězněné

21.2.2014 - Janovič přislíbil návrat k původní Ústavě z roku 2004, kterou změnil a tím získal více osobních pravomocí. 

26.2.2014 Ukrajina vydala mezinárdní zatykač na Janukoviče

27.2.2014 - na Krymu se objevují neoznačení vojáci - začíná okupace Krymu, tentýž den je vyměněno zvolené vedení Krymu za lidi dosazené okupatnem -  Ukrajina není federací - Krym je pouze autonomní oblast. Krymský okupovaný parlament hlasuje o vyhlášení referenda. Putin ujišťuje Obamu, že za tím není. 

28.2.2014 Janukovič utekl k okupantovi, prchá do Ruska i Azarov.

3.3.2014 Rusáci v RB OSN předkládají jakousi kopii zvacího dopisu Janukoviče. 

16.3.2014 výsledek referenda - odpovědi na obě otázky vedou k okupaci Krymu.

                    1) „Jste pro znovusjednocení Krymu s Ruskem s právem subjektu Ruské federace?“

                    2) „Jste pro obnovení platnosti ústavy z roku 1992 a pro status Krymu jako součásti Ukrajiny?

12.1.2015 Interpol vydal mezinárodní zatykač na Janukoviče, na seznamu hledaných je i syn Janukoviče -                            Oleksandr. Oba jsou také už od února 2014 vyšetřování švýcarskou policií. 

 

A takto by se dalo pokračovat hooodně dlouho...

Pokračuj, doposud jsi nic věcného nenapsal.....


Nepřihlášený uživatel

#116466 Re: Re: Re: Re: PRO HEZKOU SOBOTNÍ POHODU

2017-10-01 08:14

#116464: - Re: Re: Re: PRO HEZKOU SOBOTNÍ POHODU 

 MZ je  založením srpokladivák


Nepřihlášený uživatel

#116467 Re: Re: Re: PRO HEZKOU SOBOTNÍ POHODU

2017-10-01 08:14

#116461: - Re: Re: PRO HEZKOU SOBOTNÍ POHODU 

 Cha cha chá. A to jako kde?


Nepřihlášený uživatel

#116468 Re: Re:

2017-10-01 08:15

#116463: - Re:  

 To je jen výplod chorého mozku. Takto to bylo doopravdy:

 

http://fajn7.blogspot.cz/2016/12/konflikt-na-ukrajine.html

Multikulturní obohacení

#116469 Rumunské a ukrajinské špíny v ČR nechceme!

2017-10-01 08:19

 

Policie v Brodě vyšetřuje znásilnění, lidé podezírají rumunské dělníky

Tak mají dobroserové konečně hromadné znásilnění v muslimském stylu, kterým se můžou ohánět. Oh wait...

 

 


Nepřihlášený uživatel

#116470 Re: Re: Re: Re: PRO HEZKOU SOBOTNÍ POHODU

2017-10-01 08:21

#116467: - Re: Re: Re: PRO HEZKOU SOBOTNÍ POHODU 

 Milý pane, zdá se, že máte obrovské mezery v oblasti kultury.....

This is the legendary 1978 samizdat recording of Audience, starring Václav Havel (1936-2011) as Vanek and Pavel Landovský as Sládek. It was recorded by folk singer Vladimit Merta in his Prague appartment in 1978 and published by the Šafrán label, ran from Upsalla, Sweden, by Czech exiles Jiri Pallas and Jaroslav Hutka both signatories of the Charter 77. The LP was unofficially circulated in Czechoslovakia and many Czechs knew parts of the play by heart after 1978, despite the fact any Havel publication was banned in the country since the 1968 Soviet invasion. Havel himself was briefly imprisoned in 1978 and continuously from June 1979 to January 1984. This is a rare example of a record which proved dangerous for its authors, as well as for the entire Soviet system. Czech record company Bonton officially published the recording for the first time in 1990, soon after Havel became president of Czechoslovakia in December 1989.

Audience (as it is titled in Czech) belongs to a trilogy of partly autobiographical one-act plays also known as the Vanek Trilogy, comprising Audience (1975), Protest (1978) and Mistake (1983), based on Havel’s experience of being forced to work in a brewery and under constant harassment from the Communist regime. Taking place in the brewery’s office, Audience is a meeting between the brewery’s manager Sládek and employee Vanek. While the manager is clearly opening too many beers and inducing into binge drinking, it is less clear what he wants from Vanek, though it ultimately transpires he has a deal to offer: a promotion agaisnt informations on Vanek’s political activities.

Evropan

#116471 Re: Re: Re:

2017-10-01 08:28

#116447: - Re: Re:  

ad : Jdi k čertu, blbý cizinče.

Asi z toho nebudeš nadšený, ale nemohu ti vyhovět. Bohužel jsem nenašel cestu, kudy se chodí k čertu. Také nejsem cizinec, ale jsem tu doma, proto nemám kam jít jinam. Ale o nás, Češích, se vždycky tvrdilo, že jsme přátelských národem, který nabídne pomoc lidem v nouzi. To se vás, hulvátů, bohužel netýká.


Nepřihlášený uživatel

#116472 Re: Re: Re: Re: Re: PRO HEZKOU SOBOTNÍ POHODU

2017-10-01 08:29

#116466: - Re: Re: Re: Re: PRO HEZKOU SOBOTNÍ POHODU 

 Miloš Zeman je sprpokladivák střižený hákovým křížem - tedy nacionální komunista. Na náměstích s jeho polodemtními voliči mluví jako komouš a s jeho donátory jako nácek - proto se také 17.11.2016 spojil průvod jeho polodementních Zemanovců s nácky a společně táhli Prahou. 


Nepřihlášený uživatel

#116473 Re: Rumunské a ukrajinské špíny v ČR nechceme!

2017-10-01 08:32

#116469: Multikulturní obohacení - Rumunské a ukrajinské špíny v ČR nechceme! 

 Co pořád idiote řešíš? 

V Česku se ročně spáchá dvanáct tisíc znásilnění

Na veřejném slyšení v Senátu k problematice sexuálního násilí byl v úterý představen čerstvý reprezentativní průzkum, který odhalil, že jen pět procent ze všech znásilnění je nahlášeno na policii. Potvrdil také, že zkušenost se znásilněním má každý jedenáctý Čech, mezi oběťmi jsou jak ženy, tak muži a bohužel i děti.

Měj respekt ke každé oběti podobně jako jí máme my, kdo alespoń trochu myslíme a nepodléháme debilitám ruského smradlavého trotla Miloše Zemana. 

Evropan

#116474 Re: Rumunské, ukrajinské a russké špíny v ČR nechceme!

2017-10-01 08:34

#116469: Monokulturní ochuzení - Rumunské, ukrajinské a russké špíny v ČR nechceme! 

To myslíš jako, že ti Rumuni byli muslimové? Nebo jak to zapadá do zvé SPD-Propagandy?

Evropan

#116475 Re: Re: Rumunské a ukrajinské špíny v ČR nechceme!

2017-10-01 08:36

#116473: - Re: Rumunské a ukrajinské špíny v ČR nechceme! 

Myslíš, že fanatický fanoušek Pitomia ví, co je to respekt? Ten ví tak akorát jak vypadá rektální politika.