MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#116455 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-10-01 06:34

#116204: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Už tato:   

Jestliže socialistiké státy prováděli legitimní výcvik lidí s islámského prostředí

tvoje věta je debilita.

Stát tvoří občané, ne vůdčí úloha komunistické strany v komunistických Ústavách. Tedy socilistický stát, kde občané jsou v "socialismu" udržování terorem komunistických zločineckých organizací ve své podstatě ani státem není - je jakýsi gulag kde komunisté jako vládnout - ve skutečnosti jsou i oni ovládáni velmi úzkou skupinou skutečných zločinců (Lenin, Stalin, Gottwald, Hitler, Pol Pot, Castro, Kim atd. atd. ) - přesněji tedy terorizují většinu společnosti, aktivně se podílejí na zločinech diktátora a úzké skupiny zločinců kolem něj - jsou spolupachatelé. 

Tedy socialististické státy nejsou ve své podstatě státy, jsou gulagem v kterém komunisti dělají bachaře.

To je jasné i tobě, že to není stát, to je jen velký koncentrák, proto také Rusáci usoudili, že jeden z těchto koncentráků je potřeba v roce 1968 obsadit, předtím totéž usoudili o Maďarsku v roce 1956 a z Polska pro jistotu nikdy neodtáhly a obrovský kus si ho ukradli.

A protože je to přece koncentrák je možné vězňům určovat vše, co mohou a nemohou číst, co mohou a nemohou poslouchat, co mohou a nemohou vidět - pro bachaře to samozřejmě platí jen částečně a pro špičku bachařů vůbec, ti mohou vše. Viz. stále se dokola opakující stereotipy jednání (zločinnosti) diktátorů. 

Pokud by CCCP nahlíželo na ČSSR jako na stát k okupaci by nedošlo, neboť by jim bylo jasné, že je to vyhlášení války. Bohužel jejich myšlení je zvrácené, jak velmi přesně doložil dokument ČT . 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#116460 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-10-01 06:56:08

#116455: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Když Němci v roce 1989 utíkali do Německa

Poslední zářijový den roku 1989 připadl na sobotu. V prostorách ambasády SRN v Praze se tísnily tisíce uprchlíků z tehdejší NDR. Krátce před sedmou hodinou večerní zastavil před budovou mercedes, který přivezl spolkového ministra zahraničí Hanse-Dietricha Genschera. Za několik minut z balkónu Lobkovického paláce oznamoval: „Milí krajané, přišli jsme za vámi, abychom vám sdělili, že vaše vycestování bylo dnes...”

https://www.youtube.com/watch?v=GBaHPND2QJg