MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#116626 To je parádně zpracované pro noviny......

2017-10-05 11:26

Biochemie dohlédne až k atomům. Podívejte se, co dokázali laureáti Nobelovy ceny za chemii

........


Nepřihlášený uživatel

#116627 Brexitem si Britové naběhli na russkou propagandu vyvolávání nenávisti....

2017-10-05 11:27

 

 

Hrdé heslo za Mayovou začalo během jejího projevu opadávat

Nejen neutuchající kašel nebo příchod komika narušily středeční vystoupení britské premiérky Theresy Mayové na výroční konferenci Konzervativní strany v Manchesteru. Jako by toho nebylo dost, začalo ze stěny za ní opadávat heslo o „budování země, co pracuje pro každého“.

....nedá se z brexitu s kampaní, které voliče brexitu masivně obelhávala, vydolovat cokoliv pozitivní a je potřeba, aby si Britové přiznali, že je to celé špatně. Čím dříve se tak stane tím lépe pro ně i pro celou Evropu. 


Nepřihlášený uživatel

#116628 Jak uboze zní, že "nás přehlasovávají v EU", že "nemůžeme nic ovlivnit" .....

2017-10-05 11:28

 

 

Česká diplomacie byla na vrcholu za Havla, shodli se politici

......s polodementním smradlavým zlodějem a rusko čínským trotlem Milošem Zemanem to opravdu nejde. To skutečně možné není. 


Nepřihlášený uživatel

#116629 Velmi dobrý rozhovor.....

2017-10-05 11:32

Bývalí agenti dnes mluví, lidi přestávají mít pocit, že za normalizace dělali něco špatně, říká Drda

....ČR opravdu neprošla debolševizací. Co je v podvědomí občanů, kteří byli zasaženi komunistickým školství a to až ke katedrám marxismu leninismu je naprosto zmatené vnímání historických souvislostí, je dokonce možné o velké části z nich hovořit o narušení kognitivních funkcí tedy až o kulturní deprivaci. 

Koministické školství vývoj myšlení (filosofii) prakticky zničilo, židosvství, křesťanství natož další velká náboženství bylo jako by v komunistickém výkladu historie neexistovali natož, aby z vývoje k monoteismu a vývoje monoteismu byla zřejmá např. vazba na současné právní systémy Evropy a USA či obecně demokracií. 

Této kulturní deprivace velké části i dnešních obyvatel post - totalitních zemí využívá nejen Miloš Zeman jeho lhaním, především Miloš Zeman jako mluvčí russké propagandy na území ČR, v Evropě nebo v případě OSN dokonce ve Světě.  


Nepřihlášený uživatel

#116630

2017-10-05 11:41

Starší znají onen starý vtípek, jak Američané a Rusové uspořádali závody v běhu. Vybrali dva nejlepší. Po skončení závodů vyšel v Rudém právu titulek: „Američan byl až předposlední.“ A v podtitulku: „Náš borec obhájil skvělé druhé místo.“

To mně připomíná stále více a více dnešní media. Politici a úředně oštemplovaní komentátoři pláčí, jak se lid pořád vzdaluje od jejich ušlechtilých myšlenek. Které jim stále a stále předkládají.

Ono je to jinak. Nedávno jsem četl v jednom rozhovoru, jak zpovídaný ve věci dnešní situace a dřívějška pravil, že nejstrašnější na komunismu bylo, že stále a stále lhal. A že podporoval a vyzdvihoval ty, kteří měli zálibu v buzerování, otravování a ideovém týrání ostatních.

Člověka napadne, že jistě, že to tak tehdy bylo. Ale že dnes je nová doba a určitě to tak není. Tedy nemělo by být.

Pomalu už si nejsem tak jistý. O tom tehdejším lhaní a buzerování lidí, a o tom, jak jsem to dneska už dávno demokraticky překonali…

Bolševik byl brutální a ožebračoval nás všechny, dneska nám systém sype plné žlaby, ale ve lhaní už jsou si ty systémy rovny. Dříve byl arcilotr USA, dnes Rusko. No, ode mne jako signatáře Charty 77 nelze očekávat zvláštní nadšení pro dnešní Rusko, ale co je moc, to je moc.

V Lidových novinách 2. října 2017 vyšel článek známé novinářky Petry Procházkové „Rusko si chválí svou misi“. Paní Procházková je známa jako specialistka na bývalý SSSR a také jako osoba příchylná k islamismu a lidu oněch států. Zvláště k bojovníkům z kavkazského rajonu, ale obecně vůbec k této oblasti. Nenávidí, jak známo, vše bolševické a ruské.

Ovšem onen článek začíná vskutku po bolševicku:

Moskva/ Praha: Dva roky ruské vojenské mise v Sýrii přinesly především smrt tisícovek civilistů při leteckých útocích na oblasti ovládané opozicí.

Pokud si přečtete tohle, snad už nemá ani smysl číst dál (já to dočetl).

To je, ten úvodní odstavec, taková kágébácká goebbelština, až to bzuní. Porážka pseudostátu masových vrahů, kteří si říkají Islámský stát, není nic. Záchrana desetitisíců a spíše statisíců obětí islamismu v boji, kde bylo Rusko významný kladný činitel, není nic. Islámský stát je podle článku najednou „opozice“ Asáda. Úspěšná spolupráce Ruska s Kurdy, s syrským vládním vojskem a s USA není nic.

Mimochodem, v našich novinách se to nedočtete, ale na území, které ovládá „ten krvavý pes“ (dříve Tito, dnes Asád), se vrátily statisíce Syřanů, zatímco Evropa neví, co s nimi.

Paní Procházková, jako kdyby se náhle probudila z kómatu, opakuje eurohujerská tvrzení, že ti, co bombardují fanatické muslimy, jsou vinni tím, že při tom zemřelo tolik a tolik civilistů. Ona ani editor asi nikdy neslyšeli, že metodu „živých štítů“ složených z civilního obyvatelstva používají prakticky všichni bojovní muslimové. Rakety na školním dvoře, sídlo velení islamistů v podzemí nemocnice, auta náčelníků nacpaná civilisty. Uřezávání hlav malým dětem, když se dospělí nechtějí poddat…. To asi nikdo z těchhle vzdělanců neslyšel, že?!

Samozřejmě si Rusko vyzkoušelo v Sýrii svoje nové zbraně a taktiku. To ale není žádný zločin. Tak to v životě je. My jsme do oblasti dodali jisté zajímavé zbraně a velice pečlivě tam cvičíme tu pešmergy, tu Iráčany, tu Izraelce, jindy Egypťany… Tu novou taktiku mimochodem budeme možná v Evropě brzo potřebovat, až budeme v našich ulicích válčitt proti bojůvkám islamistů.

Tvrdit, že všichni ostatní tam jsou dobrodějové a jen Rusové odporně vraždí, je nechutná propaganda. Co takhle nezapomenout, že naši věrní přátelé z NATO a mnozí ostatní tam byli a vyvolali „arabské jaro“? Jistěže jen a jen z čisté lásky k míru a demográcii.

Autorka pro mne definitivně ztratila pověst odborníka na cokoli a předvedla se jako hlásná trouba politické machinace.

Aby v tom nebyla sama, ve stejném čísle LN vyšel článek taktéž známého publicisty Josefa Mlejnka Jr. s názvem Záhady občana Duky. To je také síla!

Autor se v něm na začátku snížil k nechutnosti, když tvrdil, že „část projevu vzbudila pobouření, jež podpořila i dlouholetá očividná přízeň vůči dvěma posledním hradním pánům, Václavu Klausovi a Miloši Zemanovi“.

Tak oba pánové jsou nositelé titulu presidenta české republiky, tedy žádní „hradní pánové“, ale demokraticky zvolení presidenti. Ten druhý všelidovým hlasováním! Oba jsou fanaticky pomlouvaní částí našich pravdoláskařů a eurohujerů. Právě proto, že žádný z nich, z jejich party, na tento post nikdy nedostáhl.

Říká-li kardinál Duka, že „naši naději vidím v tom, že nám volby pomohou prosadit umlčovanou většinu“, mluví za desetitisíce stejně smýšlejících. Podle výsledků minulých voleb a průzkumů preferencí před dalšími volbami je jasné, že pravdoláskaři, neomarxisté typu Dientsbiera, genderisté, zelení a další zjevní přátelé autora dostanou ve volbách tak dohromady okolo 10 % hlasů. To jednoho zabolí, že?

Já nejsem takový optimista jako pan kardinál, tyhle volby budou mazec. Ale ať v budoucnu, možná vzdáleném, vyhraje, kdo vyhraje, aby se něco dělo podle mínění umlčené většiny, musela by se zlikvidovat moc všech těch nevládek a fanatiků. Co zezadu, bez jakéhokoli mandátu, často za peníze obyčejných lidí, které jim přidělí vláda, a za peníze podivných zahraničních sil budují svoji totalitní moc nad obyvatelstvem.

Srovnávat Duku s Le Penovou a AfD nic neříká o kardinálovi. Ale říká to mnoho o autorovi. Jak se za mého mládí říkalo, strachy kadí kostky (a nejen on), že dnešní totalizarice Evropy zkrachuje a že už to neustálé lhaní a blouznivé myšlenky neomarxismu a gendero-zelené totality odejdou na smetiště dějin.

Neuvěřitelnou je autorova věta: „Navíc, pokud Dukovi leží na srdci především rodinné hodnoty a zkrocení zlého genderu, pak islám je v tomto ohledu přece ukázkově konzervativní.“

Autor zde ve své slepé nenávisti namontoval do jedné věty hned několik lží: Kardinálu Dukovi, jak ukazuje jeho projev na svátek svatého Václava, záleží především na lidech a jejich svobodě. Jistě, církvi, ale nejen jí, záleží na rodinných hodnotách. I takzvaně ateističtí Češi a Moravané, až na menšinu pomatenců, trvají na tom, že evropská rodina se skládá z matky, otce a dětí. A ne ze tří homosexuálů (a příště možná i psa), ani ze tří či čtyř muslimek a jednoho fanatika. Trváme na tom, že žena se může stát manželkou v osmnácti letech a pohlavní styk může mít až v patnácti. To není jen otázka koránu a Mohameda s jeho devítiletou manželkou nebo i dneška, kdy jako v Iránu podle ajatolláha Chomejního může být manželkou dospělého muže devítiletá holčička!

Gender, který je prý podle Duky „zlý“, není zlý, ani dobrý. Jde jen o označení kulturně vytvořených rozdílů mezi muži a ženami. Teprve jeho zneužívání k tyranizování obyvatelstva pomatenými nevzdělanci, je zlé. Společensky i lidsky.

Tvrdit, že islám je z hlediska evropského myšlení „ukázkově konzervativní“, jak vykládá Mlejnek jr., je nesmysl. Islám je z hlediska Evropy a křesťanství ve vztahu k lidem a ženám mimořádně barbarský, nikoli konzervativní.

Evropští konzervativci preferují hodnoty vyplývající z náboženských, kulturních a národních zkušeností a zvyků Evropy. Tedy z křesťanské víry, že všechny osoby jsou si před Bohem rovny. A ze skutečně liberální myšlenky „volnost, rovnost, bratrství“. Mimo jiné také z tradice uctívání ženy jako nositelky rodu, jako té, které máme pomáhat, uctívat ji a sloužit jí, protože bez ní není života.

To jsem netušil, že pan Mlejnek jr. je tak strašně nevzdělaný. Jak se zdá, ani Bibli nečetl. A netuší, že francouzské heslo bylo opakem středověku, tedy „nevolnictví, poddanství, a neomezené vláda církve“.

Milí politici a novináři, pláčete, že lidé budou volit strany a politiky nedemokratické, netradiční, výstřední…

Tak jim prostě tak strašně nelžete. Že vám to nějakou dobu procházelo, neznamená, že se lidi nechají obelhávat stále. Už vás mají plné zuby!

Jednoho dne je to přestane bavit. A pak se splní to, co zpívali pánové V+W:

Myslete si, že jsme jen lůza,
že se nás nemusíte bát.
Jednou však popadne vás hrůza,
až pod okny vám budeme řvát.

Chováte se a mluvíte jako mnozí vzdělaní idioti ve dvacátém století. Pak přišel Lenin, Stalin a Hitler. A skutečná lůza. Vy jim svým lhaním dláždíte cestu.

 
Václav Vlk st.
 

Nepřihlášený uživatel

#116631

2017-10-05 13:22

Krásná ČR s moudrými občany do roku 2023 prezidenta má - prezidenta Zemana, a do roku 2023 se snad objeví kandidát přibližující se současnému prezidentovi Zemanovi.

 

Nepřihlášený uživatel

#116632 Re:

2017-10-05 13:40

#116631: -  

Dobrej vtip. A co ten o tom, jak jede Zeman s Ovčáčkem a Forejtem na Krym a nechtějí je poustit zpátky?


Nepřihlášený uživatel

#116633 Re: Právě russácký nacionální komunista Miloš Zeman živě sdělil....

2017-10-05 14:27

#116631: -  

 .... že pořád chlastá jako dřív, že v LN zase lžou a vypadal jak zmaštěnej idiot. 

Zeman vyvrací zvěsti o abstinenci: Piji dál a s neutuchající chutí

Prezident Miloš Zeman ve čtvrtek na závěr návštěvy Ústeckého kraje odmítl informaci, že by „drasticky omezil” konzumaci alkoholických nápojů, což mu i kvůli zdravotním obtížím dlouhodobě doporučují lékaři. Prezident směřování k abstinenci odmítl, alkohol prý pije stále.


Nepřihlášený uživatel

#116634 Re: Proč se tedy russáci z russácké ambasády prostě neseberou a neodtáhnout?

2017-10-05 14:29

#116630: -  

 Proč tu russáci udržují počet agentů, jako bychom byli země s 500 mil. obyvatel? Co je k tomu vede? 

Co vlastně tedy řešíš? Jestli je russká propaganda vyvolávání nenávisti na našem území realitou? 


Nepřihlášený uživatel

#116635 Více šílenců co volili ANO StB dnes věří Okradmůrovi?

2017-10-05 14:31

Důvěra v Babiše podle CVVM klesla. Více lidí věří Stropnickému i Okamurovi

.....to to panečku Bureš dopracoval :-). 

 


Nepřihlášený uživatel

#116636 Zloděj Zeman jako správný zlodějíček nic neví, na nic si nepamatuje.....

2017-10-05 14:37

Zeman nic neví o daru pro Stranu práv občanů od Liglass Trading

.....především u soudu, tam má vždy totální amnézii. 


Nepřihlášený uživatel

#116637 Myloš Bumbál ruský trotl se už připravuje na předpovězený milník.....

2017-10-05 14:38

 

 

Nevěřte médiím, že mám strašlivou nemoc. Zemana se na Ústecku ptali na Kajínka, migranty i máslo

...."náhlé zhoršení zdravotního stavu po "náročném" podzimním progamu" :-). Pak už to půjde velmi rychle Babišova makroamnestie, Zemanova abdikace, aby se vyhnul Ústavnímu soudu a pak dokonce, pokud mu psy opět shrnou koberec i státní funus. Od Mynáře s Nejedlým, tedy od soudruhů z Russákova se dá očekávat prakticky cokoliv. 

Russácký trotl Myloš Bumbál je hnusný odporný manipulátor. Aby se psalo, že se "umí omlouvat" tak nejdříve prohlásí hloupou neškodnou prasárnu za kterou se "jako na veřejnosti omluví". Je to opravdu odporný hnus. 

V Žatci Zemana přivítalo zhruba 200 lidí vlažným potleskem. Hned na úvod se prezident zdejším obyvatelům za svá slova o náměstí zdejším obyvatelům omluvil.

„Když jsem sem přijel a objel náměstí Svobody, tak jsem nevěřil svým očím, že je tak hezké,“ sdělil. Podle jeho informací, které čerpal z regionálních médií, prý mělo být náměstí zpustlé a zchátralé. Lidé jeho omluvu přijali s o poznání vřelejším potleskem.

 


Nepřihlášený uživatel

#116638 To je partička zlodějů a rusských agentů, jen co je pravda....

2017-10-05 15:01

Mynář o daru od Liglassu: Myslíte, že bychom si za 12miliardovou zakázku nechali dát 200 tisíc?


Nepřihlášený uživatel

#116639

2017-10-05 17:00


Nepřihlášený uživatel

#116641 Re: Před 79 lety Německo, Maďarsko a Polsko za podpory Velké Británie a Francie ukradlo ČSR Sudety!

2017-10-05 17:55

#116489: Czexit! - Před 79 lety Německo, Maďarsko a Polsko za podpory Velké Británie a Francie ukradlo ČSR Sudety! 

 

 Komunistické Rusko rozpoutalo společně s nacistickým Německem II. světovou válku. A dnešní Rusko se od toho komunistického ničím neliší. 

Co pořád řešíš idiote?

Celá nacistická letecká armáda byla nejen v Rusku vyzbrojena ale také v rozporu s Versaillskou smlouvou i vyškolena. 

Oba státy proto v roce 1922 uzavřely v Rapallu smlouvu o obnovení diplomatických styků, zřekly se vzájemné náhrady válečných škod a zahájily hospodářskou a vojenskou spolupráci. Rusové získali moderní technologie, lokomotivy, stroje i těžké zbraně a Němci mohli v Rusku cvičit letectvo, tankové a dělostřelecké jednotky, což bylo ze strany Německa (SSSR ani jeho předchůdce účastníkem Versailleské smlouvy nebyl) porušením Versailleské smlouvy. Na smlouvu z Rapallu navázala Berlínská smlouva[1]která trvala ještě tři roky po nástupu Adolfa Hitlera k moci, až do roku 1936, kdy nebyla Berlínská smlouva dále prodloužena.

A to ani není řeč o tajných dodatcích smlouvy z Rapallu a k Berlínské smlouvě. Prasárnu Ribbentrop-Molotov rušští komonunisté s Hitlerem nepřipravovali týden, ale roky. 

 Pakt Ribbentrop-Molotov je smlouva o neútočení mezi nacistickým Německem a Svazem sovětských socialistických republik, podepsaná v Moskvě 23. srpna 1939. Pojmenování paktu vzniklo z příjmení dvou vyjednavačů: Hitlerova ministra zahraničních věcí Joachima von Ribbentrop a Vjačeslava Molotova, který byl lidovým komisařem (ministrem) zahraničí v stalinském Sovětském svazu.

 

Mnichovská dohoda (neboli Mnichovská zrada či Mnichovský diktát[pozn. 1]) byla dohoda mezi Německem, Itálií, Francií a Velkou Británií o odstoupení pohraničních území Československa Německu. Byla dojednána 29. září 1938v Mnichově (ve všech jazykových verzích pak byla podepsána po půlnoci, tj. 30. září 1938).

 

Tedy Russák je vždy velmi věrohodný okupant, ale sakra nevěrohodný spojenec a osvoboditel. 


Nepřihlášený uživatel

#116642 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-10-05 17:56

#116204: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Už tato:   

Jestliže socialistiké státy prováděli legitimní výcvik lidí s islámského prostředí

tvoje věta je debilita.

Stát tvoří občané, ne vůdčí úloha komunistické strany v komunistických Ústavách. Tedy socilistický stát, kde občané jsou v "socialismu" udržování terorem komunistických zločineckých organizací ve své podstatě ani státem není - je jakýsi gulag kde komunisté jako vládnout - ve skutečnosti jsou i oni ovládáni velmi úzkou skupinou skutečných zločinců (Lenin, Stalin, Gottwald, Hitler, Pol Pot, Castro, Kim atd. atd. ) - přesněji tedy terorizují většinu společnosti, aktivně se podílejí na zločinech diktátora a úzké skupiny zločinců kolem něj - jsou spolupachatelé. 

Tedy socialististické státy nejsou ve své podstatě státy, jsou gulagem v kterém komunisti dělají bachaře.

To je jasné i tobě, že to není stát, to je jen velký koncentrák, proto také Rusáci usoudili, že jeden z těchto koncentráků je potřeba v roce 1968 obsadit, předtím totéž usoudili o Maďarsku v roce 1956 a z Polska pro jistotu nikdy neodtáhly a obrovský kus si ho ukradli.

A protože je to přece koncentrák je možné vězňům určovat vše, co mohou a nemohou číst, co mohou a nemohou poslouchat, co mohou a nemohou vidět - pro bachaře to samozřejmě platí jen částečně a pro špičku bachařů vůbec, ti mohou vše. Viz. stále se dokola opakující stereotipy jednání (zločinnosti) diktátorů. 

Pokud by CCCP nahlíželo na ČSSR jako na stát k okupaci by nedošlo, neboť by jim bylo jasné, že je to vyhlášení války. Bohužel jejich myšlení je zvrácené, jak velmi přesně doložil dokument ČT . 


Nepřihlášený uživatel

#116643 Babiš už nekráčí "teď" vstříc lepším zítřkům s koblihou, to je skvělé, to už tedy "nikdy"......

2017-10-05 17:58

 

 

Plná náměstí a politici na pódiích jsou při kampani minulostí, za voliči se jezdí na vinobraní či poutě

 
 
  • Měsíc před volbami vrcholí jednotlivé politické kampaně. Strategie, jak přímo oslovovat voliče, se ale za posledních třicet let výrazně proměnila.
  • Místo monstrózních mítinků, na kterých lídři promlouvali k davům na náměstích, dnes politici vyráží přímo mezi lidi.
  • Agituje se na dožínkách, vinobraních, sportovních dnech i církevních poutích.

https://www.youtube.com/watch?v=c8ogmsBnOm8


Nepřihlášený uživatel

#116644

2017-10-05 18:13

Demogratura je přežitek, pojďme ji svrhnout!


Nepřihlášený uživatel

#116645

2017-10-05 19:05

#115918: -  

 To jsou paradoxy!


Nepřihlášený uživatel

#116646

2017-10-05 21:32

Absence TOP09 vnese do sněmovny závan čerstvého vzduchu.


Nepřihlášený uživatel

#116647 Re: Re: Pan prezident Zeman a SPD mají ve volbách můj hlas!

2017-10-05 22:00


Nepřihlášený uživatel

#116648 Re:

2017-10-06 03:23

#116631: -  

 Modleme se, ať už je Myloš z Hradu pryč.


Nepřihlášený uživatel

#116649 Re:

2017-10-06 03:24

#116620: -  

 A ty do klecového lůžka.


Nepřihlášený uživatel

#116650 Re:

2017-10-06 05:10

#116645: -  

 

- v Sýrii je občanská válka a proto jsou volby nelegitimní, naproti tomu na UA je občanská válka, ale volby tam jsou legitimní

V Sýrii je občanská válka, kterou spustil vlastní diktátor Sýrie Asad, ještě před vlastní válkou masově vraždil vlastní spoluobčany. Takový člověk nepořádá svobodné volby, viz. Lenin, Stalin, Hitler, Chruščov, Brežněv, Putler Putin, Pol Pot, Kim Čong, Castro, Gottwald, Novotný, Svoboda, Husák, ......

- RF musí být za vylhanou podporu povstalcům sankcionována, naproti tomu podpora opozice v Sýrii je naprosto legitimní, vojáci US v Sýrii nevadí, natož základny, dokonce ani útoky na SAA nevadí

RF vetovala 7 přijatých sankcí RB OSN o Sýrii, které dokonce měly potenciál situaci řešit před vypuknutím občanské války. RF je sancionována za okupaci Krymu, rozpoutání války na východě Ukrajiny a Gruzii, neboť okupace Krymu nebyla schválena OSN. 

- RF jsou lháři, naproti tomu lži USA jsou zapomenuty a jsou důvěryhodným partnerem

Rusko je jsou skutečně lháři - viz. jejich masivní lživá propaganda, kdy čeština je dokonce nejspíše pilotním jazykem této propagandy. To, že je Rusko velmi podivné dokládá velikost ruské ambasády v Praze, kdy nic Rusku nebrání mít ambasádu velikosti odpovídající ČR a ne v násobcích!!!!! velikosti ruské ambasády v GB. Ruská propaganda je nepřetržitě usvědčována ze lží i v této diskusi. 

V RF došlo k nedemokratické změně ústavy, které diktátorovi Putlerovi Putinovi umožňuje vládnou až do do smrti, změnu realizoval on.  To se v USA opravdu neděje. 

- Zeman leze Číně do zadku, naproti tomu Britská královna vozící čínského prezidenta je státotvorný a demokratický prvek světa.

Čínští milicionáři, svazáci a zpravodajci pouze v Praze uspořádali odporné demonstrace, obtěžovali občany ČR a pouze zde si zkoušeli, co střední země EU ještě snese. Nic takového si v GB nedovolili. Proto je Miloš Zeman nacionálním komunistou a rusko čínským trotlem. Byl to on, kdo tuto pakáž do ČR přivezl, ačkoliv mu bylo naprosto zřejmé, že naše zpravodajské služby na rozdíl o těch GB nejsou na takový nájezd připraveny. Navíc má jako poradce prokazatelného čínského agenta, to v GB také není možné. 

- Zeman pozvaný do RF je agent a alpinista, naproti tomu vrcholní světoví politici jezdící tamtéž jsou naše lilie bíle

Do Ruska už prakticky dnes nikdo nejezdí a pokud tam někdo jede, nenechá si v Kremlu připnout oranžovo černou stuhu symbol současné ruské agrese. Návštěvy jsou čistě formální pro udržení sociálních vazeb s Ruskem, nemají charakter "pocty" ani náhodou. 

- Albánci v Kosovu či muslimové v BaH mají nárok na sebeurčení, oproti tomu Srbové v Krajině či Rusové na Krymu žádný nárok nemají.

Rusko se v trojstranné dohodě zavázalo k neměnnosti hranic Ukrajiny, zavázalo se dokonce, že nebude na Ukrajinu ani vytvářet tlak pomocí dodávek či nedodávek strategických surovint především ropa a plyn. Rusko samo ve své Ústavě neumožňuje žádnému okresu a dokonce ani republice referendem vystoupit z ruské federace, tedy nemůže požadovat o Ukrajině, aby okres mohl "referendem" měnit hranice Ukrajiny.  Vlastní referendum na Krymu byl velmi podivné, předcházela mu výměna celého poltiického vedení Krymu za pomocí zbraní. 

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf

Časová posloupnost událostí na Ukrajině.....

2017-04-07 21:46

 

1994 Podpis dohody o partnerství s EU

1998 Ratifikována smlouva o partnerství s EU

2003 Evropská politika sousedství

2008 Vypršela platnost smlouvy o partnerství s EU

2009 smlouva o východním partnerství

7.2.2010 Druhé kolo prezidentských voleb

1.10.2010 Janukovič mění Ústavu a získává oprávnění sestavovat vládu na úkor parlamentu. Mění se Ústava z                      roku 2004, kdy změna začala platit až v roce 2006, jak je obvyklé u změn ústav, tedy až po skončení                    mandátu těch, kterých se změny dotýkaly. Změna 2010 ovšem platí okamžitě a Janukovič se stává                      "samovládcem"

28.10.2012 parlametní volby na Ukrajině - podezření na neregulérnost, neonacistická Svoboda záskává velký počet mandátů

24.12.2012 vzniká druhá vláda Azarova jmenovaná Janukovičem - podivná koalice z hlediska voleb - Strana                            regionů v koalice se stranou Ukrajina vpřed (Ukraine Forward) původně "socani", ve volbách 2012 ale                    vypadají, že nejsou v parlamentu, vládu podpořili komunisté. 

11.11.2013 Janukovič se "tajně" sešel s Putinem

17.11.2013 dojednávání smluv s Ruskem, zadlužení Ukrajiny v Rusku Janukovičem

20.11.2013 První zprávy, že Janukovič nepodepíše Asociační dohodu

21.11.2013 Vláda rozhodla o tom, že nedojde k podpisu Asocičaní dohody

22.11.2013 - pátek probíhají demonstrace po celé Ukrajině

28.11.2013 Dlouho plánovaná schůzka ve Vilniusu - Janukovič nepodepisuje Asociační dohodu, Gruzie a Moldavsko ano. 

30.11.2013 Tvrdý střet s demonstranty

1.12.2013 tvrdý střet s demonstrany

6.12.2013 Další schůzka Janukoviče s Putinem v Soči

11.12.2013 další tvrdý zásah proti demonstrantům. 

17.12.2013 podpis smluv v Kremlu, masivní zadlužení Ukrajiny v Rusku - už dávno probíhají protesty občanů

16.1.2014 nejkontroverznější zákon 3879 - nejtvrdší omezení svobody na Ukrajině

28.1.2014 opětovné "zrušení" - spíše "omezení" nejdrakoničtějšího zákona 3879 o omezení svobody

31.1.2014 Janukovič podepisuje zrušení drakonického zákona 3879, zákon ovšem neosvobodil plně uvězněné

21.2.2014 - Janovič přislíbil návrat k původní Ústavě z roku 2004, kterou změnil a tím získal více osobních pravomocí. 

26.2.2014 Ukrajina vydala mezinárdní zatykač na Janukoviče

27.2.2014 - na Krymu se objevují neoznačení vojáci - začíná okupace Krymu, tentýž den je vyměněno zvolené vedení Krymu za lidi dosazené okupatnem -  Ukrajina není federací - Krym je pouze autonomní oblast. Krymský okupovaný parlament hlasuje o vyhlášení referenda. Putin ujišťuje Obamu, že za tím není. 

28.2.2014 Janukovič utekl k okupantovi, prchá do Ruska i Azarov.

3.3.2014 Rusáci v RB OSN předkládají jakousi kopii zvacího dopisu Janukoviče. 

16.3.2014 výsledek referenda - odpovědi na obě otázky vedou k okupaci Krymu.

                    1) „Jste pro znovusjednocení Krymu s Ruskem s právem subjektu Ruské federace?“

                    2) „Jste pro obnovení platnosti ústavy z roku 1992 a pro status Krymu jako součásti Ukrajiny?

12.1.2015 Interpol vydal mezinárodní zatykač na Janukoviče, na seznamu hledaných je i syn Janukoviče -                            Oleksandr. Oba jsou také už od února 2014 vyšetřování švýcarskou policií. 

 

A takto by se dalo pokračovat hooodně dlouho...

Pokračuj.....