MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#117951 Re: Bureš jede do EU i z EU......

2017-10-26 14:48

#117946: - Bureš jede do EU i z EU...... 

 Babiš je vlastně takový "navoněný" mužik :-)


Nepřihlášený uživatel

#117952 Piráti vlastně super ......

2017-10-26 15:30

Lidi mě tlačí do vlády s ANO, ale podívejte se, jak Babiš vyžvejknul KDU a ČSSD, říká Bartoš


Nepřihlášený uživatel

#117953 Bude to takto? Spiklenecká teorie? Co se bude naplňovat dnes?

2017-10-26 15:51

 

2017-10-26 07:12

 

 

 

 Základní premisa je - vládu sestavuje ruský trotl Miloš Zeman. Jakákoliv jiná varianta je pro něj nepřijatelná a teoreticky i prakticky politicky smrtelná.  

Bureš má tedy jedinou možnost - sestavit svojí vlastní vládu - ANO StB+Pitomio+komouši, pokud to nedokáže a po dnešním jednání Filipa se Zemamen je jesná, že to nedokáže - Filip mu zítra sdělí, že mu vládu nepodpoří, to je příkaz Zemana, bude - vlastně už je statistou. 

26.10. Soudruh Filip mu ještě nesdělil, že je nepodpoří, ale ani neřekl, že je podpoří, komouši po rozhovoru se ruským trotlem jako by zmizeli ze světa.  

Bureše v tom Zeman nechá vydusit, pokud už mu to nedošlo, ale v žádném případě nepřipustí, aby byl obejit. Bureš bude možná i formálně chodit, navrhovat neveřejně, veřejně, nebude mu to nic platné a nebo to bude divadlo a to je pravděpodobnější. 

To Bureš pochopí dnes večer (včera už to pochopil), nejdéle zítra ráno, myslím si, pokud už mu Zeman vše nevysvětlil, Bureš je v těchto věcech ale velmi chápavý, je to donašeč ŠtB, komunista, pracovník PZO, tedy si se Zemanem velmi rozumí. 

Ruský trotl tedy sestavuje vládu:

- která mu dělá kampaň a dělá z něj spasitele

- bude ničit socany, především Sobotku - OKD se rozjede v plné parádě 

- za makroamnestii Bureše státním zástupcem (Faltýnek se už vlastně prořekl) mu vládu schválí ANO StB, Pitomio a komouši - ti se to dnes dozvěděli - 115 - tedy hračka i kdyby někdo z ANO StB nebo u Pitomii zlobil - ti hodní (poslušní) budou naopak líčeni jako hrdinové co zachraňují stát před chaosem, možná některé jetě stihne už 28.10. ocenit.  

26.10. Toto se dosud naplňuje, Bureš to zkouší různě, IDnes tvrdí lživě, že se Bartoš omluvil a přitom v sms a dle slov Babroše nikde žádná omluva nebyla. Dostává podivné vyděračské maily, ať podpoří ANO StB. Bureš používá vše co má, prachy, korupci, media - IDnes měl jen včera tři lživé titulky a to záměrně. Tedy jede to podle předpokladu. 

Tedy přestože se Zeman řítí tobogánem svých vlastních výkalů do karusele, ještě to bude hodně zajímavé a pořád evidentně bojuje o další mandát a především o to se pomstít  socanům, to je jedna z jeho mandátových priorit, kterou chce naplnit.

Uvidíme, jak moc je odolná demokracie, jak moc má Bureš zmáknuté členy ANO StB, proto má teď plné ruce práce s klubem (tedy možná už scénář Zemana Bureš dostal či pochopil), vůbec nebyl Zemanovi schopen o těch nových padesáti nic říci a to Zemana znepokojilo, dostal tedy úkol vše zjistit a srovnat si je - např. aby jim Faltýnek rozdal vstupní premie do Sněmovny :-). 

26.10. Už včera se vyjádřil jeden z mladých poslanců ANO StB, že by měl problém s vládou s Pitomiou a že by pro takovou vládu ruku nezvedl. Tedy i toto se naplňuje. 

Uvidíme jak se zachovají stalinisté v KSČm a uvidíme, jak moc hloupý je Pitomio, ten dostane noty někudy "zadem", KSČm je také dostane ještě cestou z Russka.  

 

Jisté je, že komouši dostali noty od ruského trotla dnes, umí držet hubu a krok a proto odjezd Filipa bez toho, aby novinářům cokoliv řekl, vyčká na potvrzení z Russka.

Zemanova "vláda" bude ale samozřejmě na oko ANO StB a Pitomio, dokonce je možné, že Pitomio bude předsedou parlamentu. Zeman bude v každém případě vybírat lidi, noty budou rozdávat agenti z Ruska a takovou vládu už Zeman v Rusnokovi předvedl,  Premiérem bude jeho poradce z Rusnokovy vlády Jiří Cieńciała nebo Žák (ten se projevil ale jako idiot) Babiš bude dodávat některé lidi dle výběru Zemana - proto jeho mírné požadavky dnes - životní prostředí, mmr, vše nedůležité. Vnitro, finance, spravedlnost a obranu totiž obsazuje Zeman přímo - tedy jeho poradci z Ruska. 

 V této variantě ještě musí být plus pro russáky - karusel Agrofert - je tam?  Snadné, Bureš bude vylíčen jako oběť s kterou nikdo nechtěl jít do vlády a musel to zachránit Zeman. Bureše v takové situaci makroamnestovat nemusí - má vládu - tedy bude to makroamnestie přes státní zástupce (Ištván na Komárovi? pro věrohodnost?), což vygeneruje ve voličích ANO StB dojem, že volili správně, že je Babiš hrdina, že to na něj "všechno jen navlékli" a vygeneruje to i novou "lásku" k Milošovi.

Asi jim to bude kazit OLAF, ale to si vezmou (vzali) na starost Rusáci, to je jejich liga. 

Uvidíme, již zítra např. jestli Filip oznámí, že nepodpoří ANO StB nebo se bude vykrucovat. Uvidíme také jak se bude stylizovat Andrej, už dnes jel v režimu "oběti" - "kvůli němu přece nikdo prezidentského kandidáta volit nebude". Dokonce jako neznal finální datum podávání přihlášek. 

25.10. Dnes se Bureš stylizuje do uraženého Piráty :-) a nevstrčil jeho StBácký rypák z nory, srovnává pytel blech ANO StB poslanců - tedy rozdává jedno mega za druhým :-). Tedy prognoza se naplňuje - ublížený Bureš nrní o něm vidu ani slechu.

Přeci jen vystrčil rypák - aby oznámil, že s TOP a STANem jednat už nebude :-) - to je vlastně skvělá zpráva, protože bude intenzivně jednat s Pitomiou a Filipem :-), tedy komunista, StBák a blázen - to k sobě jde dokonale :-)

Neobejde se to ovšem bez nějaké doprovodné kauzy - tedy terorismus, nějaký "uprchlický" zločin na našem území, se dá v nejbližších třech týdnech očekávat. Pitomiovi je potřeba vyjít vstříc a dodat mu důvěryhodnosti jeho strašení a Zeman musí také konečně vyznít zase jako spasitel, už je dlouho jen za šaška. Musí se i před Russy ukázat, že to "řídí". 

Uvídíme, jak odolná je demokracie v ČR a že jí Zeman zkouší celých pět let resp. celý jeho porevoluční život, o tom není těch nejmenších pochybností, viz. MUS, ukradení rusského dluhu, oposmlouva, půjdeme vládě po krku atd. atd. 

-----------

Varianta ANO StB+socani+komouši je zavřená - nejsou na to poslanci u socanů a přerovnat socany na soudruhy Zimolu, Haška a Škromacha nejde za týden, ani jeden z nich není poslancem. Socanským poslancům je již nyní naprosto jasné, co Zeman chystá, znají ho. Ví, že se nezastaví před žádným zločinem a je možné, že začnou mluvit otevřeně co se děje.  

Na nic dalšího už nejsou poslanci vůbec a bez nich to nejde. ODS se už moc odpoutala od oposmluvního kupčení i Němcová pochopila, že je Klaus starší ruský trotl a jinde není kde brát, jen korumpovat.


Nepřihlášený uživatel

#117954 Re: Re: Bureš jede do EU i z EU......

2017-10-26 15:51

#117951: - Re: Bureš jede do EU i z EU...... 

 A ty jsi smradlavej mužík z Ukrajiny.


Nepřihlášený uživatel

#117955 ODS zatím skvělá, tah s Fialou na předsedu Sněmovny je geniální......

2017-10-26 15:55

Ať se předvede, nebo vrátí pověření, říká Fiala o Babišově snaze sestavit vládu

Je na předsedovi hnutí ANO Andreji Babišovi, aby ukázal, zda dokáže získat většinu pro svou vládu. Pokud se mu to nepodaří, měl by vrátit pověření k sestavení kabinetu a začne se hledat náhradní plán. V rozhovoru s ČTK to ve čtvrtek řekl předseda ODS Petr Fiala, jehož strana skončila ve volbách druhá, koalici s ANO ale vyloučila.

.....neboť jediná cesta jak by neuspěl je, kdyby ANO StB, Pitomio a komouši hlasovali spolu. Komoušům se do toho nebude chtít, jsou před politickou smrtí a Filipovi je to naprosto jasné.  


Nepřihlášený uživatel

#117956 Re: Re: Re: Bureš jede do EU i z EU......

2017-10-26 15:56

#117954: - Re: Re: Bureš jede do EU i z EU...... 

 :-) vypadá to, že ti "myslí" jak ruskému trotlovo Zemanovi, když ho zmastí amfetaminy a on to zaleje alkoholem. 


Nepřihlášený uživatel

#117957

2017-10-26 16:20

Fašisté by chtěli jít do vlády s STBáken Burešem?


Nepřihlášený uživatel

#117958 Re: Re: Re: Bureš jede do EU i z EU......

2017-10-26 16:22

#117954: - Re: Re: Bureš jede do EU i z EU...... 

 A ty jsi rusák páchnoucí po cibuli a vodce.


Nepřihlášený uživatel

#117959 Re: Re: Bureš jede do EU i z EU......

2017-10-26 16:24

#117951: - Re: Bureš jede do EU i z EU...... 

 Ruskou voňavkou s vůní konvalinky a jeho "stará"je jako ruská báryšňa.

Slunce v duši

#117960

2017-10-26 16:29

Tommio ve své inteligenci nesahá Dominiku Feri ani po kotníky a to mě uklidňuje.


Nepřihlášený uživatel

#117961 Pan prezident má pravdu

2017-10-26 17:00

Vydával se za tátu dceřiny kamarádky, říká otec zavražděné školačky

Kristýna žila s rodiči v domě na okraji malé vesničky ve Šluknovském výběžku. Měla jednu velkou lásku – koně. Právě na ně ji zlákal pětatřicetiletý Martin Ch., chovatel koní, bývalý redaktor lokálních novin a majitel neziskové organizace, jenž bydlel v chalupě v nedaleké Doubici.

 

Opět se potvrdilo, že novináři a neziskovky jsou pakáž srovnatelná snad jen s muslimskými imigranty, nebo s ukrajinskými banderovskými nacisty.


Nepřihlášený uživatel

#117962 Re:

2017-10-26 17:05

#117957: -  

 To TOP09 chtít může, ale sere na ní pes.


Nepřihlášený uživatel

#117963 Re: Pan prezident má pravdu

2017-10-26 17:12

#117961: - Pan prezident má pravdu 

 Myslíš russáckého trotla Miloše Zemana zmaštěného kokainem a alkoholem? 

Tak Plelsl z IDnes, tak to bych řekl, že se rusácký trotl Miloš Zeman trefil opravdu naprosto dokonale. 

To je Babišův Blesk bez nejmenších pochybností, jen za včerejšek tam byly miinimálně tri naprosto vylhané titulky o politické situaci a týkalo se především Pirátů. 


Nepřihlášený uživatel

#117964 Re: Pitomiovi ale bez pochyby radí russáci a to je poněkud znepokojující....

2017-10-26 17:27

#117960: Slunce v duši -  

 ......Pitomiova banda jsou russáčtí trotlové a v tom je bohužel jisté nebezpečí. 


Nepřihlášený uživatel

#117965 Re:

2017-10-26 19:14

#117960: Slunce v duši -  

 Je to samozřejmě přesně naopak. Japonci jsou pátý nejinteligentější národ na světě s průměrným IQ 105, etiopští negři ,jako je Feri, jsou s dalšími debilními negry druhý nejdebilnější národ na světě s průměrným IQ 64, což je hluboko pod hranicí debility, čímž Feri skvěle zapadá do pražské kavárny. :DDD  

 

 

http://iqtest-narodu.wz.cz/


Nepřihlášený uživatel

#117966 Re: Re:

2017-10-26 19:30

#117965: - Re:  

 Tak to budou výjimkou, nic složitého na tom opravdu není. Pitomio je dokonce dle soudního rozhodnutí Pitomio, neb jěho nápady jsou skutečně pitomé a nic to nemění na tom, že i pitomci mohou kandidovat, jak ukazují mnozí poslanci Pitomia. 


Nepřihlášený uživatel

#117967 Nechat se vyznamenat rusským trotlem Milošem Zemana 28.10.2017......

2017-10-26 20:08

......má asi takovou hodnotu, jako podespat vázací akt s StBáky 28.10.1989. 

Co je jisté že zmaštěné komunistické hovado amfetaminy a chlastem bude zkoušet, co tato společnost ještě snese. 

Vyznamenání Mynáře, Nejedlého a Ovčáčka bude z jeho vrcholů jeho demence a russáckého trotlování. 


Nepřihlášený uživatel

#117968 Zase ten idiot poulil oči, jak když kocour sere do řezanky - ten byl zase zmaštěný .....

2017-10-26 20:11

Živě: Pokud budou strany bojkotovat snahu o sestavení vlády, budou předčasné volby, pohrozil Zeman

....jak Dbalý na Homolce. 

Zeman rovou tvrdí, že bude porušovat Ústavu této země - na co tedy Senát čeká, hned příští týden by jej měl poslat před Ústavní soud. 

Prezident ale zároveň naznačil, že by mohla vládnout případně vláda Andreje Babiše, i kdyby nezískala podporu většiny Poslanecké sněmovny. Zeman totiž řekl, že by mohl nechat vládnout kabinet v demisi.

Zeman je psychopat, tedy je schopen čehokoliv. 


Nepřihlášený uživatel

#117969 Aby se nedomluvil StBák s člověkem co má polovinu poslanců ruských trotlů.....

2017-10-26 20:20

Předseda SPD Tomio Okamura po jednání s hnutím ANO tvrdil, že našli společnou řeč.

....to by opravdu už bylo něco velmi divného. 


Nepřihlášený uživatel

#117970 Kníže fón und cú Šajzenberk šésky kníže tópra kníže

2017-10-26 23:32

Dééé dobof búäúj, déé dobof búúj
smrad se šíří po lučíínách
ze fšech záámkúú na skalíiíiínách
ze kterých se šklebí šajzenberk
posranej je na pohled
a to je tá rozkradená zeemje
šajzenberkúf dobof búúj
fšude vokolo jen samej hnúúúj


Nepřihlášený uživatel

#117971 Tak nevím

2017-10-27 01:16

     Jsou tací, kteří tvrdí,  že Babiš vyhrál ve volbách,  protože lidi z jeho podniků na něm jsou závislí. Že ho volit museli. 

      A že proto je Zeman s Babišem kamarád, protože  by mohl tyhle hlasy  brzy upotřebit sám.

       Tak nevím.

      

Krym je Rusko!

#117972

2017-10-27 01:19

jak by se Češi tvářili pokud by Husák věnoval Moravu Slovensku a po letech by došlo k rozdělení ČESKOSLOVENSKA?:


Nepřihlášený uživatel

#117973

2017-10-27 01:34

Ján Čarnogurský „NATO v žádném případě naši zemi nechrání a Slovensko nemá konfrontaci s žádnou zemí na světě. Určité neshody, jako například s Maďarskem, efektivněji řešíme na úrovni EU. Z toho, že jsme v NATO, máme pouze to, že byl uměle vytvořen konflikt s Ruskem, se zemí, se kterou chce většina Slováků mít přátelské vztahy. Současná konfrontace s Moskvou je výsledkem boje za světovou hegemonii ze strany Spojených států. Navíc, NATO není vůbec schopné poskytnout Evropě jako celku bezpečnost, když se jedná o hrozby, jako je mezinárodní terorismus nebo příliv migrantů do Evropy. Proto je docela možné, že do deseti let Slovensko vystoupí z NATO.“


Nepřihlášený uživatel

#117974 Re:

2017-10-27 03:22

Evropan

#117975 Re: Krym je Ukrajina

2017-10-27 04:27

#117972: Krym je Rusko! -  

To jako myslíš, že by Češi poslali na Moravu tanky (lodě čistě technicky vynechám)? To seš opravdu takový hlupák, nebo to máš zaplacené z russké ambasády? Kdyby Češi podepsali pakt, že budou garantovat územní celistvost Slovenska, tak by s tím prostě nic nenadělali, i kdyby na Moravě měli základny.