MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#117901 Re: A to ještě nevolili Babiše slovenského nomeklaturního komouše a StBáckého donašeče.....

2017-10-25 12:53


Nepřihlášený uživatel

#117902 Důvod k oslavě!

2017-10-25 12:55

SS Hermann se do Poslanecký sněmovny nedostal


Nepřihlášený uživatel

#117903 Re:

2017-10-25 13:48


Nepřihlášený uživatel

#117904 Slovenský nomenklaturní komouš a StBácký donašeč žije v představě......

2017-10-25 14:23

.....že může být slušným slovenský nomenklaturní komouš a Stbáckých donašeč? Je snad Bureš idiot? Komouš a Stbácký donašeč tvrdí o druhých, že jsou neslušní? Odkud na to bere právo? 

Předseda hnutí Andrej Babiš se nezúčastní dnešního jednání s piráty. Vadí mu, jakým způsobem s ním představitelé této strany jednají. "Myslím, že by měli absolvovat kurz společenského chování a naučit se chovat," řekl Babiš pro Novinky.cz. Předseda pirátů Ivan Bartoš však takové kritice nerozumí a na Facebooku zveřejnil SMS, kterou Babišovi dnes ráno poslal.

ODS

:-)

Babiš nepůjde na schůzku s Piráty, protože by podle něj potřebovali lekci slušného chování. 
Pošlou Janečka, ať na ně klekne?

Bureš je už jen k smíchu. 

Slovenský nomenklaturní komouš a donašeč StB Bureš si zjevně myslel, že mu všichni budou lízat řiť, když jej volilo 29 % lidí a ono nic. Všichni mu říkají, Bureši, tak s tebou do vlády ani náhodou. Zvláštní, tak to vypadalo pěkně komunisticky rudě. Dokonce ani Zeman mu nelíže řiť a to je už opravdu podivné, dokonce mu ruský trotl dává jasně na srozuměnou, že je jen poskokem asi ruských trotlů :-). 

Smutné to je pro Bureše moc smutné. Už ani poslanci nejsou na prodej, to jsme to dopracovali.

Teď už jen zbývá, aby se takových 15 - 20 jeho nových soudruhů z ANO StB začalo ptát, jestli tedy je to opravdu tak, že je to nomeklaturní komouš a StBácký donašeč a jestli tedy jeho profil není nějaký podivný a jestli by to nemělo být tak, že karusel Agrofert by neměl ANO StB řídit atd. atd. atd. a že přece byli voleni pro proevropský a prodemokratický program a že oni jsou demokraté a jestli je Bureš StBákem a komoušem a dokonce policie stíhá celé jeho okolí a ještě nedávno stíhala i jeho, jestli by vlastně Bureš neměl z ANO StB vystoupit a řešit si svoje osobní mindráky mimo politiku?

Faltýnka zjevně Bureš udře k smrti, neb ten nebude dělat nic jiného, než objíždě a obcházet ten pytel blech, co je teď v ANO StB ve Sněmovně a rozdávat jedeno mega za druhým, aby drželi hubu a krok. Brzo dostane přezdívku Oslíček. :-)


Nepřihlášený uživatel

#117905 Re: Re: A to ještě nevolili Babiše slovenského nomeklaturního komouše a StBáckého donašeče.....

2017-10-25 14:26

#117901: - Re: A to ještě nevolili Babiše slovenského nomeklaturního komouše a StBáckého donašeče..... 

 Bělobrádek se naopak vyprofiloval ve vcelku slušného politika. 

Ale z Bureše po "fenomenálním" vítězství už včera byl jen stín a dnes už ten komunistický StBácký donašeč nevylézá vůbec ze svého brlohu. Zjevně to s tou makroamnestií přes státní zástupce s kterou se po volbách vytahoval Faltýnek nebude tak žhavé. 


Nepřihlášený uživatel

#117906 Re: Re: Jaká to náhoda......

2017-10-25 14:36

#117903: - Re:  

 ....domácí peklo? 

domaci_hell

Ano to je peklo. 


Nepřihlášený uživatel

#117907 Starý Stropnický je takový šprýmař :-) "docela složitě se hledají partneři" - to je efemismus pro...

2017-10-25 14:53

LN Nyní je ale po volbách, v nichž jste zvítězili…
Volební výsledek je sice velké vítězství, ale docela složitě se hledají partneři. Proto je prioritou číslo jedna sestavit vládu, která bude fungovat a nebude představovat nějaké provizorium. Země je v dobré kondici a byla by škoda, kdyby se pohybovala v nejistotě. Zároveň jsme se dostali do nemalého časového tlaku, který vznikl díky termínu voleb a času, dokdy se musejí kandidáti na Hrad přihlásit. Proto včera (v úterý) pan Babiš řekl to, co řekl.

.....jasnou realitu "všichni Bureše poslali do Zemanovy řitě nebo russákova, což je totéž". 


Nepřihlášený uživatel

#117908 Bureš je přece takový "neškodný" slovenský komouš a StBáček, jen takový mrňavoučký......

2017-10-25 15:10

ANO 95 mandátů, piráti čtyři, TOP 09 dva. Tak by mohla po volbách vypadat sněmovna podle Babišovy reformy

 
 
  • V předvolební knížce "O čem sním, když náhodou spím" navrhuje Andrej Babiš 101člennou sněmovnu volenou jednokolovým většinovým systémem.
  • Při simulaci 101 obvodů - všech 77 dnešních okresů, všech 22 pražských městských částí, nejlidnatější samostatná pražská část Zbraslav a souhrn hlasování v zahraničí - by o víkendu vyhrálo ANO (95 mandátů) před piráty (4) a TOP 09 (2).
  • Podle politologa Kunštáta je většinový jednokolový systém vhodný jen v zemích s dlouhou tradicí demokratické kultury.

.....to je jasný, že ten zločinec sní o takovém výsledku. Zajímavé je,že by se zbavil Kalouska, ale nezbavil pana Schwarzenberga. 


Nepřihlášený uživatel

#117909 To je v naprosté pohodě, to jen ministr pro brexit :-)

2017-10-25 15:20

Ministr pro brexit je hitem sociálních sítí. Řekl, že Československo teď nemá žádnou vládu

.....ale na druhou stranu je pravda, že Bureše opravdu všichni ostatní, co sedí ve Sněmovně poslali do Zemanovy řitě, to je holá realita "fenomenálního" vítězství soudruha Bureše. 


Nepřihlášený uživatel

#117910  Bude to takto? Spiklenecká teorie?

2017-10-25 15:29

 

2017-10-25 12:55

 

 

 Základní premisa je - vládu sestavuje ruský trotl Miloš Zeman. Jakákoliv jiná varianta je pro něj nepřijatelná a teoreticky i prakticky politicky smrtelná.  

Bureš má tedy jedinou možnost - sestavit svojí vlastní vládu - ANO StB+Pitomio+komouši, pokud to nedokáže a po dnešním jednání Filipa se Zemamen je jesná, že to nedokáže - Filip mu zítra sdělí, že mu vládu nepodpoří, to je příkaz Zemana, bude - vlastně už je statistou.  

Bureše v tom Zeman nechá vydusit, pokud už mu to nedošlo, ale v žádném případě nepřipustí, aby byl obejit. Bureš bude možná i formálně chodit, navrhovat neveřejně, veřejně, nebude mu to nic platné a nebo to bude divadlo a to je pravděpodobnější. 

To Bureš pochopí dnes večer (včera už to pochopil), nejdéle zítra ráno, myslím si, pokud už mu Zeman vše nevysvětlil, Bureš je v těchto věcech ale velmi chápavý, je to donašeč ŠtB, komunista, pracovník PZO, tedy si se Zemanem velmi rozumí. 

Ruský trotl tedy sestavuje vládu:

- která mu dělá kampaň a dělá z něj spasitele

- bude ničit socany, především Sobotku - OKD se rozjede v plné parádě 

- za makroamnestii Bureše státním zástupcem (Faltýnek se už vlastně prořekl) mu vládu schválí ANO StB, Pitomio a komouši - ti se to dnes dozvěděli - 115 - tedy hračka i kdyby někdo z ANO StB nebo u Pitomii zlobil - ti hodní (poslušní) budou naopak líčeni jako hrdinové co zachraňují stát před chaosem, možná některé jetě stihne už 28.10. ocenit.  

Tedy přestože se Zeman řítí tobogánem svých vlastních výkalů do karusele, ještě to bude hodně zajímavé a pořád evidentně bojuje o další mandát a především o to se pomstít  socanům, to je jedna z jeho mandátových priorit, kterou chce naplnit.

Uvidíme, jak moc je odolná demokracie, jak moc má Bureš zmáknuté členy ANO StB, proto má teď plné ruce práce s klubem (tedy možná už scénář Zemana Bureš dostal či pochopil), vůbec nebyl Zemanovi schopen o těch nových padesáti nic říci a to Zemana znepokojilo, dostal tedy úkol vše zjistit a srovnat si je - např. aby jim Faltýnek rozdal vstupní premie do Sněmovny :-). 

Uvidíme jak se zachovají stalinisté v KSČm a uvidíme, jak moc hloupý je Pitomio, ten dostane noty někudy "zadem", KSČm je také dostane ještě cestou z Russka.  

 

Jisté je, že komouši dostali noty od ruského trotla dnes, umí držet hubu a krok a proto odjezd Filipa bez toho, aby novinářům cokoliv řekl, vyčká na potvrzení z Russka.

Zemanova "vláda" bude ale samozřejmě na oko ANO StB a Pitomio, dokonce je možné, že Pitomio bude předsedou parlamentu. Zeman bude v každém případě vybírat lidi, noty budou rozdávat agenti z Ruska a takovou vládu už Zeman v Rusnokovi předvedl,  Premiérem bude jeho poradce z Rusnokovy vlády Jiří Cieńciała nebo Žák (ten se projevil ale jako idiot) Babiš bude dodávat některé lidi dle výběru Zemana - proto jeho mírné požadavky dnes - životní prostředí, mmr, vše nedůležité. Vnitro, finance, spravedlnost a obranu totiž obsazuje Zeman přímo - tedy jeho poradci z Ruska. 

 V této variantě ještě musí být plus pro russáky - karusel Agrofert - je tam?  Snadné, Bureš bude vylíčen jako oběť s kterou nikdo nechtěl jít do vlády a musel to zachránit Zeman. Bureše v takové situaci makroamnestovat nemusí - má vládu - tedy bude to makroamnestie přes státní zástupce (Ištván na Komárovi? pro věrohodnost?), což vygeneruje ve voličích ANO StB dojem, že volili správně, že je Babiš hrdina, že to na něj "všechno jen navlékli" a vygeneruje to i novou "lásku" k Milošovi.

Asi jim to bude kazit OLAF, ale to si vezmou (vzali) na starost Rusáci, to je jejich liga. 

Uvidíme, již zítra např. jestli Filip oznámí, že nepodpoří ANO StB nebo se bude vykrucovat. Uvidíme také jak se bude stylizovat Andrej, už dnes jel v režimu "oběti" - "kvůli němu přece nikdo prezidentského kandidáta volit nebude". Dokonce jako neznal finální datum podávání přihlášek. 

25.10. Dnes se Bureš stylizuje do uraženého Piráty :-) a nevstrčil jeho StBácký rypák z nory, srovnává pytel blech ANO StB poslanců - tedy rozdává jedno mega za druhým :-). Tedy prognoza se naplňuje - ublížený Bureš nrní o něm vidu ani slechu. 

Neobejde se to ovšem bez nějaké doprovodné kauzy - tedy terorismus, nějaký "uprchlický" zločin na našem území, se dá v nejbližších třech týdnech očekávat. Pitomiovi je potřeba vyjít vstříc a dodat mu důvěryhodnosti jeho strašení a Zeman musí také konečně vyznít zase jako spasitel, už je dlouho jen za šaška. Musí se i před Russy ukázat, že to "řídí". 

Uvídíme, jak odolná je demokracie v ČR a že jí Zeman zkouší celých pět let resp. celý jeho porevoluční život, o tom není těch nejmenších pochybností, viz. MUS, ukradení rusského dluhu, oposmlouva, půjdeme vládě po krku atd. atd. 

-----------

Varianta ANO StB+socani+komouši je zavřená - nejsou na to poslanci u socanů a přerovnat socany na soudruhy Zimolu, Haška a Škromacha nejde za týden, ani jeden z nich není poslancem. Socanským poslancům je již nyní naprosto jasné, co Zeman chystá, znají ho. Ví, že se nezastaví před žádným zločinem a je možné, že začnou mluvit otevřeně co se děje.  

Na nic dalšího už nejsou poslanci vůbec a bez nich to nejde. ODS se už moc odpoutala od oposmluvního kupčení i Němcová pochopila, že je Klaus starší ruský trotl a jinde není kde brát, jen korumpovat.


Nepřihlášený uživatel

#117911 Babišův blesk IDnes to je peklo.....

2017-10-25 15:39

ŽIVĚ: Piráti po jednání s ANO. Bartoš se omluvil Babišovi.

Bartoš se Burešovi neomluvil, nic takového neřekl, pouze řekl, že si vyjasnili. IDnes to je opravdu hnus. 


Nepřihlášený uživatel

#117912 Re: Babišův blesk IDnes to je peklo.....

2017-10-25 16:10

#117911: - Babišův blesk IDnes to je peklo..... 

 Je to už třetí odporný, lživý titutek během jediného dne. Jaký idiotský šefredaktor zjevně poskok Bureše, takové noviny. 


Nepřihlášený uživatel

#117913 IDnes blesk Babiše, to je panečku manipulativní hnus......

2017-10-25 16:19

KOMENTÁŘ: Babiš je v izolaci. Jak z ní ven?

25. října 2017  11:53
 
Bez Babiše nikdo vládu nesestaví a s Babišem do vlády nikdo nechce. Kdy a jak se povede vyřešit tento rébus? Tradiční strany opakují chybu, kterou pomohly stvořit monstrum, píše ve svém komentáři Miroslav Korecký.

......s Babišem se nedá spolupracovat, není dobré se s ním i jen potkávat, je to věc narmální higieny mezilidských vzatů.  

Nikdy by nás přece za bolševika nenapadlo se stýkat s nomenklaturním komoušem a StBákem, proč bychom to měli v demokracii. 

Zdá se, že to došlo i politikům. Pitomio i komouši budou ke kooepraci donuceni ruským trotlem z Hradu, Pitomio bude chvilku dělat "Zagorku", ale pak když mu Bureš splatí jejich dluh, do toho v klidu půjde. 

Nebude to tragédie, věci se vyjasní, nakonec se provalí i to, jak to bylo uplaceny a hodně se pak vyjasní i "věřícím" ve zlaté tele - tedy "svatého" Bureše. Chce to čas, přijde to. 

Potenciál Bureše je tak obrovský, že ho všichni poslali do karusele :-) a to té Zemanovy, konkrétně. 


Nepřihlášený uživatel

#117914 Už nejdou číst ani Lidové noviny, které byly o fous lepší, než Babišův blest n.1 tedy IDnes.....

2017-10-25 16:23

......je to peklo. Bureš začal naplno využívat své zdroje manipulace, alespoň se to tak podle lží, které se tam objevují především na IDnes jeví. 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2017-10-25 17:50



Nepřihlášený uživatel

#117916

2017-10-25 18:18

 Je dobře, že Asad za pomoci Ruska a Íránu dokázal eliminovat nejen IS, ale také cizí žoldáky tzv. umírněné opozice, podporované USA a jeho západními spojenci. Snad se konečně podaří ze Sýrie vyhnat USA a začít postupně opět budovat podmínky pro normální život. 


Nepřihlášený uživatel

#117917 Re: Anarchobolševické fetky neví, co plácají.

2017-10-25 18:19

#117911: - 

 

 Anarchobolševická fašistická "Antifa" fetka Bartoš se už probral z feťáckého povolebního rauše?


Nepřihlášený uživatel

#117918 SPD!

2017-10-25 18:24

Brzy půjdete bručet, havlomrdi.


Nepřihlášený uživatel

#117919 Re:  Bude to takto? Spiklenecká teorie?

2017-10-25 19:34

#117910: -  Bude to takto? Spiklenecká teorie? 

     Dělá mi radost, jak tu ty howado na hnojišti postupné nevolitelnosti přenádherně fňukáš. Jen si uvědom, že tato situace je pouze bumerang, vržený vámi blbokraty, se všemi vašemi omyly, ale hlavně zvrácenostmi. Poděkujte za tuto situaci hlavně vašim nedůvěryhodným tupým žvástům. Voliči to náležitě ocenili a nebýt švindlu z hlasy ze zahraničí, býval by si mohl Kalousek od sněmovny odpočinout, konečně přestat chlastat a nastoupit odvykací kůru. Mohlo mu to prospět, kdyby jste ale jako vždy nešvindlovali. 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#117920 Re: Re: Re: A to ještě nevolili Babiše slovenského nomeklaturního komouše a StBáckého donašeče.....

2017-10-25 21:27


Nepřihlášený uživatel

#117921

2017-10-25 21:30

Nejnovější typy zbraní NATO byly nalezeny ve skladu Islámského státu ve městě Mejadin, řekl syrský armádní generál Hassan Suheil.

 

Podle armády se podařilo obsadit největší arzenál bojovníků za podpory ruských vojenských letadel.

„Potřebujeme nejméně šest dní, abychom vyvezli všechny trofeje, které zde radikálové IS ponechali po jejich útěku. Je zde mnoho zbraní a celá řada komunikačních zařízení zahraniční výroby,“ uvedl Suheil.

Mejadin bylo logistickým centrem s dobře organizovaným systémem skladů a dílen. Po jeho osvobození syrská armáda ukořistila ruční palné zbraně, protitankové zbraně, děla a rakety, miny vlastní výroby, rovněž tanky a obrněné transportéry.
 
 
Vojáci také ukázali novinářům v Majadinu zabavené družicové komunikační systémy, radarové zařízení, zdravotnické prostředky a zařízení k výrobě bezpilotních letounů s desítkami už hotových dronů. Teroristé je používali k průzkumu a cílenému bombardování.

Syrský generál poznamenal, že velká část arzenálu teroristů se skládá ze zbraní přijatých do výzbroje zemí NATO. Například ve skladech našli 155 mm britskou houfnici, vyrobenou v roce 2011.

  

„Ukořistili jsme nejnovější typy zbraní vyrobených v USA, Belgii a Velké Británii, které jsou ve výzbroji zemí NATO," dodal Suheil.



Nepřihlášený uživatel

#117922

2017-10-25 21:35

Afghánistán se po sovětském vpádu stal ohniskem studené války, anebo naopak, válka se stala horkou právě konkrétně v Afghánistánu. I když, na jedné straně se SSSR snažil do země implantovat komunismus – Američané a jejich spojenci pomáhali našemu odporu, zvláště Pakistán, a pokoušeli se využít našeho odporu… Oni se ale pokoušeli nás přeměnit v extremistickou zemi, aby mohli využít náboženství jako zbraň proti SSSR. Proto podněcovali náš boj proti SSSR a říkali, že budou se SSSR bojovat do posledního Afghánce. Konec tohoto konfliktu vedl ke dvěma porážkám – především SSSR a Afghanistánu. Obě naše země jím velmi utrpěly.

To ve čtvrtek řekl o afghánské válce, která probíhala v letech 1979-1988 Hamíd Karzáí – který se tehdy nacházel v řadách protivníků SSSR, a později, už za americké okupace, stál v čele země. 


Nepřihlášený uživatel

#117923

2017-10-25 21:37

Rusko a Sýrie porazili muslimské teroristy včetně IS podporované USA!

Všichni Syřané se můžou vrátit domů!

Multikulturní obohacení

#117924

2017-10-26 00:41

Maďaři zadrželi Pákistánce podezřelého ze 70 vražd. Cestoval s migranty


Nepřihlášený uživatel

#117925 Re: Re:

2017-10-26 00:44

#117882: Evropan - Re: 

 Přestaňte si lízat anální otvory, vy zasraní buzeranti z vlastizrádné pražské kavárny! Už se na vás vaří voda, prasata.