MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#117976 Sayonara

2017-10-27 05:23

#117965: - Re:  

Jenže japonský rusák má IQ "tykve".V zemi vycházejícího slunce by se možná neuživil už ani v tom fastfoodu.


Nepřihlášený uživatel

#117977 Naplní se už 28.10. předpoklad milníku - náhlé zhoršení zdravotního stavu?

2017-10-27 06:48

Zeman zjevně chystá velké divadlo, vyznamená jistě všechny své poradce dále, Mynáře, Nejedlého, Ovčáčka. 

Je možné, že při této příležitosti oznámí, že se mu "náhle zhoršil zdravotní stav" a kandidovat nebude. Pak by už těsně pře vypršením mandátu přišla makroamnestie slovenského nomenklaturního komunisty a StBáka Bureše. 

Uvidíme, Zeman je schopen prakticky čehokoliv. 


Nepřihlášený uživatel

#117978 Ruský trotl je vůbec takový zvláštní, tlačí poslance, aby nikdy neukončili první schůzi....

2017-10-27 06:52

Prezident také upozornil, že v případě neúspěšné snahy Andreje Babiše sestavit vládu nedá šanci na toto sestavení druhému v pořadí, předsedovi ODS Petru Fialovi. Zeman to odůvodnil tím, že druhá ODS získala ve volbách příliš málo hlasů. (ANO dalo hlas 29,64 procenta voličů, ODS 11,32 procenta).

......resp. až do jeho abdikace, kdy předtím jej společně se Senátem pošlou před Ústavní soud. 


Nepřihlášený uživatel

#117979 Ukradení 14 mld. a dolů MUS Milošem Zemanem také není promlčeno.....

2017-10-27 06:59

Mečiarovi přece jen hrozí stíhání, amnestie promlčeny nejsou

Bývalému slovenskému premiérovi Vladimíru Mečiarovi hrozí trestní stíhání za zneužití pravomoci veřejného činitele v případě amnestií udělených na únos syna exprezidenta Michala Kováče. Generální prokuratura totiž zrušila usnesení, kterým policie případ odložila s tím, že amnestie jsou promlčené.

.....46 % "vyměnil" za 650 mil. korun. Jen pro kontrast OKD byla prodáno za více než 4 mld. korun a hotovost na účtech nemělo prakticky žádnou. 


Nepřihlášený uživatel

#117980 Babišovi noviny to je opravdu odporný hnus.....

2017-10-27 08:21

Piráti koketují s radikální levicí, přihlásili se k hnutí řeckého marxisty Varufakise

.....původně v tom jel jen Plesl s IDnes, dnes už i Lidové noviny. Bláboly, lži, nesmysly. Babiš je opravdu odporný hnus. 

Evropan

#117981 Evropský hodnoty:

2017-10-27 08:44

Miluji, když mi ho někdo strčí hezky do prdele!


Nepřihlášený uživatel

#117982 Re: Evropský hodnoty:

2017-10-27 08:54

#117981: Evropan - Evropský hodnoty: 

Tak proč si, příteleli ruského trotla Miloše Zemana, Forejte zase nějakého hošana nekoupíš a kradeš tu přezdívky a vyznáváš své představy a zvrhle je píšeš do diskuse o idiocii Miloše Zemana? 


Nepřihlášený uživatel

#117983 Problém s Facebookem i např. youtoube je, že není schopen rozpoznat účel klepnutí.....

2017-10-27 09:00

Facebook testuje nový nástroj na personalizovaný obsah. Lidem prý ale posílá "žumpu" internetu

.....tedy jestli si např. dechovku nebo alexandrovce jednou za rok pustím, abych se přesvědčíl, že je to stále odporná záležitost nebo proto, že jsem "fanoušek". 

Problém je i s i jen "uklepnutím", neb pak trvá dlouhé týdny a měsíce, než youtoube přestane dechovku a alexandrovce nabízet. 

Tedy skutečně Facebook opravdu z ubožáků dál dělá ubožáky, neboť je nutí číst věci ubohé a vytváří dojem, že jsou jen věci ubohé na světě. 

Trumpetovi voliči i Zemanovi voliči si navíc myslí, že ubohost světě, vyřeší tito dva russáčtí trotlové. 

Evropan

#117984 Re: Evropský hodnoty:

2017-10-27 09:05

#117981: Evropan - Evropský hodnoty: 

To jako když ti strčí Okamůru do prdele? No tak jo, tam asi patří. Zloděj ke zloději! 

Evropan

#117985 Potvrzeno : Za útok na město Chán Šajchún může diktátor Al-Asád

2017-10-27 09:09

Za dubnový útok na syrské město Chán Šajchún, při kterém přišly o život desítky lidí, může syrská vláda. Informuje o tom agentury AP s odvoláním na společnou zprávu Organizace spojených národů a Organizace pro zákaz chemických zbraní (OPCW). Při útoku na město držené opozicí byl použit nervový plyn sarin.

https://www.lidovky.cz/osn-obvinila-asada

Teď by měli mít činovníci OSN dostatek odvahy a měli by obvinit i rusského oligarchu Putlera, krerý zabijákovi Al-Asádovi pomáhá a drží ho u moci. A co na to Bumbál? Nenavrhne, aby Al-Asád odešel ze Sýrie do Russka a Putler by si ho tam ubytoval u sebe na dáče?


Nepřihlášený uživatel

#117986 Idnes, to je už opravdu jen Burešův Blesk..... zprávy žádné, jen nesmysly, bláboly a plejtvák.....

2017-10-27 09:10

https://www.idnes.cz

Plesl se opravdu vyznamenal. 

Cikáni už Okamůru volit nebudou

#117987 Re: Re: Evropský hodnoty:

2017-10-27 09:10

#117982: - Re: Evropský hodnoty: 

Když on si s ním nikdo nechce hrát. Protože smrdí. Všechny Okamůry smrdí. Dneska to psali na internetu.


Nepřihlášený uživatel

#117988 Re: Re: Re: Evropský hodnoty:

2017-10-27 09:13

#117987: Cikáni už Okamůru volit nebudou - Re: Re: Evropský hodnoty: 

 Copak, kdyby jen smrděli, v tom by vlastně ani problém nebyl :-) Ruský trotl Miloš Zeman smrdí tak, že od něj smrdí celá republika, tedy svůj k svému. 

https://youtu.be/iIvKwkc065U


Nepřihlášený uživatel

#117989

2017-10-27 09:31

Havel je sračka!


Nepřihlášený uživatel

#117990 Re:

2017-10-27 09:47

#117989: -  

Předpokládám, že sis to přečet na russáckém webu www.sračkonet.cz


Nepřihlášený uživatel

#117991 Bude to takto? Spiklenecká teorie? Co se bude naplňovat dnes?

2017-10-27 10:27

 

2017-10-26 16:51

 

 

2017-10-26 07:12

 

 

 

 Základní premisa je - vládu sestavuje ruský trotl Miloš Zeman. Jakákoliv jiná varianta je pro něj nepřijatelná a teoreticky i prakticky politicky smrtelná.  

Bureš má tedy jedinou možnost - sestavit svojí vlastní vládu - ANO StB+Pitomio+komouši, pokud to nedokáže a po dnešním jednání Filipa se Zemamen je jesná, že to nedokáže - Filip mu zítra sdělí, že mu vládu nepodpoří, to je příkaz Zemana, bude - vlastně už je statistou. 

26.10. Soudruh Filip mu ještě nesdělil, že je nepodpoří, ale ani neřekl, že je podpoří, komouši po rozhovoru se ruským trotlem jako by zmizeli ze světa.  

Bureše v tom Zeman nechá vydusit, pokud už mu to nedošlo, ale v žádném případě nepřipustí, aby byl obejit. Bureš bude možná i formálně chodit, navrhovat neveřejně, veřejně, nebude mu to nic platné a nebo to bude divadlo a to je pravděpodobnější. 

To Bureš pochopí dnes večer (včera už to pochopil), nejdéle zítra ráno, myslím si, pokud už mu Zeman vše nevysvětlil, Bureš je v těchto věcech ale velmi chápavý, je to donašeč ŠtB, komunista, pracovník PZO, tedy si se Zemanem velmi rozumí. 

Ruský trotl tedy sestavuje vládu:

- která mu dělá kampaň a dělá z něj spasitele

- bude ničit socany, především Sobotku - OKD se rozjede v plné parádě 

- za makroamnestii Bureše státním zástupcem (Faltýnek se už vlastně prořekl) mu vládu schválí ANO StB, Pitomio a komouši - ti se to dnes dozvěděli - 115 - tedy hračka i kdyby někdo z ANO StB nebo u Pitomii zlobil - ti hodní (poslušní) budou naopak líčeni jako hrdinové co zachraňují stát před chaosem, možná některé jetě stihne už 28.10. ocenit.  

26.10. Toto se dosud naplňuje, Bureš to zkouší různě, IDnes tvrdí lživě, že se Bartoš omluvil a přitom v sms a dle slov Babroše nikde žádná omluva nebyla. Dostává podivné vyděračské maily, ať podpoří ANO StB. Bureš používá vše co má, prachy, korupci, media - IDnes měl jen včera tři lživé titulky a to záměrně. Tedy jede to podle předpokladu. 

Tedy přestože se Zeman řítí tobogánem svých vlastních výkalů do karusele, ještě to bude hodně zajímavé a pořád evidentně bojuje o další mandát a především o to se pomstít  socanům, to je jedna z jeho mandátových priorit, kterou chce naplnit.

27.10. Další útok na Piráty, tentokrát v Burešově blesku 2  v LN  s tím, že Piráti koketují s radikální levicí. Další bláboly, bombastický titulek bez reálného obsahu. Bureš jednoznačně zneužívá svá media, je to hnus. 

Uvidíme, jak moc je odolná demokracie, jak moc má Bureš zmáknuté členy ANO StB, proto má teď plné ruce práce s klubem (tedy možná už scénář Zemana Bureš dostal či pochopil), vůbec nebyl Zemanovi schopen o těch nových padesáti nic říci a to Zemana znepokojilo, dostal tedy úkol vše zjistit a srovnat si je - např. aby jim Faltýnek rozdal vstupní premie do Sněmovny :-). 

26.10. Už včera se vyjádřil jeden z mladých poslanců ANO StB, že by měl problém s vládou s Pitomiou a že by pro takovou vládu ruku nezvedl. Tedy i toto se naplňuje. 

Uvidíme jak se zachovají stalinisté v KSČm a uvidíme, jak moc hloupý je Pitomio, ten dostane noty někudy "zadem", KSČm je také dostane ještě cestou z Russka.  

 

Jisté je, že komouši dostali noty od ruského trotla dnes, umí držet hubu a krok a proto odjezd Filipa bez toho, aby novinářům cokoliv řekl, vyčká na potvrzení z Russka.

Zemanova "vláda" bude ale samozřejmě na oko ANO StB a Pitomio, dokonce je možné, že Pitomio bude předsedou parlamentu. Zeman bude v každém případě vybírat lidi, noty budou rozdávat agenti z Ruska a takovou vládu už Zeman v Rusnokovi předvedl,  Premiérem bude jeho poradce z Rusnokovy vlády Jiří Cieńciała nebo Žák (ten se projevil ale jako idiot) Babiš bude dodávat některé lidi dle výběru Zemana - proto jeho mírné požadavky dnes - životní prostředí, mmr, vše nedůležité. Vnitro, finance, spravedlnost a obranu totiž obsazuje Zeman přímo - tedy jeho poradci z Ruska. 

 V této variantě ještě musí být plus pro russáky - karusel Agrofert - je tam?  Snadné, Bureš bude vylíčen jako oběť s kterou nikdo nechtěl jít do vlády a musel to zachránit Zeman. Bureše v takové situaci makroamnestovat nemusí - má vládu - tedy bude to makroamnestie přes státní zástupce (Ištván na Komárovi? pro věrohodnost?), což vygeneruje ve voličích ANO StB dojem, že volili správně, že je Babiš hrdina, že to na něj "všechno jen navlékli" a vygeneruje to i novou "lásku" k Milošovi.

Asi jim to bude kazit OLAF, ale to si vezmou (vzali) na starost Rusáci, to je jejich liga. 

Uvidíme, již zítra např. jestli Filip oznámí, že nepodpoří ANO StB nebo se bude vykrucovat. Uvidíme také jak se bude stylizovat Andrej, už dnes jel v režimu "oběti" - "kvůli němu přece nikdo prezidentského kandidáta volit nebude". Dokonce jako neznal finální datum podávání přihlášek. 

25.10. Dnes se Bureš stylizuje do uraženého Piráty :-) a nevstrčil jeho StBácký rypák z nory, srovnává pytel blech ANO StB poslanců - tedy rozdává jedno mega za druhým :-). Tedy prognoza se naplňuje - ublížený Bureš nrní o něm vidu ani slechu.

Přeci jen vystrčil rypák - aby oznámil, že s TOP a STANem jednat už nebude :-) - to je vlastně skvělá zpráva, protože bude intenzivně jednat s Pitomiou a Filipem :-), tedy komunista, StBák a blázen - to k sobě jde dokonale :-)

Neobejde se to ovšem bez nějaké doprovodné kauzy - tedy terorismus, nějaký "uprchlický" zločin na našem území, se dá v nejbližších třech týdnech očekávat. Pitomiovi je potřeba vyjít vstříc a dodat mu důvěryhodnosti jeho strašení a Zeman musí také konečně vyznít zase jako spasitel, už je dlouho jen za šaška. Musí se i před Russy ukázat, že to "řídí". 

Uvídíme, jak odolná je demokracie v ČR a že jí Zeman zkouší celých pět let resp. celý jeho porevoluční život, o tom není těch nejmenších pochybností, viz. MUS, ukradení rusského dluhu, oposmlouva, půjdeme vládě po krku atd. atd. 

-----------

Varianta ANO StB+socani+komouši je zavřená - nejsou na to poslanci u socanů a přerovnat socany na soudruhy Zimolu, Haška a Škromacha nejde za týden, ani jeden z nich není poslancem. Socanským poslancům je již nyní naprosto jasné, co Zeman chystá, znají ho. Ví, že se nezastaví před žádným zločinem a je možné, že začnou mluvit otevřeně co se děje.  

Na nic dalšího už nejsou poslanci vůbec a bez nich to nejde. ODS se už moc odpoutala od oposmluvního kupčení i Němcová pochopila, že je Klaus starší ruský trotl a jinde není kde brát, jen korumpovat.


Nepřihlášený uživatel

#117992 Re: Re: Evropský hodnoty:

2017-10-27 11:49

#117984: Evropan - Re: Evropský hodnoty: 

 Dobrá schíza, buzerantskej zloději z buzerantské zlodějské pražské kavárny. Brzy vás pověsíme, vy svině fašounský.


Nepřihlášený uživatel

#117993 Čunek je legrační - ANO StB skutečně žádného koaličního partnera nemá......

2017-10-27 12:13

Čunek se ale postavil skepticky k doporučení předsednictva, aby lidovci odešli do opozice. "Já jsem přesvědčen, že vznikla velmi komická situace, že do sněmovny se dostalo devět stran a z toho osm kandidovalo do opozice. To je nesmyslné. Lidé volí strany proto, aby realizovaly to, co slibují, a to mohu udělat v zásadě hlavně ve vládě," řekl.

......o čem slovenský nomenklaturní komouš a StBácký donašeč Bureš sní, se nedá skloubit s žádnou z demokratických stran, které jsou ve Sněmovně. Nic složitého. Nejde už proto, že je Babiš Stbáckým donašečem a tedy 27 let po revoluci není možné, aby předsedal vládě Stbácký donašeč. Dovede si to představit jen ruský trotl Miloš Zeman, Pitomio s jeho ruskými trotly a komouši a ti jen díky tomu, že jim to diktují russáčtí agenti. 


Nepřihlášený uživatel

#117994 Re: Bude to takto? Spiklenecká teorie? Co se bude naplňovat dnes?

2017-10-27 12:16

#117991: - Bude to takto? Spiklenecká teorie? Co se bude naplňovat dnes? 

 Ruský trotl Miloš Zeman už přišel s Babišovou "vládou odborníků", asi a karuselu Agrofert :-)

Pro jistotu dva premiéři soudruzi Bureš a Babiš

Ministr vnitra - Faltýnek kdo jiný, než trestně stíhaný spolupachatel

Ministr školství - Burešův poskok egyptolog Bárta

Ministr průmyslu - Karlička Šlechtová odbornice na výrobu rakví

Ministr financí - Ovčáček odborník na vše

Ministr kultury - Míla Rozner https://youtu.be/iIvKwkc065U umí hezky mluvit a v kultuře se vyzná

Ministr obrany - komunista Ondráček - je to bojovník proti masám

Ministr místního rozvoje - Pitomio - když to zvládla Karlička 

Ministr sociálních věcí - mladý Klaus má takovou rozvinutou sociální empatii

Ministr zemědělství - odborník na ruské trotlování Veleba

Ministr dopravy - Vláďa Kruliš - umí rychle přesedat a má jméno jako Vláďa Iljič Putler

Ministr spravedlnosti - soudruh Fiala z nejvyššího soudu, také odborník na ruské trotlování

Ministr pro lidská práva - soudružka StBačka Kleslová, bylo jí lidsky ublíženo a lidská práva jsou jí jako člence StB vlastní

 

 Až příliš se naplňuje, co bylo předpovězeno.....

Živě: Jen marketingová mlha, odmítl Kalousek Babišovu vládu s odborníky. Čunek nechce do opozice

Na zlodějiny, křivárny, vydírání, má Bureš "odborníků" opravdu spoustu. To pramení z toho, že je obklopen StBáky, komouši a pravděpodobně i russkými agenty. 

Babiš: Do vlády dám odborníky

Nechte to na mně, já to už nějak dám. Těmito slovy odráží lídr ANO Andrej Babiš dotazy na formu a složení své případné vlády. V rozhovoru pro deník Právo uvedl, že chce resorty obsazovat nikoli politiky, ale v prvé řadě odborníky.

Vondráček je nedůstojný šašek, poskok Bureše. 

Proč na tom trváte?

Proč bychom netrvali, když jsme volby vyhráli o parník? Když jsme ve volbách v roce 2013 byli druzí za soc. dem. o necelá dvě procenta, tak nás ani nenapadlo její nominaci zpochybňovat. Pan Vondráček je zkušený, navíc už dělal místopředsedu Sněmovny.


Nepřihlášený uživatel

#117995 Představa, že tu bude premiérem slovenský nomenklaturní komunista a donašeč ŠtB je.....

2017-10-27 12:25

....asi taková, jako by byl v Německu 27 let premiérem rakouský tradiční nácek s nacistické rodinky a navíc donašeč gestapu. 

Možné je ledacost, neb s ruským trotlem Zemanem na Hradě je to tak, jako by v roce 67 byl v Německu prezidentem tradiční nácek s nacistické rodiny donašeč NKVD. 

Ale možné je tady opravdu cokoliv, Zeman celý mandát porušuje Ústavu a Senát se dosud zmohl jen na "výhrůžky", že ho požene před Ústavní soud. 

Krym je Rusko!
Nepřihlášený uživatel

#117996 Ať žije Putin!

2017-10-27 12:26

Sláva slovanskému Rusku! Smrt fašistické Ukrajině a negerským USA!!!

 

https://www.youtube.com/watch?v=62XcKueKXwg


Nepřihlášený uživatel

#117997 Re: Ať žije Putin!

2017-10-27 12:37

#117996: Krym je Rusko! - Ať žije Putin! 

 Jako rusák se vrať na Sibiř.


Nepřihlášený uživatel

#117998 Re: Re: Re: Evropský hodnoty:

2017-10-27 12:40

#117992: - Re: Re: Evropský hodnoty: 

Vlez si s těma kecama do Burešovy karusele hňupe.


Nepřihlášený uživatel

#117999 Demokratické strany jasně říkají, že nomenklaturní slovenský komunista a donašeč StB ......

2017-10-27 13:08

.....oblopený komunisty, StBáky a nejspíše i agenty FSB a GRU nemůže být premiérem v zemi, která je členem EU a NATO a má demokratickou Ústavu. Není na tom vlastně vůbec nic divného. Dokonce ani není nic divného na tom, když Pitomio a komouši (je to vlastně jedno a totéž) naopak říkají, jak úžasný to bude premiér :-). 

Bureš tedy vlastně Babiš tedy vlastně oba - Právě jsem se vrátil z Hradu a prezident všechny mé návrhy přijal :-). 


Nepřihlášený uživatel

#118000 Tedy vláda StBáků - menšinová vláda ANO StB doplněná o StBácké nestraníky.....

2017-10-27 13:13

Babiš navrhne menšinovou vládu ANO doplněnou o nestranické odborníky