MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#122401 Rozpočet státu je 1 200 mld. ......

2018-01-11 08:43

Neziskovkám jde 18 miliard. Babiš se chystá dotace pročesat

Na téměř osmnáct miliard korun posílaných ročně v Česku neziskovkám zaostřil nyní premiér Andrej Babiš (ANO). Prezident Miloš Zeman tento výdaj státu označil za plýtvání a premiéra nedávno vyzval, aby ho omezil. Babiš se chce na dotace pořádně podívat.

......soudruh Andrej Bureš Babiš se tu před čase "podíval" na 64 000 faktur od roku 1992 na ministerstvech ovládaných ANO ŠtB 2011, stálo více jak 100 mil. korun bez výběrového řízení a nenašel jedinou ukradenou či zbytečně vydanou korunu státu.  Je to opravdu velmi zvláštní druh hospodaření. 

Babiš se do Sněmovny dostal na to, že je tento stát rozkrádán, ale přitom jako ministr financí nedokázal v růstech HDP nad odhad MF a především v bepredentně nízké nezaměstnanosti mít rozpočty vyrovnané a dokonce je nikdy ani jako vyrovnané nenavrhl.  Absurdní.

Pokud nechce platit neziskovým společnostem, bude muset stát služby, které poskytují zajistit sám. Nikdo jiný už to pak skutečně neudělá. Tedy hodně štěstí. Pokud něco organizuje přímo stát, je to vždy velmi drahé, neboť je to procesně složité. Vyplacení příspěvku neziskové organizaci je velmi snadná záležitost. 

Nomenklaturní slovenský komunista a ŠtBák je jen a jen populista. 


Nepřihlášený uživatel

#122402  Se slovenským komunistou a ŠtBákem Babišem je to "také legračné" a bylo by to k smíchu.....

2018-01-11 08:44

 

 

.....kdyby to nebylo k pláči. 

  1. Policie a několik státních zastupitelství konstatuje že je dotačním podvodníkem a že k dotačním podvodům svedl celou řadu lidí včetně jeho rodiny
  2. Zpráva OLAF konstatuje, že je dotačním podvodníkem
  3. On sám ve svém projevu ve Sněmovně 23.3.2016 přesně popíše, jak dotační podvod páchal
  4. Přesně popíše jak páchá daňový podvod s korunovými dluhopisy jako emiten i kupující osoba spojená dle zákona a o daní z příjmu. 
  5. Sám vyzve Sněmovnu, aby ho vydala k trestnímu stíhání

ale zároveň říká, že to "všetko bolo legalne" a to přesto, že i Babiš ač komunista a ŠtBák chápe, že ozbrojená loupež legálně drženou zbraní z loupeže nic legálního nedělá. (Tedy já doufám, že to Bureš opravdu chápe, pokud by to nechápal, to by pak bylo jiná.)

Podobné je to s jeho daňovým podvodem emise a nákupu korunových dluhopisů. Také ve Sněmovně přesně vysvětlil jak tento daňový podvod páchá, ale také u toho tvrdí "že to všetko bolo legalne, že to všetko Kalousek".  I zde platí, že použil skutečně legální prostředek k nelegálnímu obohaceni (emise a nákup  dluhopisů  stejnou osobou, tedy osobou spojenou dle zákona o dani z příjmu) a je velmi zvláštní, že Bradáčová v této věci nijak nekoná, skoro to už vypadá, že není na státním zastupitelství, ale v karuselu Agrofert. 

Voličům komunista a ŠtBák Babiš sdělil:

-ja něsom komunista a ŠtBák ja som "obeť totality" :-)

-ja něsom zloděj euro dotací to je účlovka

-ja něsom daňový podvodník, těch 13 mld. za poslední rok a 40 mld. za roky ve vládě tak to je všetko legalne to všetko zhodnotil "sůd" "soudní znalcovia" :-)

-ja som obeť justičnej mafie

a světě div se  15 % dospělých jde a hodí mu hlas a to by si člověk řekl, že se na celém světě nemůže takový idiot najít ani jeden. 

Nejabsurdnější na věci je, že má nejen voliče, ale také členy Agrofert-KSS-ŠtB-2011 hnutí a ti dokonce svorně tvrdí, že je potřeba "změnit demokracii"  - najít nové policisty, soudce, státní zástupce, nový OLAF, novou EK, EU,  pro které bude loupežné přepadení legálně drženou zbraní vrcholem demokratického jednání, protože je Babiš jejich "zlatým teletem".

Na druhou stratu to tu už dávno předvedli komunisté v únoru roku 1948 s Lidovými milicemi. Jejich policie, soudci, prokurátoři následně zavírali, vraždili, mučili nejlepší lidi tohoto národa a ani se u toho nečervenali.  Obrovské množství lidí emigrovalo, celé řadě lidí byly zničeny životy, byly dokonce postihovány děti těchto odvážných lidí, viz. nejen příběh dcery paní Milady Horákové. 

Je to velmi vážné. 


Nepřihlášený uživatel

#122403 Re: Re: Re: Nemluvil bych za druhé a hlavně bych se ptal velmi PROČ by vůbec někdo měl volit Miloše

2018-01-11 08:48

#122395: - Re: Re: Nemluvil bych za druhé a hlavně bych se ptal velmi PROČ by vůbec někdo měl volit Miloše Zema 

Máš naprostou pravdu, skutečně ani ty nejsi schopen morální, kulturní důvod pro volbu Zemana, aby byl zároveň v souladu s Ústavou. 

Za prezidenta nese odpovědnost vláda za všechna jeho jednání, drtivou většinu z nich dokonce musí kontrasignovat premiér. 

Tedy pokud Zeman skutečně svévolně zničl vládu, spáchal naprosto nepochybně velezradu. 


Nepřihlášený uživatel

#122404 Zdanění finanční kompenzace za ukradení a zničení majetek církví je absurdita.

2018-01-11 09:06

Zdanění restitucí by dopadlo hlavně na nekatolíky. V programovém prohlášení vlády navíc chybí

To, že skuteečně neixstují v této zemí dva lidé, kteří by se věcně shodli jak má kompenzace být velká a že se zvolil kompromis a poslanci jej nakonec odhlasovali by právě poslanci měli ocenit a ne vytvářet dojem, že jejich kolegové v minulosti byli zločinci. 

Církevní restituce je totiž v principu věc problematická proto, že komunisté nejen majetek ukradli a systematicky ničili, ale především proto, že ničili také vlastní církve, katolické řeholníky a řeholnice dokonce hromadně zavřeli do lágrů, kriminálů a mnohé z nich dokonce zavraždili. 

Následně po roce 1989 stát deklaroval, že majetek vráti, ale 20 let jej dále nevracel a tedy také ničil. Po dvaceti letech církve tedy přistoupily na "odluku církví od státu" tedy, že stát už napříště nebude zaměstnavatelem kněží, rabínů či obecně duchovních a poslanci se zároveň dokázali domluvit na tom, jak provést restituci. 

Cokoliv do čeho by se tedy dnes chtěli pustit ti, kdo jsou pro zdanění znamená naprosto jasný a čirý populismus, neboť pokud takovou věc učiní, církve jistě budou požadovat návrat do původního stavu - tedy aby duchovní byly zaměstnanci státu a pobírali plat jako státní zaměstnanci. Jiná možnost se nenabízí. 


Nepřihlášený uživatel

#122405 ANO ŠtB 2011 - to je v naprostém souladu s tím, co Andrej Bureš Babiš nažvanil ve Sněmovně......

2018-01-11 09:11

Babišovo jméno se ve zprávě OLAF objevuje často, figuruje jako hlavní hybatel kauzy. Podepisoval důležité dokumenty a platil za akcie

  • Zpráva OLAF zmiňuje současného premiéra mnohokrát, přisuzuje mu důležitou roli.
  • Andrej Babiš podepsal bankovní garance za Čapí hnízdo nebo zaplatil za akcie farmy.
  • V dění kolem farmy tak Babiš vystupoval i v době, kdy měla stát zcela mimo jeho skupinu Agrofert.

....do steno záznamu 23.3.2016.  Tedy zpráva OLAF zjevmě plně respektuje vše, co Babiš o dané věci sám řekl a to je v naprostém pořádku. 

Naprosto stejné je i s daňovým podvodem Andreje Babiše s korunovými dluhopisy, tam je dokonce on sám vydal a on sám nakoupil, přestože jako emitent vystupuje v roli Agrofertu, který vlastní 100 % a jako kupující fyzická osoba Babiš - i v této věci naprosto jasně popsal do detailu jak celý podvod s daněmi uskutečnil.

"Osoba spojená" tedy propojené právnické či fyzické osoby prostřednictvím vlastníků fyzických ososb jsou detailně definovány v zákoně o dani z příjmu a to dokonce do té míry, že je přesně stanoveno, kdy ještě se z hlediska obbjemu vlastnictví jedná o osobu, která má jasný vliv z hlediska obchodů na osobu právnickou. 

Tedy s Babišem je bohužel stále stejné, jeho způsob myšlení nikdy nepřijal, že existuji "osoby spojené" a nejen v případě Čapího hnízna a korunových dluhopisů jedná proti zákonům ČR a dokonce i proti mezinárodním zákonů. Jen se doposud našel pouze OLAF kdo mu takové jednání vytýká.

" Tyto dva podniky lze považovat za "propojené" v rámci příslušných právních předpisů vzhledem k faktu, že pomocí skupiny fyzických osob jednajících společně tvoří jedinou ekonomickou jednotku."

Toto mimo jiné dokládá, že jednání Babiše je komunistické, neboť žije v představě, že všechny právnické osoby, které vlastní mohu jednat naprosto svobodně a stát na daních okrádat, vůbec nereflektuje, že vznik a život právnických osob mu garantují občané této země tím, že dodružují zákony, ctí Ústavu, respektují svobodné podnikání a dávají této zemi kredit země, kde se zákony dodržují - proto může Babiš v této zemi podnikat a je důvěryhodným partnerem pro své partnery v zahraničí. Babiš ale za tuto garanci stát nepřetržitě okrádá - neplatí daně. 


Nepřihlášený uživatel

#122406 ZEMAN SE CHOVÁ JAK SE MU TO PRÁVĚ HODÍ - TAK JAK SE ZLOČINCI OBVYKLE CHOVAJÍ

2018-01-11 09:14

Podpora od Zemana

Kabinet Andreje Babiše před hlasováním Sněmovny podpořil půlhodinovým projevem prezident Miloš Zeman. Mimo jiné se vyjádřil i k případu dotace pro Čapí hnízdo, kvůli níž Babiš čelí trestnímu stíhání.

„Od starořímských dob platí presumpce neviny. Presumpce neviny říká, že na obviněného je třeba pohlížeti jako na nevinného, dokud není pravomocně odsouzen. Prosím všechny politiky včetně sebe, aby si nehráli na vyšetřovatele, státního zástupce ani na soudce,“ řekl Zeman.

V roce 1998 se přitom Zeman v otázce presumce viny či neviny přikláněl zcela k opačnému názoru. “…u politika platí nikoliv presumpce neviny, ale bohužel u něho platí presumpce viny,“ řekl Zeman 3. dubna 1998 v debatním pořadu Pressklub rádia Frekvence 1. Podle jeho tehdejšího názoru by měl politik rezignovat, je-li v jakémkoliv podezření, byť by bylo „sebepitomější“


Nepřihlášený uživatel

#122407 Re: Nevolte Zemana

2018-01-11 09:26

#122363: -  

Zeman už prasidentem byl, teď dejte šanci ostatním kandidátům. Miloše do koše a Drahoše nebo Fischera na Hrad!!!


Nepřihlášený uživatel

#122408 Vítej Andreji v politice vítej :-/

2018-01-11 09:31

Kromě informací od anonymního zdroje OLAF obdržel informace od Generálního ředitelství Evropské komise pro regionální a městskou politiku (THOR(2015)41374) a od Evropského účetního dvora (THOR(2016)201). Tyto instituce předaly informace o politickém lobbování, spojeném s alokací z Evropských fondů na základě OP Podnikání a inovace (2007-2013). Jistí čeští političtí představitelé se snažili navýšit podíl finančních prostředků určených pro tento program ve prospěch velkých společností na úrok SME. Tuto skutečnost zpracoval OLAF jako podkladovou informaci a tato nebyla předmětem úkonů v rámci vyšetřování provedeného v daném případu. Záležitost se týká cílů operačního programu a pravidel pro to, kdo má v jeho rámci nárok na dotaci, schválených bilaterálně českými úřady a DG REGIO (operační program schválený Evropskou komisí jako Rozhodnutí Komise) a jako taková byla zaslána DG REGIO v rámci monitorování realizace programu.


Nepřihlášený uživatel

#122409 Re: Re: Nevolte Zemana

2018-01-11 09:32

#122407: - Re: Nevolte Zemana 

KDOKOLI JINÝ... JEN NE ZEMAN NEBO TOPOLANEK


Nepřihlášený uživatel

#122410 Imoba je v překladu ženšen a vypadá to, že celý karusel Agrofert točí právě kolem Imoby....

2018-01-11 09:33

Dokumenty uvedené na seznamu společnost IMOBA a.s. auditorům neposkytla. Její představitelé tvrdili, že takové dokumenty nemusí existovat, pokud zástupci akcionářů přinesli na valnou hromadu samotné akcie.


Nepřihlášený uživatel

#122411 Re:

2018-01-11 09:41

#122378: -  

TAKOVÉ  ( ODVÁDĚJÍC POZORNOST ) SRAČKY TU NEMŮŽE PSÁT NIKDO, NEŽ KOMUNISTA. ODLIŠOVAT, JESTLI NĚKDO BYL NEBO NE STBÁKEM JE MAXIMÁLNĚ DŮLEŽITÉ. TAKOVÝ ČLOVĚK NEMÁ CO POHLEDÁVAT NA ŽÁDNÉM DŮLEŽITÉM POSTU A UŽ VŮBEC NE V POLITICE !!!!

SPOUSTĚ RODIN STBÁCI DOKONALE POKAZILI A ZNIČILI ŽIVOTY!!!

ALE O TOM VY URČITĚ VÍTE SVÉ.OVŠEM Z DRUHÉ STRANY BARIKÁDY.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2018-01-11 09:41



Nepřihlášený uživatel

#122413 Re: Re:

2018-01-11 09:43

#122397: Evropan - Re:  

Touto "diskuzí" myslíš vás dva idioty z pražské kavárny? Tak to jo. :DDD


Nepřihlášený uživatel

#122414 Re: Re: Re: Re: ČT nadržuje havlofašistům..... 

2018-01-11 09:44

#122394: - Re: Re: Re: ČT nadržuje havlofašistům.....  

Bláboly. Je to jasný důkaz o zaprodanosti ČT. Havlofašistická TOP09 byla opoziční strana a měla nejvíce prostoru!


Nepřihlášený uživatel

#122415 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Snad se ti tedy události na Ukrajině vyjasní....

2018-01-11 09:47

#122384: - Re: Re: Re: Re: Re: Snad se ti tedy události na Ukrajině vyjasní.... 

Umíš akorát po bolševicku nesmyslně útočit na autora, o kterém nic nevíš. Argumenty proti obsahu dokúmentu nemáš, ubožáku.

 

Historii ukrajinské politické krize narušují mýty a odborná nezpůsobilost médií v USA, konstatoval emeritní profesor na Princetonské a Newyorkské university, expert na Rusko, Stephen Cohen, kterého cituje The Nation.

 
Během diskuse s rozhlasovým hostitelem Johnem Bachelorem poznamenal, že v cestě řešení této krize stojí dvě protichůdné verze jejího začátku.

První - americká verze - je výhradně „agresí" Kremlu a Putina. Druhá - verze Ruska - je „agresí" Evropské unie a NATO, za níž stojí Washington. Podle Cohena, existuje mnoho „špatných úmyslů, chyb a nepřesností“ v tomto příběhu, ale obecně platí, že moskevská verze, kterou americká média zcela ignorovala, je blíže k historické realitě let 2013-2014.

Cohen připomněl, že v lednu 2014 neměl Putin, který se v té době připravoval na olympijské hry v Soči, který měl v úmyslu demonstrovat, že je Rusko nezávislý a důvěryhodný partner v mezinárodních záležitostech, žádný důvod, aby vyprovokoval rozsáhlou mezinárodní krizi se Západem nebo s „bratrskou" Ukrajinou.

„Ať už rozumné nebo ne, všechny jeho kroky od té doby byly většinou reaktivní a vůbec ne „agresivní", včetně jeho jednání na Krymu a na východní Ukrajině," poukázal profesor.

Poznamenal rovněž, že začátek krize byl urychlen dohodou o „asociaci“, kterou Evropská unie nabídla podepsat ukrajinskému prezidentovi Viktoru Janukovyčovi a kterou odmítl v listopadu 2013 podepsat (ve skutečnosti, když zjistil astronomické náklady tohoto aktu, požádal o čas na prostudování). Putin a jeho zástupci se pak pokoušeli přesvědčit Evropskou unii, aby učinila ekonomickou dohodu s Ukrajinou „třístrannou", tedy včetně Moskvy, aby neznevýhodnila velmi významné obchodní vztahy mezi Ukrajinou a Ruskem. Bez ohledu na to, vedoucí představitelé EU to odmítli a vnutili Kyjevu, že si musí vybrat mezi Ruskem a Západem, dodal Cohen.

Profesor také řekl, že řadu let západní struktury „vlévaly miliardy dolarů na Ukrajinu", aby byla připravena na „civilizační“ hodnoty Západu. To znamená, že jeho „pochod“ na Ukrajinu začal dávno před událostmi Majdanu. Dohoda EU - údajně pouze ekonomická a civilizační - obsahovala ustanovení, která jsou pro tohoto nového „partnera" závazná pro vojenskou a bezpečnostní politiku NATO. (Záměr byl jasný, když prezident George W. Bush navrhl, aby se v roce 2008 urychlilo ukrajinské členství v NATO – jen bylo vetováno Německem a Francií.).

Navíc v letech, které předcházely dohodě navržené EU, prezident Janukovyč byl „prokremelský", jak se pravidelně uvádí v amerických sdělovacích prostředcích, ale měl se na radu svého amerického volebního poradce (nyní hanebného Paula Manaforta) „naklonit" k Západu směrem k EU, aby si rozšířil svoji volební základnu mimo jihovýchodní Ukrajinu. (Putinovo opovržení vůči Janukovyčovi jako chamtivému a zkorumpovanému oportunistovi bylo v Moskvě i v Kyjevě dobře známo, ačkoli zřejmě ne v amerických médiích.) A každý, kdo sledoval vývoj krize, ví, že prominentní členové amerických úřadů- Kongresu a Obamovy administrativy - byli trvale přítomni po celou dobu událostí na Majdanu, a veřejně a soukromě vyzývali k boji s Janukovyčem, ústavně zvoleným prezidentem. 

A ostatně den předtím, než byl Janukovyč nucen utéct ze země před ozbrojeným davem,podepsal dohodu , zprostředkovanou třemi ministry zahraničních věcí EU, aby se mírně ukončila krize tím, že by vytvořila koaliční vláda s opozičními vůdci a souhlasil s předčasnými prezidentskými volbami. Šlo o demokratické řešení krize, které soukromě podpořil prezident Putin a prezident Obama. Proč žádná ze západních stran neobhajovala svou vlastní dohodu, není zcela jasné, ale není úplným tajemstvím.

Dalším mýtem je pak podle Cohena samotný Majdan. Podle něj je již prakticky dokázáno, že snajpeři opozice postříleli nejména 80 lidí – ať už protestujících nebo z řad policie a rozjeli tak převrat.

 Proto vyjádřil pochybnost, zda by bylo možné nazvat převrat v únoru 2014 „demokratickou revolucí", navíc kvůli k tomu, že část oligarchických sil zůstává na svém místě.

Antidemokratické počátky dnešního režimu v Kyjevě nadále postihují Ukrajinu. Její ekonomika podporovaná Západem selhává, což připouštějí i někteří „z amerických roztleskávačů“. A z větší části pokračuje v odmítání plnit své závazky v mírových dohodách z roku 2015 Minsk II.

„Mezitím Kyjev je polokojenec ozbrojených ultranationalistických praporů, jejichž ideologie a symboly zahrnují hrdé neofašisty, kteří nenávidí Rusko a dnešní západní „civilizační" hodnoty téměř stejně,“ uvedl profesor. Dá se říci, že povstalecké „republiky" na Donbasu mají své vlastní ošklivé rysy, ale mělo by se dodat, že bojují pouze k obraně vlastního území proti armádám Kyjeva a nejsou podporovány americkou vládou, poznamenal Cohen.


Nepřihlášený uživatel

#122416 Re: Re: Re: Re: Pan prezident ma pravdu

2018-01-11 09:51

#122355: - Re: Re: Re: Pan prezident ma pravdu 

Rusové sem nikoho neposlali, poslal je sem ukrajinec Brežněv. Nic si nedoložil.

K předání skladišť JAVOR 51 a JAVOR 52 uživateli došlo až v dubnu 1969 a na JAVOR 50 si museli Sověti počkat až do prosince stejného roku, takže v srpnu 1968 tu žádné jaderné zbraně nebyly.


Nepřihlášený uživatel

#122417 Re: Re:

2018-01-11 09:55

#122411: - Re:  

To byli ale zaměstnanci StB, soudruhu, stejně jako ty a vy jste dnes naprosto v klidu, nikdo z vás nebyl potrestán a házíté to na své oběti.


Nepřihlášený uživatel

#122418 Re: Rozpočet státu je 1 200 mld. ......

2018-01-11 10:04

#122401: - Rozpočet státu je 1 200 mld. ...... 

EUROFACTUM o.p.s. (obecně prospěšná společnost), IČ: 282 77 074.

To by mne fakt zajímalo, na jaké neziskovky se Bureš podívá, tato s ním realizovala dotační podvod. 


Nepřihlášený uživatel

#122419

2018-01-11 10:05



Češi volí Miloše, ne suchara Drahoše!



 

Nepřihlášený uživatel

#122420 Re: Re: Re: Re: Re: Pan prezident ma pravdu

2018-01-11 10:06

#122416: - Re: Re: Re: Re: Pan prezident ma pravdu 

Poslal je sem internacionální komunista Brežně, zločinec, stejně jako Lenin, Stalin, Gottwald a Zeman. 

To, že ti text z ještě vcelku důvěryhodné části Babiš-Pleslova Blesku nestačí jako potvrzení, že tu byly jaderné russácké zbraně před invazí, tak za to já opravdu nemůže. Text lze považovat za důvěryhodný. 


Nepřihlášený uživatel

#122421 Re: Rozpočet státu je 1 200 mld. ......

2018-01-11 10:07

#122401: - Rozpočet státu je 1 200 mld. ...... 

Pan prezident a pan Babiš mají pravdu, je to neúnosné. 


Nepřihlášený uživatel

#122422 Re: Pořád jsi ještě neřekl ty ani nikdo jiný, proč by měl jakýkoliv Čech volit .....

2018-01-11 10:10

#122419: -  

.....zločince, porušovatele volebního zákona a tedy porušovatele Ústavy a také velezrádce Miloše Zemana. 

Žádný agument v sosuladu s Ústavou, obecnou mravností, kulturností v této diskusi ani v žádné jiné po celéme internetu ani v žádné veřejném zdroji nepadl. Dokonce ani Zeman sám není a nebyl nikdy schopen říci jediný důvod v souladu se zákony této země a Ústavou proč by měl být volen. 

Tedy bych řekl, pokud jsi Čech, Zemana ve skutečnosti ani volit nemůžeš, bylo by to v rozporu se zákony, obecnou slušností i Ústavou. 


Nepřihlášený uživatel

#122423 Re: Re: Rozpočet státu je 1 200 mld. ......

2018-01-11 10:11

#122421: - Re: Rozpočet státu je 1 200 mld. ...... 

Hmmmm to máš velmi zajímavý názor. Eurofactum s ním spolukradla eurodotace. 

EUROFACTUM o.p.s. (obecně prospěšná společnost), IČ: 282 77 074.

To by mne fakt zajímalo, na jaké neziskovky se Bureš podívá, tato s ním realizovala dotační podvod. 

 


Nepřihlášený uživatel

#122424 Tak to je ostré - oni opravdu podváděli.....

2018-01-11 10:12

V příloze projektové žádosti poskytla společnost Farma Čapí hnízdo a.s. účetní knihy společnosti ZZN AGRO Pelhřimov s.r.o. za rok 2005 společně se Zprávou o vlastnických vztazích společnosti s propojenými podniky. Podle této zprávy byla jediným vlastníkem společnosti ZZN AGRO Pelhřimov s.r.o. v daném účetním období společnost ZZN Pelhřimov a.s.

To ale v žádosti neuvedli. 

V období 2005-2007 měla společnost ZZN Pelhřimov a.s. stabilního majoritního, respektive jediného vlastníka - společnost Agrofert Holding a.s. Na základě hospodářských výsledků za období 2005-2010 splňuje Agrofert Holding a.s. podmínky pro velký podnik ve smyslu Doporučení Komise č. 2003/361/EC


Nepřihlášený uživatel

#122425 Oni byli tak líní, že ani vlastní pravidla, která si stanovili nebyli schopni dodržovat......

2018-01-11 10:18

Na základě vyjádření představitelů společnosti IMOBA a.s. 13. října 2017 - právního nástupce společnosti příjemce - nebyly nikdy vydány žádné hromadné akcie a akcionáři se dohodli s představiteli společnosti, že místo nich budou vydány jednotlivé akcie.

OLAF upozorňuje, že Stanovy společnosti ZZN AGRO Pelhřimov a.s. vyžadují, aby akcionáři žádali o změnu formy akcií písemně. Kopie takovéto žádosti nebyla OLAF poskytnuta žádnou z dotčených osob, když jim byla poskytnuta možnost vyjádřit se ke zjištěným skutečnostem, a forma "dohody" na změně formy akcií jimi nebyla vysvětlena.

.....jak chce Babiš řídit stát, jak vlastně řídil ministerstvo financí?