MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#132026 Re: Re:

2018-06-15 13:12

#131999: - Re:  

Naozaj?


Nepřihlášený uživatel

#132027 Re: Re: Kikina, Owar , Čumsem, Agronetvor

2018-06-15 14:21

#132016: Brno - Re: Kikina Ovar Pitomio Agronetvor 

TO JE OPRAVDU TA NEJODPORNĚJŠÍ SESTAVA K ZBLITÍ


Nepřihlášený uživatel

#132028 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hurá, Mylože Zemana si odvezou už navždy do russákova jako Janukoviče, co ví

2018-06-15 14:26

#132001: - Re: Re: Re: Re: Re: Hurá, Mylože Zemana si odvezou už navždy do russákova jako Janukoviče, co víc si 

Kate a sexy mozek se mohou klidně osobášit. On rozvedený, ona svobodná, v čem je problém.

Možná to starý dementní owar   nepožehná, zemanovkyně asi ano, bylo by to podle jejího gusta

Poděbrady

#132029 Kikina Ovar Pitomio Agronetvor

2018-06-15 15:27

Zrůdná pekelná čtveřice se svými noshledy - stvůrami z bahna zla a utrpení, podporováni tupým vymaštěným stádem ovčanů generace internetové debility - toť vizitka stavu zemí koruny české.

Pryč se zločinci škodící planetě zemi !

Pryč s glajchšaltem moderní doby !

Pryč s konzumní tupostí a leností !

Pryč s hysterií a internetovou hloupostí !

Pryč s nenávistí, fanatismem, xenofobií !

Pryč se závistí, zlomyslností, zlobou a záští !

Pryč s pýchou, nadutostí a egoismem.

Svoboda volby !!

Alternativy pro život !!

Šance pro všechno živé na planetě zemi !!


Nepřihlášený uživatel

#132030 Re: Re: Re: Hurá, Mylože Zemana si odvezou už navždy do russákova jako Janukoviče, co víc si přát!

2018-06-15 15:35


Nepřihlášený uživatel

#132031 Re: Bravo pane prezidente!

2018-06-15 15:37

#131997: - Bravo pane prezidente! 

Jestli něco Zeman skutečně udělal, tak nejdříve uříznutím trikolory z červených trenek provedl odporný čin poničení uměleckého díla a následně spálením neudělal symbolicky nic menšího, než že znovu vypálil Lidice a Ležáky, znovu zapálil studenty Palacha a Zajíce. 

Spáchal odpornou ubohost a je velmi symbolické, že se v performance skvělých umělců úplně ztratil. Doložil tím svojí vlastní malost, nevzdělanost, nekulturnost, přesně ukázal, že jeho působení na Hradě se ničím neliší od působení Heydricha, Gottwalda a Husáka. 

Je velmi dobře, že tento odporný čin Miloš Zeman spáchal, bude to mít ještě velký vývoj, už to je naprosto jisté. 

Už dnes je potřeba se ptát, kam zmizela trikolora z uměleckého předmětu? Skončila někde v koši, protože má Zeman raději trikoloru russáckou s kterou se promenoval na inauguraci? 


Nepřihlášený uživatel

#132032 Re: Re: Bravo pane prezidente!

2018-06-15 16:16

#132004: - Re: Bravo pane prezidente! 

   Trikolóra beztak zanikla v symbolice něčeho daleko otřesnějšího. Oběmově zveličena, oproti trikolóře, byla původní pokrývka dětského pozadí, která se za socializmu používala jako součást cvičebního úboru na základní škole - chlapecké červené trenýrky. (Dívky nosívaly modré kalhotky). Skupina ZTOHOVEN, která jako jeden z významů názvu své skupiny určila slovní spojení - "z toho ven" tím že z toho udělala sloučený název, zároveň vědomě chtěla evokovat lidi, kteří ten název slyší, k představě lejna, či k představě sta kusů lejna ( sto hoven). Tedy se vědomě přihlásili k okolnosti, že se členům skupiny lejno neprotiví. Ba naopak se na otvor, z něhož leze lejno, koncentrují (leze z toho ven), ten však bývá zakryt dětskými trenýrkami. Tedy cílem pozornosti je dětský řitní otvor a jediné možné hanobící umění, tedy performaci, jež lze s tímto objektem provádět, je vlastně dle právního řádu trestným činem. Performance se rýmuje se slovem deflorace. Byla tedy místo prezidentské zástavy vyvěšena obrovská zvětšenina chlapeckých dětských trenýrek, které jsou pouze symbolem obalu onoho žádanějšího, skrytého pod trenýrkami, s oběmově nepatrnou trikolórou, která opticky zanikla. Je to tedy symbolický akt, jež tedy dává impulz k rozvratu původní národní státnosti a zavedení prostředí, kde se bude velice dařit homosexuální pedofilii, a jiným zrůdným sodomiím. Srdce takových lidí, jako je katolická buzna Putna, nebo bojovník za evropské hodnoty pan Janda, při vyvěšení zvětšeniny socialistických červených cvičebních dětských trenýrek jistě zaplesalo. Meka pedofilů je mimo jiné Belgie s hlavním městem Brusel, a Brusel se rýmuje se slovem pr*el. Jisté zbohatlické elity tedy prostřednictvím podivných performerů, možná i deflorantů dětského pozadí poslalo obyvatelstvu vzkaz: Vy, kteří jste dříve pod vedením komunistů budovali stát, budete nedobrovolně darovat vaše potomstvo k bujným radovánkám zvrhlých zbohatlických úchylů. Tradiční rodina už na tomto teritoriu mít místo nebude.

  Je tedy v pořádku, když tento ohavný symbol nakonec nechal pan prezident veřejně spálit, logicky s ním trikolóru ale nepálil zároveň, ale jistě ji nachal uložit na bezpečné místo, aby si jí opět nezmocnili nějací nepřátelé české státnosti a nezneužili ji k vysílání jiných podobných hanebných vzkazů veřejnosti.


Nepřihlášený uživatel

#132033 Re: Re: Re: Bravo pane prezidente!

2018-06-15 18:27

#132032: - Re: Re: Bravo pane prezidente! 

Vzhledem k tomu, že Zeman použíl ohěň na umělecký předmět, který předtím navíc zmrzačil, je naprosto zřejmé, neschpáchal nic méně děsivé jako je vypálení Lidic a Ležáků a znovu zapálení studentů Palachal a Zajíce. 

To je důsledek ubohého činu Miloše Zemana. 

Je naprosto jisté, že červené trenky se budou a budou vracet, staly se součástí dějit. Po Zemanovi nikdo za pár let ani neštěkne, byde stejně zapomenut jako Husák, Novotný či Gottwald, červené trenky na dlouhá desetiletí či možná i století budou symbolem ubohosti a pokud bude Zeman připomínán, tak jak první komu byly ukázány. 

Děti ve škole se budou učit o skvělé skupině umělců ZTOHOVEN, přestože si jména umělců budou zapamatovávat obtížně, jak z toho ven bude součást výkladu vývoje české společnosti, středoškoláci budou psát práce proč tito lidé riskovali porušení zákona, aby vytvořili zásadní performance pro vývoj české společnosti. 

ZTOHOVEN jsou nádherní lidé, už změna srdce nad Hradem v otázník, bylo zásadní dílo, které Václav Havel velmi dobře reflektoval. Srovnávání "otazníku" a "trenek" bude předmětem mnoha úvah, diplomových i disertačních prací, vývoj společnosti jasně ukáže jak zásadní díla to byla. 


Nepřihlášený uživatel

#132034 A tady někteří spoluobčané udělali z russáckého trotla Mylože Zemana absolutně beztrestného....

2018-06-15 18:39

Bývalý šéf Trumpovy kampaně putuje do vazby, hrozí mu doživotí

Bývalý šéf prezidentské kampaně Donalda Trumpa Paul Manafort porušil podmínky kauce a půjde do vězení. V pátek o tom rozhodl americký soud s tím, že se lobbista pokoušel kontaktovat svědky a snažil se ovlivnit jejich výpověď. Manafort čelí obvinění z hned několika federálních zločinů a hrozí mu tresty 20 a až 270 let vězení.

....to je opravdu zásadní rozdíl úrovně obrany demokracie v ČR a USA. 

Miloš Zeman je jednoznačně zloděj stovek miliard, je to člověk obklopený lidmi napojenými na russácké a čínské zpravodajské služby, je to člověk, který si na inauguraci uvázal russáckou trikolorou, je to člověk, který si v Kremlu nechal připnout oranžovo černou stuhu. 

Zeman je odporný zločinec usilující o zničení tohoto státu, jenom proto, že se chce mstít jeho soluobčanům a někdy bohužel i jeho spolupachatelům trestných činů. 


Nepřihlášený uživatel

#132035 Táta Babiš Stbák, bratr Babiš StBák a StBák Babiš žaluje Slovensko, když to nevěří svědectví StBáků

2018-06-15 18:49

Babiš zažaloval Slovensko u Evropského soudu pro lidská práva

....že StBák Babiš není StBák. Člověk by si řekl, že takovou věc může udělat jen idiot a on to přitom "český" premiér v demisi kterého do pozice dopravil russácko čínský trotl :-/. 

ANO StB už je naprosto nezajímavé, stalo se přítěží i pro lidi, kteří jej volili, stydí se za to, že volili ANO StB, jak rychle ANO StB "zazářilo" tak daleko rychleji skončí a pád bude daleko tvrdší než byl pád ODS a socanů, to je dnes už zřejmé. Partou maškar a ppp zloděj-šašků se vláda sestavovat nedá. Když ty lidi ani nevypadají inteligentně, je to tragédie. 

Poděbrady

#132036 Kikina Ovar Pitomio Agronetvor

2018-06-15 19:12


Zrůdná pekelná čtveřice se svými nohsledy - stvůrami z bahna zla a utrpení, podporováni tupým vymaštěným stádem ovčanů generace internetové debility - toť vizitka stavu zemí koruny české.
Pryč se zločinci škodící planetě zemi !
Pryč s glajchšaltem moderní doby !
Pryč s konzumní tupostí a leností !
Pryč s hysterií a internetovou hloupostí !
Pryč s nenávistí, fanatismem, xenofobií !
Pryč se závistí, zlomyslností, zlobou a záští !
Pryč s pýchou, nadutostí a egoismem.
Svoboda volby !!
Alternativy pro život !!
Šance pro všechno živé na planetě zemi !!


Nepřihlášený uživatel

#132037 Bureš má ve vládě i daleko děsivější maškary, byť Karel Šlechta prokázala opravdu obdivuhodnou.....

2018-06-15 19:21

Šlechtová se znovu obrany nejspíš nedočká. Vystřídat by ji mohl velvyslanec při NATO Šedivý či ministr vnitra Metnar

.....debilitu. V každém případě se ANO StB již spojenectvím s neonacisty SPD (jakási společnost přátel debila či debilit) a ultrakomunistů KSČm řítí definitivně do kanálu. 

A to Bureš vůbec netuší, že tak či tak bude řešilt šíleného kostlivce po Karlu Šlechtové v podobně sw na správu strukturálních fondů, v kterém se vlastně žádná správ strukturálních fondů neodehrává, systém je těžce netransparentní, celá řada operací správy se odehrává mimo systém v xls souborech, tedy bez jakékoliv možnosti auditu. 

Tedy je velmi pravděpodobné, že ČR příjde o obvské množství peněz ze strukturálních fondů, neboť ty jsou procesovány netrasparentně. 


Nepřihlášený uživatel

#132038 Patří na Vysočinu

2018-06-15 20:20

Milda by to měl zabalit a odjet na venkov, tam je jeho místo !!!


Nepřihlášený uživatel

#132039 Patříš do prdele, kreténe!

2018-06-15 21:46

#132038: -

Drž píču, havlissto! 


Nepřihlášený uživatel

#132040 Re: Patříš do prdele, kreténe!

2018-06-16 00:21


Nepřihlášený uživatel

#132041

2018-06-16 00:25

ČSSD bude hrát v Burešově vládě roli užitečného idiota.


Nepřihlášený uživatel

#132042 Re: Re: Re: Re: Bravo pane prezidente!

2018-06-16 03:20

#132033: - Re: Re: Re: Bravo pane prezidente! 

Za tuhle zrůdnost půjdeš sedět, ty protičeskej hajzle!

Evropan

#132043 Re: Re: Re: Dost bylo šaškáren, pane prezidente!

2018-06-16 03:25

#132032: - Re: Re: Bravo ... Haló? 

Ve svém příspěvku si zapomněl na to, že pokud trenýrky či název skupiny Ztohoven upomíná na cokoliv neslušného, tak jejich akci vyvolaly vulgarity použité hradním ožralou v českém rozhlase v přímém vysílání, a to těsně po poledni. Nechutné výrazivo se hradnímu ožralovi neprotiví, tak ho někdo musel rázně upozornit na to, že ve funkci, kterou zastává, se to opravdu ale opravdu nehodí. A za to klukům ze Ztohoven patří dík!


Nepřihlášený uživatel

#132044 Re: Re: Re: Kraďousek, Drábek, Trautenberg 

2018-06-16 04:33


Nepřihlášený uživatel

#132045

2018-06-16 04:54

To jste vy, Ovčáčku?


Nepřihlášený uživatel

#132046 Rudé trenky nad Hradem

2018-06-16 04:57

#132042: - Re: Re: Re: Re: Bravo pane prezidente! 

Ztohoven mají naše sympatie!


Nepřihlášený uživatel

#132047

2018-06-16 04:59

Spisy vedla StB důkladně, vždyť o její informace se opírala komunistická moc. Na přijímání nového agenta se podílelo několik příslušníků StB. Verbíř (budoucí řídící důstojník), jeho nadřízený, velitel "pobočky". Vše dále bylo zpracováno předáním spisu k přepisu a spis následně předán do archivu. Celkově se na přijetí podílelo asi osm lidí. Do spisu se jen tak nemohlo, aby tam například řidiči důstojník něco dopsal nebo přepsal, k tomu potřeboval povolení nadřízeného a bez papíru mu spis vydán nebyl. Každý další zápis šel prakticky stejnou cestou, ukládání dokumentů do spisů probíhalo v archivu.

Ad vycucání z prstu - StB dělala rotaci kádrů, takže by se vymyšlený spis dostal k jinému důstojníkovi, který by zjistil, že je falešný. Probíhaly hloubkové kontroly prováděné přímo ústředím a MV, při kterých by se opět přišlo na falešné záznamy. Při těchto kontrolách občas docházelo k přeřazení škatulky z "agent" na "důvěrník". U Babišova spisu k ničemu takovému nedošlo. Pokud by se zjistil falešný spis, v nejlepším případě by dotyčný důstojník přišel o dobře placenou práci, v horším by stanul před vojenským prokurátorem. Těžko by toto někdo riskoval.

A nakonec, Babišovo jméno se objevuje ve dvanácti(!) spisech. Možnost falešného spisu je nulová. Byl vědomým a velmi aktivním agentem, donašečem a práskačem.


Nepřihlášený uživatel

#132048 Re: Re: Re: Re: Re: Bravo pane prezidente!

2018-06-16 07:32

#132042: - Re: Re: Re: Re: Bravo pane prezidente! 

Připadá ti, že Zeman spáchal něco menšího, než že nejprve umělecké dílo zmrzačil tím, že z něj odtrh trikoloru a pak jej spálil čímž spáchal odporný zločin znovu zapálení studentů Palacha a Zajíce a znovu zapálení Lidic a Ležáků, neboť  "čin" (spíše zločin) spáchal v pozici nejvyššího ústavní činitele, tedy člověka, jehož jakýkoliv veřejný projev je projevem stání moci, viz. Ústava?  

Kritikou takového jednání těžko mohu udělat cokoliv, co by bylo trestné, neústavní, hanebné, nedůstojné či nekulturní. 

Naopak je občanskou povinností každého občana ČR a EU jednajícího v souladu s Ústavou a ústavami ostatních států EU, kritizovat takové odporné jednání Miloše Zemana.  

Zeman spáchal odporný zločin a přitom žije v představě, že odstraněním trikolory z uměleckého předmětu obrovské hodnoty před jeho zničením, zločin nespáchal. Je to ubožák. 

Mimochodem hodnota uměleckého předmětu před jeho zmrzačením a následným zničením se pohybovala v milionech korun. Zeman tedy opět okradl občany této země a za celou dobu co "přispívá" do toho jeho fondu tam dokonce ani 2 mil. nevložil.  Je to děsivé, co je to za odporného zločince. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#132049 Re:

2018-06-16 08:17

#132047: -  

Samo svědectví StBáků, že Babiš není StBákej je naprostá absurdita. StBák přísahal, že bude krýt své donašeče a to především za situace, kdyby se StB stala ilegální, tedy za situace, kdyby komunisté přišli o moc. 

Svědectví StBáků je z principu jejich činnosti naprosto nedůvěryhodné a je velmi dobře, že k tomu existuje judikát alespoň Ústavního soudu Slovenska, když už k této věci neexistuje judikát Ústavního soudu ČR. 

Další věcí je, že StBáci nebyli zbaveni mlčenlivosti, naopak v době revoluce a jaké poslední doby existence StB byli naopak svými nadřízenými jednoznačně  zavázáni k ochraně celé donašečské sítě i kolegů s tím, že není zřejmé, co vše se podaří či nepodaří zničit. 

Po převzetí StB demokratickými politiky a následném zrušení StB jako organizace, nedošlo k žádnému zbavení mlčenlivosti, čímž demokratičtí politici jasně sdělili, že jakákoliv vyjáření kohokoliv z StB by byla nedůvěryhodná. Následně byl celý komunistický režim včetně jeho prominentů a zločineckých organizací jako byla StB jasně zákonem označen za zločinný a je nejen věcně, ale i dle zákona na úrovni nacismu a ostatních zrůdných totalit. 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2018-06-16 08:36