MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

pan Hnedy

#132051 Re: Kikina Ovar Pitomio Agronetvor

2018-06-16 10:01

#132029: Poděbrady - Kikina Ovar Pitomio Agronetvor 

jako vetsina cehacku trpite selektivni slepotou, i kdyz  90% veci by se dalo podepsat.

 

ja doplnuji pryc s euromarxismem, novou totalitou egoismu, moci a hlouposti

pryc se zlocinci z neziskovek

pryc s manipulativnimi medii CT, Respekt, Svobodne forum.

prys s nesvobodomyslnym islamem v Evrope.

SVOBODA VOLBY, KTEROU CHCE EU ZAKAZAT...INDOKTRINOVAT TEN JEDINY EUROMARXISTICKY, SEBEZNICUJICI SPRAVNY NAZOR.

PRYC S KOMUNISTY  NAPR. JUNCKER, MOGHERINNI - TA BYLA PRIMO KOMUNISTKA, SCHULZEM A DALSIMI KOMANCI VE VEDENI EU.

 

PRYC S MEGAULTRA ZRUDAMI 100 X HORSIMI NEZ PITOMIO NEBO ZEMAN.

 S TELICKOU, POCHEM, PROUZOU, NIEDERMAYEREM, STETINOU, SAFREM.

pryc se zlocinci skodici CR.

 

pan Hnedy

#132052 POCHE opravdu neni nic horsiho krome Telicky, Niedermayera

2018-06-16 10:05

Poche je dosazen EU potazmo Nemci.  Jak o takovem z.....vi muze CSSD vubec uvazovat .

On je s svymi myslenkami na urovni Schulze. Skudce ceske statnosti ministrem zahranici, to by byl vrchol.

Hamáčku vzpamatuj se !!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! !!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! !!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!

To uz by byl 100 x lepsi Sobotka s protektorem pro ceske zeme Prouzou. CSSD v pristi volbach ziska jen hlasy svych clenu.

To uz je lepsi to ministerstvo zrusit. To snad neni mozne. 

pan Hnedy

#132053 Re: Re: Bravo pane prezidente!

2018-06-16 10:19

#132031: - Re: Bravo pane prezidente! 

uz to nehul,  je to na tebe prilis silne. .....zato rozstrihani prezidentske standarty je umelecky pocin co ? TO BYL SKUTECNY SYMBOL CESKE STATNOSTI NE CERVENE TRENKY, TY BYLY SYMBOL UBOHOSTI DNESNI DOBY A JEJICH  RADOBY ALTERNATIVNICH UMELCU.

BYL TO TRESTNY CIN.

 

spojovat symboliku spaleni cervenych trenek  k upaleni Palacha ci dokonce vypaleni Lidic muze jenom idiot.

 

Proc Stohoven nenahazelo sto hoven na vztycujici se sochu Marxe ?  EU ovladaji skutecni komuniste a socialiste to Vam nevadi ?

 

Jste prolhane devky nic vic.... a nebo  druha moznost naprosti idioti.


Nepřihlášený uživatel

#132054 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bravo pane prezidente!

2018-06-16 11:00

#132048: - Re: Re: Re: Re: Re: Bravo pane prezidente! 

Napsal jsi:

Mimochodem hodnota uměleckého předmětu před jeho zmrzačením a následným zničením se pohybovala v milionech korun....

Pedofilové z Bruselu zaplatili performerům dětského pozadí za kus červené hadry miliony korun? To se nedivím, že že se defloranti chlapeckých prcinek dnes tak rozčilují.

Vsadím se, že Palach i Zajíc by s podobných imbecilních, i když dobře zaplacených a propagovaných aktivit, museli jedině zvracet. Určitě nechtěli tehdejší svazový multikulturalizmus nahradit europedofilním.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#132055 Re: Re: Kikina Ovar Pitomio Agronetvor

2018-06-16 12:24


Nepřihlášený uživatel

#132056 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bravo pane prezidente!

2018-06-16 12:39

#132048: - Re: Re: Re: Re: Re: Bravo pane prezidente! 

Když je ti toho červenýho hadru, který nazýváš uměleckým dílem, tak líto, můžeš si koupit státní symbol, tedy vlajku, kterou vytáhla z vagíny ta frnda v divadle v Brně. Ta vlaječka má "určitě" uměleckou hodnotu, je cenná, jinou takovou neseženeš....

Mimochodem prezident USA má také spoustu odpůrců, ale žádný z nich by si nedovolil vylézt na střechu Bílého domu a sundavat tam vlajku. Předně by se tam vůbec nedostal a kdyby zázrakem ano, tak jej prostě odstřelí... A obávám se, že v dnešní době teroristických útoků, by ti tvoji tzv. umělci při podobném opakovaném kousku s červeným hadrem na té střeše hradu vůbec dobře nedopadli....


Nepřihlášený uživatel

#132057 Re: Re: Kikina Ovar Pitomio Agronetvor

2018-06-16 13:29

#132051: pan Hnedy - Re: Kikina Ovar Pitomio Agronetvor 

Ty vždycky vypustíš nějaký blábol o EU, který nejsi schopen ničím doložit a tváříš se, jako by ti pořád EU (tedy tvý spoluobčané v EU, neb nikdo jiný než my občané národních států EU netvoří) ubližižovala, přitom nás nás vždy okupovala totalita buďto přímo russákové nebo totalita na komunisty v Rusku napojená. 


Nepřihlášený uživatel

#132058 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bravo pane prezidente!

2018-06-16 13:32

#132056: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bravo pane prezidente! 

Tím jsi snad chtěl sdělit, že Zeman nespáchal odporný čin, nejprve poničení uměleckého díla a následně za použití ohně jeho zničení, což nemá žádnou jinou symboliku než znovu vypálení Ležáků a Lidic a znovu zapálení studentů Palacha a Zajíce. 

Zeman prokázal, že usiluje o zničení státnosti. 


Nepřihlášený uživatel

#132059 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bravo pane prezidente!

2018-06-16 13:37

#132054: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bravo pane prezidente! 

Je dobré ti připomenout, že na Hrad si nechával posílat hošánky sexuální extrémista JIndříšek Forejt, přítel Miloše Zemana, Ovčáčka, Mynáře, Nejedlého atd. 

Tedy pokud má někdo obrovský problém i v této oblasti, je to jednoznačně Miloš Zeman s Ovčáčkem. 

Co je naprosto jisté, červené trenky už na dlouhá desetiletí budou symbolem odporu vůči russáckému trotlovství a co je jednoznačné, použití ohně na umělecký předmě, který byl předtím zmrzačen odřezáním trikolory, bylo symbolicky to samé, jako by Zeman co by russácký Heydrich zápálil opět Lidice a Ležáky a především znovu připomněl odpor proti russácké okupace a úpadku do komunistického marasmu, který tu Zeman realizuje, tedy opět zapálil studenty Palacha a Zajíce. 

Co je jednoznačné, Zeman se zachoval jako naprostý idiot. 


Nepřihlášený uživatel

#132060 Re: Re: Re: Bravo pane prezidente!

2018-06-16 13:39

#132053: pan Hnedy - Re: Re: Bravo pane prezidente! 

Použít oheň na zničení uměleckého předmětu v ústavní pozici je bohužel jednoznačně symbolika, která připomíná nejen Heydricha na Hradě a vypálení Lidic a Ležáků, ale stejně i opětovné zapálení studentů Palacha a Zajíci, kteří svou sebevraždou burcovali proti úpadku do marasmu, který zde Zeman opakuje. 

Je nutné jasně chápat ústavní pozici, veřejný projev v ústavní pozici a výkon státní moci právě veřejným projevem ústavního činitele. Zeman spáchal jeden z nejodpornějších zločinů, kterých se vůbec mohl dopustit, symbolicky chce všechny oponenty upálit a to je velmi vážné. 

P.S. to co bylo děleno a odesláno rozhodně nebyla česká standarta z Hradu, to je naprostá jistota :-). 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2018-06-16 14:16



Nepřihlášený uživatel

#132062 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bravo pane prezidente!

2018-06-16 15:28

#132059: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bravo pane prezidente! 

   Jednak nemáš žádný důkaz o tom, že by si pan Forejt nechával posílat nezletilce. Ani nejde o to, napadat adresně jednotlivce kvůli sexuální orientaci, jako to dělají Havloidi, když zapomenou, že mají mít pro tyto věci pochopení a mají homosexualizmu fandit, což ty dokážeš udělat jen tehdy, když kope homosexuál za tvůj tým.

    Prolamovat přirozené psychologické bariéry s cílem iniciovat pozdější zákonné úpravy směrem, kdy na území rozvráceném občanskými třenicemi mezi různými národy válčících ghet, zatíženým dluhy a chudobou, budou moci zbohatlí jedinci provozovat nejrůznější odrůdy sodomizmu, k tomu slouží dnes aktivity nejrůznějších homosexualistických neziskovek, v neposlední řadě akce typu Park Pride, které se zúčastňují různá individua typu Andrewa Schapiro, nebo katolického homosexuála Putny. Červené trenky se svojí rudou barvou revoluce ve skutečnosti měly předznamenat kromě jiného i revoluci, která má smést poslední zbytky zákonných norem, které ještě dnes chabě brání zájmy národní a ještě jaksi chrání dnešní rodinu.

     Onen pseudoumělecký předmět byl odkoupen před spálením za jednu korunu. Jsem rád že jeho hodnota tedy stačila před jeho oprávněným spálením náležitě klesnot na patřičnou úroveň. Nechť si nejrůznější homouši, pedofilové, zoofilové a různí další zrádci národa vypláčí třeba i hektolitry krokodýlích slz nad tím, že je vztyčení oné zrůdnosti a ohavnosti stálo miliony. Pan prezident se zachoval naopak jako moudrý státník, když tento ohavný symbol bruselské pedofilní revoluce spálil.

     To z mladých studentů v dnešní době udělali bruselští pedofilové své užitečné idioty, když je navádí, aby po ulicích mávali původně dětskými chlapeckými červenými trenýrkami. V budoucnu budou bruselští pedofilové z jejich potomků trenýrky jiných barev svlékat také. Dokonce budou nakonec těmi trenýrkami tito pedofilové dnešním studentům později se smíchem mávat drze před obličejem. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#132063 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bravo pane prezidente!

2018-06-16 17:04

#132062: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bravo pane prezidente! 

Napsal jsem, že si nechával posílat hošánky, což je smutná realita, nenapsal jsem nezletilce neb nevím, jestli byli dospělí nebo nebyli. 

Ostatní tvoje bláboly jsou jen šílené spiklenecké teorie, kterých kdykoliv na jakémkoliv russáckém serveru dohledám tuny a které při troše znalostí a zkušeností s EU snadno lze vyvracet. Pisatelé spikleneckých teorií ale vytváří jednu za druhou, aby vytvořili zdání, že mají reálný základ, proto je nesmysl se spikleneckými anonymními servery a tamními nesmysly zabývat, neb to žádnou hodnotu nemá. 


Nepřihlášený uživatel

#132064 To jako Zemanovi trestně stíhaný Stbák a nomenklaturní komunista nevadí a přímo volený....

2018-06-16 17:09

Premiér Andrej Babiš (ANO) v neděli prezidenta Miloše Zemana seznámí se situací okolo vyjednávání ve vládě. Seznámí ho s kandidáty ČSSD na ministry, ačkoliv dříve uvedl, že nenavrhne prezidentovi kandidáta ČSSD Miroslava Pocheho na ministra zahraničí, jehož Miloš Zeman apriori odmítl. Projekt menšinové vlády by podle něj jinak skončil nezdarem. Hamáček však na kandidatuře Pocheho trvá.

.....europoslanec Poche mu vadí? Zeman mnohokrát prokázal svojí vlastní zločinnost a zjevně v tom chce setrvat a tím ničit tento stát. 


Nepřihlášený uživatel

#132065 Vládní krize

2018-06-16 17:32

Agroandrej odmítá Pocheho.


Nepřihlášený uživatel

#132066 Re: POCHE opravdu neni nic horsiho krome Telicky, Niedermayera

2018-06-16 17:52


Nepřihlášený uživatel

#132067 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bravo pane prezidente!

2018-06-16 17:56

#132058: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bravo pane prezidente! 

Pouze spálil odporný symbol debility a možná i odporné deviace. Jeho cena byla před spálením ohodnocena na 1 Kč. Tedy nestala se žádná škoda.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#132068 Re: Rudé trenky nad Hradem

2018-06-16 18:01

#132046: - Rudé trenky nad Hradem 

Ztohoven zní stejně jako 100 hoven. Dnes se to jméno stalo skoro svolávacím heslem členů pražské kavárny stmelené ze samých hoven.


Nepřihlášený uživatel

#132069 Re: Re: Rudé trenky nad Hradem

2018-06-16 18:03

#132068: - Re: Rudé trenky nad Hradem 

Ty hovna navíc hrozně smrdí, členové jsou hnusní zmrdi.

 

 

 

Dobré zprávy

#132070

2018-06-16 18:18

Díky panu prezidentovi a panu premiérovi budeme mít brzy vládu s důvěrou bez vítačů a kývačů!


Nepřihlášený uživatel

#132071 Re: Rudé trenky nad Hradem

2018-06-16 18:21


Nepřihlášený uživatel

#132072 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bravo pane prezidente!

2018-06-16 18:22

#132067: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bravo pane prezidente! 

To ses velmi spletl a je navíc příznačné, že nemáš žádný argument proti těm mým a to je na celé věci vlastně to nejsmutnější, neboť Zeman je opravdu zločinec. 


Nepřihlášený uživatel

#132073 Re: Vládní krize

2018-06-16 18:35

#132065: - Vládní krize 

se tam ještě dobře posekají mezi sebou darebové


Nepřihlášený uživatel

#132074 Pozor na skopčáky a hnUSAky!

2018-06-16 18:39

Německá rozvědka špehovala na 2000 cílů po celém Rakousku


Nepřihlášený uživatel

#132075 Re: Vládní krize zažehnána

2018-06-16 18:40

#132065: - Vládní krize zažehnána 

Vítač, kývač a kmotr Poche je nepřijatelný pro všechny slušné lidi.