MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#132032 Re: Re: Bravo pane prezidente!

2018-06-15 16:16

#132004: - Re: Bravo pane prezidente! 

   Trikolóra beztak zanikla v symbolice něčeho daleko otřesnějšího. Oběmově zveličena, oproti trikolóře, byla původní pokrývka dětského pozadí, která se za socializmu používala jako součást cvičebního úboru na základní škole - chlapecké červené trenýrky. (Dívky nosívaly modré kalhotky). Skupina ZTOHOVEN, která jako jeden z významů názvu své skupiny určila slovní spojení - "z toho ven" tím že z toho udělala sloučený název, zároveň vědomě chtěla evokovat lidi, kteří ten název slyší, k představě lejna, či k představě sta kusů lejna ( sto hoven). Tedy se vědomě přihlásili k okolnosti, že se členům skupiny lejno neprotiví. Ba naopak se na otvor, z něhož leze lejno, koncentrují (leze z toho ven), ten však bývá zakryt dětskými trenýrkami. Tedy cílem pozornosti je dětský řitní otvor a jediné možné hanobící umění, tedy performaci, jež lze s tímto objektem provádět, je vlastně dle právního řádu trestným činem. Performance se rýmuje se slovem deflorace. Byla tedy místo prezidentské zástavy vyvěšena obrovská zvětšenina chlapeckých dětských trenýrek, které jsou pouze symbolem obalu onoho žádanějšího, skrytého pod trenýrkami, s oběmově nepatrnou trikolórou, která opticky zanikla. Je to tedy symbolický akt, jež tedy dává impulz k rozvratu původní národní státnosti a zavedení prostředí, kde se bude velice dařit homosexuální pedofilii, a jiným zrůdným sodomiím. Srdce takových lidí, jako je katolická buzna Putna, nebo bojovník za evropské hodnoty pan Janda, při vyvěšení zvětšeniny socialistických červených cvičebních dětských trenýrek jistě zaplesalo. Meka pedofilů je mimo jiné Belgie s hlavním městem Brusel, a Brusel se rýmuje se slovem pr*el. Jisté zbohatlické elity tedy prostřednictvím podivných performerů, možná i deflorantů dětského pozadí poslalo obyvatelstvu vzkaz: Vy, kteří jste dříve pod vedením komunistů budovali stát, budete nedobrovolně darovat vaše potomstvo k bujným radovánkám zvrhlých zbohatlických úchylů. Tradiční rodina už na tomto teritoriu mít místo nebude.

  Je tedy v pořádku, když tento ohavný symbol nakonec nechal pan prezident veřejně spálit, logicky s ním trikolóru ale nepálil zároveň, ale jistě ji nachal uložit na bezpečné místo, aby si jí opět nezmocnili nějací nepřátelé české státnosti a nezneužili ji k vysílání jiných podobných hanebných vzkazů veřejnosti.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#132033 Re: Re: Re: Bravo pane prezidente!

2018-06-15 18:27:54

#132032: - Re: Re: Bravo pane prezidente! 

Vzhledem k tomu, že Zeman použíl ohěň na umělecký předmět, který předtím navíc zmrzačil, je naprosto zřejmé, neschpáchal nic méně děsivé jako je vypálení Lidic a Ležáků a znovu zapálení studentů Palachal a Zajíce. 

To je důsledek ubohého činu Miloše Zemana. 

Je naprosto jisté, že červené trenky se budou a budou vracet, staly se součástí dějit. Po Zemanovi nikdo za pár let ani neštěkne, byde stejně zapomenut jako Husák, Novotný či Gottwald, červené trenky na dlouhá desetiletí či možná i století budou symbolem ubohosti a pokud bude Zeman připomínán, tak jak první komu byly ukázány. 

Děti ve škole se budou učit o skvělé skupině umělců ZTOHOVEN, přestože si jména umělců budou zapamatovávat obtížně, jak z toho ven bude součást výkladu vývoje české společnosti, středoškoláci budou psát práce proč tito lidé riskovali porušení zákona, aby vytvořili zásadní performance pro vývoj české společnosti. 

ZTOHOVEN jsou nádherní lidé, už změna srdce nad Hradem v otázník, bylo zásadní dílo, které Václav Havel velmi dobře reflektoval. Srovnávání "otazníku" a "trenek" bude předmětem mnoha úvah, diplomových i disertačních prací, vývoj společnosti jasně ukáže jak zásadní díla to byla. 

Evropan

#132043 Re: Re: Re: Dost bylo šaškáren, pane prezidente!

2018-06-16 03:25:03

#132032: - Re: Re: Bravo ... Haló? 

Ve svém příspěvku si zapomněl na to, že pokud trenýrky či název skupiny Ztohoven upomíná na cokoliv neslušného, tak jejich akci vyvolaly vulgarity použité hradním ožralou v českém rozhlase v přímém vysílání, a to těsně po poledni. Nechutné výrazivo se hradnímu ožralovi neprotiví, tak ho někdo musel rázně upozornit na to, že ve funkci, kterou zastává, se to opravdu ale opravdu nehodí. A za to klukům ze Ztohoven patří dík!