MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#132059 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bravo pane prezidente!

2018-06-16 13:37

#132054: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bravo pane prezidente! 

Je dobré ti připomenout, že na Hrad si nechával posílat hošánky sexuální extrémista JIndříšek Forejt, přítel Miloše Zemana, Ovčáčka, Mynáře, Nejedlého atd. 

Tedy pokud má někdo obrovský problém i v této oblasti, je to jednoznačně Miloš Zeman s Ovčáčkem. 

Co je naprosto jisté, červené trenky už na dlouhá desetiletí budou symbolem odporu vůči russáckému trotlovství a co je jednoznačné, použití ohně na umělecký předmě, který byl předtím zmrzačen odřezáním trikolory, bylo symbolicky to samé, jako by Zeman co by russácký Heydrich zápálil opět Lidice a Ležáky a především znovu připomněl odpor proti russácké okupace a úpadku do komunistického marasmu, který tu Zeman realizuje, tedy opět zapálil studenty Palacha a Zajíce. 

Co je jednoznačné, Zeman se zachoval jako naprostý idiot. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#132062 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bravo pane prezidente!

2018-06-16 15:28:33

#132059: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bravo pane prezidente! 

   Jednak nemáš žádný důkaz o tom, že by si pan Forejt nechával posílat nezletilce. Ani nejde o to, napadat adresně jednotlivce kvůli sexuální orientaci, jako to dělají Havloidi, když zapomenou, že mají mít pro tyto věci pochopení a mají homosexualizmu fandit, což ty dokážeš udělat jen tehdy, když kope homosexuál za tvůj tým.

    Prolamovat přirozené psychologické bariéry s cílem iniciovat pozdější zákonné úpravy směrem, kdy na území rozvráceném občanskými třenicemi mezi různými národy válčících ghet, zatíženým dluhy a chudobou, budou moci zbohatlí jedinci provozovat nejrůznější odrůdy sodomizmu, k tomu slouží dnes aktivity nejrůznějších homosexualistických neziskovek, v neposlední řadě akce typu Park Pride, které se zúčastňují různá individua typu Andrewa Schapiro, nebo katolického homosexuála Putny. Červené trenky se svojí rudou barvou revoluce ve skutečnosti měly předznamenat kromě jiného i revoluci, která má smést poslední zbytky zákonných norem, které ještě dnes chabě brání zájmy národní a ještě jaksi chrání dnešní rodinu.

     Onen pseudoumělecký předmět byl odkoupen před spálením za jednu korunu. Jsem rád že jeho hodnota tedy stačila před jeho oprávněným spálením náležitě klesnot na patřičnou úroveň. Nechť si nejrůznější homouši, pedofilové, zoofilové a různí další zrádci národa vypláčí třeba i hektolitry krokodýlích slz nad tím, že je vztyčení oné zrůdnosti a ohavnosti stálo miliony. Pan prezident se zachoval naopak jako moudrý státník, když tento ohavný symbol bruselské pedofilní revoluce spálil.

     To z mladých studentů v dnešní době udělali bruselští pedofilové své užitečné idioty, když je navádí, aby po ulicích mávali původně dětskými chlapeckými červenými trenýrkami. V budoucnu budou bruselští pedofilové z jejich potomků trenýrky jiných barev svlékat také. Dokonce budou nakonec těmi trenýrkami tito pedofilové dnešním studentům později se smíchem mávat drze před obličejem.