MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Evropan

#135226 Re:

2018-07-31 12:33

#135225: Hanba těm, kdo hází české problémy na EU! -  

„Půjčují si ale i na nejrůznější akce podomních prodejců nebo na umoření jiných dluhů,“ uvedla Palečková z Agentury pro sociální začleňování.
Co proti tomu udělal hradní ožrala ještě když byl premiér? A co asi udělá Eštébák se svojí ministriní Novákovou? Nic. Vždyť na tom vydělávají oni a jejich kamarádi. Tento problém existuje už více než 20 let !!!
Dobře integrovaný muslim

#135227

2018-07-31 12:42

Vedle izraelce bych si nestoupl ani kdyby na mě mířily zbraní!


Nepřihlášený uživatel

#135228 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-31 14:03

#135221: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re:  

Jestli nevěříš, že sprej může fungovat jako plamenomet,  neumíš číst. Varování na tom spreji. Koneckonců, mučedníci Alláhovi žádná varování číst nepotřebují.

Evropan

#135229 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-31 14:31

#135228: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Zdá se, že číst neumíš ty. Reagoval jsem na článek na Babišovinách, ne na návod na speji. Až budeš chtít řešit návody spejích, založ si jinou diskusi.

Evropan

#135230 Re:

2018-07-31 14:34

#135227: Dobře integrovaný muslim -  

V rámci integrace by sis měl vylepšit češtinu. Izraelec jakož i jiné národy budou mít první písmeno velké. A pokud na tebe budou mířit zbrají živé osoby, tak mířili s měkkým i na konci.

A v rámci integrace jeden český vtip : Víš čeho se okamůrovci bojí víc než diktátu EU? Diktátu z češtiny!


Nepřihlášený uživatel

#135231 Re: Re: Podobně jako neonacistická SPD se hroutí i ANO StB, které nabízí lichváře....

2018-07-31 14:50

#135214: - Re: Podobně jako neonacistická SPD se hroutí i ANO StB, které nabízí lichváře.... 

Včera jejich poslankyně na ČT moc pěkně rozebrala novou ministryni z MPSV. Přesně řekla v čem je s ní problém, co a jak je složité (komplexní) na problematice MPSV a proč má zatím ministryně malou důvěru - zatím neřídila žádný komplexní projekt, je to úřednice, ale bez nadhledu a zkušeností s komplexní problematikou. 

Byla opravdu parádní, stručně a naprosto jasně bez zaváhání odpovídala na opravdu dosti nepříjemné otázky, přesně zdůvodnila proč co vyslovila. Byla jsem velmi překvapen. 


Nepřihlášený uživatel

#135232 Re: Re:

2018-07-31 14:52

#135230: Evropan - Re:  

Soukmenovec a zabrušovač Rozner jednoznačně. Ten se neonacistům SPD opravdu velmi povedl. 

Byť diktáty z češtiny nejsou opravdu prča pro asi pro nikoho :-)


Nepřihlášený uživatel

#135233 To přece my tady v ČR známe, to tu provozuje KGBák Miloš Zeman od roku 2012.....

2018-07-31 14:54

 

 

Trump graduje válku s médii. Novináři jsou šílení, nevěřte těm jejich kecům, prohlásil

.....tedy už od počátku jeho kampaně. Cílí tím na lidi "přiravené" russkou propagandou spikleneckých teoríí v ČR symblolicky prezentovanou ve valento-russko listech "názorovém serveru", to již po letech, co se s takovým jednáním potkáváme dokážeme ohodnotit a dokážeme také odhadnou míru napojení KGBáka Zemana na russáky. 

Je to vážné, ale zdaleka ne tolik, jako tomu bylo např. v roce 2015 kdy prakticky na každém kroku člověk narážel na lidi "upravené" čtením těch debilit ruské propagandy. Dnes už to zdaleka taková hrůza není a valento russko listy jsou už symbolem lhaní a russácké propagandy. 

Amerika je v tomto daleko odolnější, tam byl obrovský problém s facebookem a množením lží a spikleneckých teorií uživatelům v jejich profilech. I to je z velké části vyřešeno. Facebook přišel o desítky miliard a pravděpodobně o další bude přicházet, podobně budou následovat další sociální sítě. Věci se již vyjasňují. 

 Na druhou stranu je potřeba dávat pozor, Trump je zjevně russy instruován, tedy napadání novinářů, které předváděl Zeman před dvěma třemi lety zde, generované nyní v USA znamená, že společnost tam je velmi rozdělena a to chtějí russáci udržet co nejdéle, aby si mohli dopravit Trumpa do pozice ještě na další volební období, podobně jako se jim to podařilo tady s velmi pravděpodobným KGBákem Zemanem. 


Nepřihlášený uživatel

#135234 Re:

2018-07-31 14:58

#135225: Hanba EU! -  

KGBáci Zeman a Klaus tu v letech 1998-2002 oposmluvně kupčili. Zeman zvýšil dluh státu za 4 roky na dvojnásobek!!!!! měl 9 % nezaměstnaných při růstu 3 % HDP který byl tvořen kompletně domácí spotřebou. 

Ano KGBák Zeman vygeneroval nezodpovědnou skupinu obyvatel rozdáváním šílených sociálních dávek. To máš naprostou pravdu, KGBák Zeman je opravdu nebetyčné hovado. 


Nepřihlášený uživatel

#135235 Re:

2018-07-31 14:59

#135136: Petr Štěpánek -  

Vy tu pořád píšete, jak je EU šílená, ale přítom nic konkrétního nikdy neuvedete. 

Tak já uvedu konkrétně, proč jsme si EU úžasnou udělali a proč jí úžasnou udržujeme, není lepší místo k životu na Zemi.  

Vytvořili jsem si v EU platformu, která nám umožňuje nepřetržitě diskutovat a především reaálně spravovat společný veřejný prostor v EU. Pravidelně se scházejí premiéři - Evropská rada, ministři - Rady ministrů, komunisaři delegovaní národními státy dokonce úřadují nepřetržitě EK, stejně tak přimo volený Evropský parlament EP. 

Každý, kdo dnes v ČR cokoliv vyrobí, to zítra může nabídnout 550 mil. lidí. Neřeší schodu norem, neřeší cla, neřeší měnu (byť tady s korunou musí řešit kurzové riziko), neřeší dopravu, celní sklady a podobné komplikace spojene se clem, neřeší, kde to vyrábí. 

Občan s občanským průkazem se pohybuje po celé EU neomezeně a to včetně dětí, neboť i ty mají možnost získat občanský průkaz a platí to dokonce i o několika státech mimo EU. 

Občan s jazykovými znalostmi se dnes rozhodne, že pojede zítra pracovat např. do Franice a zítra tam skutečně pracuje, nic mu v tom nebrání. 

Pokud je občan vážně nemocný (unikátně) a zdravotní péče na jeho onemocnění je k dispozici v EU, je tam odeslán a ošetřen. 

Pokud je občan v sociální nouzi, je o něj postaráno, pokud je občan nezaměstnaným, je o něj postaráno. 

Pokud je občan mimo EU "napaden" je po ochranou nejen svého národního státu ale také EU. Každý konzálát národního státu mu poskytne pomoc, pokud v dané oblasti není zastoupení ČR. 

Ochrana trhu, potravin, harmonizace norem, .... to vše zajišťuje občanům celosvětově unikátní ochranu potravin prodávaných v rámci EU a nejen potravin, prakticky jakéhokoliv zboží. 

Tedy běžte s tím pomlouváním EU už opravdu i s Stbákem Babišem a KGBákem Zemanem do ...... russákova. 


Nepřihlášený uživatel

#135236 Podobně jako neonacistická SPD se hroutí i ANO StB, které nabízí lichváře....

2018-07-31 15:00

 

 

Piráti jsou alkoholici a narkomani, tvrdí SPD v rámci předvolební kampaně

30. července 2018  18:29
Předvolební boj o pražský magistrát začal. Pražská pobočka hnutí SPD sdílela na svém profilu video, kde lídr Pirátů Ivan Bartoš hraje na akordeon a zpívá. V průvodním textu SPD tvrdí, že Piráti jsou narkomani a alkoholici, kteří chtějí ovládnout Prahu. Bartoš původně nechtěl na celou věc reagovat, později však uvedl, že se SPD „jako tonoucí stébla chytá“.
 
....a "podnikatele" v multi-level "marketingu" do pozice primátora. Co také čekat od StBáka Bureše a nácka Okamury, je to dobře, že se personální vyprázdněnost začíná projevovat. Je to vlastně skvělá zpráva. Piráti se tomu mohou jen smát, víc opravdu není potřeba dělat. Neonacistická SPD i neokomunistická ANO StB se už utlučou vlastní blbostí. 

Nepřihlášený uživatel

#135237 StBák Babiš v karuselu Agrofert pobral v roce 2017 2 mld. dotací a na dani zaplatil 740 mil. ......

2018-07-31 15:03

Soudce: Problém kauzy H-System – zmizení 1,5 miliardy

Přes veškerou složitost kauzy kolem zkrachovalého projektu výstavby rodinných domů H-Systemu je podle pražského soudce Kamila Kydalky problém případu jednoduchý: zmizení zhruba 1,5 miliardy korun z majetku této firmy vedené odsouzeným podnikatelem Petrem Smetkou.

......tedy doslova ukradl 1, 26 mld. tedy nevím co ten idiot řeší a tak to je s karuselem Agrofert a StBákem Babišem rok co rok celých dvacet let. 


Nepřihlášený uživatel

#135238 Jsou tam nepodmíněné trestní sazby od dvou let do cca 10 let. ....

2018-07-31 15:09

Bývalého tajemníka SPD uznal soud v kauze nenávistných výrokům vinným

Obvodní soud pro Prahu 1 v pondělí uznal vinným bývalého tajemníka hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) Jaroslava Staníka, který čelí obžalobě kvůli nenávistným výrokům proneseným na půdě Sněmovny. Informovala o tom v úterý Česká televize (ČT). Staníkovi soud uložil trestní příkaz.

.......neonacistická SPD to je opravdu masakr. Pobodně je podána žaloba na Tomio Okamuru, tam policie zatím nakonala a nebyla ani podána žádost. 

Bude Tomio Okamura ale pravděpodobně první místopředseda Sněmovny, který bude vydán k trestnímu stíhání. 

"Podle zákona je možné trestním příkazem například uložit maximálně roční podmínku, domácí vězení, obecně prospěšné práce nebo peněžitý trest. Staník může proti pondělnímu rozhodnutí podat odpor, v tom případě by soud musel nařídit hlavní líčení."

To jako soud uložil Staníkovi roční podmínku? Tak to by bylo opravdu něco neuvěřitelného. 


Nepřihlášený uživatel

#135239 Jakou hodnotu má vlastně podpis KGBáka russáckého trotla opilce a oplzlého lháře.....

2018-07-31 15:11

Zeman podepsal zrychlení dopravních staveb i zrušení povinnosti přijímat do školky dvouleté děti

Prezident Miloš Zeman podepsal 16 zákonů. Jde mimo jiné o normu o urychlený dopravní infrastruktury, která by měla státu usnadnit budování důležitých liniových staveb. V úterý o tom informoval mluvčí Hradu Jiří Ovčáček.

......pod zákonem? 


Nepřihlášený uživatel

#135240 KGBák Zeman už nemá ani špetku studu. Jel v tom s Klausovou, Šloufem, Klausem a připojí....

2018-07-31 15:19

Do případu H-Systemu musí vstoupit stát a odškodnit jeho klienty, říká šéf Nejvyššího soudu. Zeman se připojí k ústavní stížnosti

.....se to odporné zločinecké hovado k ústavní stížnosti? To je už opravdu vrchol hnusu. Co tam chce ten zločinec "vysoudit"? Ze je spolupachatel, zloděj stovek milionů z H-systému nebo co vlastně chce? 


Nepřihlášený uživatel

#135241 Skvělý výkon, je potřeba přát panu Čižinskému mnoho úspěchů.......

2018-07-31 15:24

Čižinského sdružení Praha Sobě získalo 97 tisíc podpisů, v kampani bude spoléhat na dobrovolníky

.....Praha takového člověka velmi potřebuje potom co předvedla parta StBáků se socany a Praha za čtyři nic nedělání zpustla a zchátrala. 

 


Nepřihlášený uživatel

#135242 Andrej Babiš všechny občany této země masivně okrádá......

2018-07-31 15:31

Stát nemůže v kauze H-System odškodnit jen někoho, soudí právníci

Pokud by stát pomohl těm klientům H-Systemu, kterým hrozí vystěhování, musel by odškodnit i všechny ostatní věřitele, aby se nedopustil diskriminace. Odškodnění by pak mohli lidé žádat i v jiných kauzách, což by znamenalo značné břemeno pro stát, vyplývá z vyjádření právníků a ekonomů pro Novinky.

.....je naprosto jasné, že by nás "stát" tedy my všichni sami sebe, jsme měli odškodnit a to tak, že by Babišovi měli být doměřeny daně za celých dvacet let jeho zlodějin. 

Je skutečně absurdní, aby firma s majetkem 80 mld. pobrala 2 mld. dotacía zaplatila 740 mil. daní, to se opravdu něco velmi velmi nepovedlo a je naprosto jasné, ža taková firma nutně nějakým způsobem stát okrádá na daních, tedy okrádá občany tohoto státu. 

Ještě to idioti napíš do výroční zprávy. 


Nepřihlášený uživatel

#135243 Re: Re:

2018-07-31 15:46

#135235: - Re:  

Konkrétních příkladů jsou kolem vás mraky. To jen vy se tváříte, že nic nevidíte.

právnik

#135244 Re: Re: Re:

2018-07-31 15:50

#135243: - Re: Re:  

Nuž, tak aspoň jeden príklad uveďte. Ťažko sa dá argumentovať proti všeobecnému tvrdeniu.


Nepřihlášený uživatel

#135245

2018-07-31 16:04


Nepřihlášený uživatel

#135246 Re: Re: Re: Podobně jako neonacistická SPD se hroutí i ANO StB, které nabízí lichváře....

2018-07-31 16:10

#135231: - Re: Re: Podobně jako neonacistická SPD se hroutí i ANO StB, které nabízí lichváře.... 

Olga Richterová je  kultivovaná, schopná, srozumitelná i sympatická

království !!!

#135247 Kikina Ovar Pitomio Agronetvor

2018-07-31 18:08

Zrůdná pekelná čtveřice se svými nohsledy - stvůrami z bahna zla a utrpení, podporováni tupým vymaštěným stádem ovčanů s diagnózou internetové debility - toť vizitka stavu zemí koruny české.

Pryč s rusko-čínskou rudou chátrou !
Pryč se zločinci škodící planetě zemi !
Pryč s glajchšaltem moderní doby !
Pryč s konzumní tupostí a leností !
Pryč s hysterií a internetovou hloupostí !
Pryč s nenávistí, fanatismem, xenofobií !
Pryč se závistí, zlomyslností, zlobou a záští !
Pryč s pýchou, nadutostí a egoismem.
Svoboda volby !!
Alternativy pro život !!
Šance pro všechno živé na planetě zemi !!

ocean of wisdom

#135248 Havel Forever !!!

2018-07-31 18:09

SVOBODA A DEMOKRACIE, alternativní možnosti života, tolerance, úcta, pokora, respekt, láska a soucítění, sounáležitost se vším živým na naší planetě, ochrana přírody, skromnost, zodpovědné chování, sebekázeň, ochrana kulturních a historických hodnot a tradic, ochrana lidských práv a práv menšin, malé filmové festivaly a filmové přehlídky, malá kvalitní knihkupectví, vlaky a železnice, svobodný Tibet -- cíle bytostí světla a pravdy !!!!!!

království !!!

#135249 Kikina Ovar Pitomio Agronetvor

2018-07-31 18:10

Netvoři, zrůdy, stvůry, zabijáci lidství a všech pozitivních hodnot - toť tupé stádo ovčanů s diagnózou internetové debility a lenivého konzumního kreténismu - typické voličstvo pekelné čtveřice z bahna všeho utrpení světa.

ocean of wisdom

#135250 Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!

2018-07-31 18:13

Zvítězí !!!!!!
Zvítězí !!!!!!
Havel Forever !!!!!
Free Tibet !!!
Green Peace !!!
Prague Pride !!!
Free Cannabis !!!
Support Trains !!!
Support Books !!!
Zlo bude poraženo, Dobro zvítězí !!!