MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#136676

2018-08-26 08:57

 Ožralý kulisák zničil Československo, jeho pohrobci chtějí zničit i Česko!

 


Nepřihlášený uživatel

#136677 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na náboženskou sektu či jí př

2018-08-26 08:58

#136675: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na náboženskou sektu či jí přímo  

Nic to nemění na tom, že se napojil na sektu husitů a založil středověký IS, rozpoutal vraždění na území dnešní ČR. 

Trochu pochybuji, že má nějakou váhu Žižkovo vraždění na současný  West Point. Ale klidně dolož, že se Žižkou tamní pedagogové nějak zabývají, rád si to přečtu. 

Nemám a nikdy jsem neměl ani nejmenší ambici stát se "vojevůdcem", to opravdu ani náhodou, při respektu k armádě a její elitě, která důslední ctí Ústavu USA či Ústavu ČR, tam je naprosto jasné, že si takoví lidé zaslouží respekt. 

Neměl jsem takovou ambici mimo jiné proto, že jsem bohuže část života byl nucen žít v komunistické totalitě, tedy bylo absurdní snít o nějaké kariéře "vojevůdce". 


Nepřihlášený uživatel

#136678 Re:

2018-08-26 09:00

#136676: -  

Opoosmluvní kupčík  Zemana, velmi pravděpodobný KGBák Klaus s Mečiarem snad byli kulisáky? 


Nepřihlášený uživatel

#136679 Re: Žižka byl geniální válečník

2018-08-26 09:06

#136677: - Re: Žižka byl geniální válečník

Źižka nebyl muslim, muslimský svatý válečníku. Proto nemohl založit islámský stát, jak tady lžeš.


Nepřihlášený uživatel

#136680 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na náboženskou sektu

2018-08-26 09:12

#136679: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na náboženskou sektu či j 

To jsem také nikdy netvrdil. Žižka byl  sektář a násilník, tedy středověká obdoba dnešních sektářských teroristů všeho druhu, včetně komunistů a nacistů. 

Vždy píši  že založil "obdobu IS" a to v tom smyslu, že spojil násili (vraždění) se sektou a je skutečně symptomatické, že si komunisté ze středověkého teroristy Žižky udělali symbol středového komunisty. 


Nepřihlášený uživatel

#136681  Co to je zase za "typický blábol"?

2018-08-26 09:29

 

 

Vedra snižují výkon solárních elektráren. V horkém a suchém létě se můžeme spolehnout jen na uhlí, tvrdí jeho obhájci

"Její výpadky v dodávkách často musely nahrazovat uhelné a také jaderné elektrárny. "

Výpadek má jaderná elektrárna, pak nevyrábí nic, nula, je mnohdy odstavena měsíc (obvykle 3 měsíce v roce), ale také i rok v případě výpadku díky vážné poruše. 

Větrná, solární ani vodní energetika žádné výpadky nemá, někdy dodává více někdy méně elektrické energie, ale výpadek, že by měsíce nedodávaly tyto zdroje nic nemají, mimo jiné z principu diverzifikace či atomizace produkce (spíše přeměny) energie. Výhoda obnovitelné energetiky je v tom, že jí lze kdykoliv zastavit a to okamžitě. Není to dramatický problém. 

Málo se ví, že pokud potřebuji zdroj např. 2 GW v jaderné energetice, musím ve skutečnosti mít dvojnásobný zdroj k dispozici a to dokonce na dvou geograficky rozdílných místech o výkonu více než 2 GW tedy v součtu např. 4,5 - 5 GW, abych zajistil onu "neotřesitelnou stabilitu" jaderné energetiky ve výkonu 2GW. 

Tedy je naprosto samozřejmé, že podobně to bude platit pro obnovitelné zdroje, byť z jiné příčiny, prostě někdy svítí více a někdy méně. Někdy fouká více někdy méně, ale co je podstatné, když přestane svítit a foukat, na zemi nebude nikdo, kdo by elektřinu potřeboval. tak jednoduché to je. Tedy pokud instalovaný výkon bude dostatečný, aby pokrýval výkonové výkyvy, bude je pokrývat. 

Tedy mluvit či psát o "výpadku solární elekrárny" je vskutku poněkud zhovadilost, když je tím míněno to, že dodává méně energie, ať již z jakéhokoliv důvodu. 


Nepřihlášený uživatel

#136682 Re:

2018-08-26 09:30

#136617: -  

Z čistě obecné rovině je to samozřejmě tak, že víra v dobrý smysl bytí na této zemi, je vítěžstvím pravdy a lásky nad lží a nenávistí, tedy heslo je v principu součástí Starého zákona, Nováho zákona, Koránu i dalších náboženských textů, které smysl absolutní dobra zvažují a staví na něm. 

Proto je také komunismus a nacísmus v principu hloupostí, neboť tyto zločinecké ideologie jsou přímo stavěny na popření víry v existenci absolutního dobra a dokonce programově ničí ty, kteří v dobrý smysl bytí a existenci absolutního dobra věří. S komunismem i nacismem je to o to absurdnější (z jiného pohledu symptomatické), že přitom s absolutním zlem zacházely a zacházejí naprosto samozřejmě, dokonce jsou sektami, tedy jsou sektami, které staví na víře v absolutní zlo, přestože to např. při získávání hlasů vykládají jako dobro. 

Co se týče toho, jestli někdy někde vyřkl heslo "Prava a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí" Sv. Pavel z Tarsu, tedy člověk o kterém víme velmi dobře, že prošel konverzí z člověka nevěřícího, ač se jinak jistě k nějaké tehdejší "víře" hlásil, obecně v člověka věřícího v dobrý smyl bytí, tak o tom asi žádná ani ústně předávaná tradice není, ale říci to klidně po své konverzi skutečně mohl, nebylo by na tom nic divného, víme, že to byl vzdělaný člověk, tedy měl jistě především na konci svého života v souladu, znaloti, kulturu a morálku. 


Nepřihlášený uživatel

#136683 Re: Re: Re:

2018-08-26 09:31

#136418: - Re: Re:  

Největší ironií je, že ten "odvážný" "vyhozený" Zeman měl teplé místečko kde nic nemusel dělat, kde nebylo poznat, jestli něco dělá či nedělá tedy propagaci sportu ve sport pragu. 

To je obrová ironie odvahy KGBáka a velmi pravděpodobně i StBáka Miloše Zemana. Byl to on, kdo si tuto cestu vybral, nebyl to jeho rodič komunistická zvrhlá učitelka, která by mu jí vybrala. 

Pan Kiska si vybral svojí cestu a prokazuje, že je to cesta mravnosti a odpodpovědnosti, Zeman si trvá na nemravnosti, neodpovědnosti, nekulturnosti, oplzlosti a zvrhlosti Ovčáčka stříženého sexuálním extrémistou Forejtem. 

Zjevně Zemanovi jeho zvrhlá minulost nedává na výběr, proto ukradl 140 mld. russáckého dluhu a poslal ho zpět do russákova, proto ukradl miliardy z MUS. 


Nepřihlášený uživatel

#136684 Re: : Žižka byl geniální vojevůdce

2018-08-26 09:33

#136680: - Re: Žižka

  Je pravda, že Žižka  vyzval listem zemi, aby zrušila sektu adamitů, a  vysvětlil, jaké že jsou skutky její.

„Toto musíme zničit, i kdybychom sami přitom měli zemřít."

Uváděl mimo jiné, že i devítiletá holčička se musela účastnit obcování   jejich.

 Je také pravda, že tuto likvidaci zaštítil válečným umem  svým. A že osobně palcátem udeřil vůdce sekty tak, že ten na místě zemřel.

   


Nepřihlášený uživatel

#136685 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na nábožensko

2018-08-26 09:40

#136684: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na náboženskou se 

Nikdy jsem netvrdil, že by sekta adamitů ideově spojená s husity byla něčím kladným. Stejně tak logicky nepovažují žádnou sektu za kladnou a to logicky ani sekty politické  tedy komunisty a nacisty. 

Tvrdím, že středověký terorista Žižka se napojil na sektu či sekty a rozpouval násilí, obdobně jako to udělal IS. V tomto kontextu velmi vyhovoval komunistům, kteří si z něj udělali středověkého soudruha komunistu a to jistě i proto, že komunisté jsou vemi nebezpečnou politickou sektou. 

USA = IS
Nepřihlášený uživatel

#136686 Re: Re: Na každou svini se vaří voda, i na havlisty.

2018-08-26 09:42


Nepřihlášený uživatel

#136687 Babiš navýšil (jak asi) za čtyři roky v ministerské pozici majetek o 40 mld. na dvojnásobek.....

2018-08-26 09:52

 

 

Vyšší penze pro lidi nad 85 let, tři sta korun navíc pro všechny důchodce, schválili poslanci

....dle jeho vlastních výročních zpráv karuselu Agrofert.

Důchodcům přidá 300,- tedy 40 000 milionů jeho navýšení majetku děleno 300 korunami je - 133 333 333 lidí, kteří by takto mohli být 300,- upláceni, tedy jen pro představu co tu slovenský StBák vyvádí. 

Mimo to, Bureš z této země prakticky veškerý majetek karuselu Agrofert vyvedl na Slovensko od euro-zóny. 

Tedy co tu vlastně Slovenský StBák dělá, je opravdová záhada. Vypadá to, že masivně vykrádá tento stát.


Nepřihlášený uživatel

#136688  A ušetříme 4 mld. na neziskovkách :-), taky zavedeme elektronická daňová přiznání....

2018-08-26 09:53

 

 

Schillerová: Příští rok zrušíme 2000 úřednických míst

Ministryně financí Alena Schillerová (ANO) plánuje v příštím roce zrušit dva tisíce úřednických míst. „Ušetříme 3,4 miliardy korun,” řekla Schillerová v rozhovoru pro deník Právo. Zároveň podle svých slov vyzvala ministry, aby provedli audity za účelem snížení nákladů.

.....která už ovšem zavedl pan ministr Miroslav Kalousek, ale to Švindllerová samozřejmě netuší, vždyť je jen na postu ministra a daňová přiznání se týkají mimonů lidí :-). Co na tom ministerstvu snad už 20 let Švindllerová dělala je opravdu záhada, práce to ale nebyla, to je naprosto zřejmé.  


Nepřihlášený uživatel

#136689 Podpora neonacistické SPD Klausem ml. je doklad, že další stádium komunismu je nacismus....

2018-08-26 09:54

 

 

ODS řešila, co s Klausem. Podporou Jakla překročil všechno, stál tam sám proti všem, zní z klubu

.....otec Klaus bolševikem, synáček náckem, byť Klaus st. s jeho podporou komunistického nacisty Putlera dokládá, že za synem nijak ve "vývoji" degeneraci nezaostává. 


Nepřihlášený uživatel

#136690 Pan či soudruh Jičínský nám freudovsky přesně řekl, co to bylo.....

2018-08-26 09:55

 

 

Jičínský: Federalizace z roku 1968 pomohla sametové revoluci 1989

.....pokus. Tedy dívat se na více jak 40 let komunistické totality jako na blok komunistické totality je správné.  Pražské jaro, bylo skutečně komunistickým pokusem, který pramenil z černého svědomí mrtvých, umučených, zavražděných, znásilněných lidí z padesátých let, které komunisté měli na svědomí. 

To, že to nemohlo dopadnout dobře je právě z oněch zločinů v padesátých letech naprosto zřejmé, neboť by komunisté byli za tyto zločiny nutně souzeni. V roce 1989 už jejich odpor byl malý, neboť byla také malá naděje, že budou za zločiny souzeni a odsouzeni, neboť učinili pokus a dvacet let normalizace následně pracovali na zničení důzaků o jejich zločinech a došlo i ke "kádrové výměně".  

Tedy se komunistům podařilo manipulovat s veřejností, podobně jako udělal StBák a opět také komunista Babiš vykřikující ve Sněmovně, "jakou já mám moc?" Byť to vyvolalo ve Sněmovně smích, když to vykřukoval z pozice min. financí, ale jeho voliči se "zamysleli" a "řekli" "no vzdyť on žádnou moc vlastně nemá, když se musí ptát jakou má" :-/


Nepřihlášený uživatel

#136691 Re: Babiš navýšil (jak asi) za čtyři roky v ministerské pozici majetek o 40 mld. na dvojnásobek.....

2018-08-26 09:57

#136687: - Babiš navýšil (jak asi) za čtyři roky v ministerské pozici majetek o 40 mld. na dvojnásobek..... 

babiš je gauner nejvyššího kalibru.. tato negativní figura nemá od 89 r. konkurenci


Nepřihlášený uživatel

#136692 Re: Re: Babiš navýšil (jak asi) za čtyři roky v ministerské pozici majetek o 40 mld. na dvojnásobek.

2018-08-26 10:02

#136691: - Re: Babiš navýšil (jak asi) za čtyři roky v ministerské pozici majetek o 40 mld. na dvojnásobek..... 

Babiš je nepochybný gauner, už proto, že se skutečně nikdy ve veřejném prostoru neobjevil Stbák, který by nekradl a Babiš jak se zdá díky jeho trestnímu stíhání, korunovým dluhopisům, vyvedení karuslelu na Slovensko, přestože zůstal osobou ovládají či dle zákona obmyšlenou dokonce s moci ostatní osoby ze svěřeneckých fondů kdykoliv odstranit, nebude výjimkou. 

Co se týče rozsahu okradení občanů vede nejspíš Zeman, okradl občany o 140 mld. russáckého dluhu a 14 mld. z MUS a ukradení MUS. 

Babiš je na druhou stranu velmi vytrvalý i v okrádání občanů a zadlužování státu. Jen za čtyři roky co byl ministrem zadlužil občany o 80 mld. 


Nepřihlášený uživatel

#136693 Re: Re: Babiš navýšil (jak asi) za čtyři roky v ministerské pozici majetek o 40 mld. na dvojnásobek.

2018-08-26 10:08


Nepřihlášený uživatel

#136694 Re: : Žižka byl geniální vojevůdce

2018-08-26 10:08

#136685: Žižka byl geniální vojevůdce

Na rozpoutávání války tu byli úplně jiní experti.  Žižka jim to právě zatrhl. A vůbec, pleteš si ho s Janem Slepým. Ten žil o sto let dřív.


Nepřihlášený uživatel

#136695 Re:

2018-08-26 10:09

#136676: -  

Miloš má oči v sloup!


Nepřihlášený uživatel

#136696 Re: Re: Re: Na každou svini se vaří voda, i na havlisty.

2018-08-26 10:11


Nepřihlášený uživatel

#136697 Re: Re: Re: Je třeba se vrátit ke kořenům.

2018-08-26 10:13


Nepřihlášený uživatel

#136698 Re:

2018-08-26 10:16


Nepřihlášený uživatel

#136699 Re:

2018-08-26 10:18

#136674: Multikulturní obohacení -  

Podle popisu jsi to mohl být jedině ty sám.


Nepřihlášený uživatel

#136700 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na ná

2018-08-26 10:53

#136694: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na nábože 

Myslím si, co jsme napsal. 

Žižka se napojil na sekty husitů a adamitů a rozpoutal vraždění, násilnou "husizaci", ničení tvrzí a usedlostí, vypalování měst i klášterů. 

A vzhledem k tomu že si z něj komunistická politická sekta udělala středověkého komunistu, se obávám, že to má blíže k realitě, než to, že by někomu "bránil ve válčení". 

Tedy z mého pohledu je Žižka středověkou obdobou IS a z dnešního pohledu by to byl terorista napojený na náboženskou sektu.