MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#137551 A to byla paní Valachová bez nejmenších pochyb jednou z vůbec nejlepších ministrů školství.....

2018-09-08 07:28

Studenti jsou stále stejní, ale pedagogové jsou katastrofální, jen se to neodvážila říci....

2015-08-27 22:04

 

....přestože, by se jí opravdu obtížně vysvětlovalo jak je možné, že se lidé najednou tak zázračně liší :-). 


Valachová: Povinnou maturitu z matematiky odložíme o dva roky. Úroveň studentů je šokující


Nepřihlášený uživatel

#137552 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zakladatel této petice vyfotografován!!!

2018-09-08 07:31

#54844: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zakladatel této petice vyfotografován!!! 

i takto v roce 2015 

Problém vašeho příspěvku spočívá ve vaší neschopnosti prokázat cokoliv hanlivého o Václavu Havlovi co jste napsal. Naproti tomu já jsem schopen už jen složením lidí na Hradě velmi dobře poukázat na to, že má Miloš Zeman s velkou pravděpodobností vazby na ruské zpravodajské služby - nejen nejedlým Nejedlým, ale i Mynářem, který se není schopen po letech od startu žádosti dobrat výsledku z NBÚ. Na základě toho, že Miloš Zeman není schopen hovořit o své rodině, občané jeho rodinnou historii tedy neznají, jsem schopen velmi dobře prokázat, že je to člověk s patologickým nahlížením na sebe v čase a prostoru. Na základě Zemanových evidentních lží jsem schopen prokázat, že jeho jednání nese rysy jak bolševické tak i nacistické. 

Tedy neváhejte a parafrázi mého textu prokažte jasnou argumentací o Václavu Havlovi, narozdíl od marx-leninského komunistického nácka Miloše Zeman je historie rodiny Havlů známa a publikována historiky s autoritou, tedy můžete v klidu vybírat z důvěryhodných zdrojů informací. Já se bohužel můžu jen dohadovat, jak velkým alkoholikem byl otec Miloše Zeman když on je dnes člověkem stiženým alkoholovou demencí, které ničí jeho i celou jeho rodinu původní i současnou. 


Nepřihlášený uživatel

#137553 Re: Re: Re: Ukrajina se po nacistickém puči hrdě hlásí k téíto své historii!!!

2018-09-08 07:41

#137548: - Re: Re: Ukrajina se po nacistickém puči hrdě hlásí k téíto své historii!!! 

A ty snad spálení uměleckého předmětu, který byl předtím zničen uřezáním trikolory Milošem Zemanem vidíš jinak? A jak to tedy vidíš, klidně to popiš, máš tu možnost, rád si to přečtu. 

Já ruskou trikoloru na krku Zemana při inauguraci a pálení uměleckého předmětu předtím poničeného, když z něj byla odřezána česká trikolora vidím tak jak jsem napsal, jako jeden z vůbec nejodpornější projevů komunistického nacismu Miloše Zemana

Pokud někdo z nás dvou, tedy mne a Miloše Zemana fetuje, tak to bych řekl, bude Miloš Zeman, neb dnes již prakticky nepřetržitě vypadá jako člověk konzumující nejen alkohol ve velké míře, ale také amfetaminy, kokain či minimálně nadměrné dávky antidepresiv, viz. jeho opravdu už šílené "koulení očima", afektované, přehnané jednání, atd. 

Mimochodem nikoho jsi nejmenoval. Tedy ty neznáš jediného nacistu, který chodí do kavárny? A co třeba takový SNBácký tajemník Staník neonacistické SPD, ten své neonacistické projevy předváděl v poslanecké kavárně. Nebo snad neonacista Okamura, ten přece také chodí do poslanecké kavárny. Babiš k projevům neonacismu má také velmi blízko, viz. jeho lhaní během volebních kampaní, což je typický projev nenonacismu a také bych řekl, navštěvuje poslaneckou kavárnu. 

Multikulturní obohacení

#137554

2018-09-08 07:45


Nepřihlášený uživatel

#137555 Re:

2018-09-08 08:09

#137554: Multikulturní obohacení -  

Mohu prokázat, že novinky píší tendenčně o migraci a činech spojených s migrací, mnohdy dokonce publikovali zprávy neověřené a lživé, byť především v této konkrétní oblasti.   Přeci jen se někde komunisticky projevovat musí a je to přesně v této oblasti. 

V Praze se také čas od času střílí za bílého dne a jsou čtvrti, kam by Pražák po jedné hodině v noci nevkročil, přesto o tom novinky nepíší takto:

"Zapálená auta, přestřelky za bílého dne, obchod s drogami – i tak vypadá všední den na předměstí velkoměst, kde převládají přistěhovalci. "

A to přesto, že se drogy prodávají za bílého dne přímo na Václavském náměstí a sto metrů od náměstí v kolmé ulici přímo naproti divadlu je odporný nevěstinec. 

Tedy je potřeba to brát opravdu s obrovskou rezervou. 


Nepřihlášený uživatel

#137556 V zemi, kde bylo registrováno 2 mil. komunistů v roce 1989 z toho 1,2 mil. jen v ČR.....

2018-09-08 08:15

Středoškoláci neumějí rozlišovat fakta a dezinformace, ukázal průzkum

Čeští středoškoláci mají problémy s porozuměním zprávám a neumějí je kriticky hodnotit. Zhruba polovina žáků středních škol nepozná rozdíl mezi komerčním a zpravodajským sdělením. Vyplývá to z výzkumu, který pro vzdělávací program Jeden svět na školách společnosti Člověk v tísni provedla agentura Median. Ukázalo se také, že takzvaná mediální gramotnost ovlivňuje to, jak lidé vnímají novináře.

.....se výsledek může jevit jako bohužel naprosto přirozený. Velká část pedagogů jsou stále komunisté, kteří studovali za komunistů pedagogické fakulty, tedy velmi dobře prověření a také i proškolení komunisté. Jediné "filozofické" "vzdělání" pro ně mnohdy představují ony čtyři ročníky komunistických blábolů od Mezinárodního dělnického hnutí až k opravdové idioocii Vědeckému komunismu v ročníku čtvrtém. 

A to je opravdu velmi vážný problém, pro takové lidi jsou mnohdy velento-russko listy zdroj "zaručených zpráv", přitom je to tak snadné rozlišit fakta www.zvolsi.info  od definformací, např. právě na valento-russko listech.

........................

Jeden příklad za mnohé, na valento - rusko listech napíší, že západní školství ničí kreativitu dětí. Zní to jako možné či dokonce pro mnohé pravděpodobné, přitom je odporný pokus napadat západní demokracii. 

Nikde jinde na světě se totiž nevěnuje tolik pozornosti jak děti vzdělávat, jak používat a jaké pomůcky, nikde jinde na světě nebylo vyvinutu tolik vzdělávacích metod než právě v západních demokracií. 

Přesto se bohužel najdou i rozumní myslící lidé, kteří budou tvrdit, že na blábolu z valento-russko listů něco je a to je samozřejmě už potom věc velmi smutná. 


Nepřihlášený uživatel

#137557 To udělal velmi dobře, jeho působení v politice byl opravdu jeden velký hnus.....

2018-09-08 08:20

Miliardář Dědek předal otěže Jablotronu. Teď chalupaří v Jizerských horách

8. září 2018  8:20
Zakladatel Jablotronu a mecenáš Dalibor Dědek, který už se nemusí plně věnovat řízení firmy, si teď užívá více volného času. Tráví ho v domě v Jizerských horách a také hlídá vnoučata.

.....podpora StBáka a kriminálního imigranta Andreje Bureše Babiše přímo z kandidátky Starostů byl opravdu jeden z vrcholů hlouposti Starostů, že Dědka nedokázali ohlídat. 

Pokud o něm nyní píše Babiš - Pleslův Blesk I. je možné, že bude jeho politické angažmá pokračovat v ANO StB, kam bohužel nikoliv rodinnou historií, ale tím jak se projevoval u voleb 2017 patří. 


Nepřihlášený uživatel

#137558 Re: Ukrajina se po neonacistickém banderovském puči hrdě hlásí k téíto své historii!!!

2018-09-08 09:04

#137543: - Ukrajina se po neonacistickém banderovském puči hrdě hlásí k téíto své historii!!! 

Ano, tento film objasňuje i mnohé ze současného dění na Ukrajině. Je skandální, že ho samozvaná vládnoucí totalitní banderovská neonacistická junta zakázala a tím tato zvěrstva podporuje. Tomu říkají banderovci a jejich nacističtí pravdoláskoví kolaboranti svoboda a demokracie. 


Nepřihlášený uživatel

#137559 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zakladatel této petice vyfotografován!!!

2018-09-08 12:30

#54844: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zakladatel této petice vyfotografován!!! 

Strejdo, ty to máš v hlavě pořádně pomotané....

Havlíčka, Havla uznává celý svět, kdežto po tvém Owarovi jednou neštěkne ani pes


Nepřihlášený uživatel

#137560 Re: Re: Ukrajina se po neonacistickém banderovském puči hrdě hlásí k téíto své historii!!!

2018-09-08 12:31

#137558: - Re: Ukrajina se po neonacistickém banderovském puči hrdě hlásí k téíto své historii!!! 

Pod svobodou a demokracií si vskutku nelze představovat zneužívání svobody projevu valento-russko listy, tedy hybridní válkou russáků, kterou vedou proti západním demokraciím, na tom se jistě v klid shodneme. 


Nepřihlášený uživatel

#137561 Sllovenské Krndě z ANO StB by logicky nevadilo, kdyby byla Praha vyškrtnuta z UNESCO....

2018-09-08 12:42

Krnáčové by vyškrtnutí Prahy z UNESCO nevadilo, ostatní mluví o velké ostudě

Kritický dopis, který poslal Výbor světového dědictví UNESCO do Prahy, vyvolal nečekané reakce. Primátorka Adriana Krnáčová (ANO), jejíž snahu změnit památkový zákon ve prospěch developerů zarazili zastupitelé, nemá eventuální vyškrtnutí Prahy ze seznamu světového dědictví za tragédii. Jiní politici ale mluví o možné velké mezinárodní ostudě.

......stejně jako si STBák a slovenský kriminální imigrant Andrej Bureš Babiš nic nedělá z toho, že ČR nestoudně vykrádá, neb navýšit majetek karuselu Agrofert o 40 mld. za čtyři roky se zjevně bez zlodějin neobešlo a nejspíš proto odlifroval tento cirkus na Slovensko do "svěřeneckého fondu", aby na něj česká finanční správa nedosáhla. 


Nepřihlášený uživatel

#137562 tip na dovolenou

2018-09-08 13:57


Nepřihlášený uživatel

#137563 další skvělá od mistra Hutky.. ale Zubatá je Zubatá..

2018-09-08 14:07


Nepřihlášený uživatel

#137564 Re: tip na dovolenou

2018-09-08 14:38

#137562: - tip na dovolenou 

DDRonská destinace, at žije Erich Honecker

KSČM
Nepřihlášený uživatel

#137565 Re:

2018-09-08 15:48

#137535: -  

To je přeci Havel! 


Nepřihlášený uživatel

#137566 Re: Re: Jsi z těch hloupějších českých středoškoláků?

2018-09-08 15:56

#137565: - Re:  

Texty Václava Havla jsou volně dostupné v jeho knihovně - http://www.vaclavhavel-library.org, neváhej a čti. 

 

V zemi, kde bylo registrováno 2 mil. komunistů v roce 1989 z toho 1,2 mil. jen v ČR.....

2018-09-08 09:15

 

Středoškoláci neumějí rozlišovat fakta a dezinformace, ukázal průzkum

Čeští středoškoláci mají problémy s porozuměním zprávám a neumějí je kriticky hodnotit. Zhruba polovina žáků středních škol nepozná rozdíl mezi komerčním a zpravodajským sdělením. Vyplývá to z výzkumu, který pro vzdělávací program Jeden svět na školách společnosti Člověk v tísni provedla agentura Median. Ukázalo se také, že takzvaná mediální gramotnost ovlivňuje to, jak lidé vnímají novináře.

.....se výsledek může jevit jako bohužel naprosto přirozený. Velká část pedagogů jsou stále komunisté, kteří studovali za komunistů pedagogické fakulty, tedy velmi dobře prověření a také i proškolení komunisté. Jediné "filozofické" "vzdělání" pro ně mnohdy představují ony čtyři ročníky komunistických blábolů od Mezinárodního dělnického hnutí až k opravdové idioocii Vědeckému komunismu v ročníku čtvrtém. 

A to je opravdu velmi vážný problém, pro takové lidi jsou mnohdy velento-russko listy zdroj "zaručených zpráv", přitom je to tak snadné rozlišit fakta www.zvolsi.info  od definformací, např. právě na valento-russko listech.

........................

Jeden příklad za mnohé, na valento - rusko listech napíší, že západní školství ničí kreativitu dětí. Zní to jako možné či dokonce pro mnohé pravděpodobné, přitom je odporný pokus napadat západní demokracii. 

Nikde jinde na světě se totiž nevěnuje tolik pozornosti jak děti vzdělávat, jak používat a jaké pomůcky, nikde jinde na světě nebylo vyvinutu tolik vzdělávacích metod než právě v západních demokracií. 

Přesto se bohužel najdou i "rozumní myslící lidé", kteří budou tvrdit, že na blábolu z valento-russko listů něco je a to je samozřejmě už potom věc velmi smutná. 


Nepřihlášený uživatel

#137567 ANO StB a soudruh PPP zlodějiny Ťok opět " v akci" :-).....

2018-09-08 16:05

Slevy u Českých drah budou výraznější. Musí je počítat ze skutečných cen, říká Ťok

ANO StB, prostě to zařídíme :-). 


Nepřihlášený uživatel

#137568 Jak obrovský rozdíl je to proti Zemanovi.....

2018-09-08 16:12

Takto vypadá normální člověk, byl sražen ale přesto se šel podívat, jestli se tomu kdo jej srazil...

2015-08-27 16:59

 

....něco nestalo a ujistit jej, že on sám je v pořádku. Jak ostře to kontrastuje s marx - leninským komunistou Milošem Zeman "který se musel zachránit sám". 


VIDEO: Bolt v bolestech. Při vítězných
oslavách ho sestřelil kameraman


Nepřihlášený uživatel

#137569 Tohle teď vymyslel kriminální imigrant, StBák a nomenklaturní komouš Bureš Babiš?

2018-09-08 16:14

#54780

2015-08-27 13:45

 

Budou Češi platit?

V pondělí se sešli kvůli imigrantské krizi německá kancléřka Angela Merkelová (61) a francouzský prezident Francois Hollande (61). A shodli se na tom, že krize musí být řešena na celoevropské úrovni. Merkelová navrhuje, že se zřídí další uprchlická centra v Řecku a Itálii, ovšem na provozu těchto center se bude podílet celá EU.

„Státy EU se musí podělit o náklady v tomto projektu,“ řekla Merkelová. Přestože zejména státy bývalého východního bloku odmítly kvóty, Berlín chce údajně znovu o povinných kvótách jednat. Očekává se, že Německo letos přijme až 800 tisíc uprchlíků. Evropská komise má též v plánu navrhnout nový systém tzv. krizového ubytování běženců napříč celou Evropskou unií. Češi ale kvóty odmítají.


Nepřihlášený uživatel

#137570 Dodnes o povedené rodince Miloše Zemana víme jen to, že měl deviantní matku, která mlátila....

2018-09-08 16:19

.....děti vše škole, speciálně pro to nosenou vařečkou, jak nám za celý jeho dlouhý politický život sdělil Miloš Zeman někdy v roce 2017, jako jedinou důležitou zprávu z jeho rodinného života. 

"Ona dobře mířená facka leccos vyřeší. Moje maminka byla učitelka na základní škole. Ta měla pro změnu vařečku, kterou si nosila z domu, a plácala děti po zadku, včetně mě, protože mě dva roky učila," řekl Zeman.

 

Vědí občané něco o rodině Miloše Zemana a ví to snad alespoň on sám?

2015-08-26 19:09

 

Co je pravděpodobné, že otec Miloše Zemana byl alkoholik a to těžký alkoholik.....

2015-08-26 12:56

 

....je docela možné, že i matka byla alkoholička, neb jejich dítě je taktéž alhokolikem. To je tak bohužel vše, co se můžeme domnívat o rodince marx-leninského komunisty Miloše Zemana. 

Je velmi smutné, že občané dopravili do pozice absolutně bezttrestného spluzloděje 14 mld. hotovosti MUS o kterém ani nejsou schopni řici, kdo byli jeho rodiče. Dokonce i Gottwal si nějakou rodinnou minulost vyfabuloval, Miloš Zeman se jen upíjí k smrti. 


Nepřihlášený uživatel

#137571 Vzpomínáte, jak jednali dva KGBáci Putin a Zeman o tom, jak ČR russákové ukradli 5 mld. ....

2018-09-08 16:23

Putin pochválil Zemana. Podle českého prezidenta sankce vůči Rusku brzy skončí

....za dodanou techologii do elektrárny, kterou nikdy nezaplatili. 

Tak o tom KGBák Zeman "jednal" v roce 2015 a dodnes z russákova nepřišla jediná koruna. 


Nepřihlášený uživatel

#137572 Vzpomínáte jak russáci "zachraňovali" russácký bon?

2018-09-08 16:24

Ruská pakáž sype 1mld. dolarů každý den na záchranu ruského bonu....

2015-08-26 13:00

 

....a výsledkem je, že místo 70 ruských bonů za dolar platí 69,70 ruských bonů za dolar, prostě země "neomezených možnéstí" plná omezených lidí a super omezených KGBáků v Kremlu. 

http://www.bloomberg.com/quote/USDRUB:CUR


Nepřihlášený uživatel

#137573 Vzpomínáte jak KGBák Zeman zničil řádně ustavenou Sněmovnu?

2018-09-08 16:26

Je velmi potřeba se začít ptát, zdali v celé věci nemá prsty marx-leninský komunista.....

2015-08-26 13:07

 

..komunista Miloš Zeman, který svými kroky dokonce zničil řádně zvolenou a ustavenou Sněmovnu. Je potřeba, aby Ištván naprosto otevřeně promluvíl o tom, na co se marx-leninský komunistický nácek Miloš Zeman ptal případně v čem mu snad dokonce byl nápomoece. Jejich setkání je jedna z velmi tajemných věcí, která se po prezidentských volbách odehrála. 


 


Soud uvěřil Nečasovi, že on požádal rozvědku o ochranu své exmanželky


Nepřihlášený uživatel

#137574 Aneb jak KGBák Zeman vykrádal tuto zem, dodnes máme deficitní rozpočty.....

2018-09-08 16:28

....jak by asi musely vypadat ukazatelé nezaměstnanosti, růst HDP a inflace, aby byl StBák Bureš schopen mít přebytkový rozpočet, kdy není schopen mít přebytkový rozpočet dnes? 

 

Miloš Zeman masivně vykrádal a vykrádá tuto zemi...

1998 - přebírá moc od KGBáka Klause (oposmluvně si to s ním rozdává) - státní dluh 194,7 mld. v roce 2002 předává soudruhovi špidlovi a zloději Grossovi a šílenému Paroubkovi - dluh 395,9 mld tedy cca  dvojnásobek za současnéhé nesnížení nezaměstnanosti. 

"Chytrák" Špidal 2002 s pakáží Grossem a Paroubkem 2002-2006 - 395,9 mld - 802,5 mld v roce 2006. opět zdvojnásobení státního dluhu, ale po vstupu do EU v roce 2004 došlo nejen k poklesu nezaměstnanosti, ale také masinímu růstu HDP a průměrné mzdy, což např. vygenerovalo přebytky na účtech zdravotních pojišťoven. 

Excelentí post-bolševický blb Topolánek - 2006 - 2010 klidně mu tam připočtu idiotta a komunistíckého zemanota Fischera - 802,5 mld - 1344,06 mld. tedy o zdvojnásobení se nedá mluvit ani ve snu a že je Fischer exceltní zemanot předvedl se Zákonem o obnovitelných zdrojích mírou naprosto vrchovatou.  

Nečasova vláda - 2010 -2014 - opět jim tam klidně připočtu komunistického zemanota vstupujícho do KSČ v srpnu 1989 - Rusnoka taktéž asi nomen omen - 1344 mld - 1663 mld. a že je Rusák či Rusnok marx-leninský pseudoekonom o tom není těch nejmenších pochyb. 

Podstata i současného zadlužování a tedy nesnižování strukturálních výdajů státu totiž spočívá v oposmluvním kupčení KGBáků Zemana a Klause. Právě oni masivně změnili struktur mandatorních výdajů. Pokud by se tedy jakákoliv další vláda chtěla vyhnout deficitním rozpočtům a zároven i sociálním otřesům, možné to nebylo, právě díky tomu co nastavila marx-leninsko komunstická oposmluvní pakáž Zeman - Klaus, včetně zavední krajů a jejich masivně rozkrádaých rozpočtů. Jak snadné je i zveřejnit rozpočet a jak snadné je nezveřejnit jeho plnění. 

Proč tak činili je dnes naprosto zřejmé, pokus vygenerovat oligarchickou společnost velmi podobnou té ruské, která by je udržovala u moci. Nakonec proto si do volebního zákona zakomponovali, že dvě vítězné strany při přepočtu hlasů získají křesla navíc na úkor menších vítězů voleb. 

To velkoryse přehlížím, že v nejvyšší ústavní pozici zasedl člověk, který za celý jeho prohulený, prochlastaný, prožraný a pro ... (termín si doplňte z nějaké Zemanovy oplzlosti sám) nikdy nevyprodukoval ani jedinou korunu daní. Nikdy se mu taková věc v jeho prolhaném životě nepodařila, vždy daně jen a jen spotřobávával a co více dokonce mu nestačily všechny vybrané daně, ještě každého z nás masivně zadlužil. 


Nepřihlášený uživatel

#137575 Kde si vlastně koupil svůj nafukovací člun KGBák Miloš Zeman?

2018-09-08 16:30

"Nafukovací člun" si soudruzi z Kremlu pro armádu kupují na západě, včetně motorů Honda pro pohon :-

2015-08-26 05:47

 

....vždyť je ta ruská pakáž vlatně naprosto směšná. 


Zbrojení na ruský způsob. Čím chce Putin zaskočit svět