MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

KSČM
Nepřihlášený uživatel

#137565 Re:

2018-09-08 15:48

#137535: -  

To je přeci Havel! 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#137566 Re: Re: Jsi z těch hloupějších českých středoškoláků?

2018-09-08 15:56:34

#137565: - Re:  

Texty Václava Havla jsou volně dostupné v jeho knihovně - http://www.vaclavhavel-library.org, neváhej a čti. 

 

V zemi, kde bylo registrováno 2 mil. komunistů v roce 1989 z toho 1,2 mil. jen v ČR.....

2018-09-08 09:15

 

Středoškoláci neumějí rozlišovat fakta a dezinformace, ukázal průzkum

Čeští středoškoláci mají problémy s porozuměním zprávám a neumějí je kriticky hodnotit. Zhruba polovina žáků středních škol nepozná rozdíl mezi komerčním a zpravodajským sdělením. Vyplývá to z výzkumu, který pro vzdělávací program Jeden svět na školách společnosti Člověk v tísni provedla agentura Median. Ukázalo se také, že takzvaná mediální gramotnost ovlivňuje to, jak lidé vnímají novináře.

.....se výsledek může jevit jako bohužel naprosto přirozený. Velká část pedagogů jsou stále komunisté, kteří studovali za komunistů pedagogické fakulty, tedy velmi dobře prověření a také i proškolení komunisté. Jediné "filozofické" "vzdělání" pro ně mnohdy představují ony čtyři ročníky komunistických blábolů od Mezinárodního dělnického hnutí až k opravdové idioocii Vědeckému komunismu v ročníku čtvrtém. 

A to je opravdu velmi vážný problém, pro takové lidi jsou mnohdy velento-russko listy zdroj "zaručených zpráv", přitom je to tak snadné rozlišit fakta www.zvolsi.info  od definformací, např. právě na valento-russko listech.

........................

Jeden příklad za mnohé, na valento - rusko listech napíší, že západní školství ničí kreativitu dětí. Zní to jako možné či dokonce pro mnohé pravděpodobné, přitom je odporný pokus napadat západní demokracii. 

Nikde jinde na světě se totiž nevěnuje tolik pozornosti jak děti vzdělávat, jak používat a jaké pomůcky, nikde jinde na světě nebylo vyvinutu tolik vzdělávacích metod než právě v západních demokracií. 

Přesto se bohužel najdou i "rozumní myslící lidé", kteří budou tvrdit, že na blábolu z valento-russko listů něco je a to je samozřejmě už potom věc velmi smutná.