MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#141851 pryč s Ovarem do hnoje !!!

2018-11-16 15:51

Svrhněte hradního zmrda Ovara do Jeleního příkopu na hromadu hnoje, jeho ovčácko-ovarovskou klaku žeňte klacky, vidlemi i sudlicemi svinským krokem z hradu i podhradí a nakopejte jim ty jejich hnusný pérdele. Nechť zavlaje nad hradem opět královská vlajka !!!


Nepřihlášený uživatel

#141852 Re: pryč s ovarem do hnoje

2018-11-16 15:52

#141747: - pryč s ovarem do hnoje 

Zbijme Ovara karabáčem přes jeho prasečí ksicht, Ovčáka nakopejme do jeho hnusné pérdele a celou tu hradní ovarovskou prorussácko-čínskou smečku vlastizrádnou žeňme urychleně na smetiště dějin a tam je všechny zahrabme do odpadků. Totéž udělejme Agronetvorovi s celou jeho nenažranou bandou anonistů, taktéž odpornému zrůdovi pitomiovi a všem hnědorudým kreténům, nechť konečně tato země si svobodně vydechne !!!


Nepřihlášený uživatel

#141853

2018-11-16 15:54

Tato odporná kolaborantská loutková klaka Bureše a Zemana i přes zuřivou podporu jejich řídících center v Moskvě a Pekingu zcela a jistě zamíří na smetiště dějin a upadne v naprosté opovržení.


Nepřihlášený uživatel

#141854 Bureše dostane z politiky jen kriminál !!!

2018-11-16 15:57

Neodstoupím, nikdy, nikdy, nikdy !!! To si zapamatujte.

Tak vyřvává Agronetvor, lidská hyena a odporná kreatura splácaná z moci a mamonu.

Politické kariéry českých ministerských předsedů se kácely z mnohem banálnějších důvodů, než je zdrcující souběh skandálů, jenž si na zádech táhne šéf ANO. Financovaní Grossova bytu či lapálie Petra Nečase s dominantní milenkou vypadají vedle příběhu, který začal privatizací Agrofertu a dnes končí u Čapího hnízda, jako dětská hra. Jenže žádná z padlých špiček české politiky nehrála o tolik jako Andrej Babiš. A žádná si při tom také nebrala za rukojmí celou zemi.

Kápo number one

Babiš od vstupu do vlády v roce 2013 zdvojnásobil svůj majetek a je teď kombinací mediální moci, politického vlivu a pečlivě budovaného bezpečnostně-informačního aparátu zdaleka nejmocnějším mužem v Česku. Napojení na stát i využívání politických kontaktů a vlivu je pro jeho kariéru klíčové od začátku. Jeho Agrofert proslul násilným přebíráním konkurenčních podniků a extrémním řešením sporů. Existuje důvodné podezření, že Babiš v době svého působení na ministerstvu financí využíval nástrojů finanční správy pro likvidaci ekonomické konkurence.
Jeho hnutí ANO není demokraticky fungující partaj, ale servisní organizace s jediným účelem: udržet kápa u moci. Je největším paradoxem polistopadové politiky, že člověk s tímto profilem uspěl u voličů s protikorupční rétorikou a zcela vágním slibem, že „bude líp“. Častá Babišova věta o tom, že do politky „nemusel“, je naprosto lživá. Politické krytí tvoří integrální součást jeho mocenského impéria.
Z těchto důvodů Babiš v politice dobrovolně neskončí, i kdyby se nade vší pochybnost potvrdily ty nejzávažnější informace z výbušné reportáže dua Slonková-Kubík. Naděje na vyslovení nedůvěry vládě sněmovnou je pramalá: oslabeným komunistům se do hazardu s možností předčasných voleb nechce. Okamura po společném vystoupení s představiteli demokratických stran poprvé ochutnal, jak chutná rétorika agresivní lůzy, jež se pod jeho praporem šikuje, je-li namířena proti němu. Společné foto s Piráty, ODS, Topkou a lidovci bude u svých voličů žehlit ještě dlouho. Vyjádření nesouhlasu s Babišovou vizí Česka jako součásti holdingu tak patrně zase zůstane na řadových občanech.

Odporná taktika

Díky časovému souběhu nejnovější premiérovy kauzy a výročí 17. listopadu je jedno jisté: počínaje čtvrtkem bude minimálně v ulicích Prahy hodně živo. Sobotní oslavy zdaleka nejemotivněji vnímaného státního svátku se nevyhnutelně překlopí do demonstrací proti Babišovi. A už nyní je také zřejmé, jaká bude premiérova reakce: označí to za řízenou kampaň a pokus o puč, demonstranty za zmanipulované stádo, děti, co o životě nic nevědí, případně rovnou za placené provokatéry. Dvacet devět let po Listopadu z nejvyšších pater politiky opět zazní slovník pozdně normalizační rudé galerky. Premiérovi v tom bude nepochybně zdatně sekundovat i hradní klaka ústy mluvčího prezidenta republiky.
Bezectný Jiří Ovčáček, jedna z nejubožejších figur veřejného života naší země z posledních let, si už jistě leští svůj twitterový hnojomet a v sobotu ho přepne na turbovýkon. Babiš se Zemanem v dojemné shodě dlouhodobě využívají trhlin a citlivých míst v české společnosti, dovedně a zlomyslně je dráždí a rozjitřují a tímto způsobem kumulují politický kapitál. Štvát méně informované, sociálně slabší či prostě jen jinak názorově orientované lidi proti jejich spoluobčanům, kteří hodlají jen vyjádřit zcela legitimní znepokojení nad tím, že v čele státu stojí trestně stíhaný oligracha s mafiánskými manýry, je mimořádně odporná taktika. Snad o to odpornější, že Andrej Babiš nehraje o prosazení nějaké vize či ideologie, ale čistě o udržení vlastního politicko-ekonomického konglomerátu.
Premiér ve svých rukou soustředil patrně větší vliv než jakýkoliv jiný Čech od sametové revoluce. Využívá jej zcela bezskrupulózním způsobem a dobrovolně se ho nikdy nevzdá. V dohledné době v politice skončí pouze jediným způsobem: trestním odstíháním jeho kauz.

Bořivoj Pauk

#141855 KradoBureš vládne dál tupounským lenivým a kreténským čehúnúm !!!

2018-11-16 15:59

BORY (u Plzně) šumí po skalinách pro naplaveného přivandrovalce a účelového čehúna Bureše? Každý jiný chytrý lump, by projevil účinnou lítost a podvodné peníze vrátil. Tím by se vyhnul trestnímu stíhání. Babiš je ve skutečnosti chudák a poslušný bílý kůň estébácké mafie, které patří ty miliardy. On si musí nakrást bokem aby vůbec přežil.
Andrej Bugriš se bojí, aby nezpackal uložený mu oligarchobolševický puč a nemusel se vrátit domů drátovat hrnce ? Všeci kradnú a klamú, no tak aj ja a celé ANO !!! Sorry jako ! Aj Prasečunek ma podporuje !!! Aj všetci sprostí čehúni. Čo bolo, to bolo, terazky som oligarchom a čehúnský štát riadim ako svoju salaš !!!
Babiš duševní poruchu simulovat před soudem ani nebude muset. Je zjevná.


Nepřihlášený uživatel

#141856 odporní pseudočecháčci

2018-11-16 16:00

Ano, bohužel tady žije neskutečná skvadra stvůr, zrůd, degenerovaných blbů, zemandrtálců a pitomiovců, rudochů a hnědochů, anonistů i pravičáckých hloupých sobců - prostě typische tschechische pówl a freneticky hýká a oslavuje své idoly - pekelnou čtveřici spolu se zbytky rudé chátry rudobelzebubů. Za takovej sprostej pówl bych nikdy nepozvedl zbraně na obranu. Mám rád tuto naší krásnou zemi českou, ale to co v ní bohužel přežívá za ksindl to je hrůza.Takovou krásnou zemi si oni nezaslouží, jen jí bezhlavě ničí, vykrádají, plení a plundrují, všechno je jim jedno a jen se cynicky řehní, jaký že to jsou borci, Tfuj Tfuj konzumní bachratí čecháčkovští vepříci a vepřice!!!! Hlavně plnej břuch, narvanou lednici, nabušená rychlá fára, chytrolínské mobily a tablety, online lenivost a znuděnost, nezájem, lhostejnost, po nás potopa, že ?? Ještě, že tu přeci jen žijí i jiní skuteční příslušníci kdysi hrdého národa českého a nebojí se jít s kůží na ten vepřincovej trh marnosti mamonu a konzumu a bojují za staré dobré hodnoty po našich hrdých a statečných předcích.Těch si Já vážím nejvíce a za ty bych zbraně na obranu pozvedl.


Nepřihlášený uživatel

#141857 Toto jsou vůdcové jelimanů českých !!!

2018-11-16 16:01

Ovar chcípá na zadušení zvratky a jelitami
Agronetvor se rozkládá v kosteleckou směs
Kikina má náběh na bankovní mrtvici
Pitomio si roztahuje otvory kvůli dešikmizaci
a všichni jsou práskáni rudobelzebubskými biřici
po svých odporných pérdelích.


Nepřihlášený uživatel

#141858 Re: Re: Jediným jasným výsledkem StBáka Babiše je, zvyšování státní dluhu o desítky miliard ročně...

2018-11-16 16:13


Nepřihlášený uživatel

#141859 Jak je to dlouho, co to bylo žalováno? Týden? Deset dní?

2018-11-16 16:15

Soud nařídil Bílému domu vrátit akreditaci zpravodaji CNN

Americký soud nařídil Bílému domu, aby reportérovi televizní stanice CNN Jimovi Acostovi vrátil akreditaci, kterou mu odejmul kvůli sporu s americkým prezidentem Donaldem Trumpem. Soudce Timothy J. Kelly se odvolává na právo prvního a pátého dodatku, které bylo porušeno v případě společnosti CNN a jejího korespondenta.

................

Tady se řeší roky vcelku jasná zlodějina Andreje Bureše Babiše. 


Nepřihlášený uživatel

#141860 Ale to je naprostá hloupost, že Bureš vybírá lépe daně, stejně jako je blbost, že by byla zásluha...

2018-11-16 16:24

Babiš podle většiny lidí rozděluje společnost, je ve střetu zájmů a ovlivňuje média

Premiér Andrej Babiš podle názoru většiny Čechů rozděluje společnost a je ve střetu zájmů. Vyplývá to z bleskového průzkumu, jehož výsledky v pátek publikovala agentura Median. Kladné body Babiš u lidí sbírá třeba za lepší výběr daní či za zlepšení ekonomické situace v zemi.

 

.....StBáka Babiše zlepšení ekonomické situce. 


Nepřihlášený uživatel

#141861 Babiš se asi zbláznil, tedy Babiš starší samozřejmě....

2018-11-16 16:26

Je libo prázdniny na Krymu? Děti na ně loni poslal i Bašár Asad

15. listopadu 2018  20:25
Ačkoli Andrej Babiš mladší tvrdí, že ho na Krym unesli, český premiér si stojí za svým. Junior prý na prázdniny vyrazil s asistentem Petrem Protopopovem dobrovolně. Babiš ale není jediný, kdo svého potomka odeslal se zrekreovat na východ. Prázdniny na Krymu v minulosti okusily rovněž děti syrského prezidenta Bašára Asada.

 


Nepřihlášený uživatel

#141862 Předseda senátu tak trochu na vajgla, hlavně, že ho zvolili ANO StBáci.....

2018-11-16 16:28

Vášnivý kuřák Kubera nestihl hlasování o zmírnění zákazu kouření v hospodách

 


Nepřihlášený uživatel

#141863 A jaká je ta "politika" hnutí ANO StB? Co udělalo ANO StB tak zázračného, že by to bylo možné....

2018-11-16 16:35

Na Klárově bude v sobotu demonstrace na podporu Babiše. Hlavní manažer hnutí ANO Jan Richter dnes podle informací Aktuálně.cz poslal všem členům zvací e-mail, což sám potvrdil. Odmítá však, že by organizátorem celé akce bylo přímo hnutí ANO.

"Obrátili se na mě lidé, kterým se nelíbí, jak se teď do pana Babiše všude kope. Rádi by jej podpořili. A požádali mě, abych o této akci informoval naše členy. To je vše."

Kdo konkrétně jej o to požádal, neřekl. Identitu zmíněného člověka prý nezná a ani to nepovažuje za důležité. "Existuje u nás právo shromažďovací. Každý občan toho může využít," dodal Richter.

 

Podle seznamu povolených záborů městské části Praha 1 je v kolonce svolavatel uvedeno jméno Zdena Zimerman. Akci nazval "Souhlas s politikou Hnutí ANO". 

....... nazvat politikou? Když s něčím svolavatel souhlasí, měl by vědět s čím souhlasí a říci přesně tedy proč demonstraci svolává. Svolavatelé demostrací za odstoupení Babiše velmi přesně uvádějí, proč tak činí. Babiš snad chce svoláním demonstrace vyvolat vážný konflikt ve společnosti? 

 

viz. milion chvilek - https://milionchvilek.cz


Nepřihlášený uživatel

#141864 Zaměstnanec agrofertu s kterým nemá andrej údajně nic společného, tedy ještě vědomě či nevědomě.....

2018-11-16 16:41

Babišovi mladšímu hrozí za pobyt na Krymu zákaz vstupu na Ukrajinu


16. listopadu 2018  15:27,  aktualizováno  16:11

Andreji Babišovi mladšímu hrozí za pobyt na Krymu zákaz vstupu na Ukrajinu a rovněž pokuta za nezákonné překročení hranic. V rozhovoru pro ukrajinskou službu Rádia Svoboda to v pátek oznámil Oleh Sloboďan z kanceláře šéfa ukrajinské pohraniční služby.

 

....zatáhla mladého Babiše do dalších problémů. 

Co tedy ještě StBák Babiš vlastně řeší? Už dávno měl být ve vyšetřovací vazbě, aby neovlivňoval svědky. 

 

Nepřihlášený uživatel

#141865 Vypadá to, že jsem stále provázáni více než si i jen připouštíme. ....

2018-11-16 16:47

V předvečer výročí sametové revoluce vyšli Slováci opět do ulic

Tisíce lidí se zúčastnily pátečního protestu Za slušné Slovensko na bratislavském Náměstí Slovenského národního povstání. Demonstrace se konaly také v Košicích, v Banské Bystrici v Popradě a v dalších městech.

.....nejen tím, že Babiš odeslal svůj karusel do svěřeneckých fondů na Slovensko a protože je to slovenský kriminální imigrant. 


Nepřihlášený uživatel

#141866 Ceská justice je velmi podivný web přebírající články z valento-russko listů.....

2018-11-16 16:49

Tři příslušníci Generální inspekce bezpečnostních sborů přišli na přelomu května a června za vyšetřovateli Čapího hnízda a chtěli po nich vyšetřovací spis, ale také otisky prstů a vzorky DNA, napsal s odkazem na své zdroje server Česká justice. Biometrické vzorky se podle serveru inspektorům získat nepodařilo a odnesli si jen část spisu. GIBS informaci nepotvrdil, ani nevyvrátil

......tedy s velkou rezervou je potřeba brát tamní především "bombastické" zprávy. 


Nepřihlášený uživatel

#141867 Russák zaměstnanec agrofertu cestuje s těžce nemocným synem premiéra ČR po Rusku a Ukrajině....

2018-11-16 16:52

Policie má podezření, že v případě pobytu Babišova syna na Krymu došlo k trestnému činu. Prověřuje zavlečení

.....i okupované Ukrajině, co na tom zní normálně?  Tentýž russák se nevíc vyjadřuje v souladu s tím, co řekl syn Babiše, že je to militantní russák, neboť Protopopov prohlási, že okupovaný Krym nevnímá jako okupovaný, ale jako Kaliningradskou oblast a to takový člově má povolen pobyt v ČR. Absurdní. 


Nepřihlášený uživatel

#141868 Hlavně totiž není vůbec zřejmé, komu vlastně Protopopová mohla lékařské zprávy ukazovat.....

2018-11-16 16:56

"Tady se sprostě zneužívá to, že ti ošetřující lékaři nemohou říct nic o svém pacientovi," řekl premiér. 

"Jsem vyzýván, nevím k čemu," řekl Babiš a zopakoval, že nikdy neodstoupí. Také dodal, že dostává spoustu zpráv a e-mailů, v kterých ho lidé podporují. 

"Nechápu, že některá média berou vážně vyjádření mého syna, který je nemocný," dodal Babiš.

.....z vyjádření Cyrila Hoschle plyne, že Babiš junio není pod zprávami podepsán a že tedy někomu kdysi vystavil bianko šek, že může lékařský zprávy o něm přebírat. Opravdu ohne sranda a to opravdu. 


Nepřihlášený uživatel

#141869 Re: pryč s Ovarem do hnoje !!!

2018-11-16 16:56

#141851: - pryč s Ovarem do hnoje !!! 

Kolik bylo pražských defenestrací?


Nepřihlášený uživatel

#141870 Re: Re: pryč s Ovarem do hnoje !!!

2018-11-16 16:57

#141869: - Re: pryč s Ovarem do hnoje !!! 

Je naprosto zřejmé, že by měli odstoupit oba, oba jsou to stejní zločinci, zloději, komouši a StBáci. 


Nepřihlášený uživatel

#141871 My občané EU jsem největší nepřátelé Evropy? Nevypadá to, že by si např. Švýcarsko stěžovalo....

2018-11-16 17:00

Největším nepřítelem Evropy je EU, řekla Le Penová na setkání nacionalistů

16. listopadu 2018  17:15
Marine Le Penová označila Evropskou unii za největšího nepřítele Evropy. Účastní se konference představitelů spřízněných východoevropských nacionalistů. Je mezi nimi i šéf Strany přímé demokracie (SPD) Tomio Okamura.

.....ale asiat z russákova, tak ten stěžuje pořád. 


Nepřihlášený uživatel

#141872 Po komouších vidu ani slechu, kde jsou silácká vyjádření StBáka Filipa.....

2018-11-16 17:06

Babiš podle většiny lidí rozděluje společnost, je ve střetu zájmů a ovlivňuje média

Premiér Andrej Babiš podle názoru většiny Čechů rozděluje společnost a je ve střetu zájmů. Vyplývá to z bleskového průzkumu, jehož výsledky v pátek publikovala agentura Median. Kladné body Babiš u lidí sbírá třeba za lepší výběr daní či za zlepšení ekonomické situace v zemi.


Nepřihlášený uživatel

#141873 Co je naprosto jisté, když odstoupí Babiš zločinecká banda kolem Zemana i Babiše se .....

2018-11-16 17:08

....rozuteče, jako se rozutekli komouší po listopadu 1989. To je jisté. Babiš se Zemanem zločinické bandy finaci a pokud nebudou tito dva, tak se logicky nebudou zdroje a bude navíc hrozít, že se občané i policie budou ptát, odkud se původně zdroje braly....

 

Zemanovce sponzorovala pavučina firem napojená na Putinova právníka

EXKLUZIVNĚ 3. listopadu 2018  11:04
MF DNES analyzovala sponzory Strany práv občanů. Více než polovina všech darů pro Zemanovce pochází od zaměstnanců provázané skupiny firem. Tyto společnosti z velké části ovládá právník spojovaný s Vladimírem Putinem. Mnohé pod italskými názvy před lety zřídil jediný Brňan. Pak z nich začaly plynout statisíce i na Zemanovu kampaň.

Nepřihlášený uživatel

#141874

2018-11-16 17:26

Burešův hyenismus nezná hranic.


Nepřihlášený uživatel

#141875 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní funkci?

2018-11-16 17:53

 

2014-12-21 09:54

 

Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila).