MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#141826 Babiš přece maří vyšetřování kdykoliv se objeví na veřejnosti a mluví o Ptačím hnízdečku....

2018-11-16 10:56

Policie by měla zvážit vazbu pro premiéra Babiše, mohl mařit vyšetřování, říká Láska

dnes | Hodně indicií naznačuje, že se Andrej Babiš junior pohyboval mimo území ČR proto, aby mařil vyšetřování, a že to byl zájem druhého spoluobviněného, jeho otce, upozorňuje senátor a bývalý policejní vyšetřovatel Václav Láska. Policie podle něj odbyla prověřování údajného únosu premiérova syna, když se podle všeho spokojila s jeho fotografií. Pro mě je to nepředstavitelné řešení situace, policisté buď podlehli nátlaku, nebo to profesionálně podcenili, míní Láska.

 

......to je naprosto jisté. Dokonce mnohdy maří vyšetřování i když mluví o něčem "zdánlivě jiném". 


Nepřihlášený uživatel

#141827 To nebyla ani v 17. 11. 1989.....

2018-11-16 11:01

Hamáček: Opozice nemá plán B, padne-li vláda

Vicepremiér, ministr vnitra a předseda soc. dem. Jan Hamáček v rozhovoru pro Právo řekl, že v rozhodování o odchodu, nebo setrvání ve vládě je na stole stále několik alternativ. Variantu, že by soc. demokraty ve vládě nahradila SPD Tomia Okamury, nepovažuje za nejlepší.

 

.....dnes jsme dál, máme Sněmovnu a Senát, obě části parlamentu mohou jednat společně, kteří mohou společně situaci vyřešit, neboť je samozřejmě problém i s Milošem Zemanem, který na Hrad přivedl vyloženě zločineckou bandu napojenou evidentně na russké zpravodajské služby. 

Věci jsou opravdu velmi vážné. To je snad už jasné drtivé většině občanů této země. 

Zemanovce sponzorovala pavučina firem napojená na Putinova právníka

EXKLUZIVNĚ3. listopadu 2018  11:04
MF DNES analyzovala sponzory Strany práv občanů. Více než polovina všech darů pro Zemanovce pochází od zaměstnanců provázané skupiny firem. Tyto společnosti z velké části ovládá právník spojovaný s Vladimírem Putinem. Mnohé pod italskými názvy před lety zřídil jediný Brňan. Pak z nich začaly plynout statisíce i na Zemanovu kampaň.

 

Evropan

#141828 Slovenský eštébák = hyena a zloděj, hradní ožrala = pokrytec a lhář! To je reprezentace

2018-11-16 11:18

Když chtěl Sobotka odvolat z vlády Bureše, tak to podle hradního ožraly bylo porušení koaliční smlouvy a málem i ústavy. Když je situace opačná, tak pro něj žádná koaliční smlouva neexistuje, a "Bureše bude pověřovat sestavením vlády opět". Není asi jasnějšího důkazu pokrytectví prezidenta s naprosto vypatlanou hlavou :

Prezident Miloš Zeman přijal na Hradě vicepremiéra Andreje Babiše a opět ho podpořil ve sporu s premiérem Bohuslavem Sobotkou (ČSSD). Ten navrhl prezidentovi, aby ministra financí k úternímu datu odvolal vlády. "Prezident republiky konstatoval, že předseda vlády nemůže úkolovat prezidenta určováním termínu odvolání," napsal mluvčí Jiří Ovčáček. Zeman podle něj konstatoval, že návrh na odvolání je v rozporu s koaliční smlouvou, která podmiňuje odvolání jakéhokoliv člena vlády souhlasem vedení jeho strany. "K právoplatnému odvolání by proto bylo nutné vypovězení koaliční smlouvy," dodal mluvčí.

https://zpravy.aktualne.cz/babis-byl-na-hrade


Nepřihlášený uživatel

#141829 Re: Slovenský eštébák = hyena a zloděj, hradní ožrala = pokrytec a lhář! To je reprezentace

2018-11-16 11:36

#141828: Evropan - Slovenský eštébák = hyena a zloděj, hradní ožrala = pokrytec a lhář! To je reprezentace  

Každá koaliční smlouva přitom obsahuje ustanovení, že člen vlády může být odvolán jen se souhlasem své politické strany. 

Pokud s odvoláním Babiše ANO StBáci nesouhlasí, nemá to ale žádný vliv na případné hlasování o nedůvěře vládě a skutečně StBák musí zvážit, jestli je únosné, aby seděl ve Strakově akademii a ne v kriminále.

Je to částečně jeho rozhodnutí, ale z jistého úhlu pohledu měla policie konat dávno a Babiš měl být dávno ve vyšetřovací vazbě. Jistě by to vyvolalo nevole u jeho voličů, ale to nic nemění na tom, že jeho veřejná vystoupení ovlivňují vyšetřevání a to je nepřípustné. Je možnost, že se jich zdrží, tedy nebude poslancem, nebude premiérem a tím bude mít možnost se vzdát veřejných projevů, nebo to musí zařídit policie tím, že ho strčí do vyšetřovací vazby. 

Nebyl by první ani poslední premiér, který by ve vyšetřovací vazbě byl, bohužel. Vypadá to, že si tím i ČR musí projít. 


Nepřihlášený uživatel

#141830 To je skvělé řešení!

2018-11-16 11:41

Okamura: Kubík a Slonková jsou hyeny, zprofanovanou ČSSD rádi nahradíme



 


Nepřihlášený uživatel

#141831

2018-11-16 11:42

 Jak Zeman tak Babiš vyhráli demokratické volby. Na rozdíl od těch, co nyní nejvíce kvičí.

 

Nepřihlášený uživatel

#141832 Re: To je skvělé řešení!

2018-11-16 11:49

#141830: - To je skvělé řešení! 

To by se Stbák pasoval do role komunistického supermana neb vláda složená ze dvou Stbáků a nácka s KGBákem na Hradě, tak to by bezpochyby občané přivítali s jásotem, o tom není pochyb. 

Velmi se zapomíná, že je na Okamuru také podáno trestní oznámení, Filip je také Stbák. 

Babišovi to už došlo, jen si ještě hraje na idiota. 


Nepřihlášený uživatel

#141833 Re:

2018-11-16 11:54

#141831: -  

Demokratické volby se dají vyhrát jedině tehdy, pokud kandidát neporušuje volební zákon. 

Volební zákon jasně říká, že kandidát nesmí lhát o sobě ani o politických oponentech.  Zeman lhal dokonce tak, že to nejvyšší správní soud konstutje v rozsudku najdeš pod značkou vol. 39/2013. 

Babišovo lhaní, že není Stbákem je naprosto zřejmé, dnes je Babiš Stbákem a pořád tvrdí, že není StBákem.  Dokonce tvrdí, že všechny jeho zllodějiny voliči znali a přesto ho volili, ale on tvrdí, že to zlodějiny nejsou. 

Tedy Zeman i Babiš odporně podvedli občany, odporně manipulovali s veřejným míněním a to lhaním, volební zákon to nepřipouští. Je to věc kultury, morálky a znalostí základních principů takové lidi nevolit, pokud společnost na to není připravená, měl zasáhnout Nejvyšší správní souda a tyto dva zločince z voleb vyřadit. Nestalo se tak, ale to neznamená, že volič, který ví pro nevolil Zemana s Babišem má uznat výsledek voleb.

Může ho tolerovat, ale je jeho občanskou povinností upozorňovat, že se Zeman s Babišem dostali k moci podvodem. To číním. 

 

Evropan

#141834 Re: To je směšné řešení!

2018-11-16 11:59

#141830: - To je skvělé řešení! 

Okradmůře jde hlavně o prachy, tak co by se necpal do vlády. Jediný bod jeho programu : někde splašit nějaké imigranty a pak proti nim bojovat. 

 


Nepřihlášený uživatel

#141835 Re: Re: To je směšné řešení!

2018-11-16 12:01

#141834: Evropan - Re: To je směšné řešení! 

Trestně stíhaný premiér i vicepremiér a ke všemu nácek a k tomu StBák Filip v pozici ministra vnitra, to by panečku byla vláda, jedna radost. 

Mají hroší kůži, ne že ne, ale i Filipovi je jasné, že to už se asi opravdu hrát nedá, obzvláště ne s KGBákem na Hradě, který se chystá na nějakou poslední ultra prasárnu, kterou chce po sobě zanechat a sprosťárna to tentokrát rozhodně nebude, chce zanechat nějakou prasárnu pro Zemanovce, aby měli na čem "budovat" a měli zdroje.


Nepřihlášený uživatel

#141836 Re: To je skvělé řešení!

2018-11-16 12:06

#141830: - To je skvělé řešení! 

Z e-mailu Babišova syna přišla zpráva: Pomozte mi, chci vypovídat

Premiér Andrej Babiš označil v reakci na Zvláštní vyšetřování svého syna za nevěrohodného schizofrenika, jehož výpovědi nelze věřit. Z e-mailu Andreje Babiše mladšího, který sám poskytl reportérům Seznamu a dosud na něm odpovídal na otázky, dnes dopoledne dorazila překvapivá reakce: Můj otec lže, chci vypovídat o svém únosu, přeji si být v kontaktu s policií.

 

„Teď čtu v novinách, že můj otec řekl, že musím být pod ‚neustálým dozorem‘ vzhledem k mé pseudonemoci, které se říká schizofrenie. Tím překročil červenou čáru, protože to je lež a sahá to a dotýká se to mé osobní svobody. Nejsem vůbec pod ‚dozorem‘ ve Švýcarsku, ale volný. Četl jsem také, že policie znovu otevřela můj případ ‚únosu‘. Jestli je člověk opravdu unesený, nebo ne, je jedna záležitost, ale to, že můj pečovatel řekne: ‚Já a tvůj otec uděláme všechno, abys byl zavřený (v psychiatrické léčebně)‘, je druhá. Přeji si být telefonicky v kontaktu s Policií ČR vyšetřující můj případ z Ukrajiny a Ruska. Možná mi to za ten trik se skrytou kamerou vybavíte.“

Andrej Babiš mladší nyní žije s matkou ve Švýcarsku. Policie jej chce vyslechnout coby klíčovou postavu kauzy Čapí hnízdo.

Redakce zprávu předala státnímu zastupitelství, které dozoruje obnovené vyšetřování juniorova zmizení na okupovaný Krym. To se odehrálo loni v září poté, co policie spustila hlavní fázi vyšetřování dotační kauzy českého premiéra.


Nepřihlášený uživatel

#141837 Re: Re: To je skvělé řešení!

2018-11-16 12:22

#141836: - Re: To je skvělé řešení! 

Email je v principu bohužel dosti nevěrohodná komunikace. Považuje jí za věrohodnou jen v případě, že komunikaci očekáváme a dokonce i obsah považuje za důvěryhodný jen v situaci, kdy je v korelaci s tím, co očekáváme. 

Tedy v tomto případě bohužel se nedá věc brát jako věrohodná a to nejen proto, že se je velmi snadné psát zdánlivě i fakticky z cizí adresy. 

Co je podstatné, že by měl promluvit interpol, měla by promluvit švýcarská policie a je jisté, že by mail měl i obsah měl být prověřen a to v řádu několika hodin, nikoliv několika dnů. 


Nepřihlášený uživatel

#141838 Kdy se udělá "nevolno" StBákovi Babišovi? Vypadá to, že se jim dělá nevolno z nich samých.....

2018-11-16 12:25

Podnikatel Horáček skončil v nemocnici, soud nemohl řešit vazbu

Ústecký podnikatel Tomáš Horáček je hospitalizovaný v nemocnici. Podle informací Práva se mu náhle udělalo nevolno. Obvodní soud pro Prahu 5 kvůli tomu v pátek nemohl projednávat rozšíření důvodů, kvůli kterým je ve vazbě.


Nepřihlášený uživatel

#141839 Jediným jasným výsledkem StBáka Babiše je, zvyšování státní dluhu o desítky miliard ročně.....

2018-11-16 12:31

Ani na okamžik jste neuvažoval o tom, že rezignujete?

Ani na milisekundu. Zvolili nás občané a věnuji veškerou energii ve prospěch této země, denně je to 15 až 18 hodin včetně sobot a nedělí. Máme jasné výsledky v domácí i zahraniční politice. Plním to, co jsem slíbil občanům.

.....v situaci, kdy je technicky nulová nezaměstnanost, vysoký růst mezd, růst HDP a řízená inflace. Je absurdní toto nazývat výsledkem. Kdy jindy by měl být rozpočet přebytkový kde ne loni, předloni, letos.....

Babiš je snad idiot, že to nechápe? 


Nepřihlášený uživatel

#141840 Miloš Zeman je KGBák a russácký trotl, má v popisu práce pohrdat parlamentem....

2018-11-16 12:34

Zeman pohrdá parlamentem, tvrdí opozice. Že by Babiše jmenoval znovu, ji nepřekvapilo


Nepřihlášený uživatel

#141841 Co asi může jiného říci možná pachatel únosu? .....

2018-11-16 12:39

Můžete nějak vyloučit, že výlety na Ukrajinu a do Ruska byly vaší snahou uklidit svého syna mimo dosah českých vyšetřovatelů, že nešlo o zdržovací taktiku?

Jste normální? Vždyť jsem vám řekl, že můj syn do Ruska a na Ukrajinu odjel dobrovolně. Snad to dostatečně potvrdil přímo ve vašem deníku pan Protopopov. Nebyla to žádná moje snaha syna uklidit a rozhodně nemělo jít o žádnou zdržovací taktiku. Můj syn se nikomu nevyhýbá, policie dobře ví, kde je. Má i svého advokáta, který s policií normálně komunikuje.

......StBák Babiš už fakt zešílel. Mimo to russák Protopopov se vyjádřil extrémisticky k okupaci Krymu, nazval ho "Kaliningradskou oblastí" je to zločinec. 


Nepřihlášený uživatel

#141842 Tedy ovlivňování svědka s spolupachatele? S Babišem je to fakt šílené...

2018-11-16 14:44

Babiš zvažuje setkání se synem

Premiér Andrej Babiš (ANO) zvažuje, že se setká se svým synem Andrejem, který figuruje v aktuální kauze Čapí hnízdo. Babiš to řekl Novinářům v Bruselu. Se synem se viděl naposledy na své svatbě v létě 2017.


Nepřihlášený uživatel

#141843 Re: Co asi může jiného říci možná pachatel únosu? .....

2018-11-16 14:51

#141841: - Co asi může jiného říci možná pachatel únosu? ..... 

Zločinec a STBák Bureš se bude vždy obklopovat zločinci


Nepřihlášený uživatel

#141844 Re: Tedy ovlivňování svědka s spolupachatele? S Babišem je to fakt šílené...

2018-11-16 14:52

#141842: - Tedy ovlivňování svědka s spolupachatele? S Babišem je to fakt šílené... 

To je otcovská láska jako hrom... nevidět kluka rok a půl.. a teď se s nim sejde stejně jen proto, aby ho ovlivňoval ve svůj prospěch


Nepřihlášený uživatel

#141845 Babiš mi už připadá šílený. Proč si se synem píše e-maily, proč si s ním nezavolá či dokonce .....

2018-11-16 14:53

"Lidé kteří si chtějí nastudovat co je schizofrenie, to musí odsoudit, protože to je hyenismus. Je to neskutečná prasárna," dodal Babiš.

"Zvažuju to," odpověděl Babiš na dotaz, jestli pojede navštívit svého syna. Babiš dodal, že si v noci psali prostřednictvím e-mailu. 

.....video nezavolá, to je snad Babiš opravdu idiot, že takovou věc neumí? 


Nepřihlášený uživatel

#141846 Re: Re: Tedy ovlivňování svědka s spolupachatele? S Babišem je to fakt šílené...

2018-11-16 14:55

#141844: - Re: Tedy ovlivňování svědka s spolupachatele? S Babišem je to fakt šílené... 

Jednání Babiše, který si píše elektronické dopisy se synem, misto aby mu zavolal, to je fakt maso. Tomu má občan ČR věřit? Babiš už nepochybně musel zešílet. 


Nepřihlášený uživatel

#141847 Re: Re: Re: Tedy ovlivňování svědka s spolupachatele? S Babišem je to fakt šílené...

2018-11-16 15:15

Evropan

#141848 Re: Jediným jasným výsledkem StBáka Babiše je, zvyšování státní dluhu o desítky miliard ročně.....

2018-11-16 15:29

#141839: - Jediným jasným výsledkem StBáka Babiše je, zvyšování státní dluhu o desítky miliard ročně..... 

ad : Máme jasné výsledky v domácí i zahraniční politice

- I v době, kdy ekonomika šlape, máme schodkový rozpočet. Takto podnikatelé řídí svoji firmu? Do zadlužení? Sliboval, jak bude efektivně řídit stát, a přitom se stále řítíme do dluhové pasti. A eštébák se pouze snaží zalíbit důchodcům, když jim plošně snížil cestovné o 75%. V kterém volebním programu to je?

- Narostly dotace a zisky společnosti Agrofert. V kterém volebním programu to je?

- Úspěšně se sabotuje vyšetřování kauzy Čapí hnízdo. To byl slib voličům, že bude zahlazovat svůj dotační podvod?

- Nechce podepsat mezinárodní pakt o migraci, který zakládá systém, jak migraci omezit. Svojí antiimigrační rétorikou si chce jen přetáhnout fanoušky špatně asimilovaného Asiata. V kterém bodě volebního programu to má? A ostatně kde jsou ti slibovaní imigranti?

Myslím, že slovenský eštébák žádný pozitivní výsledek nemá. Tak proč by neměl odstoupit? Tak špatného premiéra jsme od dob Miloše Zemana neměli.


Nepřihlášený uživatel

#141849

2018-11-16 15:49

Už jsem na politiku a zajímání se o ní vcelku rezignoval, ale tohle teda je představení...hlavně se mi líbí koblihojedlíci, jak slepě vše odmítají a jak slepě věří svému vůdci......už člověk začíná chápat i to, co se dělo v 50. a 70. letech a že i tehdy tak byla většina slepých a hluchých.
Shrnuto v krátkosti : Klasické STBácké metody. Kdo moc mluví, je zavřenej. A když ho zavřít nejde, tak ho prohlásí za blázna. Styď se hnusáku Bureši.


Nepřihlášený uživatel

#141850 Agrobabiš otec senior

2018-11-16 15:50

Víte co je mnohem horší než krkavčí matka?
Čapí otec.