MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#143021 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-12-03 11:13

#143010: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Bohužel to vidím stejně, jako Vy.  Nechápu Zemanisty ani Kobliháře

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#143031 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-12-03 12:43:18

#143021: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Problém tedy máme v tom, že jistě existují lidé, kteří se na věc dívají jinak, ale svůj názor nejsou schopni argumetovat či i jen prezentovat tak, aby dával hlavu a patu. 

Babišovi se Zemanem a nejspíše russkou propagandou podařilo ovlivnit validní část obyvatel tohoto státu, aniž by tito své názory byli schopni prezentovat, prezentovali a byl tedy zřejmý jejich záměr jednání. 

anoštb je naprosto bez jakéhokoliv názoru, mimo jediného, stojí za štbákem. Ve Sněmovně se anoštbáci neprojevují vůbec, tedy pokud se nejedná o projevy mimo sál, tam jsou agresevní, drzí, vyhrožující ostaním poslancům a když nevyhrožují tak se snaží korumpovat. 90 % z nich jsou v sále prakticky neviditelní, nikdy nemluví neprojevují se, přitom dostali mandát od voličů. 

Z mého pohledu byli jejich voliči obelhání. Jejich skladba se také prakticky absolutně změnila. Původně anoštbáky volili zhrzení ODS zděšení z Klaus - Zemanovy makroamnestie, dnes je skladba radikálně jiná, komouši, náckové, socani - vysáli nespokejnce a těm se snaží zavdčečit zvyšováním důchodů na dluh. Nespokojence jim spikleneckými teoriemi generuje russácká propaganda - valento-russko listy a jejich klony. Proto také kauzička s Protopopovem, těmto lidem to přímo imponuje, jsou nadšeni z činnnosti russáckých agentů na našem území, už se těší na novou okupaci, jak to tu všechno Vladěna iljič Putler vyřeší, podobně, jako kdysi byli zmanipulování Němci Hitlerem. Je to absurdní, ale je to bohužel realita. Občas tito lidé pláčí, jak je na tom ten Vladěna Iljič špatně, jak mu "všichni ubližují", podobně Zaman, Ovčáček a samozřejmě "chudák" štbák Andrej, jak mu familiérně říkají.