MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#143176 V ĆR by to znamenalo vyhostit celou russáckou ambasádu a obávám se, že to na Slovensku.....

2018-12-05 19:09

Slovensko vyhostilo kvůli špionáži ruského diplomata. Působil proti zájmům země i NATO

 

......není jiné. 


Nepřihlášený uživatel

#143177 Re: Re: Re: Russáci, to je odporná pakáž a je potřeba myslet na to, že je to napsáno o roku 2016....

2018-12-05 20:47

#143172: - Re: Re: Russáci, to je odporná pakáž a je potřeba myslet na to, že je to napsáno o roku 2016...... 

Jednoduše budou dělat svůj klasický oblíbený mrdník. Demoralizaci a zastrašování obyvatel původních národních států. Tím pracovat na destabilizaci těchto států a jejich přeformátování na nová teritoria, kde se práva v konečném důsledku běžný občan s podprůměrným příjmem nikdy nedobere, jemuž budou odebírány i vlastní děti, jako se to stalo například paní Michalákové. Ty budou obětovány často elitaristickým pedofilům k jejich zvrhlým sexuálním rituálům. A na zavedení těchto poměrů budou pracovat zejména mnozí členové zmíněných organizací, kromě třeba i dalších. Možná nějaké takové čuně působí i v BISce, pro takové je pak svádět všechno zlé na Rusko přímo klíčovou činností.

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#143178

2018-12-06 02:12

Miloš má oči v sloup!


Nepřihlášený uživatel

#143179

2018-12-06 04:59

 
Milí milionoví přátelé,

posíláme Vám stručné shrnutí, jak vidíme současnou situaci a co chystáme dál. I když je stručné, je docela dlouhé - a důležité ;-) Nedávno uplynul rok od voleb, v jejichž důsledku dá 115 z 200 křesel ve Sněmovně dohromady ANO + KSČM + SPD. Všichni se dennodenně přesvědčujeme, jak velký je to průšvih. Naše demokracie je skutečně v krizi. Tuto krizi buď zvládneme, nebo o plnohodnotnou demokracii přijdeme. Rozhodovat budou příští volby (a čas, který do nich zbývá). Hrajeme o to, zda v příštích volbách zlomíme negativní trend posilování populistů, anebo nikoliv. Půjde možná o pouhých 5–10 procent, která však mohou znamenat rozdíl mezi normální vládou – a ústavní většinou pro ANO (+ KSČM + SPD). Pokud by k tomu došlo, můžeme čekat mnohem tragičtější a dramatičtější vývoj událostí než doposud. My všichni proto musíme udělat vše, co je v našich silách, aby volby dopadly dobře. Klíčová a nesnadná otázka zní: co vlastně máme dělat, abychom pomohli negativní trend obrátit? Co je naopak kontraproduktivní?

Všichni, kterým na demokracii záleží, musí teď spojit síly. I proto před rokem vznikl projekt Milion chvilek pro demokracii. Když se milion lidí spojí v drobném úsilí (najdou si chvilku), výsledek bude obrovský. Po roce zkušeností můžeme říct, že to funguje. Shrňme teď krátce, co se podařilo: 

1) Petici za Babišovo odstoupení podepsalo již 327 tis. lidí. Po roce jsme skoro ve třetině. Díky Vám! Smysl petice? Spojuje občanskou opozici a dává každému možnost zaujmout stanovisko. Každý podpis má proto smysl.
2) Uspořádali jsme více než 20 akcí. Happeningů, dopisních akcí i protestů. Některých z nich se zúčastnily stovky obcí či desetitisíce lidí a psala o nich média po celém světě.
3) Rozšířili jsme společně obrovské množství informací. Tohle je možná nejdůležitější. Protože tisíce z Vás přeposílají naše maily či Facebookové příspěvky dál, šíří se důležité informace opravdu daleko. Během jediného roku se nám podařilo vybudovat komunitu, díky níž jsme na Facebooku už stejně silní jako miliardář Babiš. Před týdnem jsme byli dokonce nejsilnější stránkou na českém Facebooku. A to vše díky Vám - díky všem těm malým chvilkám, které se spojují! Plánujeme rozšířit možnost sdílet informace také pro ty, kdo na Facebooku nejsou. 

Proč to píšeme? Za poslední rok se situace proměnila. Na jedné straně se zhoršila: Babiš vládl bez důvěry, dosazoval své lidi do státní správy i policie, složil vládu opřenou o komunisty a nyní odmítá odstoupit, ačkoliv na povrch vyplouvá jeden skandál za druhým. Staronový prezident Zeman mu kryje záda. Na druhé straně se zde však zformoval občanský tlak, který bude nadále sílit a Babiše hlídat. Pokud vážně zaútočí na média, policii, justici či důležité zákony, buďme připraveni demonstrovat. 

To hlavní je však nyní toto: Ústavu Babiš změnit nemůže, vyšetřování Čapího hnízda pokračuje (a teď už jsou důkazy skutečně silné), justici zatím lze důvěřovat, Evropská unie řeší Babišův střet zájmů a novináři odvádějí skvělou práci – díky nim začíná být Babišovi pořádně horko. Demokratické instituce zatím fungují. Není třeba propadat panice. Jestli je někdo v defenzivě, je to Babiš. Podle našich zpráv navíc začíná mít problémy i ve vlastní straně – čeho je moc, toho je příliš. Není totiž tajemstvím, že se k vlastním zaměstnancům (i “kolegům”) často chová tak trochu jako… diktátor. Preference mu sice dosud neklesly (a to je důvod se zamyslet nad tím, co skutečně funguje a jak mu čelit lépe), ale i to je tak trochu optický klam. Babiš už reálně přišel o 5% voličů, opět je ale přetáhl komunistům a SPD. V důsledku tedy tento trojspolek slábne. Pokud by to takto pokračovalo, jsme na cestě k demokratické většině. 

Cesta k cíli spočívá dle nás především v intenzivní informačně-osvětové činnosti. Ve vzdělávání občanů. Zde proto leží a bude ležet jádro naší činnosti. Hluboký a dlouhodobý problém naší demokracie totiž nemá krátké a jednoduché řešení. Nejsme primárně demonstrační ani protestní anti-spolek. Jsme spolek pro-demokracii a máme dlouhodobou strategii a vizi. Demonstrace a protesty jsou nezbytné ve chvíli, kdy je překročena důležitá hranice – občané se musí ozvat, samy o sobě však nestačí. Nepřesvědčí voliče, aby Babiše nevolili. Pokud chceme dosáhnout skutečné změny, čeká nás důležitá vzdělávací práce. My všichni musíme být schopni šířit informace dál a zvětšovat okruh lidí, kteří umějí říct, co je na Babišovi vlastně špatně, jak by to mělo být dobře, a kteří aktivně vyjadřují svůj názor. My všichni musíme udělat opravdu radikální rozhodnutí: budeme pracovat pro demokracii nikoliv párkrát ročně, ale vytrvale každý den po dobu tří let. Tohle má smysl. 

Náš největší problém totiž není sám Babiš, ale miliony málo informovaných či lhostejných voličů. Babiš dříve nebo později skončí. Jeho voliči tu však zůstanou. Co se s nimi stane? Koho budou volit potom? Co uděláme proto, aby aspoň část z nich volila o trochu lépe? Ano, skutečným problémem jsou miliony lidí, kteří v demokracii nevěří, kteří nemají informace, kteří se nechají opít rohlíkem, kteří nemají mediální gramotnost ani kritické myšlení. Často ne vlastní vinou. Pokud s tímto chceme něco udělat, budeme potřebovat alespoň 1 000 000 lidí, kteří se zajímají o veřejné dění, podepisují petice, přispívají na dobrou věc, šíří dál informace a mluví se svými rodiči, prarodiči a sousedy. Budeme potřebovat alespoň 100 000 lidí, kteří vyjdou demonstrovat, pokud někdo zaútočí na demokratické pilíře. Budeme potřebovat alespoň 10 000 lidí, kteří budou aktivní v lokální politice, v občanských spolcích či jako dobrovolníci. A konečně – budeme potřebovat také 1000 schopných a slušných lidí, kteří vstoupí do politiky. Protože bez takových lidí se politika nikdy neobrodí a nezmění. Co z toho můžete a budete dělat Vy? Jaká je Vaše role? Přemýšlejte o tom, prosím. 

Milí přátelé, dneska to bylo dlouhé, a přece je to jen stručný výtah. Pokládáme však za důležité tyto věci vysvětlit. Díky za dočtení. Úvahy zde naznačené ještě rozvedeme v delším a podrobnějším eseji. Prozatím je jasné, že pro další tři roky máme dva hlavní cíle: 1) ubránit demokracii a její instituce, 2) přemýšlet o situaci v naší zemi hlouběji a dlouhodoběji a najít pozitivní činnosti, které nás mohou posunout dál a které mohou nějak ovlivnit i Babišovy voliče. Už teď ale můžeme říct jedno: rozhodli jsme se to nezabalit a pracovat minimálně do chvíle, než Babiše společně porazíme. Rádi bychom v novém roce posunuli naši činnost o stupeň dál. Budeme k tomu potřebovat i Vaši pomoc. Držte nám prosím palce a mějte pochopení, pokud občas uděláme po cestě chybu. Jsme jen omylní lidé a stále se učíme. Nikdy však nepřestaneme opakovat základní sdělení: to, jestli se s Babišem zvládneme vypořádat, nezáleží na nějakém spolku, ani na velkých vůdcích – záleží to především na nás všech, na milionu lidí, kteří si pro demokracii najdou chvilku. Srdečně děkujeme za Vaši důvěru, podporu a přízeň! 

Mikuláš Minář
Milion chvilek pro demokracii

P. S. - Možná jste slyšeli o tvrzení, že demonstrace 17/11 byly zaplacené. To je samozřejmě kravina. Autor “satirického” blogu, který však vzaly vážně desetitisíce lidí, se nám alespoň omluvil, i když škody už to nenapraví. 


 


Nepřihlášený uživatel

#143180 Re: Re: Re: Re: Russáci, to je odporná pakáž a je potřeba myslet na to, že je to napsáno o roku 2016

2018-12-06 06:12

#143177: - Re: Re: Re: Russáci, to je odporná pakáž a je potřeba myslet na to, že je to napsáno o roku 2016.... 

Jediní kdo v této zemi kdy odebíral děti a ničil jazyz a tedy i státnost Československa byli nacisté a komunisté, nikdo jiný (ještě asi sektářské hnutí Jana Žižky, ale to je dávno) to nikdy nedělal a už vůbec ne zíápadní demokracie. 

Tedy se spikleneckými teoriemi russácké propagandy si běž za Dukou a šíleným KGBákem Zemanem s jeho Ochcáčkem. 


Nepřihlášený uživatel

#143181 ŠtBák Babiše přesně podle školení štb se stupňuje své absurdity do extrému......

2018-12-06 06:20

......aby se i myslícím občanům zdálo nemožné, že by něčeho takového byl schopen. 

Absurdně obrovské vykrádání rozpočtu když agrofert za 4 roky jeho ministrování narostl o 40 mld. Synáček schizofrenik vožený po russákovu a Ukrajině ruským agentem Protopopovem.  Boubelka doprovázející štbáka na cestách a přitom se vymlouvající na nemoc, když má přijít na policii. 

Absurdní návrhy deficitivních rozpočtů na obědy zdarma, aby si už rodiče ani nemohly stěžovat na kvalitu takového jídla. 

Absurdní jízdné "zdarma" či ve slevě. 

Absurdní EET, které nepřináší nic, mimo nákladů. 

Absurdní anoštb, které se odkazuje na růst preferencí, když jse jejich vůdce usvědčen z napojení na russáky.  

Hitler i Gottwald také měli takové lidi a tkaové preference a mnohým lidem tehdy bylo zřejmé, že to dobře nedopadne. 


Nepřihlášený uživatel

#143182 Když s dotacemi oodváděli, tak se jim špatně nedělalo.....

2018-12-06 06:28

Policie vyslechla hlavní obviněnou v kauze Čapí hnízdo teprve ve středu

Dvouhodinový výslech v sídle pražské policie ve středu absolvovala bývalá náměstkyně jihlavského primátora za ANO Jana Mayerová (48), která je obviněná v kauze Čapí hnízdo. Na služebně byla již v květnu, ale tehdy se jí udělalo špatně a výslech musela hned na začátku přerušit.

 

.......................................

 

Je legrační když Babišův poskok trvrdí, že štbák o ničem nevěděl, když mejetek převáděl na jeho vlastní děti.  Na co si to ta paní hraje? Na mučednici? 

Jediný důvod proč se jí udělalo špatně, bylo získat čas na koordinaci s ostatními obviněnými. Policajti z těch lidí musí být úplně jurodivý když vidí tu "elitu" jak jim lže, podvádí, vymlouvá se, omdlévá, zvrací, hroutí se........


Nepřihlášený uživatel

#143183

2018-12-06 06:28

Server iROZHLAS.cz sestavil přehled 10 hlavních důkazů, s nimiž policie v kauze pracuje:

 

  1. interní zpráva banky HSBC,
  2. ekonomický posudek zadaný policií,
  3. výpovědi svědků,
  4. e-mailová korespondence týkající se webových stránek Čapího hnízda,
  5. výpis z Babišova účtu,
  6. dokumenty prokazující, že spolupracovnice Agrofertu se zajímala o podmínky dotace,
  7. materiály, podle nichž zemědělské dotace Farmy Čapí hnízdo řešil pracovník Agrofertu,
  8. dokumenty úřadů o angažmá firmy Imoba z holdingu Agrofert,
  9. spojení Farmy Čapí hnízdo s holdingem Agrofert přes společnost DZV Nova,
  10. posudky ukazující na zkreslené nebo zamlčené údaje v žádosti o dotaci.

Úvěr jen díky Agrofertu

Britská banka HSBC, která financovala i stavbu centrály Agrofertu v Praze-Chodově, poskytla Farmě Čapí hnízdo celkem tři úvěry. První ve výši 350 milionů korun, druhý dosáhl 25 milionů a třetí 80 milionů. Policie od bankovního domu získala interní zprávu týkající se úvěrů. Z ní vyčetla, že i banka měla za to, že za Farmou Čapí hnízdo stál Babiš a koncern Agrofert.

„Z podkladů HSBC Bank bylo zjištěno, že Farma Čapí hnízdo je další společností ze skupiny Agrofert, že se jedná o společnost, která je přímo vlastněna Andrejem Babišem,“ parafrázují policisté zprávu banky. Policie se navíc domnívá, že bez Agrofertu a Babiše by Farma Čapí hnízdo nikdy úvěr nedostala. Banka ho poskytla – jak dovozuje policie – jen aby si udržela dobré vztahy s důležitým klientem. A jím nemyslela Farmu Čapí hnízdo, ale Agrofert.

„Vzhledem k vynikajícímu vztahu skupiny Agrofert s HSBC, kdy tato banka úvěruje i další společnosti Agrofertu, byla právě tato banka oslovena za účelem financování Farmy Čapí hnízdo, která je pro Babiše velmi důležitá. Právě vzhledem k důležitosti chce HSBC Bank zůstat klíčovou bankou společnosti Farma Čapí hnízdo, i když to není v souladu s její strategií. Financování projektu poskytlo bance Babišovu důvěru, díky čemuž HSBC Banka byla schopna zvýšit objem obchodů se společností Agrofert,“ píše se v obvinění.


Nepřihlášený uživatel

#143184 Re:

2018-12-06 06:52

#143183: -  

A to tam chybí detaily typu že štbák tvrdil, že "dal dětičkám 100 mil. do podnikání", přitom jim nikdy žádné hotové penize nedal, ale agrofert ručil za "jejich" úvěr u banky. 

ŠtBák čím dál tím více vypadá jako ubohý bilý kůň, který kryje skutečného vlastníka karuselu agrofert. 


Nepřihlášený uživatel

#143185

2018-12-06 06:53

Policie ČR vnímá islám jako hrozbu


Nepřihlášený uživatel

#143186 120 kg bloňďatého zlodějského tuku z anoštb? To spíše vypadá tak, že štbákovi došlo.....

2018-12-06 06:54

Nestandardní postup v kauze CzechTourismu. Policie podezírá Dostálovou z nehospodárnosti

......že Dostálová je naprosto pitomá a nezná jiný způsob jak se jí zbavit, než jí kriminalizovat, resp. mu to velmi velmi vyhovuje, proto také kriminalizaci spustil. Podobné to bylo jeho obdivovatelkou na ministerstvu obrany a bude to dál a dál pokračovat. 

Bude to absurdní divadlo, neboť nakonec celá vláda bude obviněná a Babiš pak prohlásí, že je "účelouka". 


Nepřihlášený uživatel

#143187 Re:

2018-12-06 07:00

#143185: -  

Pokud se policie takto vyjádřila, znamená to, že se policie dostává do obrovských problémů. 

Nelze totiž vnímat 1,5 mld. lidí, kteří vyznávají islám jako hrozbu. Co lze oprávněně vnímat jako hrozbu jsou libovolné sekty s vazbou na politiku a je lhostejno, jestli se v takovém případě jedná o sekty náboženské - křesťanské, islámské, či jiné nebo se jedná přímo o sekty politické tedy komunisty (KSČm v ČR) a nacistické (SPD Tomia Okamury v ČR) a jejich alterace co jich existuje například sektu ANO 2011 štbáka a diktátora Andreje Bureše Babiše. 

Tedy vyjádření policie je jednoznačně chybné a pokud jej policie takto formula, je velmi pravděpodobné, že je to buď z absolutní neznalosti zákona o církvích a církevních spolcích nebo je to záměrná objednávka např. od KGB (GRU, FSB) z Hradu. 

Věci začínají být velmi velmi vážné.  Před II. světovou válkou vydávala policie v Německu taková vyjádření o Židech. Tedy buďme velmi obezřetní, ČR se dostala pod obrovský vliv zločineckých struktur přímo napojených na FSB a GRU tedy russké zločinecké zpravodajské organizace. 


Nepřihlášený uživatel

#143188 V kombinaci s hybridní válkou Rusů na území ČR je situace velmi vážná.....

2018-12-06 07:02

Andrej Babiš je úspěšný politický podnikatel, jakých je v Evropě spousta. S jeho marketingovým projektem ANO polistopadová demokracie nekončí

.....není nejmenších pochybností, že je štbák Andrej Babiš přímo na hybridní válku Rusů na území ČR i v EU napojen, vědomě jí "využívá" - zneužívá a nebo je přímo aktivním účastníkem této hybridní hrozby. To je dnes s Protopopovem a jeho povedou ženuškou, kterým ostentativně děkoval ze Sněmovny naprosto zřejmé. 

ČR je ve velmi vážném ohrožení a bohužel EU je naprosto zřejmé, že s ČR je v ohrožení i EU. Ta ale má mechanismy jak se bránit vyzkoušené z doby železné opony a je naprosto jisté, že s Babišem a Zemanem jsme si zase (já tedy nikoliv) vybrali tu komunisticko - russáckou stranu železné opony. 


Nepřihlášený uživatel

#143189 Voliči Bureše budou ještě zírat, co způsobili

2018-12-06 07:06

#143184: - Re:  

Policii i  soudům všechno strašně dlouho trvá. Bureš získává čas a zřejmě tím, že je veškerá pozornost upoutána kauze Čapí hnízdo, získává Bureš nepozorovaně prostor k páchání dalších zločinů. Určitě bylo správné rozhodnutí, aby byl zproštěn všech důležitých funkcí, dokud se vše nevyřeší a nevysvětlí. To, že dál setrvává na postu pemiera a má X dalších funkcí je ŠPATNĚ a bude to mít obrovské následky a nebývalé škody neb BABIŠ JE NEJVĚTŠÍM ZLOČINCEM V ČESKÉ POLITICE OD R. 1989


Nepřihlášený uživatel

#143190 Re: Re: Re: dojde na moje slova

2018-12-06 07:11

#143189: - Re: Re: dojde na moje slova 

Je nepochybné, že zadlužení státu jen v letech 2013-217 v objemu více jak 166 mld. tedy v době, kdy byl růst HDP, nízká nezaměstnanosti, růst platů a řízená inflace, tedy v dobách, kdy musí být rozpočet min. vyrovnaný - viz. rozpočty Německa, je naprosto evidentní, že tím došlo k okradení občanů ČR a je potřeba se ptát, kde oněch 166 mld. je, když štbákovi Babišovi za stejnou dobu narostl majetek o 40 mld. dle jeho vlastních výročních zpráv karuselu Agrofert. 

Zločinnost Babiše a jeho anoštbáckého hnutí jsou naprosto evidentní a odkazování se na stoupající preference jsou naprosto totožné jako odkazování se na stoupající preference Hitlerem či Gottwaldem.  Také tvrdili, že to dělají dobře a přitom velká část dokonce drtivá většina občanů věděla, že tomu tak není. 


Nepřihlášený uživatel

#143191 štbák Babiš s Pleslem udělali z idnes další verzi Blesku či dokonce komunistického bulváru...

2018-12-06 07:16

https://www.idnes.cz

 

.....do kterého tak horlivě psávál soudruh Ochcáček a do kteréhoi dnes horlivě přispívá svými ubohostmi. 


Nepřihlášený uživatel

#143192 Není pochyb, že KGBák Zeman využije tento rozsudek k útoku na Evropský soud pro lidská práva....

2018-12-06 07:22

Rusko prohrálo soud s Pussy Riot. Punkerkám musí vyplatit odškodnění

....k obecnému útoku na EU - tedy opět spatlá hrušky s jablky a obecně bude útočit na západní demokracii. 

Má to v popisu práce, jako agent ruských zpravodajských služeb s řídícím údem soudruhem náckem Vladimirem Vladimirovičem Putinem - Hitlerem současnosti. 


Nepřihlášený uživatel

#143193 Putin je bez nejmenších pochybností Hitlerem současnosti....

2018-12-06 07:26

Putin: Pokud USA odstoupí od denuklearizační dohody, Rusko začne zbrojit

Hybridní válka, ničení demokracií lidmi jako je Zeman, Klaus, štbák Babiš, či dokonce Trump jsou velmi vážné věci a je bohužel dnes naprosto zřejmé, že chce měnit opět (po vzoru Lenina a Stalina) světové uspořádání, žádné menší ambice tento zločinec nemá. 

Co je naprosto jisté, že mu k tomu mocně pomohl Miloš Zeman, neboť pomoh Putinovi prostřednictvím privatizace ruského dluhu  140 mdl. v ČR  ukrást 30 mld. rusského rozpočtu, neboť Rusko vyčlenilo na nákup dluhu 50 mld. a k nám mělo doputovat 20 mld. a to ještě je to číslo spíš z říše snů než reality. 


Nepřihlášený uživatel

#143194 BaRe: Re: Re: dojde na moje slova

2018-12-06 07:35

#143189: - Re: Re: dojde na moje slova 

Pokud policie pečlivě monitoruje Babiše a jeho ovlivňování svědků, je vše v pořádku. Bohužel ale budou nařknuti z toho, že monitorují premiéra proto z něj také anoštbáci premiéra dělali, proto zněj udělal premiéra KGBák Miloš Zeman.  


Nepřihlášený uživatel

#143195 Re: BaRe: Re: Re: dojde na moje slova

2018-12-06 08:37

#143194: - BaRe: Re: Re: dojde na moje slova 

Určitě měl být do doby, než se všechno vyšetří, postaven mimo politické funkce


Nepřihlášený uživatel

#143196

2018-12-06 08:59

Přemýšlím, co že to mají voliči hnutí ANO v lebce. Funkční mozek to určitě není. Možná by bylo vhodné udělat medicínský výzkum s EEG vyšetření všech těchto voličů, zda se tam na záznamu nenalézají patologické grafoelemety, které by posloužily k dalšímu prospěchu lidstva. Bylo by to u nás poprvé, že by tito lidé byli prospěšní, stejně jako výzkum funkcí mozků opic a prasat.


Nepřihlášený uživatel

#143197

2018-12-06 09:17

Domnívám se, že ve veřejném prostoru, a k němu patří i tato diskuze, by neměly být používány vulgarizmy a jiné nekultivované výrazové prostředky, které jsou typické pro voliče a příznivce M. Zemana a spol.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2018-12-06 09:40


Václav Havel

#143199

2018-12-06 09:43

HUMANITÁRNÍ BOMBARDOVÁNÍ BYLA TA NEJLEPŠÍ VĚC, KTEROU JSEM VYMYSLEL!


Nepřihlášený uživatel

#143200

2018-12-06 10:19

Babiš chce naprosto úmyslně zničit Čechy. Chce je dostat na dno. Tímhle se mstí za to, že se proti němu bouříme.