MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

bořivoj pauk

#143251 Pravda o čecháčkovském pronárodě

2018-12-07 09:54

Sudety, (podobně Horní Uhry, polské Slezsko), nikdy nechtěly být dobrovolně součástí umělého, podvodně vzniklého, separatistického husitsko-bolševického čecháčkostánu. Výsledkem mstivého a loupeživého odsunu původního obyvatelstva - namísto předtím mu odepřeného plebiscitu - je jejich současný žalostný a vydrancovaný stav, plný putinovské či čecháčkovské lůzy. Zplundrovaného parazitického čecháčkostánu, zamořeného jaderným a těžebním uhelným odpadem nebude žádná škoda. Je to boží trest za zlovolné a podlé vyhnání původních obyvatel, kteří nedostali ani autonomii. Jakékoli naředění bolševické lůzy neruskými a nečínskými cizinci je jenom prospěšné.
Rakovina zhoubného, kainovsky loupeživého kolektivizmu se sama od sebe nevyléčí a vnější zásah může přijít paradoxně jedině z Ruska - přesunem tupého a kolaborantského čecháčkostánu za Ural, kam dávno patří, a osídlením kotliny Novými Rusy nebo z Ruska a Německa vypuzenými muslimy. Tedy z deště pod okap. Tak jako se Kosovo odtrhlo od azbuckého Titova Srbska aby skončilo v náručí ještě primitivnější Albánie - tak se čecháčkostán a slovenskostán odtrhly od civilizovaného Rakousko-Uherska, aby skončili přesunem do ruských stepí nebo až za Ural a budou rádi, až jim Putler stanoví dostatečné uprchlické kvóty do jimi samoobslužně zbudovaných gulagů v Akci Z.
Prolhaní, sebechvalní a sebeklamní Čecháčci jsou mistři světa v obrazoborectví, strhávání soch a symbolů, přejmenovávání ulic i vlastního státu a falšování vlastní historie, založené na bratrovraždách a zákeřných záludnostech. Podobně jako Rusové. Jenom více kradou. Viz Václav Perokrad.
Nedorostli pro vlastní samostatný stát, nezaložený na literárních a politických padělcích a intrikách, jakož i na uplacených rakouských dezertérech. Bohužel o zpustlou Kotlinu už nikdo z vyspělejších sousedů nestojí (aby si vlastní stát nezamořil).
Historie lenivého, příživnického pronároda se stále dokola opakuje: etapu lžidemokracie vystřídá diktatura lapkovské lůzy, která se následně připojí k zacinkání klíči – až zase všechno nakradené prožere. A každých dvacet let plive na tu lůzu předchozí a nostalgicky vzpomíná na tu lůzu předpředchozí.
Zneuznaný, c. a k. Univ. Prof. TGM upletl bič z rakouského dezertérského lejna - avšak zapráskat s ním už nedokázal - ani ve své mnohonárodnostní, uměle vytvořené jepičí pidiříši. Proti literárním padělkům se sice postavil - avšak politický padělek a zmetek vytvořil. Ani děti se mu moc nevydařily. Pravda vyděsí !!! Mnichovská dohoda: Čecháčkové si svůj stát nevybojovali ale vysomrovali na západních velmocech a stejným způsobem o něj přišli. Kdo se ani nepokusí ubránit sám, musí po zbytek života platit výpalné "osvoboditelům". Čecháčkové se musí na někoho vymluvit. Patří za Ural.
Čecháčkové budou spokojeni - až zase všichni budou mít stejné lejno - jen zasloužilí soudruzi (falmer) ho budou mít navoněné z Tuzexu nebo z ruské Berjozky.
„Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník rakouských dezertérů a tvůrce separatistické, jepičí a neživotné ČSR: TGM).
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé D21 tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google


Nepřihlášený uživatel

#143252 Re: Bakalův blesk, to je opravdu maso.....

2018-12-07 09:55


Nepřihlášený uživatel

#143253 Pan Pikora se StB v převlečených kabátech také nebojí.

2018-12-07 09:59

Evropan

#143254 Hradní vykuk si asi zapomněl vzít prášky!

2018-12-07 10:05

Bezpečnostní informační služba selhává v plnění zadání hradního ožraly na hledání imigrantů.

https://www.lidovky.cz/bis-odmita-zemana

No, kde nic není, ani imigranta nenajdeš. Já bych měl tip minimálně na dva. Jeden je ze Slovenska, jeden z Japonska a oba kradnů ...

 


Nepřihlášený uživatel

#143255 odporní pseudočecháčkové !!!

2018-12-07 10:05

Pryč s pekelnou čtveřicí Ovarem, Agronetvorem, Kikinou a Debilotiem !!!
Ano, bohužel tady žije neskutečná skvadra stvůr, zrůd, degenerovaných blbů, zemandrtálců a pitomiovců, rudochů a hnědochů, anonistů i pravičáckých hloupých sobců - prostě typische tschechische pówl a freneticky hýká a oslavuje své idoly - pekelnou čtveřici spolu se zbytky rudé chátry rudobelzebubů. Za takovej sprostej pówl bych nikdy nepozvedl zbraně na obranu. Mám rád tuto naší krásnou zemi českou, ale to co v ní bohužel přežívá za ksindl to je hrůza.Takovou krásnou zemi si oni nezaslouží, jen jí bezhlavě ničí, vykrádají, plení a plundrují, všechno je jim jedno a jen se cynicky řehní, jaký že to jsou borci, Tfuj Tfuj konzumní bachratí čecháčkovský prasata a prasnice !!!! Hlavně plnej pupek, narvanou lednici, nabušená rychlá fára, chytrolínské mobily a tablety, online lenivost a znuděnost, nezájem, lhostejnost, po nás potopa, že ?? Ještě, že tu přeci jen žijí i jiní skuteční příslušníci kdysi hrdého národa českého a nebojí se jít s kůží na ten praseckej trh marnosti mamonu a konzumu a bojují za staré dobré hodnoty po našich hrdých a statečných předcích.Těch si Já vážím nejvíce a za ty bych zbraně na obranu pozvedl.


Nepřihlášený uživatel

#143256 Trest smrti je nehumánní! V USA vládne krvavá fašistická totalita!

2018-12-07 10:12

V USA popravili muže na elektrickém křesle, v cele smrti čekal 36 let

Evropan
Nepřihlášený uživatel

#143257 Re: Ovčák je kardinální blb

2018-12-07 10:13

#143246: - Ovčák je kardinální blb 

Nevím, proč mi chce nějaký hradní slizounek brát potěšení z představy, jak ten ožrala umře. Prostě se tím bavím, a asi nejsem sám :

https://www.youtube.com/watch?v=Oi198iCshic

 

Evropan

#143258 Re: Trest smrti je nehumánní! Pro některé sadisty platí, že zabít je málo!

2018-12-07 10:19

#143256: - Zastáváš se snad toho šmejda?  

Svou oběť – třiadvacetiletou Lee Standfiderovou - měl tehdy dvaadvacetiletý David Earl Miller ubít a ubodat v roce 1981 poté, co ji pozval na rande. Umlátil ji pohrabáčem a zasadil jí tak hluboké bodné rány do úst, krku, hrudníku a břicha, že se podle patologů zdálo, jako by nůž do těla zarážel kladivem. Zda vraždě předcházel sex, americká média neuvádějí.

https://www.novinky.cz/zahranicni/

 


Nepřihlášený uživatel

#143259 Re: novináři jsou prostě svině

2018-12-07 10:31

#143246: - novináři jsou prostě svině 

Pan Ovčáček opět udeřil hřebíček na hlavičku.


Nepřihlášený uživatel

#143260

2018-12-07 10:38

Dehonestace naší BIS ze smradlavé huby Hradu, slova jako „ plácáni, čučkaři“ . Ano, Rakousko vyhostilo ruského špiona, jenže my tady máme nejen špiony, my tady máme bohužel ve vedení státu, ve Sněmovně i mezi některými občany takové, kteří zcela otevřeně propagují směřování na Východ, kteří nás zcela nedemokraticky ( i díky oligarchům ) posílají tam, odkud není dlouhou dobu návratu mezi vyspělé země. Tito lidé se nemohou smířit s tím, že se trvale snažíme vymanit z vlivu Ruska. Posílají nás do podřadného postavení vazalů Moskvy a Pekingu. Souhlasím s tím, že politika EU není bez chyb, ale to ještě neznamená, že se chceme vzdát vazeb na Brusel a NATO.


Nepřihlášený uživatel

#143261

2018-12-07 10:40

#143259: - Re: novináři jsou prostě svině 

Pan Ovčáček se  nikdy ani v nejmenším nevyrovná pánům Žantovskému a Špačkovi. Absolutně nikdy by se tito dva pánové nesnížili k vulgaritě, která je pro pana Ovčáčka běžnou normou


Nepřihlášený uživatel

#143262 Re: Re: novináři jsou prostě svině

2018-12-07 10:45

#143259: - Re: novináři jsou prostě svině 

Nikoliv, jen podobně jako Babišové míchá realitu se schizofrenními nesmysly, aby v občanech vytvářel dojem, že pravda neexstuje. 

Je to samozřejmě velmi ubohé a přopomíná to počínání Hitlera před II. světovou válkou v Německu. 


Nepřihlášený uživatel

#143263 Re: Re: Re: novináři jsou prostě svině

2018-12-07 10:46

#143261: - Re: Re: novináři jsou prostě svině 

Jde samozřejmně i vzdělanost  - nedílnou součástí znalostí je samozřejmě i kultura a morálka, Ovčáček je bez nejmenších pochyb nevdělaný a nevzdělatelný blb. 


Nepřihlášený uživatel

#143264

2018-12-07 10:49

Slušnočeši šílí strachy z hrozby islámu a pak houfně jezdí na vánoční trhy do Německa. :) Měli by raději jezdit do Ruska, snad by se jim v hlavě trochu rozsvítilo.


Nepřihlášený uživatel

#143265 Re:

2018-12-07 11:00

#143264: -  

 Největší nebezpečí nejen pro naši zem, ale pro celý svět je Rusko

Evropan
Nepřihlášený uživatel

#143266 Re: Re: Novináři jsou novináři a na Hradě jsou prostě svině

2018-12-07 11:07

#143259: - Re: Novináři jsou novináři a na Hradě jsou prostě svině 

Pana Ovčáčka opět někdo udeřil na hlavičku? No to ale víme už dávno!

 


Nepřihlášený uživatel

#143267 Re: Pan Pikora se StB v převlečených kabátech také nebojí.

2018-12-07 11:12

#143253: - Pan Pikora se StB v převlečených kabátech také nebojí. 

Před mnoha lety si Lidovci Pikoru pozvali, aby promluvil o bankovním systému. Už jeho tehdejší přednáška a to bylo před mnoha a mnoha lety připomínala "přednášky" které uspořádal STAN ve Sněmovně, kde to nepochybné russké trotlování min. od poloviny přednášejících bylo. 

Tedy Pikora je pokud se jeho počíná bere v celé šíří spiklenecký teoretik, zpochybňovač demokratice a člověk vyvolávající svým konáním nenávist ve společnosti, díky lhaní které provozuje. 

Je otázka, jestli je russáckým trotlem záměrně, nebo co to vlastně je. Před mnoha lety to vypadala, že "chce být originální", byť to vlastně bylo ubohé i tehdy. 


Nepřihlášený uživatel

#143268 Re:

2018-12-07 11:14

#143264: -  

Je to absurdní, leč oni Češi o kterých píšeš by řekli "a čo je to také absurdné" :-)


Nepřihlášený uživatel

#143269 Re: Re: Bakalův blesk, to je opravdu maso.....

2018-12-07 11:16

#143252: - Re: Bakalův blesk, to je opravdu maso..... 

Ty snad znáš nějaký bulvární titulek natož zprávu v ihned? Tak to hochu neváhej a hned to dej k lepšímu, to se rád podívám. 


Nepřihlášený uživatel

#143270

2018-12-07 11:17

Hlavním čučkařem v této zemi je Myloš.


Nepřihlášený uživatel

#143271 Re:

2018-12-07 11:19

#143270: -  

Miloš Zeman kradl ve stovkách miliard, čučkařem tedy opravdu tento agent GRU a FSB opravdu není, je to naopak gigazloděj a gigazločinec jak dokládá ukradení Mostecké uhelné společnosti státu a ukradení russáckého dluhu v objemu 140 mld. také státu tedy občanům této země. 


Nepřihlášený uživatel

#143272 To jako chtějí komouší, náckové, štbáci a socani zdanit církevní restituce?

2018-12-07 11:22

KSČM chce mimořádnou schůzi: 

Komunisté požádají v pátek o svolání mimořádné schůze Sněmovny k zákonu o zdanění církevních náhrad. Pod žádost se podepsalo 60 poslanců KSČM, ANO, ČSSD a SPD. Právo o tom informoval předseda klubu KSČM Pavel Kováčik.

.....už sousloví "zdanit restituce" je opravdu vrchol hlouposti, ale když se chtějí předvést, tak ať taku učiní. 

Evropan
Nepřihlášený uživatel

#143273

2018-12-07 11:24

Jak daleko je projekt Andreje Babiše, který má vytvořit domov pro 150 sirotků přímo v jejich rodné Sýrii? „Paní Filipi (velvyslankyně) o tom předběžně mluvila se syrskou stranou a domluvili jsme se, že zjistí, jaké areály by byly k dispozici. Původně jsme to chtěli dělat na zelené louce, ale syrská strana říká, že má vícero poškozených škol. Takže teď čekám, až paní velvyslankyně vybere vhodný areál,“ říká v Clarionu Babiš.

https://www.seznamzpravy.cz/babis

Takže Eštébák plánuje stavbu pro děti uprchlíků na území masového vraha Al-Asáda, před kterým utíkají. Existuje ještě větší důkaz toho, jak je ten člověk neschopný a v politice nepoužitelný?

 


Nepřihlášený uživatel

#143274 Re: Re:

2018-12-07 11:25

#143271: - Re:  

kůl za plotem


Nepřihlášený uživatel

#143275 Miloš Zeman je nepochybný ruský agent, to je naprosto jisté, jediné o čím se můžeme bavit....

2018-12-07 11:26

Zeman pod palbou kritiky kvůli výrokům o BIS. Tepou ho i jeho příznivci

Chová se jako přítel Kremlu, podkopává důvěryhodnost českých tajných služeb a respekt České republiky v zahraničí. Takovou ostrou kritiku si vysloužil prezident Miloš Zeman za to, že Bezpečnostní informační službu (BIS) označil za čučkaře. Do Zemana se pustili politici napříč spektrem i jeho příznivci z řad SPD a ČSSD.

.....jestli je ruským agentem vědomím či nevědomím, ale bude to zábava poněkud nedůstojná, neb z ní v obou případech Miloš Zeman vyjde jako idiot.