MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

dement, nedostudovany lesnik, Kcharl von Billderberg

#55651 Re: Soukmenovci

2015-09-03 13:00

#55647 

 Slibuji slovem nacisty, že  záplavy z mého močového měchyře na veřejnosti v tomto roce opět přijdou.


Nepřihlášený uživatel

#55652

2015-09-03 13:04

Zeman, jako jeden z mála politiků Evropy se nemá za co stydět

Zbořil: Zeman, jako jeden z mála politiků Evropy se nemá za co stydět
Prezident Miloš Zeman se účastní čínských oslav 70.výročí ukončení 2.světové války na asijském kontinentě. S cestou Miloše Zemana do Číny se zvedla vlna kritiky, ale Zeman jako jeden z mála politiků se nemá za co stydět.
Zdeněk Zbořil
3.září 2015 - 10:03

Před sedmdesáti lety 2. září 1945 byl podepsána za účasti spojeneckých představitelů na americké lodi Missouri v Tokijském zálivu kapitulace Japonska. Tímto aktem skončila i na asijském kontinentu 2.světová válka.

Ztráty Číny v podobě zabitých vojáků a civilistů činily 22 milionů. Spojené státy ztratily 111.606 a Britové 5.670 vojáků. Zahynulo též 2.133.400 japonských vojáků a civilistů. (Pacific War Online Encyclopedia)

Kdo se může a nemůže stydět

Jestliže vztah Číny a Japonska je řekněme specifický, nezapomínejme, že ani představitelé evropských zemí, členských států EU, by se nemuseli, nechceme říkat neměli, 70.výročí ukončení druhé světové války v Asii zúčastnit. Někdy totiž až příliš lehce zapomínáme, že i evropské země mají ruce potřísněné čínskou krví.Píše v komentáři pro Prvnizpravy.cz Zdeněk Zbořil.

Na prvním místě můžeme připomenout, že japonský vpád do Číny a jihovýchodní Asie byl podpořen vznikem Osy Berlín, Řím, Tokio a s její pomocí si pod japonskou protektorátní smlouvou udržela svou kontrolu na některými oblastmi a hlavně majetky francouzská koloniální správa Francouzské Indočíny a zejména ve Vietnamu. Nevíme, ale kdyby se měl francouzský prezident účastnit oslav 70.výročí v ČLR, chtělo by to nikoli francouzský, ale i kachní žaludek.

Nizozemská východní Indie sice padla po útoku japonské armády, stejně jako Singapur (1941-1942), ale hned po válce Velká Británie a Nizozemsko napadlo své bývalé válečné Spojence a pokusily se resuscitovat své zaniklé koloniální panství.

Při stejné příležitosti by se mohli omluvit nejen představitelé Japonska, SRN a Itálie a oznámit, že v zájmu evropských hodnot už s Čínou válčit nebudou, a i ti malí členové EU by mohli jiné ujistit, že nebudou verbovat své občany do vojenských jednotek podobných válečných SS-Waffen.

Těmi byly, jen namátkou, vojenské jednoty SS-Regiment „Nordland“ (Dánové, Švédové a Norové) a SS-Regiment „Westland“ (Nizozemci a Belgičané), základ to SS divize Wiking, z větší části ovšem složené z občanů Velkoněmecké říše. Nezapomenutelné jsou boje na východní frontě, kterých se účastnily Finnisches Freiwilligen-Battalion der Waffen-SS přeformované i do SS-Regiment Nordland. Prý velmi statečně bojoval u Stalingradu Estnisches SS-Freiwilligen Battalion „Narwa“. Od Stalingradu, „kde se nepočítali mrtví, ale jen ti co přežili“, se díky dohodě Hitlera a generalissima Franka včas stáhli španělští válečníci a díky tomu přežili, ale přece jenom nejdříve bojovali s jinými Spojenci než čínští vojáci a partyzáni.

S partyzány to uměla chorvatská Waffen-Gebirgs Division der SS „Handschar“ , která se účastnila války na straně Osy, ale jak víme ze současných politických komentářů a po ukrajinské zkušenosti s uctíváním národního hrdiny Štěpána Bandery, všichni bojovali proti „bolševickému režimu“ J.V.Stalina, dnes srovnávanému s režimem Vladimíra Putina. A nejen v EU, ale také v obranném a na Východ pronikajícím NATO se tvrdí jinými slovy totéž, ale možná, že to Číňané ještě nevědí. A tak se EU rozhodla, že jim to alespoň naznačí.

Oskar Krejčí: Hrubá a ostudná arogance západních politiků vůči Číně

Mohli bychom ujistit vyděšenou Českou televizi, že se prezident ČR rozhodl letět na oslavy 70.výročí konce druhé světové války ausgerechnet do Pekingu právě proto, že tam může odejet jako jeden z mála evropských politiků, aniž by se musel stydět a omlouvat za minulost své země v letech druhé světové války..


Nepřihlášený uživatel

#55653 Re: Re: Re:

2015-09-03 13:08

#55646: - Re: Re:  

 Kdyz neumis precist jednu holou vetu, tak proc se vyjadrujes? Jasne jsem napsal PRASEdent.

A mame jenom jednoho. Az dokoncis zakladku, tek zase napis, soudruhu.


Nepřihlášený uživatel

#55654 A jednu skladbu pro pana PRASEdenta ing.Zemana

2015-09-03 13:14


Nepřihlášený uživatel

#55655 Re: Zeman je jeden z mála politiků o kterého je praktická jistota, že je KGBákem.....

2015-09-03 13:16

#55652: -  

 ....a naprostá jistota, že je zloděj nedozírných objemů. 

Miloš Zeman masivně vykrádal a vykrádá tuto zemi...

1998 - přebírá moc od KGBáka Klause (oposmluvně si to s ním rozdává) - státní dluh 194,7 mld. v roce 2002 předává soudruhovi špidlovi a zloději Grossovi a šílenému Paroubkovi - dluh 395,9 mld tedy cca  dvojnásobek za současnéhé nesnížení nezaměstnanosti. 

"Chytrák" Špidal 2002 s pakáží Grossem a Paroubkem 2002-2006 - 395,9 mld - 802,5 mld v roce 2006. opět zdvojnásobení státního dluhu, ale po vstupu do EU v roce 2004 došlo nejen k poklesu nezaměstnanosti, ale také masinímu růstu HDP a průměrné mzdy, což např. vygenerovalo přebytky na účtech zdravotních pojišťoven. 

Excelentí post-bolševický blb Topolánek - 2006 - 2010 klidně mu tam připočtu idiotta a komunistíckého zemanota Fischera - 802,5 mld - 1344,06 mld. tedy o zdvojnásobení se nedá mluvit ani ve snu a že je Fischer exceltní zemanot předvedl se Zákonem o obnovitelných zdrojích mírou naprosto vrchovatou.  

Nečasova vláda - 2010 -2014 - opět jim tam klidně připočtu komunistického zemanota vstupujícho do KSČ v srpnu 1989 - Rusnoka taktéž asi nomen omen - 1344 mld - 1663 mld. a že je Rusák či Rusnok marx-leninský pseudoekonom o tom není těch nejmenších pochyb. 

Podstata i současného zadlužování a tedy nesnižování strukturálních výdajů státu totiž spočívá v oposmluvním kupčení KGBáků Zemana a Klause. Právě oni masivně změnili struktur mandatorních výdajů. Pokud by se tedy jakákoliv další vláda chtěla vyhnout deficitním rozpočtům a zároven i sociálním otřesům, možné to nebylo, právě díky tomu co nastavila marx-leninsko komunstická oposmluvní pakáž Zeman - Klaus, včetně zavední krajů a jejich masivně rozkrádaých rozpočtů. Jak snadné je i zveřejnit rozpočet a jak snadné je nezveřejnit jeho plnění. 

Proč tak činili je dnes naprosto zřejmé, pokus vygenerovat oligarchickou společnost velmi podobnou té ruské, která by je udržovala u moci. Nakonec proto si do volebního zákona zakomponovali, že dvě vítězné strany při přepočtu hlasů získají křesla navíc na úkor menších vítězů voleb. 

To velkoryse přehlížím, že v nejvyšší ústavní pozici zasedl člověk, který za celý jeho prohulený, prochlastaný, prožraný a pro ... (termín si doplňte z nějaké Zemanovy oplzlosti sám) nikdy nevyprodukoval ani jedinou korunu daní. Nikdy se mu taková věc v jeho prolhaném životě nepodařila, vždy daně jen a jen spotřobávával a co více dokonce mu nestačily všechny vybrané daně, ještě každého z nás masivně zadlužil. 


Nepřihlášený uživatel

#55656 Re:

2015-09-03 13:17

#55652: -  

 Soudruh Oskar Krejčí je starý StBácký zločinec a zemanot. 


Nepřihlášený uživatel

#55657 Re: Veřejný prostor je občanů, jsou za něj zodpovědní......

2015-09-03 13:18

#55626: -  

 

 Občané v demokracii vlastní veřejný prostor, je jejich, nikoho jiného. Politik je zastupuje ve správě jen části veřejného prostoru, aby se mezi sebou stále sami nemuseli dohadovat. K tomu, aby je politik mohl zastupovat si s občany dohodne co dané omezené období bude dělat. Janukovič a dokonec i neonacistická strana Svoboda, která s ním zasedala ve vládě si dohodli s občany uzavření Asociační dohody s EU. 

Janukovič s neoanisty ze strany Svoboda ovšem naprosto porušil vše k čemu se jako zastupitel zavázal. Dokonce měnil ústavu tak, že měl více osobní moci, což je věc naprosto absurdní a přesto mu to občané tolerovali dokud byla naděje, že podepíše Asocičaní dohodu s EU. 

Mimochodem komunisté a náckové mění ústavu potom, co se dostanou k moci. Není tody problém s demokracií v EU, ale byl obrovský problém s komunistou Janukovičem a jeho post bolševickou stranou, která uzavřela koalici s neonacistickou stranou Svoboda. 

Mimochodem trpaslík, komunista, KGBák a dnes i nácek Putin změnil ústavu tak, aby mohl v Kremlu zůstat nadosmrti a ještě to předat potomkovi.  Stejně tak je zločincem i marx-leninský komunistický nácek Miloš Zeman, který masivně porušoval zákon o volbě prezidenta a jedná protiústavně tedy velezrádně. 

Stále ještě věříte tomu blábolu, co jste sem zkopíroval? Myslím, že byste měl jít nakopak Miloše Zemana do řitě, neboť vám masivně lže a lhal a masivně vás také okradl. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#55658 TATO HAVLOIDNÍ PRASATA URÁŽÍ PANA PREZIDENTA!!!

2015-09-03 13:18

Havloid Šafr z havloidního internetového propagačního plátku, placeného mimo jiné ambasádou USA, byl podruhé odsouzen za řízení auta v ožralosti. Tím havloid opět ohrozil životy neviných lidí, hlavně, že ukazuje na druhé, jak mají havloidní zločinci ve zvyku. Při tomto hanebném činu se před zasahujícími policisty a mnoha svědky dokonce pochcal, to mají havloidi také ve zvyku. Přestože byl soudem, ke kterému zbaběle nepřišel, díky výpovědím svědků usvědčen, nyní o své životy ohrožující trestné činnosti lže, to mají havloidní zločinci samozřejmě také ve zvyku! Dokonce tvrdí, že byl střízlivý a nic si nepamatuje!


Nepřihlášený uživatel

#55659 Re: Zeman ve své podstatě není politikem.....

2015-09-03 13:21

#55652: -  

 .....je to komunista a nácek, ne politik.  Člověk bez vlastní historie je jen a pouze idiotem a to je přesně to, co je Miloš Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#55660 Re: A jednu skladbu pro pana PRASEdenta ing.Zemana

2015-09-03 13:22


Nepřihlášený uživatel

#55661 Re: TATO HAVLOIDNÍ PRASATA URÁŽÍ PANA PREZIDENTA!!!

2015-09-03 13:27

#55658: - TATO HAVLOIDNÍ PRASATA URÁŽÍ PANA PREZIDENTA!!! 

 Prosim o radu. Chtel bych opravdu ale opravdu urazit PRASEdenta ing.Zemana ale nemohu najit vhodnou urazku ktera by mu sedla. Rozumite? Chci neco noveho ,neopotrebovaneho a vystizneho. Veskere navrhy piste prosim na moji Email adresu... sjavrda@smackmeil.con.


Nepřihlášený uživatel

#55662 Re: Re: TATO HAVLOIDNÍ PRASATA URÁŽÍ PANA PREZIDENTA!!!

2015-09-03 13:31


Nepřihlášený uživatel

#55663 Re: Re: Soukmenovci

2015-09-03 13:32

#55651: dement, nedostudovany lesnik, Kcharl von Billderberg - Re: Soukmenovci 

 Nedostudovany ? To nemyslis vazne, soudruhu. On maturoval na gymnaziu, ty asi ani netusis, co je to

za skolu. Ale protoze mu zemrel otec i stryc, musel se ujmout spravy rodineho majetku.  Z tohoto

duvodu nesel na vysokou skolu. 

Tak drz tu svoji nevymachanou bolsevickou tlamu, kdyz vis hovno ! Co mas ty za "vzdelani" ?

 


Nepřihlášený uživatel

#55664 Re: Re: Re: Re: Re:..... Katy Zeman v akci.

2015-09-03 13:33

#55554: - Re: Re: Re: Re:..... Katy Zeman v akci. 

 Díky, tak tohle je fakt nářez.


Nepřihlášený uživatel

#55665 Re: Re: TATO HAVLOIDNÍ PRASATA URÁŽÍ PANA PREZIDENTA!!!

2015-09-03 13:34

#55661: - Re: TATO HAVLOIDNÍ PRASATA URÁŽÍ PANA PREZIDENTA!!! 

 Marx leninského komunistického nácka Miloše Zemana nelze urazit ne proto, že to není právně možné, ale protože pro to skutečně neexistuje žádný výraz, sousloví, popis jeho hanebností. On sám na sebe lije celé kýble svých vlastních exkrementů, kdykoliv promluví, tedy urazit takovou smradlavou hroudu prochlasteného, prohuleného, prožraného a prolhaného sádla opravdu možné není. 


Nepřihlášený uživatel

#55666 Re: Re: Re: TATO HAVLOIDNÍ PRASATA URÁŽÍ PANA PREZIDENTA!!!

2015-09-03 13:35

#55662: - Re: Re: TATO HAVLOIDNÍ PRASATA URÁŽÍ PANA PREZIDENTA!!! 

Nejsem buzerant ale na druhe strance by se mu hodila aby ji ukazal doktorovi aby mu nechodil na cukr. 


Nepřihlášený uživatel

#55667 Re: Re: Re: Soukmenovci

2015-09-03 13:35

#55663: - Re: Re: Soukmenovci 

 To jsou jenom výmluvy zdegenerovaného dementa, který nemá ani na učební obor lesník/sběrač zvířecího trusu.


Nepřihlášený uživatel

#55668 Re: Re: Re: Re: Soukmenovci

2015-09-03 13:39

#55667: - Re: Re: Re: Soukmenovci 

 Pan Knize nemusi delat  lesnika na svem ukradenym majetku ty Zemanovo Pussy.


Nepřihlášený uživatel

#55669 Re: Re: Re: Re: Re: Soukmenovci

2015-09-03 13:42

#55668: - Re: Re: Re: Re: Soukmenovci 

Že ten majetek ukradl je známá věc. Za prvé vytuneloval s Bakalou Becherovku a za druhé tady dědil majetek zabavený jeho nacistické rodině přestože podle českých zákonů na něj neměl nárok. Proto protiprávně použil zákony rakouské. Odkdy na našem území platí rakouské zákony? A Pussy Riot jsou vaše kurvy, strkající si mraženou drůbež do píči. :D


Nepřihlášený uživatel

#55670 Re: Re: Re: TATO HAVLOIDNÍ PRASATA URÁŽÍ PANA PREZIDENTA!!!

2015-09-03 13:51

#55665: - Re: Re: TATO HAVLOIDNÍ PRASATA URÁŽÍ PANA PREZIDENTA!!! 

 Jake zklamani , musim se tedy spokojit z curakem.


Nepřihlášený uživatel

#55671 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soukmenovci

2015-09-03 13:59

#55669: - Re: Re: Re: Re: Re: Soukmenovci 

 Kuratka by jsi zrala ty komunisticka svine, Ale Pussy Riot je grilovali pro mne.


Nepřihlášený uživatel

#55672 Re: Re: Re: Re: Soukmenovci

2015-09-03 14:05

#55667: - Re: Re: Re: Soukmenovci 

 Tak si zavolej na videnske gymnazium, tam ti to potvrdi.

Ale kdo by ti delal tlumocnika, kdyz nejsi schopny domluvit se cesky, blbe.


Nepřihlášený uživatel

#55673 Re: Re: Re: Re: Re: Soukmenovci

2015-09-03 14:51

#55672: - Re: Re: Re: Re: Soukmenovci 

 Jaký Vídeňský gymnázium, to si myslíš, že je tam jenom jedno, retarde? To by mohl říci každý. 


Nepřihlášený uživatel

#55674 Re: Re: Re: Re: TATO HAVLOIDNÍ PRASATA URÁŽÍ PANA PREZIDENTA!!!

2015-09-03 14:52


Nepřihlášený uživatel

#55675 Re: Re:

2015-09-03 14:56

#55656: - Re:  

Oskar Krejčí je autorem projevu, kterým byl v prosinci 1989 ve Federálním shromáždění ČSSR navržen na prezidenta Václav Havel a posléze jednomyslně zvolen komunisty prezidentem.