MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Ladislav Kašuka
Nepřihlášený uživatel

#60498

2015-10-07 12:33

Svobodu a nezávislost si musíme zasloužit!

 

Lidé se mě ptají jak docílit změny!

Paradoxní je, že začátek řešení je tak snadný! Stačí zvednout při volbách zadek a jít zvolit stranu, která proklamuje, že chce opustit EU a NATO a dokonce slibuje v případě vítězství zavést přímou demokracii, trestní odpovědnost politiků a závazné lidové referendum!





Pokud díky našim hlasům tato strana v demokratických volbách vyhraje a naši probruselští političtí kolaboranti to odmítnou přesto respektovat, teprve potom bude čas začít opravdu bojovat, protože popřením vítězství ve svobodných volbách, se rázem z našich politických oponentů stanou teroristé a pučisté a my budeme mít podle ústavy a mezinárodních norem právo bránit demokraticky zvolenou vládu, třeba i se zbraní v ruce!

  •  

Proto budu příští parlamentní volby jako nestraník opět volit Okamuru a pokud to udělají všichni, kteří chtějí změnu, rozhodně se začne něco dít!

Pokud se Vám nechce čekat na změnu vzhledem k vypjaté politické situaci a imigrantské přílivové vlně hrozící zaplavit Evropu a díky povinným kvótám EU i naší malou zemi ještě dva roky, musíme vyjít do ulic a požadovat předčasné volby na základě toho, že lid naší země nedal naší současné vládě ve volbách mandát k přijímání jakýchkoli povinných kvót, které jsou v rozporu s vůlí většiny občanů České republiky!

Nevím, jestli dokážeme tímto způsobem docílit předčasných voleb, ale pokud se to nepovede, pište si a pamatujte si všechno, čím Vás občany politici zrazují! Pamatujte si, kdo Vás proti rozhodnutím Bruselu ve stylu Mnichovské dohody, aneb opět o nás bez nás hájil, kdo naopak nadšeně hýkal a lezl jim do zadku, i kdo jenom tak přihlížel, mlčel a čekal, jak to celé dopadne!

Za dva roky pak vezměte volební lístky a jděte k volbám! Každý volební lístek hozený do uren ve prospěch strany, která za nás demonstruje a křičí do světa stejné názory, jako má většina občanů České republiky, bude jako dělostřelecký náboj rozbíjející pomyslnou zeď, kterou nás bruselská diktatura obehnala, a kterou neustále zpevňuje a zvyšuje!

Pokud bude těch nábojů dost, tak rozbijí tu zeď napadrť a my se budeme po dlouhé době opět moci svobodně nadechnout a vybrat si sami, jak a s kým chceme žít ve své vlastní zemi!

Ladislav Kašuka.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#60506 BudRe:

2015-10-07 12:46:17

#60498: -  

 Budeme se moci opet svobodne nadechnout  POD TAKTOVKOU  SSSR . Pardon, Ruska.


Nepřihlášený uživatel

#60514 Re:

2015-10-07 12:57:01

#60498: -  

 

 Proč sem kopírujete ty děsivé bláboly z ruských trollích serverů? Jste snad idiot, který není schopen odlišit pravděpodobné od nepravděpodobného, mravné od nemravného či správné od špatného? 

Stačí zadat část textu do googlu a je naprosto jasné, že je to standardní debilita ruské trollí propagandy. Ten "člověk" co je pod tím "podepsán" nejspíše vůbec neexistuje. 


Nepřihlášený uživatel

#60691 Re:

2015-10-07 23:02:43

#60498: Ladislav Kašuka -  

 Panove a damy tak to trochu tolerujte a nehledejte zase nejake malickosti na polemiku.To je nas narod !.Kdyz neco nejde pod nos ruce pryc a premysli se ,no jo oni jsou takovi meli by to delat takto, ja nevim atd.sama vymluva.Kdy konecne tyto veci dame stranou a postavime se k veci primo .Ne jen se sklebit a skrabat se na hlave.Je to zasadni reseni co nam T.Okamura nabizi a polemizovat a lestit tyto zasady se muze az mame jistotu volby Zmenit ten spinavy dnesni vladni rezim co terorizuje ceske obcany.
Chcete se vymanit teto tyranske vlade ktera ma jen na mysli osobni jistotu v parlamenkem kresle a patolizat se Bruselu bez suverenity nasi zeme a tim ubijet zivotni jistotu kazdeho z nas.Kdyz si prejete zmenu,aktivne volte stranu SPD Tomino Okamury.