MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#60488 Re: Re:

2015-10-07 11:41

#60482: - Re:  

 Takového debila abys pohledal. Třeba nás zachránili od vyhlazení německými nacisty.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#60518 Re: Re: Re:

2015-10-07 13:08:06

#60488: - Re: Re:  

 Ruská pakáž? Vy jste snad idiot? 

USA Rusku celou válku!!!!! dodávali tisíce aut denně!!! aby se vůbec ruská pakáž mohla dostat na frontu. Dokonce jim do těch aut dodávali pohonné hmoty, tak na tom soudruzi v cccp byli úžasně a to přitom celá část území, kde je nerostné bohatství okupováno nebylo. 

Tedy buďte naprosto v klidu, problémy řeší demokracie ne totality. Pochází to z principu věci, neboť v totalitách je veřejný prostor občanům ukraden zločinnou pakáží např. Stalinem a jeho zločineckou komunistickou bandou a pak logicky občané nemohou nic řešit a proto je také Stalin nechal v podstatě masově vraždit na bojištích, občané sami by vraždit nenechali i z toho důvodu svobodní občané USA rozhodli, že se Rusku budou dodávat automobily, aby nedošlo k tomu, že by situaci museli řešit Američané. 

Stalin pak masové vraždění jím samotným vlastních obyvatel (jiného válčení nebyl schopen) využíval jako argument, že má "nárok" na kde co, např. přestěhovat Polsko na západ a ponechat si území, které Polsku ukradl, když začal II. světovou válku společně s Hitlerem. 

Tedy skutečně buďte v naprostém klidu, nejsou to diktátoři, kteří "někoho zachraňují" jsou to občané svobodných demokratických zemí a to bohužel mnohdy nejen zprostředkovaně ale bohužel i fyzicky za cenu lidských obětí.

To je realita světa a měl byste být velm rád, že demokratické země kde si občané svobodně rozhodují o svých životech stále ještě existují, neboť jinak byste ty vaše bláboly rozhodně neměl na čem psát a kam psát.