MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#60851 Je možné, že Rusko vypadá stabilně jen z povrchního pohledu....

2015-10-08 19:13

....a stejně tak podpora Putina.  Putin je KGBák a komunista, tedy celoživotní zločinec.  Je otázka, jestli to Rusové a především další národy v rámci "federace" jsou schopni (schopny) vnímat a vyhodnotit. 

V každém případě je velmi pravděpodobné, že vstup Ruska do konfliktu min. na čas přeruší jakékoliv politické rozhovory uvnitř Syrie. 

Názor pana Šíra může být účelový a zároveň může být psán s naprosto odborně a vědecky mravně. 

V každém případě se nepotrvrdil názor komentátora Indipendent, který před čtyřmi dny odhadoval, že Rusko bude útočit hlavně na Palmíru, jako centrum IS, to se nestalo ani dnes. Ve svém textu poněkud zpochybňoval existenci umírněné sekulární opozice.   Zatím to vypadá tak, že Rusko cosi bombarduje a moc se neví co. Ví to snad  Asad a pokud by to tak bylo, tak by to skutečně byla jeho opozice.   

S Ruským bombardováním je to prostě podivné, IS rozhodně nebombardují. 

ŠÍR: Putinův syrský vabank, Rusko směřuje k rozložení ekonomiky a rozpadu státu

Pokud se Rusko skutečně začne rozpadat, je potřeba na to být připraven. Rusko je obrovská země a má bohužel 150 mil. z převážné většiny líných a neschopných občanů, kteří trpí těžkou kulturní deprivací vygenerovanou nepřetržítým bolševickým lhaním, nejsou schopni se sami rozhodovat a nejsou schopni spravovat veřejný prostor. V takové situaci je naprosto jasné, že jim jejich věřejný prostor bude zase někým ukraden a je logické, že to budou extrémisté, kteří jim budou jejich veřejný prostor krást. 

Navíc ze země Putin vyhání elity ve statisících ročně. Tito lidé se do Ruska a tím spíše do rozvracejícího Ruska vracet nebudou, tedy tyto elity budou velmi chybět. Pokud se exodus ruských elit ještě zvýší, je naprosto jasné, že dojde ke zničení státu. 


Nepřihlášený uživatel

#60852 VÝZVA SENÁTU, SNĚMOVNĚ A VLÁDĚ ČR - zašlete svému poslanci a senátorovi....

2015-10-08 19:14

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této věci. 


Nepřihlášený uživatel

#60853 Po projevu Zemana v OSN, oslavě státního svátku Sv.Václava v ruské hospodě s ruskými agenty v NY..

2015-10-08 19:16

 ....kde neváhal porušovat zákony USA nejen kouřením, je vlastně v kontextu se Zemanem podstatné jediné - jestli už napsal zvací dopis do Ruska nebo se na to stále "jen" chystá. Zeman je velezrádce, neboť lidé, kterými se dobrovolně obklopil jsou velmi podivní a mají velmi daleko k demokracii, ale velmi blízko ke KGBákům v Kremlu a k totalitě nového cccp.   


Nepřihlášený uživatel

#60854 Skoro jako by to pan Peroutka psal o Putinovi a částečně Zemanovi - smutné...

2015-10-08 19:18

Hitler je génius, ne gentleman. Archiváři zveřejnili Peroutkův článek

" Nepočínejme si jako onen šachista, který opovrhoval svým odpůrcem proto, že NEHRAJE PODLE PRAVIDEL,  pak jím byl poražen. I když Hitlerovo (Putinovo, Zemanovo) nadání je pro nás zlověstné, varujme se toho, abychom je neuznali. "

Hitler, Lenin, Stalin, Gottwald,  Zeman ani Putin nehráli (nehrají) podle pravidel to je naprosto zřejmé. Je tedy potřeba, aby byli vnímání jako odpůrci. 

"Dívejme se na věci tak, jak jsou: máme odpůrce v jehož charakteru je několik zřejmých rysů politické geniality."

Zeman je supedebil, ale nikoliv co se týče politiky, tam je komunisticko - nacistický "supergenius". 

"Ani toho se ovšem ještě nelekejme: žádnému ani úplnému ani částečnému geniovi se nepodařilo vyvrátit svět z jeho přirozené základny, kterou je v našem případě touha národů až lidí po svobodě a po důstojnosti. Hra, kterou nyní všichni hrajeme, může tím, že se na druhé straně vyskytl muž s velkým politickým nadáním, býti jen zkomplikována a znesnadněna, ale ne rozhodnuta."

O tom náckové, komunisté, Rudí Khmérové, Janukovič, atd už vědí své. 

"I skutečně velcí muži, kteří se postavili proti přirozenosti svět, byli na konec poraženi mnohem menšími."

Miloš Zeman je vskutku velký jen výškou, tloušťkou, ubohostí, oplzlostí, komunisticko - nacistickým myšlením. 

Jestli byla celá věc kolem pana Peroutky ze strany Zemana způsob, jak upozornit na zločinnost Putina i svojí vlastní, tak má u mne obrovskou poklonu a odpouštím mu všechny jeho zlodějiny, zločiny a sprosťárny, hulvátsví, bolševismu, nacismus, udavačství a oplzlosti atd. co všechno ve svém prolhaném životě napáchal. Text pana Peroutky je skutečně textem naprosto zásadním a Miloš Zeman by získal můj obdiv, kdyby zítra abdikoval s vysvělením, že všechny jeho zločiny páchal jen proto, aby nás občany České republiky mohl upozornit na to, že svět je bohužel opět v ohrožení zločinci jako je on sám a Putin. 

Proti tehdejší době, jsem ovšem ve výhodě, my (tady si dovolím mluvit "za nás") už máme zkušenost s Hitlerem, Klausem, Zemanem i Putinem. Text pana Peroutky nám "jen" připomíná, abychom neztratili obezřetnost, neboť výše uvedení jsou opravdovými zločinci a jsou schopni páchat naprosto stejné zločiny jako Hitler, pokud získají nekontrolovanou moc o kterou samozřejmě usilují. 


Nepřihlášený uživatel

#60855 Re: Nelže zdaleka jen Miloš Zeman, lže i Radek Augustin a porušuje tím Ústavu....

2015-10-08 19:26


Nepřihlášený uživatel

#60856 Írán má přece Rusko jako spojence? Vybral si opravdu "velmi dobře".

2015-10-08 19:29

Čtyři ruské rakety nedoletěly do Sýrie, zasáhly Írán

Včerejší dojemná fotografie jak je Putin informován o tom, jak s třímetrovou přesností rakety zasahuji cíle 1500 km. daleko už jsou opravdu "včerejší noviny". 

Je to děs, tedy pokud se samozřejmě potvrdí, že rakety skutečně spadly. Vcelku se dá takové věci věřit, neb ruské výrobky jsou obecně děsivé. 


Nepřihlášený uživatel

#60857 Re: Re: Nelže zdaleka jen Miloš Zeman, lže i Radek Augustin a porušuje tím Ústavu....

2015-10-08 19:31

#60855: - Re: Nelže zdaleka jen Miloš Zeman, lže i Radek Augustin a porušuje tím Ústavu.... 

 Nedivím se, že má v hlavě zmatek, když čtete parlamentní listy. Vzpomeňte i Miloš Zeman, to je ten, kterého jste volil, se musel za lži na tomto "serveru" omluvit a dokonce se opravdu omluvil, jinak vždy jen prohlásí, že to prostě idiot Ovčáček ještě nenašel. 


Nepřihlášený uživatel

#60858 Re: Opět nechutné lži vrahů doktorů a pacientů v Afganistánu

2015-10-08 19:32

#60856: -Opět nechutné lži vrahů doktorů a pacientů 

 Uvedla to ve čtvrtek televize CNN s odvoláním na americké představitele. Íránské ani ruské zdroje to nepotvrdily.  :))))))))))))))


Nepřihlášený uživatel

#60859 Re: Re: Re: Nelže zdaleka jen Miloš Zeman, lže i Radek Augustin a porušuje tím Ústavu....

2015-10-08 19:33

#60857: - Re: Re: Nelže zdaleka jen Miloš Zeman, lže i Radek Augustin a porušuje tím Ústavu.... 

Ke všem jeho sprosťárnám jsou tam odkazy. Tak zase nemel hovna kavárníku z hoven. :DDDDDDD


Nepřihlášený uživatel

#60860 Tedy ruská pakáž na "dovolené" si jezdila s Bukem po Ukrajině?

2015-10-08 19:34

Investigativci odhalili pohyb Buku, který sestřelil malajsijský boeing. Přijel z Ruska


Nepřihlášený uživatel

#60861 Re: Tedy ruská pakáž na "dovolené" si jezdila s Bukem po Ukrajině?

2015-10-08 19:38

#60860: - Tedy ruská pakáž na "dovolené" si jezdila s Bukem po Ukrajině? 

 

Investigativci jsou evidentně nacisti a musulmani z Ukrajiny :))))))))


Nepřihlášený uživatel

#60862 Re: Re: Opět nechutné lži vrahů doktorů a pacientů v Afganistánu

2015-10-08 19:42

#60858: - Re: Opět nechutné lži vrahů doktorů a pacientů v Afganistánu 

 Proč by to taky ruská pakáž potvrzovala :-), její lidi to nezasáhlo. Až jim to vybuchne na lodi, tak budou mluvit o "nehodě" :-)

Obecně platí, že je to zpráva uvěřitelná, neb ruské výrobky jsou obecně děsivé, proč by měli dělat dobré rakety. 


Nepřihlášený uživatel

#60863

2015-10-08 19:43

Vojáci USA nejednou páchali chyby, které působily mnohočetné oběti mezi civilním obyvatelstvem, píše server The Intercept.

 

Tak, připomíná The Intercept, v roce 1991, sedmý den po operaci Bouře v poušti koalice v čele s USA zasadil úder závodu dětské výživy v předměstí Bagdádu. Jako záminka sloužilo to, že na území komplexu se nacházel závod na výrobu bakteriologických zbraní, ovšem podle vyšetřování, provedeném později CIA, závod vyráběl pouze dětskou výživu.

Hroznou chybou, píše The Intercept, bylo také rozhodnutí USA v roce 1991 zničit kryt v hlavním městě Iráku Bagdádu, nacházející se ve čtvrti Amiríja, v které zahynulo 408 civilních obyvatel.

 

 
Po napadení bojovníků „Al-Kaidy" na Velvyslanectví USA v Keni a v Tanzanii v roce 1998 americký ex-prezident Bill Clinton přikázal, aby byl nanesen úder raketami na farmaceutickou továrnu v Al-Shifu v Súdánu. Washington tvrdil, že podnik byl centrem výroby chemických zbraní pro potřeby terorismu.

 

Vláda země nepředložila důkazy ohledně spojení tohoto podniku s Al-Káidou. Na fabrice se vyrábělo 90% lékařských preparátů pro Súdán, a kvůli nedostatku medikamentů desítky tisíc lidí zemřely na malárii, tuberkulózu a další nemoci.

Během bombardování Jugoslávie v roce 1999 americká stíhačka F-15 shodila dvě rakety na vlak, který jel přes most pod Hředlicí, následkem čehož zahynulo 14 civilních obyvatel. Nehledě na to, že rakety byly řízené, NATO uveřejnilo nahrávku, na které je vidět, že souprava se pohybovala příliš rychle, a posádka stíhačky neměla dostatek času k tomu, aby zareagovala. Německé noviny Frankfurter Rundshau později sdělily, že rychlost nahrávky na videu byla zvětšena třikrát.

V tomtéž roce, píše server, následkem bombardování NATO zahynulo 16 pracovníků televize v Bělehradě. Prezident USA Bill Clinton tehdy prohlásil, že uvědoměle podpořil rozhodnutí o úderu.

 

 
 
Ještě jedna chyba, kterou udělaly USA, zdůrazňuje The Intercept, je nanesení úderů na velvyslanectví Číny v Bělehradě v roce 1999. Následkem toho zahynuli tři pracovníci diplomatické mise, více než 20 bylo zraněno. Washington ospravedlnil své jednání zastaralými mapami palby.

 

Ještě jedním ostudným případem bombardování, poznamenává portál The Intercept, se stala situace, kdy USA v roce 2001 nanesly sérii úderů na komplex budov v Afghanistánu, ve kterém se nacházelo zastupitelství mezinárodního výboru Červeného kříže v Kábulu.

Brzy po náletu na budovy mezinárodní organizace USA zasadily úder místní kanceláři televizního kanálu Al Jazeera a poblíž se nacházejícímu zastupitelství televizního kanálu BBC.

Washington neušetřil ani zastupitelství televizního kanálu Al Jazeera v Bagdádu, kterému byl zasazen úder v roce 2003, brzy poté, co vtrhly USA do Iráku.

Tentýž den, píše The Intercept, americký tank vypustil střelu proti hotelu Palestina v iráckém hlavním městě, kde se většinou nacházeli zahraniční novináři. Následkem toho zahynul fotograf agentury Reuters a kameraman španělského kanálu Telecinco.




Nepřihlášený uživatel

#60864 Re: Re: Re: Re: Nelže zdaleka jen Miloš Zeman, lže i Radek Augustin a porušuje tím Ústavu....

2015-10-08 19:43


Nepřihlášený uživatel

#60865 Re: Re: Re: Opět nechutné lži vrahů doktorů a pacientů v Afganistánu

2015-10-08 19:44

#60862: - Re: Re: Opět nechutné lži vrahů doktorů a pacientů v Afganistánu 

 Tomuto národu je úplně u prdele kde jsi žil a komu jsi ho držel ty hovado! Celá ta tvá amerika je xenofobní spolek! Vyhlazení indiánu, nasledně si dotáhly ty tvoje afričánky, aby na ně makali! Když se negři jak jim říkají začli bouřit a sejmuli by je na hromádku, tak jim dali tu jejich svobodu! Ty tvý Syřany, Iráčany a mnohé další co nám sem vodíš nadvoreček a obviňuješ Čechy, že naší vinou přišli o všechno, tak to mylej zlatej byla taky hlavní iniciativa tvé milované ju e ss ej!!! Ty fašoune xenofobní! Kdo ti dal právo obvinit Český národ z těchto činů, když dobrá půlka národa tušila, že Agressorem je amerika! To ty jseš svině!


Nepřihlášený uživatel

#60866 Re: A podepsal se někdo skutečný na kopii trollího serveru Ron Paul Institute?

2015-10-08 19:45

#60863: -  

 :-)


Nepřihlášený uživatel

#60867 Re: Re: Tedy ruská pakáž na "dovolené" si jezdila s Bukem po Ukrajině?

2015-10-08 19:48

#60861: - Re: Tedy ruská pakáž na "dovolené" si jezdila s Bukem po Ukrajině? 

 

About

Bellingcat uses open source and social media investigation to investigate a variety of subjects, from Mexican drug lords to conflicts being fought across the world. Bellingcat brings together contributors who specialise in open source and social media investigation, and creates guides and case studies so others may learn to do the same.

Contact Bellingcat founder Eliot Higgins at


Nepřihlášený uživatel

#60868 Re: Re: Re: Re: Opět nechutné lži vrahů doktorů a pacientů v Afganistánu

2015-10-08 19:50

#60865: - Re: Re: Re: Opět nechutné lži vrahů doktorů a pacientů v Afganistánu 

 Už jste s tím byl u lékaře? Vy kombinujete psychickou patologii s bolševickým nacismem a to už je mazec. 


Nepřihlášený uživatel

#60869 Re:

2015-10-08 20:00

#60863: -  

 Továrna na dětskou výživu v Iráku, 1991

Sedmý den operace Pouštní bouře podnikla koalice v čele se Spojenými státy úder na továrnu kojenecké výživy na předměstí Bagdádu. Útok byl proveden na pod záminkou, že v komplexu byla umístěna továrna na výrobu biologických zbraní, píše The Intercept. Vyšetřování CIA později shledalo, že továrna vyráběla pouze kojeneckou stravu.

Farmaceutická továrna v Súdánu, 1998

Po útoku militantů Al-Káida na americké ambasády v Keni a Tanzanii v roce 1998, tehdejší prezident USA Bill Clinton nařídil úder střelami na farmaceutickou továrnu Al-Shifa v Súdánu. Společnost byla považován za centrum výroby chemických zbraní pro potřeby teroristů.

Nicméně Clintonova administrativa neposkytla přesvědčivé důkazy o vazbě továrny na Al-Káidu. Firma vyráběla 90% léčivých přípravků pro Súdán. V důsledku nedostatku zdravotnického materiálu desítky tisíc lidí zemřely na malárii, tuberkulózu a dalších nemocí.

Nálet na vlak v Srbsku, 1999

Během bombardování Jugoslávie silami NATO v roce 1999, americká stíhačka F-15 vypálila dvě rakety na vlak přejíždějící most v Grždelicej. Nálet zabil 14 civilistů. Navzdory tomu, že rakety byly řízené, Severoatlantická aliance rozeslala video za účelem přesvědčit veřejnost, že se vlak pohyboval příliš rychle a posádka stíhačky neměla čas zareagovat. Německé noviny Frankfurter Rundschau později potvrdily, že rychlost tohoto videa byla trojnásobně zvýšena.

Útok na srbské radio a televizi, 1999

Šestnáct pracovníků srbské televize bylo zabito při bombardování NATO v témže roce 1999 v Bělehradě. Bill Clinton řekl, že záměrně podpořil rozhodnutí o útoku.

Úder na čínské velvyslanectví v Bělehradě, 1999

Během bombardování Jugoslávie USA omylem bombardovaly čínské velvyslanectví v Bělehradě. Výsledek: tři zaměstnanci velvyslanectví byli zabiti a více než 20 zraněných. Chybu USA  vysvětlovaly tím, že mapy pro bombardování byly zastaralé.

Komplex Červeného kříže v Kábulu, 2001

Na začátku invaze do Afghánistánu v roce 2001 zahájily Spojené státy sérii útoků na komplex budov v Kábulu, kde sídlil Mezinárodního výbor Červeného kříže.

Kancelář televizního kanálu Al Jazeera v Kábulu, 2001

Několik týdnů po náletu na budovy Červeného kříže, napadly Spojené státy místní zástupce televizního kanálu Al Jazeera v těsné blízkosti britské BBC.

Kancelář Al Jazeera v Bagdádu, 2003

V počátečních fázích americké invaze do Iráku v roce 2003 bombardovalo americké letectvo zastoupení televizního kanálu Al Jazeera v Bagdádu.

Hotel Palestina v Bagdádu, 2003

Ve stejný den americký tank vypálil granát na patnáctipatrový hotel Palestina v Bagdádu, kde byli ubytováni zahraniční novináři. V důsledku střelby zemřel fotograf agentury Reuters a kameraman španělského televizního kanálu Telecinco.


Nepřihlášený uživatel

#60870 Re: Re: Re: Tedy ruská pakáž na "dovolené" si jezdila s Bukem po Ukrajině?

2015-10-08 20:04

#60867: - Re: Re: Tedy ruská pakáž na "dovolené" si jezdila s Bukem po Ukrajině? 

 Tak to je fakt šaškárna. Takový vyšetřovatel jsem také a mám zcela opačné informace a zdroje. :D


Nepřihlášený uživatel

#60871 Re: Re: Diktatura proletariátu v akci :-)

2015-10-08 20:05

#60869: - Re:  

 

Ruská pakáž v akci. Povšimněte si, že ruská pakáž kradla celé státy a dělala z nich cccp.

2015-10-07 15:15

 

#60541: -  

 ....a ty ce se jí úplně nepodařilo ukradnou, Maďarsko, Československo - ukradla následně 1956, 1968 a v ostatních zavedla totality - Rumunsko, Bulharsko. Z Polska ruská pakáž dokonce od roku 1939 odešla až po roce 1989!!! To samé z východního Německa. 

Rusko a jeho imperiální politika od roku 1917:
1917-1921 válka proti Ukrajině a jejím snahám o nezávislost*
1918-1920 válka proti Lotyšsku*
1918-1920 válka proti Estonsku*
1918-1919 válka proti Litvě*
1918-1920 válka v Osetii proti Gruzíncům
1919-1921 invaze do Polska (Rusko-polská válka)
1920 invaze do Azerbajdžánu
1921 invaze do Gruzie
1921 potlačení arménského povstání
1921-1922 potlačení masivního povstání v Karélii za svobodu podporovaného Finskem
1924 další vojenský zásah proti gruzínským nacionalistům
1929 1. vojenská intervence v Číně
1937 2. vojenská intervence v Číně
1939 invaze do Polska
1939-1940 přepadení Finska (Zimní válka)
1940 invaze a anexe Estonska
1940 invaze a anexe Lotyšska
1940 invaze a anexe Litvy
1941-1944 pokračovací válka proti Finsku
1941-1945 využití 2. světové války, jako záminky k obsazení východní Evropy, střední Evropy a Balkánu
1944-1956 vojenská intervence v Pobaltí proti snahám baltických národů o nezávislost
1950-1953 intenzivní účast v Korejské válce, podpora severokorejského režimu
1953 potlačení německého povstaní v NDR
1955-1975 Válka ve Vietnamu
1956 krvavá vojenská intervence v Maďarsku
1962 Karibská krize - hrozba jaderného zásahu vůči USA
1968 krvavá invaze do Československa
1969-1970 vojenská podpora egyptských islamistů proti Izraeli
1971 vojenské angažování se v indo-pákistánském konfliktu
1974-1990 účast ve válce v Eritrei
1975-2002 intenzivní podpora zrůdných režimů v občanské válce v Angole
1977-1978 účast ve válce mezi Ethiopií a Somálskem
1979-1989 invaze do Afghánistánu a následná válka
1992 vojenská intervence v Podněstří
1992 vojenská intervence ve východní Osetii
1992-1997 vojenská intervence v Tádžikistánu
1993 vojenská účast v Gruzínské občanské válce
1994-1996 první válka v Čečně (ruská invaze)
1999-2009 druhá válka v Čečně
2008 válka v jižní Osetii(Rusko napadá Gruzii)
2009 další vojenské intervence v severním Kavkaze
2014-? anexe Krymu, invaze na východní Ukrajinu "

A to se tam nemluví ani o gulazích, ani o hladomoru na Ukrajině. Zkrátka Rusko je říší zla, jak říkal Ronald Reagan!


Nepřihlášený uživatel

#60872 Re: Re: Re: Re: Tedy ruská pakáž na "dovolené" si jezdila s Bukem po Ukrajině?

2015-10-08 20:06

#60870: - Re: Re: Re: Tedy ruská pakáž na "dovolené" si jezdila s Bukem po Ukrajině? 

 Tak neváhejte a zveřejněte je :-). Zatím cosi zveřejnila jen ruská pakáž a jak vidno, tak si tam dost vymýšleli. 


Nepřihlášený uživatel

#60873 Re: Re: Re:hnUSAčtí teroristé v akci :-)

2015-10-08 20:08


Nepřihlášený uživatel

#60874

2015-10-08 20:09

Drogy, vraždy a hromadné bitky. Mezi uprchlíky v Německu přituhuje

 


Nepřihlášený uživatel

#60875 Re:

2015-10-08 20:11

#60821: -  

 

USA nikdy nebudou vítězem proti Rusku, na to si musejí nechat zajít chuť. Vzniklé nepokoje začnou být potlačovány kontingenty NATO - a to bude počátek občanských válek v Evropě

 

 

 
U.S.A nikdy nebudou vítězem proti Rusku, 
na to si musejí nechat zajít chuť. 

Sýrie je ruský dvorek,stejně jako Zakavkazí. To si musejí všichni ti geopolitikové Západu uvědomit, ať se jim to líbí nebo nelíbí. Rusko už dávno není jelcinovský protektorát, ale obnovená velmoc s vojenskou silou rovnocennou nejméně U.S.A. a s ekonomickým potenciálem, který se teprve rozvíjí,(i přes brzdy sankcí!), zatím co ekonomický potenciál Západu neustále slábne a je vysilován jednou krizí za druhou. 


Spojenectví s Čínou, která sleduje stejné cíle v Eurasii, 
nelze nabourat bez uskutečnění převratu v Rusku - a ten je za dané situace naprosto nereálný, i přes veškeré pokusy zahraničí, které ostatně bezúspěšně trvají od samého vzniku Ruské federace. 

Ve středovýchodní Evropě je zrcadlový paobraz geopolitických tendencí. U nás je kolaborant premiér a realista president. Na Slovensku je tomu naopak. Tam je kolaborant president a realista premiér. Naproti tomu president Putin kromě reforem provedl řadu bezpečnostních opatření, z nichž nemalou váhu má paralýza choutek prozápadních oligarchů. Takový postup by byl potřeba i ve vasalských státech středovýchodní Evropy - kdyby právě nešlo o vazalské polostáty, pro které taková politika je de facto neuskutečnitelná, a proto tyto státy neustále krachují.

Rusko neustále pozorně sleduje vývoj ve vasalských státech 
středovýchodní Evropy, kde situace značně polarizuje. Nejvyšším lokajem Západu je pochopitelně Polsko se svými antiruskými tradicemi a se silným kleronacionalismem. Uhři jsou někde uprostřed - a nejslabšími články vazalů NATO-EU jsou Slovensko a Česko. Ty jsou geopolitickými balancéry, přičemž Rakousko má realistický kurs vůči Rusku, dobře zhodnocený zkušeností Ostmarky za Führera... 


Do tohoto geopolitického guláše se zamíchala muslimská otázka, 
kdy Rusko zaujalo přirozeně ostražitý postoj zatím jediný stát, konající praktický realismus, je Maďarsko,které snad bude následovat Slovensko, neboť v současné situaci je to jeho životní zájem. Ale středovýchodní státy mají jednu výhodu. Pro muslimy jsou ZATÍM ekonomicky a geograficky nezajímavé. Žádný muslim nebude pracovat na venkově, protože je historicky závislý na loupeži (akumulaci kapitálu jakýmikoli prostředky) a na obchodu. K tomu jsou uzpůsobena v evropském prostředí středovýchodní Evropy jen velkoměsta,a protože toto vše jsou tzv. "jednoměstské státy", muslimové v I. fázi potáhnou dále. 

Dokud nenastane vystřízlivění v Německu, Švédsku a Norsku. 
V Británii již nastává, v Holandsku nastalo a ve Francii už je boj o prioritu Francouzů. A počne uzavírání hranic a přeposílání muslimu do našich regionů pod záminkou "solidarity, humanity etc.", kterou mohou uznat pouze užiteční idiotés a kolaboranti. 

Jak budou tyto jevy na Západě zesilovat, další muslimský příliv začne silněji ohrožovat i středovýchodní evropské země, které se z tranzitních zemí stanou po uzavření hranic evropských "muslimských rájů" náhradními destinacemi. A teprve pak nastane pro naše země totální kolaps, který povede ke zhroucení našich států. 

Naše vlády totiž nedokáží splnit vazalské podmínky Západu na jedné straně a naproti tomu splnit základní obranu vlastních občanů. Vzniklé nepokoje, pokud přerostou v revolty, začnou být potlačovány kontingenty NATO - a to bude počátek občanských válek v našem prostoru. Pokud EU definitivně nezmění své ponížené postoje k muslimství jako k fašistické agresivní ideologii, a pokud neodhodí multikulturalistické kolaborantství do "muzea starožitností“ vedle kolovratu a bronzové sekyry", jak dávno pravil Engels.