MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#60876 Re: Re: Re: Re: Diktatura proletariátu v akci :-)

2015-10-08 20:14

#60873: - Re: Re: Re: Diktatura proletariátu v akci :-) 

 Necelých sto let válek tvůrců míru a diktatury proletariátu se sem vejde naprosto v pohodě. 200 let ruského rozpoutávání válek by se sem opravdu taktéž nevešlo :-). 

Najdete v tom válčení USA jediné území, které by USA díky válčení prohlásila územim USA? To tam spíše najdete, jak ruská pakáž Americe prodala Aljašku :-). 

 


Nepřihlášený uživatel

#60877 Re: Írán má přece Rusko jako spojence? Vybral si opravdu "velmi dobře".

2015-10-08 20:15

#60856: - Írán má přece Rusko jako spojence? Vybral si opravdu "velmi dobře". 

 

 

Teherán nemá žádnou informaci ohledně zřícení ruských raket na území Íránu, sdělil ve čtvrtek RIA Novosti zdroj z ministersva obrany Íránu.

 

Teherán popřel zprávy USA ohledně toho, že ctyři ruské rakety namířené na IS zřítily na území Íránu. Na ministersvu obrany Íránu pokládají takové zprávy zapadních médií za aktivizaci psychologické války, oznámil zdroj.

 

 
Čtyři lodě Kaspické flotily uskutečnily ve středu ráno 26 startů křižujících raket po pozicích bojovníků Islámského státu v Sýrii, všechny cíle byly úspěšně zasaženy, oběti mezi civilním obyvatelstvem nejsou, oznámil ministr obrany Sergej Šojgu na setkání s prezidentem RF Vladimirem Putinem.

 

Od 30. září Rusko na žádost prezidenta Bašára al-Asada začalo provádět bodové letecké údery na objekty Islámského státu v Sýrii, s využitím útočných letadel SU-25, frontových bombardérů SU-24M a SU-34.

Cíle jsou vybírány na základě údajů rozvědky Ruska, Sýrie, Iraku a Íránu.

Velvyslanec Sýrie v Rusku Riad Haddad již dříve potvrdil, že údery jsou prováděny právě proti teroristickým ozbrojeným skupinám, a ne proti opozici nebo civilnímu obyvatelstvu. Podle slov velvyslance syrská armáda má k dispozici přesné údaje o teroristech.

 


Nepřihlášený uživatel

#60878 Re: Re: Rusko se 150 mil. obyvatel a to ještě zdaleka ne všichni jsou Rusové....

2015-10-08 20:17

#60875: - Re:  

 ....je vlastně šměšnou kolonií Číny. Je velmi pravděpodobné, že už dávno nastalo masivní přesídlování Číňanů do Ruska, kde nahrazují "přirozený" ubytek obyvatel nejen díky masivnímu alkoholismu, špatné zdravotní péči a celkově životnímu stylu a životnímu prostředí. 

Je tedy jen otázka času, kdy Čínané v Rusku po vzoru Krymu vyhlásí referendum o připojení rozsáhlých, ale Rusy neobydlených území k Číně. 


Nepřihlášený uživatel

#60879 Re: Re: Írán má přece Rusko jako spojence? Vybral si opravdu "velmi dobře".

2015-10-08 20:20

#60877: - Re: Írán má přece Rusko jako spojence? Vybral si opravdu "velmi dobře". 

 Tak když to říká TASS tedy Tisková agentura sovětskovo sojůza, tak je to jistě naprosto v pořádku. Nakonec diktatura proletariátů tedy sovětskyj sojůz je pravda sama ač ani Lenin, Stalin vlastně neexistovali, neb to byl někdo úplně jiný a bolševická revoluce vlastně byla taky někdy jindy :-)


Nepřihlášený uživatel

#60880 Re: Re: Re: Írán má přece Rusko jako spojence? Vybral si opravdu "velmi dobře".

2015-10-08 20:24

#60879: - Re: Re: Írán má přece Rusko jako spojence? Vybral si opravdu "velmi dobře". 

 To říká Írán, havloidní euromarxisto a ukronacisto. Ale opice z bílého domu to ví lépe, má lepší očí z pojídání banánů :D


Nepřihlášený uživatel

#60881 Je možné, že Rusko vypadá stabilně jen z povrchního pohledu....

2015-10-08 20:24

....a stejně tak podpora Putina.  Putin je KGBák a komunista, tedy celoživotní zločinec.  Je otázka, jestli to Rusové a především další národy v rámci "federace" jsou schopni (schopny) vnímat a vyhodnotit. 

V každém případě je velmi pravděpodobné, že vstup Ruska do konfliktu min. na čas přeruší jakékoliv politické rozhovory uvnitř Syrie. 

Názor pana Šíra může být účelový a zároveň může být psán s naprosto odborně a vědecky mravně. 

V každém případě se nepotrvrdil názor komentátora Indipendent, který před čtyřmi dny odhadoval, že Rusko bude útočit hlavně na Palmíru, jako centrum IS, to se nestalo ani dnes. Ve svém textu poněkud zpochybňoval existenci umírněné sekulární opozice.   Zatím to vypadá tak, že Rusko cosi bombarduje a moc se neví co. Ví to snad  Asad a pokud by to tak bylo, tak by to skutečně byla jeho opozice.   

S Ruským bombardováním je to prostě podivné, IS rozhodně nebombardují. 

ŠÍR: Putinův syrský vabank, Rusko směřuje k rozložení ekonomiky a rozpadu státu

Pokud se Rusko skutečně začne rozpadat, je potřeba na to být připraven. Rusko je obrovská země a má bohužel 150 mil. z převážné většiny líných a neschopných občanů, kteří trpí těžkou kulturní deprivací vygenerovanou nepřetržítým bolševickým lhaním, nejsou schopni se sami rozhodovat a nejsou schopni spravovat veřejný prostor. V takové situaci je naprosto jasné, že jim jejich věřejný prostor bude zase někým ukraden a je logické, že to budou extrémisté, kteří jim budou jejich veřejný prostor krást. 

Navíc ze země Putin vyhání elity ve statisících ročně. Tito lidé se do Ruska a tím spíše do rozvracejícího Ruska vracet nebudou, tedy tyto elity budou velmi chybět. Pokud se exodus ruských elit ještě zvýší, je naprosto jasné, že dojde ke zničení státu. 


Nepřihlášený uživatel

#60882 VÝZVA SENÁTU, SNĚMOVNĚ A VLÁDĚ ČR - zašlete svému poslanci a senátorovi....

2015-10-08 20:25

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této věci. 


Nepřihlášený uživatel

#60883 Re: VÝZVA SENÁTU, SNĚMOVNĚ A VLÁDĚ ČR - zašlete svému poslanci a senátorovi....

2015-10-08 20:26

#60882: - VÝZVA SENÁTU, SNĚMOVNĚ A VLÁDĚ ČR - zašlete svému poslanci a senátorovi.... 

 Schizofrení paranoid Havloid má už zase záchvat a myslí si, že je v parlamentu, v senátě a na vládě najednou. :))))))))))))))


Nepřihlášený uživatel

#60884 Re: Re: Re: Re: Re: Diktatura proletariátu v akci :-)

2015-10-08 20:29

#60876: - Re: Re: Re: Re: Diktatura proletariátu v akci :-) 

 Myslíte snad celé území USA, které ukradli indiánům, které úspěšně vyvraždili? Nebo snad anektovaný Texas, který ukradli Mexiku? :-)))))))))))))


Nepřihlášený uživatel

#60885 Re: Re: Re: Re: Írán má přece Rusko jako spojence? Vybral si opravdu "velmi dobře".

2015-10-08 20:29

#60880: - Re: Re: Re: Írán má přece Rusko jako spojence? Vybral si opravdu "velmi dobře". 

 Irán ví, že mu lítají rakety ve výšce 70 metrů nad zemí přes území? Neuvěřitelné :-). 

A nevydala snad první stanovisko sudružka Tisková Agentrua Sovětskovo Sojůza tedy TASS tak šikovně přejměnový z ITAR :-)


Nepřihlášený uživatel

#60886 Re: Írán má přece Rusko jako spojence? Vybral si opravdu "velmi dobře".

2015-10-08 20:30

#60856: - Írán má přece Rusko jako spojence? Vybral si opravdu "velmi dobře". 

 

Ale jeste to jde. Cekal jsem ze USA media napisou, ze z 26 jich spadne 34.

 


Nepřihlášený uživatel

#60887 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diktatura proletariátu v akci :-)

2015-10-08 20:32

#60884: - Re: Re: Re: Re: Re: Diktatura proletariátu v akci :-) 

 A ruská pakáž udělal Rusko jak a co teprve z Ruska cccp? :-)

Mimochodem, z Ruska bylo v Americe v době, kdy k tomu docházelo procentuálně stejné množství lidí jako z kterékoliv části Evropy a to mimo jiné proto, že Rusko ještě nevoládala bolševická pakáž, která následně Rusům znemožnila cestování, asi aby se někde nenakazili :-). 

Mimochodem, změna přišla zásadní se vzikem OSN, ale to bohužel evidentně nad vaše možnosti chápání. 


Nepřihlášený uživatel

#60888 Re: Re: Írán má přece Rusko jako spojence? Vybral si opravdu "velmi dobře".

2015-10-08 20:35

#60886: - Re: Írán má přece Rusko jako spojence? Vybral si opravdu "velmi dobře". 

 Myslíte, že je to propaganda :-). Váš optimismus se dá těžko sdílet, ruská pakáž vyrábí děsivé věci, proč by měla vyrábět zrovna spolehlivé rakety? Protože jim nedávno dvě obrovské vyletěly do povětří, přitom ta jedna - tam se to dalo čekat, když na ní namalovali bolševickou rudou hvězdu. :-)


Nepřihlášený uživatel

#60889 Re: Re: VÝZVA SENÁTU, SNĚMOVNĚ A VLÁDĚ ČR - zašlete svému poslanci a senátorovi....

2015-10-08 20:36

#60883: - Re: VÝZVA SENÁTU, SNĚMOVNĚ A VLÁDĚ ČR - zašlete svému poslanci a senátorovi.... 

 Odešlete jak jsem navrhovl tři dopisy a bude vše v naprostém pořádku :-). Pokud se ve vašem volebním obdobu dostalo více poslanců, které jste volil, neváhejte pošlete to všem :-).  Logicky oslovte i vaše soudruhy z KSČM i v případě, že ve vašem volebním obvodu neuspěli :-)


Nepřihlášený uživatel

#60890 Skoro jako by to pan Peroutka psal o Putinovi a částečně Zemanovi - smutné...

2015-10-08 20:40

Hitler je génius, ne gentleman. Archiváři zveřejnili Peroutkův článek

" Nepočínejme si jako onen šachista, který opovrhoval svým odpůrcem proto, že NEHRAJE PODLE PRAVIDEL,  pak jím byl poražen. I když Hitlerovo (Putinovo, Zemanovo) nadání je pro nás zlověstné, varujme se toho, abychom je neuznali. "

Hitler, Lenin, Stalin, Gottwald,  Zeman ani Putin nehráli (nehrají) podle pravidel to je naprosto zřejmé. Je tedy potřeba, aby byli vnímání jako odpůrci. 

"Dívejme se na věci tak, jak jsou: máme odpůrce v jehož charakteru je několik zřejmých rysů politické geniality."

Zeman je supedebil, ale nikoliv co se týče politiky, tam je komunisticko - nacistický "supergenius". 

"Ani toho se ovšem ještě nelekejme: žádnému ani úplnému ani částečnému geniovi se nepodařilo vyvrátit svět z jeho přirozené základny, kterou je v našem případě touha národů až lidí po svobodě a po důstojnosti. Hra, kterou nyní všichni hrajeme, může tím, že se na druhé straně vyskytl muž s velkým politickým nadáním, býti jen zkomplikována a znesnadněna, ale ne rozhodnuta."

O tom náckové, komunisté, Rudí Khmérové, Janukovič, atd už vědí své. 

"I skutečně velcí muži, kteří se postavili proti přirozenosti svět, byli na konec poraženi mnohem menšími."

Miloš Zeman je vskutku velký jen výškou, tloušťkou, ubohostí, oplzlostí, komunisticko - nacistickým myšlením. 

Jestli byla celá věc kolem pana Peroutky ze strany Zemana způsob, jak upozornit na zločinnost Putina i svojí vlastní, tak má u mne obrovskou poklonu a odpouštím mu všechny jeho zlodějiny, zločiny a sprosťárny, hulvátsví, bolševismu, nacismus, udavačství a oplzlosti atd. co všechno ve svém prolhaném životě napáchal. Text pana Peroutky je skutečně textem naprosto zásadním a Miloš Zeman by získal můj obdiv, kdyby zítra abdikoval s vysvělením, že všechny jeho zločiny páchal jen proto, aby nás občany České republiky mohl upozornit na to, že svět je bohužel opět v ohrožení zločinci jako je on sám a Putin. 

Proti tehdejší době, jsem ovšem ve výhodě, my (tady si dovolím mluvit "za nás") už máme zkušenost s Hitlerem, Klausem, Zemanem i Putinem. Text pana Peroutky nám "jen" připomíná, abychom neztratili obezřetnost, neboť výše uvedení jsou opravdovými zločinci a jsou schopni páchat naprosto stejné zločiny jako Hitler, pokud získají nekontrolovanou moc o kterou samozřejmě usilují. 


Nepřihlášený uživatel

#60891 Po projevu Zemana v OSN, oslavě státního svátku Sv.Václava v ruské hospodě s ruskými agenty v NY..

2015-10-08 20:41

 ....kde neváhal porušovat zákony USA nejen kouřením, je vlastně v kontextu se Zemanem podstatné jediné - jestli už napsal zvací dopis do Ruska nebo se na to stále "jen" chystá. Zeman je velezrádce, neboť lidé, kterými se dobrovolně obklopil jsou velmi podivní a mají velmi daleko k demokracii, ale velmi blízko ke KGBákům v Kremlu a k totalitě nového cccp.   


Nepřihlášený uživatel

#60892 Re: Re:

2015-10-08 20:44

#60869: - Re:  

 

Vojáci USA nejednou páchali chyby, které působily mnohočetné oběti mezi civilním obyvatelstvem, píše server The Intercept.

 

Tak, připomíná The Intercept, v roce 1991, sedmý den po operaci Bouře v poušti koalice v čele s USA zasadil úder závodu dětské výživy v předměstí Bagdádu. Jako záminka sloužilo to, že na území komplexu se nacházel závod na výrobu bakteriologických zbraní, ovšem podle vyšetřování, provedeném později CIA, závod vyráběl pouze dětskou výživu.

Hroznou chybou, píše The Intercept, bylo také rozhodnutí USA v roce 1991 zničit kryt v hlavním městě Iráku Bagdádu, nacházející se ve čtvrti Amiríja, v které zahynulo 408 civilních obyvatel.

 

 
Po napadení bojovníků „Al-Kaidy" na Velvyslanectví USA v Keni a v Tanzanii v roce 1998 americký ex-prezident Bill Clinton přikázal, aby byl nanesen úder raketami na farmaceutickou továrnu v Al-Shifu v Súdánu. Washington tvrdil, že podnik byl centrem výroby chemických zbraní pro potřeby terorismu.

 

Vláda země nepředložila důkazy ohledně spojení tohoto podniku s Al-Káidou. Na fabrice se vyrábělo 90% lékařských preparátů pro Súdán, a kvůli nedostatku medikamentů desítky tisíc lidí zemřely na malárii, tuberkulózu a další nemoci.

Během bombardování Jugoslávie v roce 1999 americká stíhačka F-15 shodila dvě rakety na vlak, který jel přes most pod Hředlicí, následkem čehož zahynulo 14 civilních obyvatel. Nehledě na to, že rakety byly řízené, NATO uveřejnilo nahrávku, na které je vidět, že souprava se pohybovala příliš rychle, a posádka stíhačky neměla dostatek času k tomu, aby zareagovala. Německé noviny Frankfurter Rundshau později sdělily, že rychlost nahrávky na videu byla zvětšena třikrát.

V tomtéž roce, píše server, následkem bombardování NATO zahynulo 16 pracovníků televize v Bělehradě. Prezident USA Bill Clinton tehdy prohlásil, že uvědoměle podpořil rozhodnutí o úderu.

 

 
 
Ještě jedna chyba, kterou udělaly USA, zdůrazňuje The Intercept, je nanesení úderů na velvyslanectví Číny v Bělehradě v roce 1999. Následkem toho zahynuli tři pracovníci diplomatické mise, více než 20 bylo zraněno. Washington ospravedlnil své jednání zastaralými mapami palby.

 

Ještě jedním ostudným případem bombardování, poznamenává portál The Intercept, se stala situace, kdy USA v roce 2001 nanesly sérii úderů na komplex budov v Afghanistánu, ve kterém se nacházelo zastupitelství mezinárodního výboru Červeného kříže v Kábulu.

Brzy po náletu na budovy mezinárodní organizace USA zasadily úder místní kanceláři televizního kanálu Al Jazeera a poblíž se nacházejícímu zastupitelství televizního kanálu BBC.

Washington neušetřil ani zastupitelství televizního kanálu Al Jazeera v Bagdádu, kterému byl zasazen úder v roce 2003, brzy poté, co vtrhly USA do Iráku.

Tentýž den, píše The Intercept, americký tank vypustil střelu proti hotelu Palestina v iráckém hlavním městě, kde se většinou nacházeli zahraniční novináři. Následkem toho zahynul fotograf agentury Reuters a kameraman španělského kanálu Telecinco.


Nepřihlášený uživatel

#60893

2015-10-08 20:46

Stručná mediální příručka aneb 10 rad pro opravdové demokraty

Stále častěji se množí případy selhání redaktorů hlavních českých médií ve vztahu k Ruské federaci. Do tisku prosakují zprávy, jež jsou vůči Rusku málo kritické a mohou ideologicky zpochybňovat konání nejen evropských institucí v Bruselu, ale dokonce i činy našich spojenců v NATO. Tento nešvar se bohužel občas objevuje i v jinak spolehlivé České televizi, zejména když editor pořadu dopředu dostatečně neprověří světonázor pozvaného diskutéra.

Pak se divák dozvídá informace, které ho jen matou a někdy i přímo šokují. Vyloženě odstrašujícím případem se stala infiltrace analytika Martina Kollera do programu veřejnoprávní televize. Jak je možné, že ČT tak dlouho trvalo, než byl tento živel odhalen? Lidé jako Koller, Jan Petránek, profesor Oskar Krejčí, vojenský lékař Marek Obrtel a podobní zkrátka nemůžou dostávat prostor ke své nezodpovědné prostořekosti. Copak chceme snižovat autoritu evropské vlády v Bruselu nebo mírové poslání NATO při obraně a budování demokracie ve světě?

Do budoucna je třeba ještě intenzivněji angažovat pouze ideologicky spolehlivé osoby. Patří mezi ně samozřejmě Jefim Fištejn, Jan Šír, Luboš Palata, Martin C. Putna, Libor Dvořák, bývalý velvyslanec Petr Kolář a mnoho dalších, kteří nikdy nezklamou a jejichž názory jsou bezpečné. Výběr je skutečně velký a další mladé kádry se profilují v neziskových organizacích, které naše vyspělá západní společnost posílá postupně demontovat státy neodpovídající naším hodnotám.

Konkrétní doporučení:

1) Je třeba zdůrazňovat podlost Vladimíra Putina, který samozřejmě nechce nic menšího než ovládnout svět. Při troše snahy se vždycky dá najít nějaká skvrna na Putinově jednání, i když třeba právě posílá potraviny do míst postižených válkou. Pokud se nic neprokáže, můžeme alespoň vypustit informaci, že podle svědka, který nechce být jmenován, Rusové do jídla zabalili zbraně nebo že Putin pronásleduje homosexuály.

2) Ruská armáda v Sýrii bombarduje hlavně ženy a děti. Americká vždy jen teroristy. Když ze strany US armády nebo spojenců dojde k běžným přehmatům a je vybombardovaná nemocnice, televizní studio, je zasažen civilní vlak nebo raketa zabije svatebčany a zprávu kvůli nezodpovědnosti některých novinářů nejde ignorovat, je nutné současně uvést nějakou negativní zprávu o Rusku. V takovém případě ctíme zásadu vyváženosti. Pokud nemáme nic aktuálního, sáhneme do historie a připomeneme vpád vojsk Varšavské smlouvy do Československa v roce 1968. Lidi jsme naštěstí už naučili nerozlišovat mezi současným Ruskem a bývalým Sovětským svazem. Rok 68 zkrátka vždy zabírá a kritiky spolehlivě umlčí.

3) Co dělá Rusko, je vždycky podezřelé. Když chce, aby mu Ukrajina platila za odebraný plyn, je třeba zeptat se Jefima Fištejna nebo Libora Dvořáka, co tím Ruská federace sleduje.

4) Nenechat Putina dlouho mluvit. Ten totiž často, a naprosto úmyslně, říká pravdu – demagogicky se tak snaží nahlodávat věrohodnost demokratických médií. Vhodné jsou proto jen krátké útržky z jeho projevů, které zanalyzuje a uvede na pravou míru odborník na Rusko, nejlépe komentátor Romancov, známý svou schopností číst Putinovy myšlenky.

5) Pozor na výběr fotografií! Několik let stará fotka kolony tanků ze cvičení ruské armády přidaná k článku o vpádu desítek tisíců Rusů na Ukrajinu určitě zabere na naivní americkou veřejnost. Mějme však na paměti, že Češi jsou zatím stále ještě poměrně geopoliticky vzdělaní, proto pozor na bezhlavé přebírání fotografií od našich kolegů z velkých agentur. Kvůli jejich chybám se zbytečně stáváme terčem pošklebků od jízlivé a tradičně nedůvěřivé české veřejnosti.

6) Stejně tak je třeba opatrnosti při úpravách fotografií ve Photoshopu. Když snímky upravujeme, abychom bojovali s ruskou propagandou a dali jim správný protiruský význam, je třeba se přesvědčit, že originál není běžným uživatelům internetu dostupný. Lidé jsou totiž zlomyslní a na sociálních sítích škodolibě zveřejňují originály fotek před úpravou, jen aby nás ztrapnili.

7) Ještě k Ukrajině. Dnes je bohužel žádoucí vyhýbat se citacím prezidenta Petra Porošenka. Ten se sice snaží, ale někdy až moc, a tím připomíná neřízenou střelu. Je lépe více přebírat zprávy z jeho demokratické soukromé televize nebo jemu podřízených demokratických tiskových agentur. Vypadá to věrohodněji. Ukrajinského prezidenta totiž v současnosti nikdo nebere vážně. A to ani v Německu. Na druhou stranu je třeba Porošenka chápat: zmatenost jeho názorů je často daná protichůdnými instrukcemi jeho přátel z Washingtonu, které samotné zaskočily ruské reakce na jimi dobře míněnou výměnu ukrajinské vlády.

8) Vyhýbat se Jaceňukovi! Tomu už nevěří ani sami Ukrajinci. Ostatně podle plánu svůj díl práce odvedl a jako premiér brzy skončí. Až bude jednou vyšetřován z válečných zločinů a korupce, mohl by si někdo vzpomenout, že jsme ho chválili. Tak jako nám dnes vyčítají, že jsme chválili Kosovskou osvobozeneckou armádu (UCK). Přitom ne všichni členové UCK obchodovali s drogami a prodávali ledviny zajatých Srbů. Určitě by se v této organizaci našli i slušní lidé.

9) Připomínat čtenářům a divákům, že pouze my jsme svobodná, pravdivá a demokratická média. Vše, co jde z Ruska, je propaganda, protože tam vládne krutá diktatura a tyranie.

10) Zdůrazňovat, že obyvatelé Ruské federace trpí nedostatkem šampaňského, polských jablek a německých paštik. Lidi, kteří u nás mají odlišné názory, nedej bože dokonce sympatizují s Ruskem, je třeba zesměšnit nebo je udělat nedůvěryhodnými. Stejně jsou to určitě agenti placení Moskvou. A když ne, tak by jimi býti mohli.

Poznámka: jako inspirace pro tento ironický článek posloužily zprávy zveřejňované hlavními českými médii. Jejich tendenčnost a stupidita je často tak zřejmá, že podobný manuál možná skutečně existuje.


Nepřihlášený uživatel

#60894 Jo do kamenolomu dopadly ty ruské rakety :-)

2015-10-08 20:47

"Zprávy o údajné havárii nepotvrdil ani Írán. Polooficiální íránská agentura Fars označila americkou informaci za součást „psychologické války“ Západu proti Rusku. Agentura dříve zveřejnila zprávu o explozi v provincii Takáb na severozápadě země, kterou ale podle guvernéra Irádže Saghafího „pravděpodobně způsobilo odpálení nálože v kamenolomu“."

 A Iraq je v naprosté pohodě, když přes něj lítají rakety ruských soudruhů soukmenovců?


Nepřihlášený uživatel

#60895 Re: S tím musíte za ruskými mužiky a aby tomu věřili, musí být ještě nutně .....

2015-10-08 20:48

#60893: -  

 .....pod vlivem samohonky a soudruhů KGbáků abyste uspěl :-). 


Nepřihlášený uživatel

#60896 Re: Re: Re: Tak když to píše kopie ruského trollího serveru Ron Paul Institute....

2015-10-08 20:50

#60892: - Re: Re:  

 ....tak to je jednoduchý, to je prostě pravda :-). 


Nepřihlášený uživatel

#60897 Re: Re: S tím musíte za ruskými mužiky a aby tomu věřili, musí být ještě nutně .....

2015-10-08 21:01

#60895: - Re: S tím musíte za ruskými mužiky a aby tomu věřili, musí být ještě nutně ..... 

...vidím, že postupujete podle plánu. Ještě by to chtělo přidat Putina!


Nepřihlášený uživatel

#60898 Re: Jo do kamenolomu dopadly ty ruské rakety :-)

2015-10-08 21:05

#60894: - Jo do kamenolomu dopadly ty ruské rakety :-) 

 

Tohle se Američanům nebude líbit: Ať u nás bombarduje raději Rusko, zní z Iráku

 

Nepřihlášený uživatel

#60899 Re: Re: Jo do kamenolomu dopadly ty ruské rakety :-)

2015-10-08 21:19

#60898: - Re: Jo do kamenolomu dopadly ty ruské rakety :-) 

 Ruské letectvo za pouhý týden zničilo 40% infrastruktury ISIL.
HnUSSáci vypadají jako nýmandi, když za rok nedokázali nic, kromě posílení ISIL :-)))
Ani se nedivím Iráku, že chce bojovat s podporou Ruského letectva a ne NATO. Nechtějí přijít o nemocnice a kombinovat svatby s pohřbem


Nepřihlášený uživatel

#60900 Re: Re: On je snad v této zemi jiný ruský agent s politickou mocí?

2015-10-08 21:25