MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#63776 Re: Ovarova oblíbená píseň

2015-11-07 17:57


Nepřihlášený uživatel

#63777 Re: NEKECEJTE ZEMANOVI DO TOHO.

2015-11-07 18:16

#63751: - NEKECEJTE ZEMANOVI DO TOHO. 

 Svobodné fórum.  :D


Nepřihlášený uživatel

#63778

2015-11-07 18:29

Svobodne forum , Pravy prostor jeste za neco stoji.

PutIN je IN!

#63779 Re: Napište: Co si myslíte o tomto vrahovi

2015-11-07 18:31

#63704: AntiHavloid - Napište: Co si myslíte o tomto vrahovi 

 Ano, máš pravdu! Putin je masový vrah a impotentní nýmand!!!


Nepřihlášený uživatel

#63780 Re: Rozhovor s Jiřím Suchým je úžasný.....

2015-11-07 20:15

#63775: - Rozhovor s Jiřím Suchým je úžasný..... 

Nevzdělaný  primitiv s IQ tykve Havel?


Nepřihlášený uživatel

#63781 Re:

2015-11-07 21:35

#63778: -  

Pravý prostor je ok,  Svobodné fórum je havloidni propagandisticka sračka.  

Ferdinand Poseroutka
Nepřihlášený uživatel

#63782

2015-11-07 22:05

Peroutka, Dynamický život

 

Německá říše oslavila padesáté narozeniny svého Vůdce Adolfa Hitlera způsobem, který odpovídá všem oněm pronikavým úspěchům, jež tento muž za pouhých šest let své vlády svému národu přinesl. Jak dnes věci stojí, nemají Němci nikoho, koho by ve své Walhalle, ve své galerii národních hrdinů postavili výše.

 

Odčinil v rekordním čase většinu následků německé porážky před dvaceti lety: ze státu, o jehož mínění se versailleští vítězové po mnoho let jen nedosti upřímně a nedbale zajímali, učinil stát, do jehož hlavního města putují ministerští předsedové všech ostatních evropských států, považujíce jaksi za dosti přirozené, že jim jest jíti za ním, ne jemu za nimi; známé tři spěšné návštěvy britského ministerského předsedy u hlavy německého státu jsou senzací světových dějin: dosud nikdy nepoznala historie Anglii a Německo v takovém poměru; odčinily většinu následků poslední německé porážky, připojil na druhé straně Vůdce německé říše k ní území, jež k ní nepatřila po celý novověk: neuložil za to svému národu osud žádnou větší oběť než ozbrojit se, uskrovni v některých vedlejších životních příjemnostech a ukázněně jít za jeho vedením: Bismarck mluvil o územích, za jejichž získání by neobětoval kosti jediného pomořanského granátníka, Adolf Hitler je získal neobětovav vskutku kosti jediného německého vojáka. Sám Bismarck tento souhrn německé slávy a státní tvořivosti na konci 19. století, proti němu vypadá jako poněkud váhavá osobnost. Všechno, co se Němcům před deseti lety zdálo snem, učinil dnešní její vůdce skutkem, nasytil velkými kusy německou národní hrdost, utlačenou po světové válce, položil připravený meč na západní hranici, zajistil si právo pořádat střední a východní Evropu po svém, jakási nová jistě nepřehlédnutelná stavba je tu v počátcích, německý vůdce stanul na onom významném rozcestí, kdy se z vůdce národa stává vůdce národů, zbavil západní mocnosti spojenců a vazalů v této části světa. Ministři menších států putují do Německa týmiž cestami a přibližně ve stejných hodnostech, jako to činila jejich knížata ve středověku: Po šesti letech vlády Adolfa Hitlera stojí celý svět pod dojmem, že vysychající Francie a rozpačitá Anglie jsou odsunovány do pozadí svalnatou rukou Německa, hýřícího mladými silami. Toto vše jsou ne úsudky, nýbrž fakta, nezávislá na úsudcích. Jest jistá škola v politice, která se domnívá, že lze něčeho dosáhnout, jestliže se budeme na svět dívat přimhouřenýma očima a vidět napolo.

 

Dávám přednost tomu vidět jasně obrysy věcí – a kéž bychom to byli vždy dovedli! Přimhouřené oči na západě mohou si klásti pochybovačnou otázku, jaký je skutečný poměr německého národa k muži, jenž toto vše pro něj vykonal, a není-li tu možný nějaký snadný rozkol. Jest to otázka lehkomyslná, jaký bývá poměr národa k vůdci, jenž vyplnil jeho denní i noční přání? Adolf Hitler mluví jako Němec, myslí jako Němec a jedná jako Němec! Nebylo by většího a pro toho, kdo se mu oddá osudovějšího omylu, než domnívat se, že se pohybuje jedinec tam, kde se ve skutečnosti pohybuje vůle celého národa. Není náhodou, že Nietzschova filosofie vůle k moci vznikla právě v Německém prostředí. Závratný vzestup Hitlerův k moci je vysvětlitelný právě jen tím, že jest nejskutečnějším representantem svého národa, že jeho akce se pohybují po starobylých stopách německé vůle k moci! Otázka, jaké city chová německý národ k svému vůdci jest do velké míry totožná s otázkou jaké city chová německý národ sám k sobě. Čím více se to bude v evropské politice vědět, a čím více se bude na to brát zřetel, po tím solidnějších cestách se bude ubírat.

 

Jestliže, jak z každé stránky spisu Mein Kampf lze zjistiti, jeho autor se pokládá zejména za kvintesenci německého způsobu myšlení a cítění, jestliže jest pravda, že Vůdce a německý národ jedno jsou, jaký poměr mohou si k němu vytvořiti členové oněch menšin neněmeckých národů, jichž se stal vposlední době ochráncem, protektorem nebo něčím podobným? Jsa velikou postavou německých národních dějin, nemůže ovšem býti zařazen do národních dějin národů jiných, maje již své první místo ve Walhalle, nemůžen býti postaven do Slavína. Kdyby se někdo o to nějak pokoušel, hrozná neupřímnost tohoto pokusu by se naprosto zajisté zprotivila Čechům i Němcům. Zajisté si Vůdce a říšský kancléř sám nepřeje, aby fakt jeho němectví byl nějakým způsobem oslabován nebo rozřeďován. Dílo svého života, německý nacionální socialismus, sám pokládá za typický plod německého ducha a německé historie. Pozdrav Heil Hitler jest německý pozdrav, na který mají právo jen příslušníci německého národa. Který Čech nebo Slovák by jím tak pozdravil, tlačí se někam, kam nepatří a odkud bude vyexpedován. Německý nacionální socialismus uznává neprostupnost národních těles – nikdo nemůže být Čechem a Němcem zároveň, z čehož vyplývá, že i když oba národy mohou mít společné státní představitele, nemohou mít společné národní hrdiny. Poněvadž tedy i po 15. březnu 1939 Čech zůstává Čechem a Němec Němcem a poněvadž Vůdce a říšský kancléř není Čech a Češi nejsou Němci, nemůže býti poměr obou národů k osobě Adolfa Hitlera naprosto stejný. Jelikož spojuje Čechy a Němce v jednom státě, ne však v jednom národě, jak ani jinak není možno, poněvadž nelze směšovat dvě přirozenosti, zůstane jedněm vůdcem národním i státním a druhým toliko státním. Fakt ten jest, jak vidíme, naprosto uznáván: Za vůdce českého národa bez odporu jsou prohlašováni president dr. Hácha a předseda Národního souručenství Adolf Hrubý. Nikdo se nepokouší o protipřirozené jakési amalgamovaní. Mein Kampf zůstane biblí německého národa, kdežto biblí českého národa jsou spisy jiné. Dal tomu výraz ostatně autor Mein Kampfu sám, když loni na podzim nesvolil k překladu své knihy do češtiny, o nějž žádalo horlivě kterési české nakladatelství.

 

Někteří Češi už dávno, jak víme, se zalíbením pomýšlejí na nápodobu metod, jimiž Vůdce a říšský kancléř povznesl svůj národ z poversailleské bezmocnosti na nejsilnější moc evropskou. Říkali si, proč že by nemohlo být využito k prospěchu českého národa co se tak osvědčilo v osudech národa německého. Přehlíželi vždy, zdá se, rozdílnost sil obou národů. Osmdesátimilionový národ německý mohl vzdorovat i celému světu způsobem, o nějž se jistě nemůže pokoušet osmimilionový národ český. Metody, jež německý vůdce pro svůj národ zvolil, odpovídají ohromným silám tohoto národa. Klasikové české politické taktiky od dob obrozeneckých až po dobu nejmodernější vždy naopak musili brát ohled na malou naši početnost. Už Palacký řekl, že kdyby nás bylo osmdesát milionů, mohli bychom mluvit jinak, ale jen tehdy. České politické metody musí se vytvářet podle našich vlastních poměrů a zkušeností. Jest pravděpodobno, že meč, jímž jiný tak zamával, bychom ani neuzdvihli. Proto i když byl napsán Mein Kampf, obsahující vhodnou metodu pro národ velký, členové národa malého budou vždy se musit vracet pro poučení ke svým vlastním klasikům, kteří už před desítiletími promýšleli způsob politické taktiky národa z vlastní národní půdy.

 

F. Peroutka

 


Nepřihlášený uživatel

#63783 Babo rad* !

2015-11-07 22:31

Hitler je minulost,Zeman je pritomnost. Co je vlastne horsi?


Nepřihlášený uživatel

#63784 Re: Babo rad* !

2015-11-07 22:58

#63783: - Babo rad* ! 

 Hitlerovec Kchárl. 

Ovarova oblíbená píseň

#63785 **Ovarova oblíbená píseň**

2015-11-07 23:30

 Ovarova oblíbená píseň

https://www.youtube.com/watch?v=X6uGrhUUKJ4

Tatíček Zeman
Nepřihlášený uživatel

#63786 Re:

2015-11-07 23:34

#63785: 

 Smrt abstinentum a vegetarianum! 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-11-07 23:39



Nepřihlášený uživatel

#63788 Re: Re: Ovarova oblíbená píseň

2015-11-07 23:40

#63776: - Re: Ovarova oblíbená píseň 

 +1 Kchárl by měl chodit kanálama!


Nepřihlášený uživatel

#63789 Re: Babo rad* !

2015-11-08 01:32

#63783: - Babo rad* ! 

 Zeman je budoucnost a je to nejlepší prezident od roku 1990!


Nepřihlášený uživatel

#63790

2015-11-08 02:01

Definice DOBRA nalezena. Takže: slušný občan, říkejme mu láskyplník, není charakteristický pouze tím, že miluje uprchlíky. On odmítá autoritářské režimy všeho druhu (snad s výjimkou Hamásu). Miluje sametové revoluce, Majdany a arabská jara všeho druhu. Politicky inklinuje k liberalismu, třídění odpadu a všemu pozitivnímu a progresivnímu. Podporuje federalizaci EU, multi-kulti, uznává Obamu, Che Guevaru a Havla a humanismus a šamanismus. Rád bojuje proti oteplení a za fairtrade, LGBT apod. Do běla ho dokáže rozpálit Konvička a Okamura, pohrdá maloměšťáky a vyloženě nesnáší cokoli národního včetně národní reprezentace v hokeji a kopané. Při pokřiku „kdo neskáče není Čech“ se cítí trapně, protože se považuje za euroobčana.

Já nejsem Asenad!

#63791 Re:

2015-11-08 02:02

#63786: - Re: 

 Souhlas!


Nepřihlášený uživatel

#63792 Re: Re: Babo rad* !

2015-11-08 02:05


Nepřihlášený uživatel

#63793 Re: Re: Napište: Co si myslíte o tomto vrahovi

2015-11-08 02:06

Zeman 55 % podpora - CVVM
Nepřihlášený uživatel

#63794 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tatínek toho chlapce se skutečně projevil jako hlupák...

2015-11-08 02:08


Nepřihlášený uživatel

#63795

2015-11-08 03:04

Už jako mladík strašně toužil stát se komunistou a budovat socialistickou vlast. Protože se židovství v té době moc nenosilo, nechal se raději přejmenovat. A tak se ze Samuela Hammerschlaga stal Dobrovský. Původě to měl být, stejně jako národní buditel Josef, ale raději volil umírněnější Luboš. Aby se zavděčil, velmi aktivně sbíral podpisy za „upálení“ Milady Horákové. Uctivě vzhlížel ke Gottwaldovi a Stalinovi. Bezmezně obdivoval Sovětský svaz a jeho lid a toužil pracovat v jejich blízkosti. Vše se mu plnilo a dařilo. Nepochopil však vývoj v ČSSR po lednu 1968 a musel, v rámci normalizace, KSČ opustit (komunisté jej nakopali do prdele). Z milovníka a obdivovatele socializmu, komunizmu a SSSR se přes noc stal nenávistný odpůrce toho všeho.

Říká se, že ze všech zaměstnání, které kdy vystřídal mu šlo nejlépe mytí oken.


Nepřihlášený uživatel

#63796 Re: Re: Babo rad* !

2015-11-08 08:03

#63789: - Re: Babo rad* ! 

 Obtížné je představit si člověka, který o lháři Miloši Zemanovi navic s jeho všemi chorobami a alkoholovou demencí mluví jako o budoucnosti. Velmi se obávám, že především lidé v jeho blízkém okolí se "modlí" aby už ta ostuda konečně skončila a oni se mohli stát neviditelnými a už nic nikdy v politice nedělat. 

Platí to i o Čubovi, natož o Mynáři, Nejedlém - kteří už se chystají zúročit nově získané kontakty ve zlodějinách.  Platí to o Buriánové, Augistinovi - kteří se už dnes tváří neviditelnými a dokonce to platí o komuistickém exhibicionistovi Ovčáčkovi, který ale doufám, že si jej najmou komunisté jako svého mluvčího. 


Nepřihlášený uživatel

#63797 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tatínek toho chlapce se skutečně projevil jako hlupák...

2015-11-08 08:05

#63794: Zeman 55 % podpora - CVVM - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tatínek toho chlapce se skutečně projevil jako hlupák... 

 Miloš Zeman se dlouhodobě pohybuje pod 50 % důvěry, nad padesát procent se dostává výjimečně a v ojedinělých měsících a jen u jednotlových agentur, většinou pokud je u některé nad 50 % jsou ostatní pod padesát. 


Nepřihlášený uživatel

#63798 Vláda, Sněmovna a Senát by se Zemanem po vyznamenání....

2015-11-08 08:06

....dvou komunisticých nomenklaturních funkcionářů odpovědných za zločinnost komunistického režimu Tomana a Ludvíka Karla, měla řešit jedině datum jeho abdikace.

Zákon 198/1993 Sb. je stále platný.

(1) Komunistický režim a ti, kteří ho aktivně prosazovali,

a) upíral občanům jakoukoliv možnost svobodného vyjádření politické vůle, nutil je skrývat své názory na situaci ve státě a společnosti a nutil je veřejně vyslovovat svůj souhlas i s tím, co považovali za lež nebo zločin, a to perzekucemi nebo hrozbou perzekucí vůči nim samotným, jejich rodinám a blízkým,

b) systematicky a trvale porušoval lidská práva, přičemž zvlášť závažným způsobem utlačoval některé politické, sociální a náboženské skupiny občanů,

c) porušoval základní zásady demokratického právního státu, mezinárodní smlouvy i své vlastní zákony a prakticky tím postavil vůli a zájmy komunistické strany a jejích představitelů nad zákon,

d) používal k perzekuci občanů všech mocenských nástrojů, a to zejména:

- popravoval, vraždil je a žalářoval je ve věznicích a táborech nucených prací, při vyšetřování a v době žalářování vůči nim používal brutální metody včetně fyzického a psychického mučení a vystavování nelidským útrapám,

- zbavoval je svévolně majetku a porušoval jejich vlastnická práva,

- znemožňoval jim výkon zaměstnání, povolání nebo funkce a dosažení vyššího nebo odborného vzdělání,

- zabraňoval jim svobodně vycestovat do zahraničí či vrátit se svobodně zpět,

- povolával je k výkonu vojenské služby v Pomocných technických praporech a Technických praporech na neomezenou dobu,

e) pro dosažení svých cílů neváhal páchat zločiny, umožňoval jejich beztrestné páchání a poskytoval neoprávněné výhody těm, kteří se na zločinech a perzekucích podíleli,

f) spojil se s cizí mocností a od roku 1968 udržoval uvedený stav pomocí jejích okupačních vojsk.

(2) Za spáchané zločiny a další skutečnosti, uvedené v odstavci 1 jsou plně spoluodpovědni ti, kteří komunistický režim prosazovali jako funkcionáři, organizátoři a podněcovatelé v politické i ideologické oblasti


Nepřihlášený uživatel

#63799 Re: Dobrovský se už na počátku okupace země rudou armádou v roce 1968

2015-11-08 08:10

#63795: -  

 ....jasně postavil na stranu demokracie a na tomto postoji již do dnešní dnů nic nezměnil. 

Je dobré si také uvědomit, že po komunistickém puči 1948 již nebylo možné z KSČ vystovat a dokonce už jen náznak, že by chtěl člen strany něco takového udělat mnohdy vedl k fyzické likvidaci takové osoby. To, že se spousta lidí zaplatle s komunistickou stranou je smutná realita, pramení ale z velké části z toho, že za I.republiky bylo obvyklé být členem politické strany a deziluze po II. světové válce byla obrovské a komuniistická propaganda velmi propracovaná.

Ostatně Miloši Zemanovi se stejným typem lží podařilo obelhat obrovskou část voličů dokonce v roce 2013. 


Nepřihlášený uživatel

#63800 Miloš Zeman spravuje hanebně úřad prezidenta republiky

2015-11-08 08:12

 Argumenty proč Miloš Zeman velmi mírně řečeno hanebně "spravuje" úřad prezidenta republiky dojít nemohou, Miloš Zeman vrší další a další hanebnost při každém jeho veřejném vystoupení. Je to způsobeno tím, že myšlení a mnohdy dokonce jednání Miloše Zemana je myšlením a jednáním komunisty a v některých situacích dokonce kombinované s myšlením a jednáním nacisty, jak jse komunistům velmi často stává. 

 

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této věci.