MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#63801 Toto je neuvěřitelná zpráva....

2015-11-08 08:20

Babiš zvýšil náskok, ČSSD propadla na 16 procent, tvrdí průzkum

a pokud by byla pravdivá, tak by to znamenalo opravdu děsivý stav voličů ANO StB, neboť nejspíše voliči ANO StB ještě ani za dva roky nepochopili, že se jedná o ANO Stb. 

Průzkumu příliš nevěřím neboť ....

Podstatné je v kontextu Babiše a jeho party ANO StB....

2015-11-05 17:38

 

že neexistuje žádný krok, zákon, vyhláška, nařízení prostě absolutně nic, co by rozpočtu země přineslo i jen jediné ubohé promile rozpočtu tedy cca 1 mld.  Nic neudělali opravdu vůbec nic, jediné co umí je zvyšovat daně a to dokonce mnoha různými způsoby, např. zaváděním podivných poplatků za natankování, aby mohli platit hmotné rezervy, které se ale vždy z rozpočtu platily a žádný poplatek za natanková potřeba nebyl. 

Babiš se dostal do Sněmovny na nekonečné lhaní, že se ve státní správě rozkrádají stovky mliard ročně. Sám dokonce tyto lži označil za "plácání". Dnes po dvou letech od voleb ovšem navrhuje deficit 70 mld. při růstu HDP 4,5 %, nenašel jediného zloděje oněch údajně rozkradených bilonů korun přesto, že utratil stovky milionů za audit 65 000 faktur na ministerstvech, nevyšetřil jediný karuselový obchod natož s pohonnými hmotami - jediného velkého zloděje dodal ještě Kalouskův analytický tým. Babišovo hnutí neudělalo vůbec nic, nic také nedodala kobra, která je dnes již prakticky pro smích, neboť spotřebuje min. 500 mil. ročně a výsledek je nula. 

 

Lepší dvě miliardy do rozpočtu než nic, hájil Babiš zvýšení daní z hazardu

Babiš je naprostý zoufalec, proto je schopen prohlásit, že jsou lepší 2 mld. ze zvýšených daní než nic.


Nepřihlášený uživatel

#63802 Re: Re: Rozhovor s Jiřím Suchým je úžasný.....

2015-11-08 08:28

#63780: - Re: Rozhovor s Jiřím Suchým je úžasný..... 

 Jako voliči Miloše Zemana, který se nechal obelhat jeho masivním komunistickým lhaním vám potom logicky Václav Havel může připadat tak, jak píšete. 

Budete si ale muset v budoucnu určitě vybrat mezi lží a pravdou. 

Vlastenec

#63803 Re: Re: Re: Rozhovor s Jiřím Suchým je úžasný.....

2015-11-08 09:32


Nepřihlášený uživatel

#63804 Re: Re: Re: Re: Rozhovor s Jiřím Suchým je úžasný.....

2015-11-08 09:47

#63803: Vlastenec - Re: Re: Re: Rozhovor s Jiřím Suchým je úžasný..... 

 Na mém příspěvku vaše hloupost logicky nic nemění, což snad dokážete pochopit, byť se jinak nechávate obelhávat komunistickým lhářem Milošem Zemanem.  Vlasteneckého na vašem příspěvku logicky není už vůbec nic. 


Nepřihlášený uživatel

#63805 Miloš Zeman spravuje hanebně úřad prezidenta republiky

2015-11-08 10:42

 Argumenty proč Miloš Zeman velmi mírně řečeno hanebně "spravuje" úřad prezidenta republiky dojít nemohou, Miloš Zeman vrší další a další hanebnost při každém jeho veřejném vystoupení. Je to způsobeno tím, že myšlení a mnohdy dokonce jednání Miloše Zemana je myšlením a jednáním komunisty a v některých situacích dokonce kombinované s myšlením a jednáním nacisty, jak jse komunistům velmi často stává. 

 

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry vna k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zema věci. 


Nepřihlášený uživatel

#63806 Re: Miloš Zeman spravuje hanebně úřad prezidenta republiky

2015-11-08 11:49

#63805: - Miloš Zeman spravuje hanebně úřad prezidenta republiky 

 Vážený debile,

jdi už konečně se svými kecy do prdele! Nikoho ty tvoje tapety a odvolávání se na jeden průzkum, který je asi rok starý, nezajímá!!!


Nepřihlášený uživatel

#63807

2015-11-08 11:56

Problem je v tom ze ta vase neonacisticka strana byli zoldaci z us ke ktrejm se pridali ukrajinsky plesky... koukam ze medialni manipulace jede uz na plny pecky...:( nedivim se vsi ty zmatenosti na podobnejch forech... 


Nepřihlášený uživatel

#63808 Re: Re: Miloš Zeman spravuje hanebně úřad prezidenta republiky

2015-11-08 12:26

#63806: - Re: Miloš Zeman spravuje hanebně úřad prezidenta republiky 

 Máte snad věcnou námitku k tomu, že Miloš Zeman spravuje hanebeně úřad prezidenta republiky? Např. byste byl schopen popsat jím spravovaný úřad jako důstojný, mravný a kulturní? Neváhejte napište to. V opačném případě si laskavě odpusťte vaše vulgárnosti, vytiskněte tuto petici, podepiště odneste jí Miloši Zemanovi na Hrada a pak se celou cestu domů všem kolemjdoucím omlouvejte, že volil Miloše Zeman. 

Pokud by se měl někdo někam přesouvat, tak evidentně vy na petici za Miloše Zemana :-). 


Nepřihlášený uživatel

#63809 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tatínek toho chlapce se skutečně projevil jako hlupák...

2015-11-08 12:46


Nepřihlášený uživatel

#63810 Re: Re: Re: Miloš Zeman spravuje hanebně úřad prezidenta republiky

2015-11-08 12:58

#63808: - Re: Re: Miloš Zeman spravuje hanebně úřad prezidenta republiky 

 Úřad pana prezidenta špinite vy, zaprodana havloprasata. 


Nepřihlášený uživatel

#63811 Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman spravuje hanebně úřad prezidenta republiky

2015-11-08 13:39

#63810: - Re: Re: Re: Miloš Zeman spravuje hanebně úřad prezidenta republiky 

Předně je potřeba se domluvit, co si představuje pod souslovím "úřad pana prezidenta", neboť Zemanvův ten úřad není ani náhodou, což se evidentně snažíte naznačit slovem "pana" - je to prostě úřed prezidenta republiky a politik tento úřad spravuje dobře - Václav Havel nebo hanebně Miloš Zeman, ale jednoznačně platí, že to není úřad Miloše Zemana. 

 Kritikou lhaní, nekulturnosti, afinitou na diktátora Putina a post komunistické a komunistické diktátory Miloše Zemana špiním správu úřadu prezidenta republiky? Přečtěte si nejdříve ústavu, než začnete psát hlouposti. Přečtěte si také velmi pečlivě zákon 198/1993 Sb. a pak to dejte do korelace s vyznamenáním komunistů Tomana a Karla. 

Projděte si lidi, které si Miloš Zeman vybral, aby ho doprovodili na Hrad, zjistěte si, jestli mají bezpečnostní prověrky a pak teprve kohokoliv častujte slovem prasata, bude to ale v takovém případě nejspíše směřovat na Zemana a jeho partu komunistů a agentů tajných služeb Číny a Ruska, kteří jej obklopují na Hradě.  


Nepřihlášený uživatel

#63812 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tatínek toho chlapce se skutečně projevil jako hlupák...

2015-11-08 13:41

#63809: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tatínek toho chlapce se skutečně projevil jako hlupák... 

 Poslední průzkumy se hodně liší, jeden je mírně nad 50 % ostatní jsou pod 50 %, obecně platí, že Zeman se nad 50 % dostává výjimečně a jen u jednotlivých agentur, myslím, že nikdy nenastala shoda, aby všechny určili jeho preference nad 50 %. Tedy pokud se budeme bavit jen o jedne CVVM, tak tam se dostal nad 50 % v cca 4 měsících z celého jeho dosavadního působení na Hradě. Co je naprosto jisté, že i v CVVM se preference Zemana pohybují pod 50 % v většině zkoumaných období. 


Nepřihlášený uživatel

#63813 Vláda, Sněmovna a Senát by se Zemanem po vyznamenání....

2015-11-08 13:46

....dvou komunisticých nomenklaturních funkcionářů odpovědných za zločinnost komunistického režimu Tomana a Ludvíka Karla, měla řešit jedině datum jeho abdikace.

Zákon 198/1993 Sb. je stále platný.

(1) Komunistický režim a ti, kteří ho aktivně prosazovali,

a) upíral občanům jakoukoliv možnost svobodného vyjádření politické vůle, nutil je skrývat své názory na situaci ve státě a společnosti a nutil je veřejně vyslovovat svůj souhlas i s tím, co považovali za lež nebo zločin, a to perzekucemi nebo hrozbou perzekucí vůči nim samotným, jejich rodinám a blízkým,

b) systematicky a trvale porušoval lidská práva, přičemž zvlášť závažným způsobem utlačoval některé politické, sociální a náboženské skupiny občanů,

c) porušoval základní zásady demokratického právního státu, mezinárodní smlouvy i své vlastní zákony a prakticky tím postavil vůli a zájmy komunistické strany a jejích představitelů nad zákon,

d) používal k perzekuci občanů všech mocenských nástrojů, a to zejména:

- popravoval, vraždil je a žalářoval je ve věznicích a táborech nucených prací, při vyšetřování a v době žalářování vůči nim používal brutální metody včetně fyzického a psychického mučení a vystavování nelidským útrapám,

- zbavoval je svévolně majetku a porušoval jejich vlastnická práva,

- znemožňoval jim výkon zaměstnání, povolání nebo funkce a dosažení vyššího nebo odborného vzdělání,

- zabraňoval jim svobodně vycestovat do zahraničí či vrátit se svobodně zpět,

- povolával je k výkonu vojenské služby v Pomocných technických praporech a Technických praporech na neomezenou dobu,

e) pro dosažení svých cílů neváhal páchat zločiny, umožňoval jejich beztrestné páchání a poskytoval neoprávněné výhody těm, kteří se na zločinech a perzekucích podíleli,

f) spojil se s cizí mocností a od roku 1968 udržoval uvedený stav pomocí jejích okupačních vojsk.

(2) Za spáchané zločiny a další skutečnosti, uvedené v odstavci 1 jsou plně spoluodpovědni ti, kteří komunistický režim prosazovali jako funkcionáři, organizátoři a podněcovatelé v politické i ideologické oblasti


Nepřihlášený uživatel

#63814 Pravě Zeman prokázal, jakým je "dlouholetým zastáncem eura" :-)

2015-11-08 13:48

Česko může vstoupit do eurozóny, až se vyřeší účast Řecka,míní Zeman

Česká republika by měla přijmout euro ve chvíli, kdy se vyřeší účast Řecka v eurozóně, tlumočil názor prezidenta Miloše Zemana jeho mluvčí Jiří Ovčáček v nedělním diskusním pořadu televize Prima. Zeman je dlouhodobý zastáncem přijetí společné evropské měny a ostrým kritikem České národní banky, která podle jeho slov jen oddaluje okamžik přijetí eura v České republice.

Miloš Zemam svými projevy pro partu s ruskou trikolorou SPOZ jen prokázal, že je spíše věrným ruským agentem, než cokoliv jiného. 


Nepřihlášený uživatel

#63815 Spravuje ještě Miloš Zeman úřad prezidenta nebo se už z komunisty přerodil v čistého nacistu?

2015-11-08 13:54

Zeman dorazí na pražský Albertov v době demonstrace proti islámu

 

. Ministerstvo vnitra ve zprávách o extremismu označuje Blok proti islámu jako konkurenci krajně pravicových hnutí, která s cílem získání volební podpory záměrně a účelově využívá informace, jež jsou často vytrženy z kontextu, zobecněny nebo špatně interpretovány.


Nepřihlášený uživatel

#63816 Ovare, to snad nemuzes myslet vazne. Tobe musi strasit na cimburi.

2015-11-08 13:56


Nepřihlášený uživatel

#63817 Re: Ovare, to snad nemuzes myslet vazne. Tobe musi strasit na cimburi.

2015-11-08 13:58

#63816: - Ovare, to snad nemuzes myslet vazne. Tobe musi strasit na cimburi. 

 Pajda, a jeho pravo prvni noci. Ten dobytek by objel i zeleznou panu.


Nepřihlášený uživatel

#63818 Rusové už zase poroučejí větru děšti :-).

2015-11-08 15:00

Krym se nabídl, že nahradí ruským turistům egyptská letoviska. Neměl by zaostávat za cenou ani kvalitou

"Není vůbec jasné, jak krymská Jalta, kde se v lednu průměrná teplota pohybuje jen čtyři stupně nad nulou, dokáže soupeřit s egyptským letoviskem Šarm aš-Šajch (s průměrnou lednovou teplotou 20 stupňů Celsia)," poznamenal server Newsru.com.

Co si pod tímto ale představit v Rusku :-)

A v některých hotelech prý již dokonce funguje obsluha typu "all inclusive".


Nepřihlášený uživatel

#63819 Re: Rusové už zase poroučejí větru děšti :-).

2015-11-08 15:13

#63818: - Rusové už zase poroučejí větru děšti :-).  

 Rusove jsou nebezpecne,prolhane selmy.


Nepřihlášený uživatel

#63820

2015-11-08 16:11

Eto vase delo tovorisci  L. Breznev ohodnotil situaci  Prazskeho Jara 68.  V srpnu u nas byli jako na tancich.


Nepřihlášený uživatel

#63821 Re: Re: Rusové už zase poroučejí větru děšti :-).

2015-11-08 16:36

#63819: - Re: Rusové už zase poroučejí větru děšti :-).  

 Potěmkinovy vesnice, kukuřice Mičurina a kybernetika imperialistická pavěda - Rusko kde zítra znamená včera :-) a z Kremlu jim klidně může vládnou zločinec. 


Nepřihlášený uživatel

#63822 To bude velká legrace, až se budou probírat lži Miloše Zemana a Ovčáčka u soudu....

2015-11-08 17:00

....nepochybuji, že se Hrad pokusí o to, aby jednání bylo neveřejné a stejně tak se ještě budou snažit, aby se to vyřešilo bez soudu. Totéž bude platit o Zemanových trenek nad Hradem. 

Žalobu za Zemanovy výroky o Peroutkovi letos soud nevyřeší. Ovčáček předává podklady

 
 

 


Nepřihlášený uživatel

#63823 Re: Re: Rusové už zase poroučejí větru děšti :-).

2015-11-08 17:08


Nepřihlášený uživatel

#63824 Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman spravuje hanebně úřad prezidenta republiky

2015-11-08 17:14

#63810: - Re: Re: Re: Miloš Zeman spravuje hanebně úřad prezidenta republiky 

 Je vidět, že Ovara volili takoví přízemní nýmandi, jako jsi ty, hňupe.


Nepřihlášený uživatel

#63825 Vstoupit do ANO StB nesvědčí o velké prozíravosti. Pan Pelikán zjevně svojí politickou kariéru....

2015-11-08 17:16

...velmi záhy ukončí. 


 


Nestraníků ve vládě ubývá. Ministr spravedlnosti Pelikán se stal členem hnutí ANO