MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Humoristická dvojice Ovčáček Zeman

#82276 Re: Pan prezident Miloš Zeman je téhož názoru....

2016-05-19 09:06

#82273: -  

 ......s panem Kocábem si již k této věci sjednal schůzku a bude se mu celou věc snažit vysvětli a přvést jej na správnou cestu. Za dobrý základ by považoval, kdyby pan Kocáb vstoupil do spolku soukmenovce Konvičky - Islám tady potřebujeme. 

Humoristická dvojice Zeman Ovčáček

#82277 Re: K této věci bych se, můj milovaný voliči vyjádřil tak, že ....

2016-05-19 09:09

#82274: -  

 .....moje dcera Kateřina dostala dokonce pochvalu ze její skvělý dokumentární film jak souloužit v kruhu přáttel.  Je na to z domova zvyklá a považuje to za normální, tedy bylo logické, že jsem jí za odměnu koupil nové autíčko a poslal jí na zkušenou do Švédska. 


Nepřihlášený uživatel

#82278 Re: Re: Pan prezident Miloš Zeman je téhož názoru....

2016-05-19 09:13


Nepřihlášený uživatel

#82279 Re: Re: Pan prezident vyjádřil názor, že nám komunistům v osmdesátých letech ....

2016-05-19 09:22


Nepřihlášený uživatel

#82280

2016-05-19 09:25

Evropa a celý svět počátku třetího tisíciletí se nepoučily z chyb předchozích generací. Nejen chyb, ale dokonce ideologicky zdůvodněných záměrných útoků proti svobodě. Mnohdy jsou pro upírání svobody využívány tragické etapy naší minulosti. Potom se pod takovou ideologickou záminku dá schovat úplně všechno a pod heslem potlačování extrémistických názorů omezovat svobodu celých skupin obyvatelstva. Přitom je alarmující, že se stále rozšiřuje ta část politického spektra a názorů, které spadají pod aktivity, kterým je upírána svoboda. A nejen to. Levicové, anarchistické části spektra se nic takového netýká. Tak rychle se zapomnělo, že komunisté vedení diktátorem Stalinem vyvraždili mnohem více lidí, než nacisté vedení diktátorem Hitlerem?

Kdyby se totiž jednalo o naprosto vyvážené omezování pravého i levého okraje politického spektra, bylo by možná přijatelné se s takovým omezením smířit. I když je sporné, kdo je vlastně oprávněn posuzovat co je a co není extrémistické a tudíž zakázání hodné? Ten, kdo vystudoval politologii, zaměstnanec ministerstva vnitra nebo ten kdo politologii přednáší a udělal si z ní taktéž výnosný způsob obživy?

Pokud si zvolíme středovou osu politického spektra, levá část je z jakýchsi podivných důvodů chráněna a na této polovině spektra vůbec neexistuje žádné zakázané téma. Ani symboly, ani hesla, ani program směřující k potlačování lidských práv a svobod a nastolení diktatury. Jejich stěžejním rysem je internacionalismus, zničení národů, zničení rodiny jako základního stavebního kamene společnosti. Oblíbeným tématem levé části spektra je úplné zrušení rodiny, produkce dětí svobodnými matkami nejlépe umělým oplodněním, aby neexistovala vůbec žádná rodičovská citová vazba a jejich výchova ke kolektivismu v kolektivních zařízeních až po odkládání seniorů do ústavů, protože neexistující rodina se samozřejmě nemůže starat o své seniory. Pokud je propagován život v páru, tak nejlépe jedinců stejného pohlaví. Produkují se tak jedinci, kteří nemají vůbec řádné zakotvení a vznášejí se v citovém vzduchoprázdnu. Každou takto vzniklou lidskou bytost je potom možné libovolně formovat ideologicky a naprosto snadno s ní manipulovat, stává se vlastně bezduchým otrokem vykonávajícím bez rozmyšlení pokyny absolutních a naprosto v anonymitě skrytých vládců. Lidská bytost tak přestává být individuální a stává se z ní pouze sériový produkt, snadno zaměnitelný a nahraditelný.

Na protilehlé straně dosahuje zakázaná oblast již téměř ke středové ose. Zde vlastně neexistuje nic, co by bylo povolené. Témata zakázaná jsou dnes všechna, která se týkají národa, národního státu, vlasti a rodiny, včetně individuality lidské bytosti. Nesmí se hovořit o národu, nesmí se propagovat vlastenectví. Nesmí se propagovat úplné rodiny a výchova k individualitě. Zakázáno je propagovat rodinnou péči o seniory. Dějiny jsou přepisovány ne po staletích, ale vlastně online, tedy v reálném čase.

Omezování práv a svobod je praktikováno bez jakéhokoliv varování a postupuje systematicky dál a dál. Zarážející je samozřejmě naprostá lhostejnost většiny populace. Ta zaslepena relativní sytostí, vyhovujícím ubytováním a únikem od reality prostřednictvím virtuální reality a drog předpokládá, že tento stav omezené blaženosti bude trvat po celou dobu jejich vlastního života. A pro další generace tato část populace předpokládá, že se mají o sebe postarat samy. Přitom si vůbec nechce připustit, že jsou ohroženy nejen děti, tedy další pokolení, ale že jsou ohroženi i oni sami. Při troše štěstí lze samozřejmě prožít díky rodičům spokojená léta ve škole a poté v produktivním věku dokonce i několik spokojených desetiletí. Na sklonku produktivního věku je však při dnešním uspořádání společnosti naprosto jistý pád naprosté většiny populace do stavu naprostého vyčerpání a hrdlo svírající chudoby. Přitom ta část lidského života v postproduktivním věku se díky prodlužování délky života začíná takřka vyrovnávat délce věku produktivního. Znamená to, že v bídě, naprosté apatii stráví většina populace desítky let v čekárně na smrt. Není právě toto trest za předchozí naprostou lhostejnost k veřejnému dění a odevzdání se do moci vládnoucí garnitury? Není to trest za neustálé ústupky od ideálů mládí, schvalování omezování základních lidských práv a svobod?

Trest za klanění se zlatému teleti, pro které je většina populace ochotna opustit anebo se alespoň smířit s tím, že není důležitá péče o předky, jako jediný možný způsob poděkování za to, že nás přivedli na svět a že o nás pečovali, není důležitá péče o rodinu a vlastní potomky, kteří jediní ve fungující společnosti mohou představovat budoucnost každého jednotlivce i celého lidského společenství?

Omezování práv a svobod nelze nijak odůvodnit, nelze nijak obhájit. Práva a svobody jsou podmínkou vývoje a růstu lidské společnosti. Není společenství, není jediný živý organismus, který by dokázal být stále stejný. Buď roste, sílí, vyvíjí se, anebo chřadne a upadá. A právě kvůli neustálému omezování a zakazování se lidská společnost dostala do stadia naprosté degenerace a všeobecného úpadku.

Nejen vlastenci, nejen zodpovědní rodiče, ale všichni lidé by si měli uvědomit, že každý den, každým omezením, se kterým se smíří, nebo které lhostejně minou upadá především jejich život a jejich budoucnost. Tímto tempem nebude dlouho trvat a z práv a svobod občanů daných Listinou základních lidských práv  a svobod a zaručených základním zákonem nezůstane vůbec nic. Líbivá hesla o odevzdání se do péče skupinky diktátorů, jediných moudrých, kteří mají na rozdíl od většiny ostatních schopnost a oprávnění stát v čele společenství zhořknou. A nebude dlouho trvat a jednoho dne se probudí do staronové totality. Možná, že to ani nebude probuzení tak hrozné, protože si již tak zvykli na pohodlí všeobjímající péče Velkého bratra, že již nebudou schopni samostatného myšlení a samostatných činů.

Dne 17. května 2016 byly bez jakéhokoliv předchozího upozornění zablokovány všechny FB účty Dr. Miroslava Sládka. Na www.sprrsc.cz, kde se podařilo mnohé články, komentáře a videa  zachránit se můžete přesvědčit, že v nich nebylo nic, co by opravňovalo k takovému útoku na svobodu slova. Cenzurní zásah proběhl s největší pravděpodobností na základě udání, což je v naší zemi již od minulého století způsob, jak likvidovat třeba parašutisty, kteří potrestali nacistického pohlavára, sousedy, kteří se během okupace zapojili do odbojové činnosti, anebo za komunistické totality poslouchali zahraniční vysílání. Navštivte uvedený web a pročtěte si příspěvky, shlédněte videa. Jsou na nich jen kritická slova na adresu současné vládnoucí garnitury. Jsou na nich pravdivé informace o devastaci našeho národa a země. A to je také podle našeho názoru důvod k zablokování, to byl již kdysi dávno důvod k upálení Mistra Jana, pravda. A je to také důkaz nejlepší toho, že vše, co je hlásáno, je také pravdivé. Pravda vždy vládnoucím diktátorům vadila. Za pravdu se v naší zemi vždy trestalo. Pravdu však nelze umlčet.

Sdílejte a šiřte. Poslední zbytky práv a svobod nás, původního domorodého obyvatelstva Evropy jsou ohroženy a přímo ničeny. 

 

 

Nepřihlášený uživatel

#82281 Je dobré si projít celou zprávu, případně alespoň tiskové prohlášení NKÚ.....

2016-05-19 09:35

.....vypadá to, že Babiš přesně po StBácku vyvolává kauzu, asi jako oplátku za to jak kradl EU dotace. 

Tisková zpráva

Celá zpráva NKÚ

Policie se poučí, co je to swap, ale to je tak vše. 

Tady je kritizován NKÚ soudruh Babiš, že si přesouvá miliardy kam se mu zlíbí a to opakovaně, přestože to NKÚ již kritizoval a jasně poukázal na podivnost takového jednání. 

"V roce 2014 došlo v rozpočtu kapitoly SD opět k postupu opakovaně kritizovanému ze strany NKÚ, kdy nečerpané úrokové výdaje byly ve výši 5,1 mld. Kč využity k převodům do rozpočtů jiných kapitol státního rozpočtu. O částce 1,7 mld. Kč rozhodla vláda, ministr financí povolil rozpočtová opatření ve výši 3,4 mld. Kč, z toho 92 % prostředků směřovalo do kapitol spravovaných MF. Na tuto skutečnost NKÚ upozorňoval mj. i v kontrolním závěru z kontrolní akce č. 14/145"

Humoristická dvojice Ovčáček Zeman

#82282 Re: Pan prezident se kloní k vašemu názoru, skutečně po ulicích Prahy naprosto beztrestně....

2016-05-19 09:40

#82280: -  

 ....běhali čínští komunističtí milicionáři a soudruh Tvrdík masivním vyvěšením čínských komunistických vlajek propagoval mnou tak oblíbený čínský komunismus z kterého se pan prezident poučil, jak stabilizovat společnost a níkdo skutečně nikdo Tvrdíka, čínské komunistické milicionář a dokonce ani pana prezidenta nepohnal před soud z důvodu propagace komunsitické ideologie. 


Nepřihlášený uživatel

#82283 Re: Je dobré si projít celou zprávu, případně alespoň tiskové prohlášení NKÚ.....

2016-05-19 12:25

#82281: - Je dobré si projít celou zprávu, případně alespoň tiskové prohlášení NKÚ..... 

 Přečetl jsem si celou zprávu. Babiš je po bitvě generálem, tedy po dnes po více jak deseti letech "hodnotí" zajištění kurzového rizika na miliardy korun, kdy mezi tím dokonce proběhla finanční krize, tak tomu se každý státní zástupce tak leda vysměje.

Problém má ovšem velký sám Babiš, neboť přesouvá miliardy jak se mu zlíbí plně v rozporu s nálezy NKÚ a to je naprostá současnost.  

Citace:

"V roce 2014 došlo v rozpočtu kapitoly SD opět k postupu opakovaně kritizovanému ze strany NKÚ, kdy nečerpané úrokové výdaje byly ve výši 5,1 mld. Kč využity k převodům do rozpočtů jiných kapitol státního rozpočtu. O částce 1,7 mld. Kč rozhodla vláda, ministr financí povolil rozpočtová opatření ve výši 3,4 mld. Kč, z toho 92 % prostředků směřovalo do kapitol spravovaných MF. Na tuto skutečnost NKÚ upozorňoval mj. i v kontrolním závěru z kontrolní akce č. 14/145."

Sosani u moci a StBák na ministerstvu financí, to se pak dějí věci:

Rozpočtová pravidla umožňují MF od února 2015 vydávat státní dluhopisy za účelem vytváření rezervy peněžních prostředků v jakékoliv výši bez nutnosti schvalovacího procesu v Parlamentu ČR a ani vnitřní předpisy MF žádným způsobem tuto oblast neregulují.

 

 

Vlastenec

#82284

2016-05-19 13:41

Ze sta havlistických sraček Zemanovi protikandidáta neuděláte, vlastizrádci!


Nepřihlášený uživatel

#82285 Re: Vy jste skutečně volil člověka, kterého Nejvyšší správní soud uznal odpovědným z porušování....

2016-05-19 13:51

#82284: Vlastenec -  

 ....volebního zákona a masivního lhaní? Vy jste schopen se v takovém případě označovat vlastencem? Jste si jist, že máte v hlavě mozek? 

Humoristická dvojice Zeman Ovčáček

#82286 Neměl jsem o Jourové velké mínění....

2016-05-19 14:56

....ale po jejím posledním vyjádření ji považuji za krávu, ano slyšel jste dobře pane redaktore, za krávu. To jí přece muselo být hned jasné, že soudruh Bureš dokumenty záměrně ztrácí, je to přece standardní vlastnost všech komunistických zpravodajců. 

Skoro se mi tomu nechce věřit, prohlásila Jourová o ztracených dokumentech k Čapímu hnízdu

AŤ ŽIJE ZEMAN!

#82287

2016-05-19 15:17

Dnes platí živnostníci do státního rozpočtu dvě miliardy korun na daních z příjmů. Něco není v pořádku. A to, co není v pořádku, je daňový únik. Nechci obviňovat nikoho konkrétního, ale musíme si přiznat, že mezi malými, velkými i středními podnikateli jsou ti, kteří se snaží obejít daňovou povinnost,“ podotkl Zeman. Registrační pokladny mají daňovým únikům zabránit. „Když se ty daně nevyberou, nebude na zdravotnictví, sociální služby...


Nepřihlášený uživatel

#82288 Re: Zeman je snad idiot?

2016-05-19 16:03

#82287: AŤ ŽIJE ZEMAN! -  

 Placení daně z příjmu má na zdravotnictví a sociální služby nulový vliv, neboť zdravotnictví je placena, jak idiot Zeman jistě alespoň tuší, ze zdravotního pojištění a stejně tak sociální služby jsou hrazeny ze sociální pojištění. 

Toto samozřejmě všichni živnostníci platí. 

Tedy, Zeman ať si klidně žije, ale v blázinci. 

Registrační pokladna je ve své podstatě nesmysl, neboť pokud nedojde ke kontrole registrační pokladny, tedy provozu, který má registrační pokladna reflektovat, pak logicky soudruh Babiš nezjistí nic a co více, ani nevybere více. Provoz ovšem mohl kontrolovat i bez pokladny, neboť povinnost vést věrohodné účetnictví, vydávat doklady existovala i bez registračních pokladen. I toto samozřejmě idiot Zeman ví, ale hodí se mu populisticky blábolit hovadiny. 

 


Nepřihlášený uživatel

#82289 Re: Je dobré si projít celou zprávu, případně alespoň tiskové prohlášení NKÚ.....

2016-05-19 16:13

#82281: - Je dobré si projít celou zprávu, případně alespoň tiskové prohlášení NKÚ..... 

 

Trestní oznámení ministerstva míří na nejbohatšího úředníka roku 2009

Miliardové škody, to je hodně přehnané o tom NKÚ nic nepíše. Ze zprávy NKÚ a především proto, že hodnotí zajištění kurzových rizik roky zpětně a velmi stručně, tedy nepopisuje dobu vzniku zajištění, tehdejší úroky, tehdejší kurzová rizika, atd a proběhla světová finanční krize, je velmi málo pravděpodobné, že se daná věc vůbec dostane k soudu. 

Stejně tak je velmi málo pravděpodobné, že by neexistovalo věrohodné zdůvodnění, proč byl použit v daný čas konkrétní způsob zajištění kurzových rizik a jaká rizika tehdy hrozila. 

Celá věc je tedy spíše ubohá Babišovina, tedy pokus jak odvést pozornost od evidentní zlodějiny Čapí hnízdo. 

Na druhou stranu vyplývá ze zprávy, že co soudruh Babiš vyvádí na ministerstvu za hrůzy, např. že prakticky neexistují finanční rezervy a NKÚ upozorňuje, že je to velmi riskatní. Že se tam přesouvají podivně miliardy korun, aniž by o tom rozhodovala alespoň vláda, atd. 

Humoristická dvojice Ovčáček Zeman

#82290 Pan prezident Miloš Zeman, jak všichni velmi dobře víte, je mimo jiné také soudním znalcem....

2016-05-19 16:23

....v oboru armádní bojová technika a znanění způsobené bojovou technikou, tedy jeho hodnocení je vrcholně kvalifikované, odborné, erudované a naprosto přesné. Celý jeho znalecký posudek včetně kulatého razítku bude zítra zveřejně v našem jediném důvěryhodném mediu bulváru PL. 

Zeman: Vojáky na Libavé zranil výstřel z bojového vozidla, zřejmě omylem


Nepřihlášený uživatel

#82291 Dlouhodobě si myslím, že se Šlechtová řítí do obrovského průšvihu.....

2016-05-19 16:30

ZVĚŘINA: Ministerskému nemehlu
Šlechtové se vysmáli ještě milosrdně

....neboť správu strukturálních fondů nemůže nikdy zvládnout a protože tuto věc tuší, podlézá Zemanovi v představě, že ten jí z vlastní neschopnosti nějak dostane. 


Nepřihlášený uživatel

#82292

2016-05-19 16:48

Jste banda vlastizrádců, havlisti!!!

Humoristická dvojice Ovčáček Zeman

#82293 Re:Pan prezident s vámi plně souhlasí. Skupinu havlistů pan prezident původně zamýšlel....

2016-05-19 17:38

#82292: -  

 ....pouze pro sebe, po dlouhém mém přemlouvání mne do ní laskavě přibral a skutečně jsme já i pan prezident Miloš Zeman vlastizrádci, neboť jsme oba podepsali vázací dokumenty GRU i FSB a samozřejmě pilně donášíme jak ne ČR tak i na EU. Co nestihneme vynést my dva, doplňují ještě soudruzi Mynář a Nejedlý. 

Pan preziden je si plně vědom svého velezrádného jednání, neboť je si vědom, že v době volební kampaně masivně lhal a tím porušoval volební zákona, jak naprosto přesně konstatuje Nejvyšší správní soud. Naše ústava skutečně nepřipouští, aby člověk masivně porušující volební zákon byl do ústavní funkce inaugurován. Pan prezident vyjadřuje velké politování nad tím, že Ústavní soud není schopen věc řešit a z ústavní pozice jej odstranit. 

 


Nepřihlášený uživatel

#82294 Tomu se dá v klidu věřit, neboť soudruh Babiš má úvěrů od bank za cca 25 mld. korun.....

2016-05-19 17:47

Babiš čelí dalšímu trestnímu oznámení. Anonym ho nařkl, že zneužil své funkce pro Agrofert

Babiš měl údajně některým bankám nabízet výhodnější podmínky vůči státu a souběžně s tím od stejných bank získávat výhodnější podmínky pro firmy, které ovládá, nebo s ním jsou spřízněné.

.....tedy každá desetina procenta z úroků je ale sakra znát, tedy každá desetina z úroku činí 25 mil. korun a soudruh Babiš předvedl jaký šetřílek, když kradl směšných 50 mil. z eu dotací, nebo kolik desítek to bylo.  

Humoristická dvojice Ovčáček Zeman

#82295 Pan prezident Miloš Zeman očekává, kdy na něj bude podáno trestní oznámení.....

2016-05-19 17:53

.....za spolukradení 14 mld. hotovosti z Mostecké uhelné společnosti. Zatím stále jen čeká, kdy v ČR přijde spravedlnost a do té doby mne pověřřřil, abych se ujal této vážné úlohy a podal tresní oznámení na pana Bakalu, mohu také potvrdit, že doslova na jednání padlo "je třeba zvařít Bakalu", pan prezident Miloš Zeman tímto parafrázoval svojí vlastní  již pověstnou větu "je třeba zabít Mrázka".

Pan prezident Miloš Zeman při této příležitost také zmínil, že název filmu naprosto průměrného a bezvýznamného režisérka (jemuž nemůže přijít na jméno) pochybného dílka "Je třeba zabít Sekala"  mu byl ukraden a tedy i na něj zítra podáváme trestní oznámení. 

Je třeba zavřít Bakalu, prohlásil Zeman

Prezident Miloš Zeman ve čtvrtek před studenty Střední průmyslové školy v Hranicích na Přerovsku opět kritizoval podnikatele Zdeňka Bakalu v souvislosti se situací v OKD. Kromě svého dřívějšího přirovnání Bakaly k Viktoru Koženému prohlásil, že patří zavřít. Čeká prý na to, až na Bakalu bude podáno trestní oznámení.

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády:

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády


Nepřihlášený uživatel

#82296 Jsem zvědav, jestli soudruhovi Babišovi dojde, proč nelze stát řídit jako firmu?

2016-05-19 18:18

Jeho slova by tomu nasvědčovala, ale ty činy :-). 

Spekulace úředníků ministerstva financí s dluhopisy stály Česko miliardy, další ztráty stále hrozí

Firma je podníkání, soudruh Babiš v tom jeho šíleném karuselu Agrofert, kde je navíc nejspíše jen luxusním bílým koněm podniká s vlastním kapitálem 50 mld. a s cizím v objemu 50 mld. rámcově, dělá to tak proto, aby rozložil riziko ztráty mezi sebe a temi, kdo mu půjčují a zajistil si větší zhodnocení vlastních zdrojů, pokud se mu podnikání bude dařit, ale v případě, že se dařit nebude, je to všchno jinak, ztrátu ponesou i ti, kdož mu půjčují, dělají to s tímto rizikem, podnikají, tedy řídí své firmy jako firmy, nikoliv jako stát. Naše daně soudruhu Babiši neslouží k podnikání. 

Vlastenci do boje!

#82297

2016-05-19 18:18

Jeden z přítomných vznesl dotaz i na čin skupiny Ztohoven, jež vyměnila prezidentskou standartu na Pražském hradě za červené trenýrky. „Prezidentská standarta není spojena se žádným jménem žádného konkrétního prezidenta. Zneuctění státního symbolu je přinejmenším hloupost a nedostatek vlastenectví, z trestního hlediska samozřejmě krádež. Nyní byla vznesena žaloba proti skupině Ztohoven a uvidíme, jak ta žaloba bude projednána,“ podotkl Zeman. Skupinu Ztohoven vyslovil úmyslně jako Sto hoven. „Já to vždy vyslovuji odděleně a pokládám to za dvě slova, ne za jedno,“ dovysvětlil prezident. „V jakékoliv demokratické zemi můžete kritizovat svobodně všechny politiky. Ale odlišme situaci kritiky konkrétní osoby od toho, když někdo ničí naši státní vlajku, strhává prezidentskou standartu. To by také mohl klidně ukrást svatováclavskou korunu, pak by mohl zapálit Pražský hrad nebo vyhodit do povětří katedrálu sv. Víta. Odlišujme tyto dvě věci. Ten, kdo si otevřeně stěžuje na to, že je kritizován, je slaboch, protože nic nevydrží. Ale ten, kdo hájí symboly české státnosti, jedná správně a lidé by se za něj měli postavit,“ myslí si hlava státu.

Humoristická dvojice Ovčáček Zeman

#82298 Re: Ano pan prezident Miloš Zeman mne pověřil, abych jeho výrok potvrdil.....

2016-05-19 18:27

#82297: Vlastenci do boje! -  

 .....skutečně má v hlavě sto hoven (vždy vyslovuje pečlivě odděleně :-)), místo na mozek už mu nezbylo. Skupina Ztohoven se odděleně vyslovuje Z toho ven a přřřřřesně svými performance vždy dostojí tomuto názvu, přřřřřesně také plní to, co umělec plnit má, tedy naznačovat cestu budoucího vývoje a s reflexí současnosti. 

Pan prezient Miloš Zeman mne pověřřřřřil, abych tlumočil jeho názor, že státní symboly, Ústava, zákonnost, jsou mu skutečně ukradeny. 

Kdo to řekl?

#82299

2016-05-19 18:40

Havel? To byl kretén pěstovanej stbákama.


Nepřihlášený uživatel

#82300 Re: Tak na to je snadná odpověď - řekl to idiot.

2016-05-19 18:51

#82299: Kdo to řekl? -  

 ......připadalo vám to těžké?