MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

AŤ ŽIJE ZEMAN!

#82287

2016-05-19 15:17

Dnes platí živnostníci do státního rozpočtu dvě miliardy korun na daních z příjmů. Něco není v pořádku. A to, co není v pořádku, je daňový únik. Nechci obviňovat nikoho konkrétního, ale musíme si přiznat, že mezi malými, velkými i středními podnikateli jsou ti, kteří se snaží obejít daňovou povinnost,“ podotkl Zeman. Registrační pokladny mají daňovým únikům zabránit. „Když se ty daně nevyberou, nebude na zdravotnictví, sociální služby...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#82288 Re: Zeman je snad idiot?

2016-05-19 16:03:03

#82287: AŤ ŽIJE ZEMAN! -  

 Placení daně z příjmu má na zdravotnictví a sociální služby nulový vliv, neboť zdravotnictví je placena, jak idiot Zeman jistě alespoň tuší, ze zdravotního pojištění a stejně tak sociální služby jsou hrazeny ze sociální pojištění. 

Toto samozřejmě všichni živnostníci platí. 

Tedy, Zeman ať si klidně žije, ale v blázinci. 

Registrační pokladna je ve své podstatě nesmysl, neboť pokud nedojde ke kontrole registrační pokladny, tedy provozu, který má registrační pokladna reflektovat, pak logicky soudruh Babiš nezjistí nic a co více, ani nevybere více. Provoz ovšem mohl kontrolovat i bez pokladny, neboť povinnost vést věrohodné účetnictví, vydávat doklady existovala i bez registračních pokladen. I toto samozřejmě idiot Zeman ví, ale hodí se mu populisticky blábolit hovadiny.