MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#89526 Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí

2016-08-01 20:33

Český prezident Miloš Zeman v nedělním rozhovoru pro Blesk TV odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. Odmítl také slova kancléřky Angely Merkelové, která i po posledních útocích v Německu řekla: „Zvládneme to.” Postavil se tak po bok bavorského premiéra Horsta Seehofera, který se od jejích slov distancoval.

„Já bych se od tohoto výroku distancoval také,“ řekl Zeman a dodal: „U nás politiků, mne nevyjímaje, je taková tendence, že když jsme něco prohlásili, tak u toho setrváváme, i když se fakta změnila. Já jsem změnil názor ohledně držení zbraní.“

„Myslím, že i paní kancléřka by měla změnit svůj názor, že ta vítací kultura se ukázala jako nesmyslná, že ani Německo není schopno absorbovat takový počet uprchlíků, zejména když mezi nimi jsou džihádisté,” doplnil prezident.

Zbraně jako obrana

Zeman původně velmi silně podporoval právo na držení zbraní a kritizoval EU, která to chce omezit. „Opravdu si myslím, že by se občané měli ozbrojovat proti teroristům. Poctivě přiznávám, že jsem změnil svůj názor. Byl jsem proti tomu, aby lidé měli více zbraní.“

„Podstatné je, aby si lidé uvědomili, že když už mají zbrojní pas, tak může nastat situace, kdy budou muset zbraň použít,” řekl prezident a zmiňoval útok v hudebním klubu Bataclan.

Kdyby tam podle něj měli dva lidé zbraň, mohlo by to celé dopadnout jinak. Mohli by totiž zmařit teroristický útok, což se člověku s holýma rukama asi jen tak nepodaří.

Náboženství smrti

K poslednímu útoku ve Francii, při kterém byl podřezán kněz, řekl: „Byl to případ toho, čemu bývalý ministr školství profesor (a kněz Petr) Piťha říká střet mezi náboženstvím života a náboženstvím smrti. Když máte učení, které říká - zabiji-li nevěřícího, dostanu se okamžitě do ráje - pak se najde několik fanatiků, kteří toho využijí. Je-li zabitým kněz u opačného náboženství, je to pro tyto fanatiky významnější než zabití civilistů.“

Zkrátka je to dobrý prezident.


Nepřihlášený uživatel

#89527 Re: Skvěle jste to řekl tomu debilovi, pane prezidente!

2016-08-01 20:33

#89467: Koukol - Skvěle jste to řekl tomu debilovi, pane prezidente! 

 Co asi potřebuje tato zem, aby Miloš Zeman celý ejakuloval kamsi do vesmíru, ideálně aby pak proletěl černou dírou do dimenze věčného rusáckého gulagu. 


Nepřihlášený uživatel

#89528 Re: Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí

2016-08-01 20:35

#89526: - Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí 

 Jo Zeman ejakuloval pro bulvár Blesk, tomu se snad ani nedá věřit. A co Ivanka a Kateřina, kdy ty budou v Blesku ejakulovat svůjí extázi "inteligence"?


Nepřihlášený uživatel

#89529 Re: Re: Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí

2016-08-01 20:36


Nepřihlášený uživatel

#89530 Re: Re: Re: Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí

2016-08-01 20:38

#89529: - Re: Re: Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí 

 To je nějaká ejakulace tvých myšlenek nebo je  to zase ejakulace komunistického ruského trolla Miloše Zemana, která je ti tak milá, zemanote?

Proč vlastně s těmi ejakuláty o tom, jakým je Zeman úžasným ruským trollem vlastně obtěžuješ diskusi o tom, jakým je Zeman zločineckým komunistickým lhářem? Trpíš nějakým podivným masochismem? Proč to nepíše pod petici o tom, jak má být Miloš Zeman prezidentem "na věčné časy"?

Nebo to snad byl jeden z mnoha Zemanových ejakulátů, kterými zaplavuje tuto zem? 


Nepřihlášený uživatel

#89531 Re: Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí

2016-08-01 20:47

#89526: - Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí 

 Kdy se lze těšit na Zemanův ejakulát v Putinových listech? Jistě si skvěle informován či dokonce zaplaven Zemanovými ejakuláty. 


Nepřihlášený uživatel

#89532 Re: Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí

2016-08-01 20:48

#89526: - Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí 

 Ochcáček se už dlouho neozval, neudusily ho ty Zemanovy ejakuláty? 


Nepřihlášený uživatel

#89533 Re: Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí

2016-08-01 20:51

#89526: - Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí 

 Ochcáček už nesvolává tiskové konference, ale ejakulační večírky, to je panečku novinka obzvláště pro jeho hošany :-). 


Nepřihlášený uživatel

#89534 Re: Re: Re: Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí

2016-08-01 20:55

#89529: - Re: Re: Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí 

 

Kdy referendum či volby vlastně vygenerují extrém a kdy taková věc dokonce může rozvrátit občanskou společnost? 

Odpověď je prostá, když se nedodrží základní demokratické principy, ústava v celé její šíři a např. se tím pádem občané přestanou chovat odpověďně. 

Přímo zářným příkladem zneužití "referenda" - přímá volba je v druhém kole referendem - bylo zvolení Miloše Zemana. Ten masivně lhal a porušoval volební zákon, dokonce to musel konstatovat i Nejvyšší správní soud a to dokonce ve dvou rozsudcích, přesto dostal většinu hlasů, občané podlehli lžím a přestali se chovat odpovědně - tedy začali jednat neústavně a zvolili extrémistu - porušovatele volebního zákona. 

V tomto případě tedy referendum vygenerovalo extrém a na pět let nasměrovalo tento stát do extrému. Je to velmi vážné je potřeba, aby takovou věc zkoumal nejen ústavní soud, ale také parlament. Měla být dávno ustavena vyšetrující komise k situaci na Hradě, žijeme skutečně v absurdním stavu, jako občané tvoříme stát, ale nemáme ani tu nejmenší možnost dohlížet na poradce Miloše Zemana, neboť nemají bezpečnostní prověrku státu. 

Toto generuje stav, že mnozí z nás nechceme nést odpovědost za Zemana a jeho, možná až zločinné, jednání. Vzniká stav, kdy velká část společnosti dokonce ani nechce sledovat tu část veřejného prostoru, kterou Zeman má možnost ovlivňovat, nechtějí dokonce ani slyšet jeho jméno a nikoho z jeho okolí. 

Je dobré se zamýšlet i nad tím, jestli vlastní otázka referenda už nemůže být extrémistická a kdy se tak stane a bude. Stejně tak je potřeba se zamýšlet, zdali otázka neextrémistická či dokonce naprosto legitimní, může ve společnosti vyvolat extrémismus a tedy je následně degradována (degenerována) na otázku extrémistickou. 

Matějka ze Svobodných se mi velmi nelíbil, a hlavně se mi nelibil způsobem argumentace. Dokonce bych řekl, že je to naverbovaná osoba ruskou propagandou, nejen z důvodu jeho "kladného vztahu k Robejškovi" a záměrnému zkreslování reality. ..


Nepřihlášený uživatel

#89535 Re: Re: Re: Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí

2016-08-01 20:57

#89529: - Re: Re: Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí 

 

Především zbraň v rukou psychicky labilní Ivanky Zemanové znamená velkou nebezpečnost pro Miloše Zemana, neboť je klidne možné, že mu o dvacet let zhrzená psychicky narušená manželka vystřelí mozek z hlavy a bude jen další ostuda, nejen proto, že by ho na lafete vezli bez hlavy. 

Více zbraní mezi lidmi neznamená vyšší bezpečnost, míní experti

Kde vlastně soudružka Ivanka Zemanová bude onen kvér nosit? V kabelce, na hrudním pásu, nebo snad pod sukní? Bude ho nosit i na mezinárodní návštěvy např. u soudruha Vládi Iljiče Putina? To by to pro ní byla jistě velmi zajímavá zkušenost s ruskými KGBáky :-). 


Nepřihlášený uživatel

#89536 Re: Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí

2016-08-01 20:59

#89526: - Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí 

 Jak jsem Emana nikdy nemusel, tak jsem teď rád, že je prezident on a ne kníže Blekota. Ještě by si měl pozvat na kobereček Sralbotku a dát mu pohlavek za to "panáčkovaní" v Bruselu.


Nepřihlášený uživatel

#89537 Re: Re: Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí

2016-08-01 21:00

#89536: - Re: Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí 

 Tak ty seš bez nejmenších pochyb komzument Zemanových ejakulátů a jeho volič. Který z jeho ejakulátů tě naplnil přesvědčení, že jsi ho nikdy nemusel, ale dnes jsi naprosto uspokojen? 

Možná bys místo Zemanových ejakulátů mohl chvilku studovat a zjistit, jak funguje EU, neb z Ovarových ejakulátů se dozvíš tak leda ruské trollí blábolení. 

Vlastenec

#89538

2016-08-01 21:06

Pokud vládě jde o blaho národa, tak by měla vypsat referendum o vystoupení z EU, v opačném případě je vlastizrádná a automaticky by měly být nové volby do PS!


Nepřihlášený uživatel

#89539 Důvěra v Zemana ejakulátora......

2016-08-01 21:07

Tedy opravuji. Zemanovi v červnu věřilo jeho lži 18 % občanů starších patnácti let a 15 % občanů označuje jeho lži za lži a nevěří jim ani jemu, logicky. Ostatní mu 40 % spíše věřili a 24 % spíše nevěřili - tedy 64 % pochybuje. 15 % nevěří, 3 % neví. 

Jak moc mu spíše věří a jak moc mu spíše nevěří není zřejmé. CVVM, která se dá považovat za důvěryhodnou organizaci dokonce ani nezveřejňujě sociologický průzkum respondentů, tedy nedá se usuzovat např. na to, jestli mu spíše věří nezaměstnaní a spíše nevěří vysokoškoláci, byť se to logicky nabízí nejen proto, že je Miloš Zeman několikrát soudem uznaný lhář a co více dokonce i NSS uznaný porušovatel volebního zákona :-). 

Dobré je připomentou, když pro Zemana tak horuješ, že je několikrát soudem uznaným lhářem, tedy na jednu stranu se tváříš, jak úžasně byl "zvolen" a jaký má obrovský mandát a přitom má potřebu lhát i to je potřeba tedy soudům přiznat. Co je horší, NSS konstatuje dokonce ve dvou rozsudcích, že Miloš Zeman lhaním porušoval volební zákon. Záhadné je v rozsudcích zdůvodnění bez jakékoliv metodiky, kde NSS tvrdí, že toto lhaní neovlivnilo dostatečný počet voličů, což je ve své podstatě absurdní tvrzení. Dokládá to právě i průzkum CVVM, kde lhaní Zemanovi věří pouze 18 % občanů starších patnácti let. 


Nepřihlášený uživatel

#89540 Re:

2016-08-01 21:08

#89538: Vlastenec -  

 Nejaký Zemanovů výron idiocie? 


Nepřihlášený uživatel

#89541 Zemanova ejakulace v privatizaci přesněji na privatizaci, tento jeho kousek stál občany 14 mld. ....

2016-08-01 21:10

OKD Miloši Zemana není nic jiného než MUS vrze 2.0

2016-08-01 09:14

 

„Že pan Bakala vytuneloval OKD je veřejné tajemství tři roky.“ Podle něj „elitní útvary stály, dívaly se a nic nedělaly“. „Teprve teď, když už kráva utekla z chléva a pan Bakala si odnáší miliardy do svého švýcarské nebo jakého exilu, teprve teď se začíná vyšetřovat,“ postěžoval si.

Je dobré připomenout ovšem, že při OKD nebyly ukradeny hotové peníze, jak se tomu stalo u MUS, kde 14 mld. hotovost z této zlodějiny na rekultivace nyní vlastní švýcarská vláda a to ne v nějakých imaginárních penězích, ale naprosto realných. 

Tedy jeví se to tak, že by měl Miloš Zeman především vysvětlit jeho podíl na zlodějině MUS než začne mluvit o zlodějích jiných. Z toho, že tak neřeší je naprosto zřejmé, že je naprosto mimo realitu. 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády:

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády


Nepřihlášený uživatel

#89542 Z této zlodějiny Zeman ejakuluje ještě dnes.... ta stála občany možná i 80 mld. korun.....

2016-08-01 21:13

A to se vůbec nemluví o "prodeji" dluhu Ruska v objemu více jak 100 mld. korun Milošem Zemanem u kterého dodnes není zřejmé, kam přesně a za kolik byl prodán. 

Je velmi pravděpodobné, že se tímto okradením ČR, Zeman koupil prezidentský úřad, neboť je velmi pravdpědodobné, že mu kampaň i to co jí přecházelo a stálo to násobky toho, co kampaň, právě "prodejem" dluhu předplatil a občany ČR okradl. 

https://www.respekt.cz/korupce/prodej-ruskeho-dluhu


Nepřihlášený uživatel

#89543 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-08-01 21:15

#89379: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

 Vy komouši jste přeborníci v "odhadu budoucnosti" :-), přitom budoucnost je právě na nás, jaká bude, to jen v totalitách občané žádnou budoucnost nemají, neboť tu jim podivně určují nějací soudruzi či soukmenovci, např. ty Rudý Khmére. Je ovšem s podivem, že ona budoucnost nikdy není, jak si komunistická či nacistická pakáž namaluje a to ani z pětiletky na pětiletku :-). 

Nepodporuji žádný terorismu. Podporuji demokracii a samozřejmě trvám na dodržování zákonů, proto mi také velmi vadí, když Miloš Zeman na cestě k moci porušoval volební zákon odporným lhaním prakticky o všech zásadních věcech o kterých mluvil tedy o vlastní rodině, privatizacích, působení v pozici premiéra, své vlastní komunsitické minulosti, svých poradcích a týmu, svém zdravotním stavu atd. atd. 

Vzhledem k tomu, že je jeho lhaní a porušování volebního zákona velmi dobře zdokumentováno a Nejvyšší správní soud to dokonce konstatuje ve svých rozsudcích, jsem přesvědčen, že Miloš Zemam měl být dávno pohnán před Ústavní soud. 

Ty snad jako jeho volič o jeho lhaní nevíš? Ty snad neznáš rozsudky NSS? Ty neznáš usnesení vlády o privatizaci MUS? Ty nevíš o prodeji ruského dluhu?  Proč si Zemana volil? Právě proto, že porušoval volební zákon? 


Nepřihlášený uživatel

#89544 "Prezident" Miloš Zeman ejakulující v Blesku......

2016-08-01 21:18

.....a Putinových listech - vítejte v rusákově. 


Nepřihlášený uživatel

#89545 Re: Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí

2016-08-01 21:31

#89526: - Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí 

 To je panečku Zemanův ejakulát:

„Podstatné je, aby si lidé uvědomili, že když už mají zbrojní pas, tak může nastat situace, kdy budou muset zbraň použít,” řekl prezident a zmiňoval útok v hudebním klubu Bataclan.

Soudružka Zemanová bude chodit na koncerty s kvérem u pasu :-), kdyby snad selhala ochranka :-), jak ochranka klubu pozná, že není teroristkou nebo že jí nehrábne zrovna uprostřed koncertu je už vlastně vedlejší :-/. Nejspíš tak, že přijde ke vchodu, vytáhne kvér a řekne, že ho má na svou ochranu. Po ní přijde Kateřina, vytáhne kalašnikov a prohlásí, že ho má na ochranu matky a komunistických ejakulátů svého otce.

Budu hned klidnější, když na koncertu bude křepčit Kačenka nahoře bez s kalašnikovem přes rameno :-) a o pauzách mezi písněmi bude ejakulovat komunistické bláboly jejího otce, byť to bude jak ze šíleného komunistického hororu. 


Nepřihlášený uživatel

#89546 Re: Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí

2016-08-01 21:34

#89526: - Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí 

 Hned se vyjasnilo proč ejakulátor Zeman vstoupil ke komunistům a proč si v Kremlu připnul oranžovo černou stuhu symbol současné ruské agrese. Zeman to je opravdu "hlava otevřená", kdy je mimo jiné potřeba také velmi pochybovat o tom, jak "cituje". 

Náboženství smrti

K poslednímu útoku ve Francii, při kterém byl podřezán kněz, řekl: „Byl to případ toho, čemu bývalý ministr školství profesor (a kněz Petr) Piťha říká střet mezi náboženstvím života a náboženstvím smrti. Když máte učení, které říká - zabiji-li nevěřícího, dostanu se okamžitě do ráje - pak se najde několik fanatiků, kteří toho využijí. Je-li zabitým kněz u opačného náboženství, je to pro tyto fanatiky významnější než zabití civilistů.“

Idiocii Miloše Zemana dokládá už to, že mluví o "opačném náboženství". Co si představuje pod "opačným náboženstvím"? Negací víry je přece ateismus případně víra ve zlaté tele, v obojím je soudruh Miloš ejakkulátor napřostým přeborníkem, nejen proto, že ve víře ve zlaté tele a atesimu není nejspíš žádný rozdíl.  


Nepřihlášený uživatel

#89547 Ejakulace Miloš Zemana před více jak dvaceti lety v parlamentu.....

2016-08-01 21:36

Přimo prototyp vlastence je pro tebe evidentně lhář, komunista a polodementní alkoholik Miloš Zeman, bývalý předseda socanů a bývalý čestný předseda Zemanovců. :-). 

http://www.psp.cz/eknih/1990fs/slsn/stenprot/020schuz/s020006.htm

Už před více než dvaceti lety ten idiot "citoval" jako největší propandistické hovado. Je dobré si také pročíst reakce na jeho projev a to, že mu jeho kolegové věřili, že cituje Höschla, přitom naprosto evidentní, že si miminálně větu o debilech idiot Miloš Zeman vymyslel naprosto celou. Je to prostě hovado, ale pro tebe je vlastencem :-). 


Nepřihlášený uživatel

#89548 Voliči Miloše ejakulátora......

2016-08-01 22:33

Domobrana skomírá, chybějí aktivní bojovníci. Schůzuje se u piva, někde ani to ne


Nepřihlášený uživatel

#89549 Proč ejakulátor Zeman žvaní vlastně ty jeho hovadiny o plotech a ozbrojování?

2016-08-01 22:45

Chce snad dostát analýze, že je ruským trollem? 

Násilí páchané na uprchlících na balkánské trase roste, upozorňují Lékaři bez hranic

"Uzavření hranic lidi od migrace neodradí. Učiní je jen zranitelnějšími a víc je vydá do rukou pašeráků," zdůraznil.


Nepřihlášený uživatel

#89550

2016-08-02 06:54

Badal by si měl pečlivě pročíst, to co říká papež František. 

Badal: Islám má světovládné tendence, rozdělovat islamismus a islám je pošetilost

Badal píše do bulváru Putinových listů, to jsou panečku věci.