MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#89976 Re: Re:

2016-08-06 09:43

#89973: - Re:  

 Demogracie je sračka!


Nepřihlášený uživatel

#89977 Re: Re: Re: Re:

2016-08-06 09:57

#89940: - Re: Re: Re:  

 Sdružení pro integraci a migraci, Organizace pro pomoc uprchlíkům a další pijavice, chápu vás. Bez migrantů nejsou chechtáky. Mazejte do práce.


Nepřihlášený uživatel

#89978 Re: Re: Re:

2016-08-06 10:12

#89976: - Re: Re:  

 "Demogracie je sračka!"

Demoragracie, jak říkáte vy komunisté, skutečně není nic než Zemanvů ejakuát, dle jeho vlastní terminologie. 

Pokud máš strach, před vlastní hloupostí, zajdi si s tím k lékaři. 

Multikulturní obohacení

#89979 Typical allah akbar behaviour.

2016-08-06 10:35

Kloubový autobus pařížské linky číslo 170 skončil před pár dny v noci v plamenech. Vinu na tom měla skupina muslimů, která v noci přehradila jednu z ulic popelnicemi, donutili linkový autobus zastavit a vyhnali z něj jak řidiče, tak všechny cestující. Poté autobus s pomocí Molotovových koktejlů zapálili. O útoku informoval server deníku Le Parisien. Server britského deníku Daily Express navíc uveřejnil videonahrávku celého zločinu, kterou zřejmě pořídil pozorovatel v některé z okolních budov.

Celou zprávu v angličtině naleznete zde

Z videa je zřejmé, že mladí muži, kteří demolují městský autobus, při svém vandalském počínání volají Alláhu Akbar (Alláh je veliký). Útočníci napřed vymlátili okna a posléze do něj vhodili několik Molotovových koktejlů. Autobus začal hořet, posléze se ozval výbuch a autobus se rozpadl na dvě části. Na místo byly přivolány hasičské jednotky a požár dostaly pod kontrolu.


Nepřihlášený uživatel

#89980

2016-08-06 10:44

Co proalláha dělají USA v Sýrii? Pokud vím tak rusové tam jsou se svolením představitelů Sýrie. Ale že by tam někdo pozval ze syrské vlády američany, tak o tom jsem neslyšel.


Nepřihlášený uživatel

#89981 Re: Typical allah akbar behaviour.

2016-08-06 11:04

#89979: Multikulturní obohacení - Typical allah akbar behaviour. 

 Ty věříš Zemanových ejakulacím v Rytmu života? Ne? Tak proč tomu věříš v bulváru UKIP?


Nepřihlášený uživatel

#89982 Re:

2016-08-06 11:06

#89980: -  

 Asad se dostal k moci asi tak stejným způsobem jako komunista Husák tady a v životě by tě nenapadlo o něm prohlásit, že skutečně "vládne", to samé o Štrougalovi či o tom dalším Milošovi, kterému se dnes tak podobá Miloš Ejakulát Zeman. 

hnUS

#89983

2016-08-06 11:11

Policie v Chicagu zavraždila dalšího černocha!


Nepřihlášený uživatel

#89984 Re:

2016-08-06 11:14

#89983: hnUS -  

 Nemohla by se k tomu také vyjádřit některá z těch Spojenými státy živených organizací na ochranu lidských práv? Třeba ta, co nás každý rok kritizuje za diskriminaci Romů?

 

Nebo ten úlisňák z americké ambasády, se kterým si Hrad vytřel pozadí? Jemu leží na srdci lidská práva u nás, nám zase chudáci černoušci u nich.

 


Nepřihlášený uživatel

#89985

2016-08-06 11:15

Haškovi definitivně hrabe? To co vypustil, to je jak Zemanův ejakulát. 

Objednáváním článků jsem šetřil peníze, tvrdí Hašek. Rezignovat nehodlá

Ten komunistický blb sponzoruje ruskou propagandu Putinovy (parlamentní) listy z daní občanů a ještě mát drzost tvrdit, že "šetřil peníze". To je opravdu naprostý šílenec. 

Ale velmi se těším, že bude o Putinových listech tvrdit, že je to důvěryhodný zdroj informací, protože mu Miloš Ejakulát Zeman poskytuje exkluzivní rozhovory. To bude opravdová bomba :-). 


Nepřihlášený uživatel

#89986 Re: Re:

2016-08-06 11:29

#88111: Ten, který netančí s Bruselskými vlky - Re:  

 

Až budu číst titulek Afghánec zaútočil v pražské kavárně sekerou, těžce zranil čtyři lidi, budu rád, že spravedlnosti bylo učiněno za dost a plody svých zrůdných snah sklidili ti, jež je zaseli. Dokud se však stávají rukojmími jejich sebevražedné politiky nevinní, nic netušící lidé, je mi z toho do breku."

To jsi ruský trolle vystihl naprosto dokonale, proto rusákové podporují terorismus na pozadí muslimských sekt. Proto je také v rusákově banda KGBáků v Kremlu. Proto rusákov loni generoval masivní přiliv uprchlíků do EU. Obávám se, že v tom jsou zprávy velmi zdrženlivé, neboť se taková věc obtížně prokazuje a tady se obávám, je korektnost standardních medií zbytečně striktní.


Nepřihlášený uživatel

#89987 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-08-06 11:31

#89902: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 

 

Říkat si můžeš skoro co chceš, ale vraždou si vyhrožuj opravdu někomu jinému, zmetku. 

Vy komunisté včetně Miloše Ejakuláta Zemana jste přímo přeborníci v predikcích co všechno "jednou bude" a "jak to bude vypadat", jako by to nezáležolo na nás, jaký bude život.

Je to zjevně tím, že bys jako komunista chtěl ovládat ostatní, jak jste tu více jak 40 let předváděli a jak už 100 let předvádíte v rusákově a už sto let tvrdíte co "jednou bude za dvacet let" a pořád nic. 

Tedy běž si s tvými výhrůžkami, vyvoláváním strachu a nenávisti za Milošem Ejakulátem Zemanem, ten je v tom nejen proto, že je alkoholovým dementem a vnímá svět právě prostřednicvím mozku postiženého alkoholem, "úderník" či "stachanovec".  

A nauč se česky idiote. Víš moc dobře, že je na to soudruh Miloš Ejakulát Zeman "háklivý" :-), přestože se jeho blbeček Augustin předvedl jako "lingvista", když napsal dopis autorovi této petice a to se přitom tváří, že je dokonce vysokoškolsky "vzdělaný" lingvista.  

Raději tvojí debilitu zkopíruji, aby "nezmizela" 

" bud vami tak držim hubu až  jednoho dne evropane povstanou proti vam dopadnete špatně nevišlo to s hitlerem stalinem napoleonem a nedokaže to ani islám nebo vy jednoho dne přijde den a budete to ho všeho litovat do jakych sraček jste nas dostaly pujdete do vězeni na doživoti a nebo dostanete trest smrti serete se do lidi utočite proti domorodim evropanum šiřite jen same lži falešnej humanizmus podporujete muslimske vrahy nasilniky a pedofily šiřite šilenej multikulturalizmus a falešnou rovnost mezi lidmy nikdy vam nedojde že ne každej je stejnej je rozdil byt bělochem černochem asiatem nebo albinem je obrovskej rozdil byt křestanem katolikem židem muslimem budhistou šintoistou hinduistou a je rozdil mezi naši kulturou a kulturou jinych lidi na světě v budoucnu my nebude vadit střilet do zradcu jako prvni nebudu střilet po muslimech ale pujdu po vas a to z jednoho duvodu nejsem žadna vaše figurka na šachovnici podle vzoru noveho světoveho řadu ale jsem člověk kterej nenavidi a opovrhuje zrudama jako jste vy nejhorši zrudy na světě jsou ty kteři podporuji vrahy nasilniky a pedofily a tim jste se odepsali nezapomente že neni žadnej problem vam ubližit už vas zname třeba na strance anti multikulti watch a mohu slibit že budete trpět vic než muslimove odepsali jste se a už čekate jen na svuj ortel smrti a jestli si mislite že nam vezmete zbraně na sebeobranu neni problem si za par let sehnat zbran nelegalně doufejte že se tak nestane protože pokud začne občanska válka v česku budou z vas mrtvoli "


Nepřihlášený uživatel

#89988 Re: Re: Hradní dědek musí jít.

2016-08-06 11:34

#89964: - Re: Hradní dědek musí jít. 

  Tohle opakovat a přitom být voličem Miloše Zemana, to chce mít jeho nevkus, neb Zeman se všemi jeho chorobami, alkoholismem a upoceným smradem, protože se to prase evidentně ani nemyje, neb toho není schopen, je přesně příkladem dementa vlastním přičiněním (hulení, chlast, přežírání se), který opravdu už jen ......


Nepřihlášený uživatel

#89989 Re: Re:

2016-08-06 11:35

#89928: - Re: 

 

A k čemu je mu onen strach z nevyléčitelné nemoci tedy dobrý? Co je jeho smyslem? Mít prostě strach? 

Výhoda demokracií je v tom, že si občané určují své životy, žijí reálné životy, ne životy soudruhů či nácků či jimi mnaplánovaných "pětiletek" se Sovětským svaze na věčné časy. 

Zločinnost nesouvisí s velkostí nohdy, nosu, očí či kvalitou sluchu a tedy ani s vírou. 

Pro komunisty (komunistickou totalitu známe velmi dobře) bylo a je typické vyvolávání strachu ze všeho možného, počínaje nezaměsntaností a konče jadernou "vše zničujicí" válkou. Přitom vyovlávání strachu je logicky potřeba ty kdo se nebojí zavraždit - v Rusku v gulagu po milionech v ČSR po tisících v koncentráku. 

Ukazuje se, že kvalita zdravotní péče nemá až tak velký vliv na dožití, ale právě strach je klíčovým parametrem. 

 


Nepřihlášený uživatel

#89990 Re:

2016-08-06 11:36

#89938: -  

 

Tvůj text je pokusem o manipulaci. Jedná se typické zjednodušení, které nebere v potaz časovou osu, je to typické pro manipulátory. Sám se z toho usvědčuješ, když mluvíč o víře v islám a nikoliv o víře jako takové. 

"protože víra v islám je podmíněna dodržováním práva šaría",

tedy dokládáš nepochopení pojmu víra a spojuješ víru s dodržováním pravidel vzniklých před více 1 400 lety ve specifickém prostředí. Součástí onoho starého zákonníku je také desatero, tedy představa, že tento zákonník je v rozporu se současným světškým právem v demokraciích, které považuje lidský život za největší hodnotu, je záměrně zkreslujícíí. 

Důvody mohou být různé, proč jsi k takové věci dospěl. Jedním z nich je dobře (dokonce pregnantně) definovaný psychologický stav - "kulturní deprivace", který mimo jiné může vzniknou zkreslením časové posloupnosti na základě záměrného zkreslování historie, které komunisté dělali už od základního školství. Např. kompletně při výhladu dějin zatajili vznik monoteistických náboženství, historické souvislosti vzniku těchto náboženství a dokonce záměrně vytvářeli dojem, že postavy z monoteistických náboženství nikdy neexistovaly. 

Přesto platí, že na pozadí všech myšlenkových systémů vznikají sekty, které zneužívají tyto systémy i ke zločinu. Na pozadí ateismu vzniky sekty komunistů a nacistů a povraždily stovky milionů lidí, což se naštěstí, žádné monoteistickké víře nikdy nestalo a můžeme vidět příčinu v tom, že hodnota lidského života je v těchto vírách hodnotou nejvyšší, přesto je dobré připomenout žoldáka táhnoucího Evropou, Jana Žižku z Trocnova, který zneužil sekt husitů a adamitů k vraždění už v patnáctém století. Bylo by dobré také zkoumat, jak bylo toto jeho řádění tehdy řešeno. 

Olympijská myšlenka

#89991 Princip kolektivní viny

2016-08-06 12:21

Představte si, že roky pilně trénujete a připravujete se na Olympiadu a pak najednou příjdou nějací čůráci z WADA a řeknou vám, že kvůli udajně státem řízeného dopingu nepojedete na Olympiadu! Zatímco vy jste ten čistý, tak stejně musíte pykat i za ty, kdo skutečně dopovali! USA a spol. udělali z RIA frašku!!!


Nepřihlášený uživatel

#89992 Re: Re: Re: Re:

2016-08-06 12:57

#89951: pro muslima - Re: Re: Re: 

 Ty blbečku, máš jenom "svalnaté řeči", jsi jenom hromada rosolu.


Nepřihlášený uživatel

#89993 Re: Re:

2016-08-06 13:01

#89950: pro muslima - Re:  

 Ty jsi zemanofilní debílek se zakrnělým mozečkem. Trocha matematiky,tvé IQ<1.


Nepřihlášený uživatel

#89994 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-08-06 13:05

#89961: - Re: Re: Re: Re: Re: 

 Měl by jsi si zopakovat gramatiku....Ta jsi zradil sám sebe, hňupe!

S.R.O.

#89995

2016-08-06 13:09

Řekněte mi jediný logický důvod, jediný, proč je Ovar naším prezidentem , já ho neznám.


Nepřihlášený uživatel

#89996 Re:

2016-08-06 13:19

#89995: S.R.O. -  

 s.r.o. fakt nemysliš nahodou přišerky s.r.o. to je dobra pohadka na tu jsem se dival ty budeš take přišerka jen se podivej do zrcadla pomatenče

pomatenče

#89997 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-08-06 13:22

#89994: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: 

 hnup jseš ty protože považuješ katoliky za křestany ale v katolicke cirkvi ma nejvyšši postaveni papež františek kterej se považuje za svateho otce použiva titul ktery patři samotnemu bohu našemu stvořiteli toho stvořitele ktery nam před 2000 lety seslal sveho božiho syna ježiše krista 

Pierre de Coubertin

#89998 Re: Princip kolektivní viny

2016-08-06 13:48

#89991: Olympijská myšlenka - Princip kolektivní viny 

 Skvěle řečeno! Tohle ty havlistický poserplíny a voliči Kchárla nepochopí!


Nepřihlášený uživatel

#89999 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-08-06 13:53


Nepřihlášený uživatel

#90000 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-08-06 14:00

#89999: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 

 pojed za mnou a řekni my to osobně a brzy budeš brečet ty drž hubu budeš se palit v ohnivem jezeru bezbožniku