MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

pro muslima

#89951 Re: Re: Re:

2016-08-06 09:03

#89931: Lawrence z Arábie - Re: Re: 

 o opravdu nepotkali takže v teplici nejsou muslimove v brně nejsou muslimove v praze nejsou muslimove takže mešity nejsou pro muslimy pak co je islám ty blbej inteligente a nechceš někdy zajed do olomouce a povědět my něco o islámu když se my to nebude libit tak to třeba skonči bitkou a tebe odveze sanitka 


Nepřihlášený uživatel

#89952 To, že pokus o formu "omluvy" přijde bylo naprosto jasné....

2016-08-06 09:08

....přesto Trum už zůstane šaškem a důvěru lidí, které naokonec pod tlakem musel podpořit si evidentně už nezíská. 

Trump nakonec podpořil Ryana a McCaina do Kongresu, Clintonovou označil za zrůdu a slabocha


Nepřihlášený uživatel

#89953 Re: Re: Re: Re:

2016-08-06 09:10

#89951: pro muslima - Re: Re: Re: 

 A co katolíka soudruhu, toho jsi už někdy potkal? Řekl bych, že je to právě v tvém případě velmi nepravděpodobné, neb proč by se měl katolík stýkat s komunistou navíc takovým jako jsi ty. 


Nepřihlášený uživatel

#89954 Re: Když jí platil Hašek a komunisté.....

2016-08-06 09:11

#89924: - Když jí platil Hašek a komunisté..... 

 

Veřejný prostor v demokracii patří občanům. To je jedna z nesporných výhod demokracie proti totalitám. O správu části tohoto prostoru se starají občané různými organizacemi sami a různě placenými. Mimo jiné je to i proto, aby se část aktivnějších občanů seznámila se způsobem správy a tedy se naučili komunikovat se státní správou, místní samosprávou. Vybudovali si znalost zákonů sttátní správy  atd. a tím vznikala kvalifikovaná zpětná vazba pro státní správu. 

Na neziskových organizacích není nic hanebného. Vznikají jako potřeba správy veřejného prostoru. 

Pokud víte o neziskové organizaci, která vám připadá nepotřebná, rozporujte to u jejich donátorů, ale obávám se, že dokonce i ta nezisková organizace, která provedla analýzu Zemanových ejakulací (dle jeho vlastní terminologie) je velmi potřebná, neboť např. Hrad, Ovčáček ani nikdo další neposkytuje kompletní přehled Zemanových projevů. To co říká v zahraničí se mnohdy dovídáme ex-post  a v neúplné podobě a to přesto, že se jedná o projev, který by měl zastupovat celou tuto zemi.  

Je velkým problémem pro tuuto zemi či Miloše Zemana a jeho partičku podivných lidí bez prověrek na Hradě, když se lze analýzou jeho projevů dobrat závěru, že je ruským trollem či i jen "bezděčným" ruským trollem, podobně jako se takového závěru dobral bývalý místoředitel CIA u Trumpa. Právě v kontextu s Trumpem je pak věc velmi závažná, neboť je nutné si uvědomit, že Miloš Zeman na cestě k ústavní pozici porušoval volební zákon a masivně lhal, tedy manipuloval s voliči. 

 

 [20.] Stejně tak byla lživá informace, šířená tentokráte týmem M. Zemana, podle níž jsou na zámku K. Schwarzenberga nacistické symboly (http://www.novinky.cz/domaci/291011- zeman-se-omluvil-schwarzenbergovi-za-reci-o-hakovych-krizich.html). Navrhovatelům je třeba přisvědčit rovněž v tom, že se M. Zeman dopustil lži, pokud v debatě kandidátů dne 22. 1. 2013 K. Schwarzenberga nařkl z toho, že po restituci zámku v Čimelicích nasadil takové nájemné, že se učiliště pro zdravotně postižené děti muselo odstěhovat a že o služební byt přišla též učitelka T. B. (http://www.lidovky.cz/ze-me-schwarzenberg-vyhnal-z-bytu-lez-jako-vez-f4u- /zpravy-domov.aspx?c=A130123_135030_ln_domov_ogo).

 

Ještě jeden rozsudek NSS....


Nepřihlášený uživatel

#89955 Re: Re:

2016-08-06 09:13

#89950: pro muslima - Re:  

 Je dobré, aby tvoje "duchaplnost" pramenící z konzumace Zemanových ejakulátů - dle jeho vlastní terminologie, nezapadla. 

" jen počkej muslime budeš litovat až ti rozkopu tu tvou černou islámskou hubu "


Nepřihlášený uživatel

#89956 Re:

2016-08-06 09:16

#89943: -  

 Představa, že naši potomci nebudou v budoucnu utíkat z Evropy do arabských zemí je stejně naivní, jako heslo "Se Sovětským svazem na věšné časy", věci se bohužel mohou skutečně měnit ze dne na den. Dnes vypadá Evropy geologicky stabilní, zítra být vůbec nemusí, aniž bych tím vyvolával nějakou strachovou mánii o kterou se pokoušíte vy sektáři ateismu. 


Nepřihlášený uživatel

#89957 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-08-06 09:18

#89902: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 

 

 Říkat si můžeš skoro co chceš, ale vraždou si vyhrožuj opravdu někomu jinému, zmetku. 

Vy komunisté včetně Miloše Ejakuláta Zemana jste přímo přeborníci v predikcích co všechno "jednou bude" a "jak to bude vypadat", jako by to nezáležolo na nás, jaký bude život.

Je to zjevně tím, že bys jako komunista chtěl ovládat ostatní, jak jste tu více jak 40 let předváděli a jak už 100 let předvádíte v rusákově a už sto let tvrdíte co "jednou bude za dvacet let" a pořád nic. 

Tedy běž si s tvými výhrůžkami, vyvoláváním strachu a nenávisti za Milošem Ejakulátem Zemanem, ten je v tom nejen proto, že je alkoholovým dementem a vnímá svět právě prostřednicvím mozku postiženého alkoholem, "úderník" či "stachanovec".  

A nauč se česky idiote. Víš moc dobře, že je na to soudruh Miloš Ejakulát Zeman "háklivý" :-), přestože se jeho blbeček Augustin předvedl jako "lingvista", když napsal dopis autorovi této petice a to se přitom tváří, že je dokonce vysokoškolsky "vzdělaný" lingvista.  

Raději tvojí debilitu zkopíruji, aby "nezmizela" 

" bud vami tak držim hubu až  jednoho dne evropane povstanou proti vam dopadnete špatně nevišlo to s hitlerem stalinem napoleonem a nedokaže to ani islám nebo vy jednoho dne přijde den a budete to ho všeho litovat do jakych sraček jste nas dostaly pujdete do vězeni na doživoti a nebo dostanete trest smrti serete se do lidi utočite proti domorodim evropanum šiřite jen same lži falešnej humanizmus podporujete muslimske vrahy nasilniky a pedofily šiřite šilenej multikulturalizmus a falešnou rovnost mezi lidmy nikdy vam nedojde že ne každej je stejnej je rozdil byt bělochem černochem asiatem nebo albinem je obrovskej rozdil byt křestanem katolikem židem muslimem budhistou šintoistou hinduistou a je rozdil mezi naši kulturou a kulturou jinych lidi na světě v budoucnu my nebude vadit střilet do zradcu jako prvni nebudu střilet po muslimech ale pujdu po vas a to z jednoho duvodu nejsem žadna vaše figurka na šachovnici podle vzoru noveho světoveho řadu ale jsem člověk kterej nenavidi a opovrhuje zrudama jako jste vy nejhorši zrudy na světě jsou ty kteři podporuji vrahy nasilniky a pedofily a tim jste se odepsali nezapomente že neni žadnej problem vam ubližit už vas zname třeba na strance anti multikulti watch a mohu slibit že budete trpět vic než muslimove odepsali jste se a už čekate jen na svuj ortel smrti a jestli si mislite že nam vezmete zbraně na sebeobranu neni problem si za par let sehnat zbran nelegalně doufejte že se tak nestane protože pokud začne občanska válka v česku budou z vas mrtvoli "


Nepřihlášený uživatel

#89958 Je Miloš Ejakulát Zeman také "bezděčným" ruským trollem nebo je vědomý ruský troll?

2016-08-06 09:20

Trump je hrozbou pro národní bezpečnost, tvrdí bývalý šéf CIA

Za hrozbu pro národní bezpečnost Spojených států označil v pátek bývalý ředitel Ústřední zpravodajské služby (CIA) Michael Morell republikánského kandidáta na prezidenta Donalda Trumpa. Realitní magnát je „bezděčným agentem” Ruska, napsal Morell v příspěvku otištěném v listu The New York Times, v němž podpořil na úřad hlavy státu Hillary Clintonovou.


Nepřihlášený uživatel

#89959 Re:

2016-08-06 09:21

#89938: -  

 

 Tvůj text je pokusem o manipulaci. Jedná se typické zjednodušení, které nebere v potaz časovou osu, je to typické pro manipulátory. Sám se z toho usvědčuješ, když mluvíč o víře v islám a nikoliv o víře jako takové. 

"protože víra v islám je podmíněna dodržováním práva šaría",

tedy dokládáš nepochopení pojmu víra a spojuješ víru s dodržováním pravidel vzniklých před více 1 400 lety ve specifickém prostředí. Součástí onoho starého zákonníku je také desatero, tedy představa, že tento zákonník je v rozporu se současným světškým právem v demokraciích, které považuje lidský život za největší hodnotu, je záměrně zkreslujícíí. 

Důvody mohou být různé, proč jsi k takové věci dospěl. Jedním z nich je dobře (dokonce pregnantně) definovaný psychologický stav - "kulturní deprivace", který mimo jiné může vzniknou zkreslením časové posloupnosti na základě záměrného zkreslování historie, které komunisté dělali už od základního školství. Např. kompletně při výhladu dějin zatajili vznik monoteistických náboženství, historické souvislosti vzniku těchto náboženství a dokonce záměrně vytvářeli dojem, že postavy z monoteistických náboženství nikdy neexistovaly. 

Přesto platí, že na pozadí všech myšlenkových systémů vznikají sekty, které zneužívají tyto systémy i ke zločinu. Na pozadí ateismu vzniky sekty komunistů a nacistů a povraždily stovky milionů lidí, což se naštěstí, žádné monoteistickké víře nikdy nestalo a můžeme vidět příčinu v tom, že hodnota lidského života je v těchto vírách hodnotou nejvyšší, přesto je dobré připomenout žoldáka táhnoucího Evropou, Jana Žižku z Trocnova, který zneužil sekt husitů a adamitů k vraždění už v patnáctém století. Bylo by dobré také zkoumat, jak bylo toto jeho řádění tehdy řešeno. 

 


Nepřihlášený uživatel

#89960 Re:

2016-08-06 09:24

#89866: -  

 

A čím se ta "inteligence" projevu? Tím, že vůbec nejsi schopen popsat proč si ejakuláta Zemana volil? :-) 

Zemana bohužel nevolila integitnější část občanů a byť průzkum CVVM nezveřejňuje sociologickou studii respondentů, nabízí se, že oněch 18 % občanů starších patnácti let, kteří jsou schopni lži Miloše Ejakuláta Zemana označovat za pravdu, jsou spíše lidé na hranici demence. 

Volil jsi ho proto, že:

-"privatizoval" MUS tak, že dnes má švýcarská vláda 14 mld. korun českých občanů, které MUS měla určeny na rekultivace

-"privatizoval" za jednu korunu IPB a přičemž nidko nikdy nezveřejnil, kolik nucený správce na jeden den dostal zaplaceno za "popis privatizace". 

-prodal ruský dluh v objemu více jak 100 mld. a jehož uznání vymohly vlády minulé, za neznámou hodnotu a v podstatě i neznámo kam - tedy ztráta může 80 mld. ale může také více jak 100 mld.  

-lhal o všem o čem během kampaně promluvil, od svého zdravotního stavu a rodině, přes tým až po jeho působení v oposmluvním kupčení s KGBákem Klausem

-jej Nejvyšší správní soud shledal hned ve dvou rozsudcích lhářem porušujícím Volební zákon a tedy Ústavu

-si na inaguraci uvázal kravatu s pořadím barev ruské trikolory

-porušil Ústavu tím, že jeho jednání vedlo k rozpuštění řádně ustavené Sněmovny, kdy se dokonce k tomuto velezránému činu přiznal, když mluvil o tom, že to byl "dárek voličům". 

-masivně lhal o pánech Peroutkovi, Stránském a Churchillovi, v projevu "o holokaustu"

-když spáchal společně s Kmoníčkem velezradu tím, že do smlouvy s Čínou chtěl dát pravidelné návštěvy číňanů v ČR, přesně jak Kmoníček v DVTV takové jednání popsal jako velezrádné.

-jmenoval dva StBáky Komorouse  a Laubeho generály a nejmenoval profesorem vysokoškolského pedagoga s odazem, že dokonce "jen" spolupracoval s StB. 

-vyznamenal StBáky či možná dokonce KGBáky, vyznamenal ministra komunistické vlády, která řídila StB. 

-setrvala poškozuje demokracii v této zemi relativizací hodnost, masivním lhaním a propagací bulváru, legitimizací extrému


Nepřihlášený uživatel

#89961 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-08-06 09:24

#89953: - Re: Re: Re: Re: 

 katolici ad jdou do prdele katolici nejsou křestane zradily krista 


Nepřihlášený uživatel

#89962 Re: Re: Máňa říkala, že to není směroplatný.

2016-08-06 09:25

#89870: - Re: Máňa říkala, že to není směroplatný. 

 

 To si piš, že to není "smeroplatný", přesto 100 000 podpisů je číslo úctyhodné a pokud by to bylo ve Velké Británii, kde podobný způsob petice spravuje přímo parlament, musel by se s takovou peticí zabývat právě tamní parlament a vláda a to je Velká Británie co do počtu více jak šest krát větší, tedy limit pro projednávání v parlamentu by měl být v ČR někde kolem 17 000 podpisů, neboť tamní limit je právě 100 000 takto jednoduše jen za základě e-mailové adresy vytvořených podpisů. 

https://petition.parliament.uk/petitions/131215

Tedy naprosto směšná a vskuktu "nesměroplatná" z tohoto pohledu je petice podporující Miloše Ejakuláta Zemana se 4 667 podpisy a prakticky s nulovou diskusí. 


Nepřihlášený uživatel

#89963 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-08-06 09:26

#89961: - Re: Re: Re: Re: Re: 

 A na to si přišel jak? Použil jsi vlastní hlavu, nebo nějaký Zemanův ejakulát? 

A kdo jsou tedy podle tebe a Miloš Ejakuláta Zemana "křesťané"? 


Nepřihlášený uživatel

#89964 Re: Hradní dědek musí jít.

2016-08-06 09:26

#89927: - Hradní dědek musí jít. 

 Michael Horáček je poserplína!


Nepřihlášený uživatel

#89965 Re: Re: A tady Miloš Zeman mluví o ejakulacích a šíří ruskou propagandu lží a pomluv.....

2016-08-06 09:29

#89811: - Re: A tady Miloš Zeman mluví o ejakulacích a šíří ruskou propagandu lží a pomluv..... 

 

Kdy referendum či volby vlastně vygenerují extrém a kdy taková věc dokonce může rozvrátit občanskou společnost? 

Odpověď je prostá, když se nedodrží základní demokratické principy, ústava v celé její šíři a např. se tím pádem občané přestanou chovat odpověďně. 

Přímo zářným příkladem zneužití "referenda" - přímá volba je v druhém kole referendem - bylo zvolení Miloše Zemana. Ten masivně lhal a porušoval volební zákon, dokonce to musel konstatovat i Nejvyšší správní soud a to dokonce ve dvou rozsudcích, přesto dostal většinu hlasů, občané podlehli lžím a přestali se chovat odpovědně - tedy začali jednat neústavně a zvolili extrémistu - porušovatele volebního zákona. 

V tomto případě tedy referendum vygenerovalo extrém a na pět let nasměrovalo tento stát do extrému. Je to velmi vážné je potřeba, aby takovou věc zkoumal nejen ústavní soud, ale také parlament. Měla být dávno ustavena vyšetrující komise k situaci na Hradě, žijeme skutečně v absurdním stavu, jako občané tvoříme stát, ale nemáme ani tu nejmenší možnost dohlížet na poradce Miloše Zemana, neboť nemají bezpečnostní prověrku státu. 

Toto generuje stav, že mnozí z nás nechceme nést odpovědost za Zemana a jeho, možná až zločinné, jednání. Vzniká stav, kdy velká část společnosti dokonce ani nechce sledovat tu část veřejného prostoru, kterou Zeman má možnost ovlivňovat, nechtějí dokonce ani slyšet jeho jméno a nikoho z jeho okolí. 

Je dobré se zamýšlet i nad tím, jestli vlastní otázka referenda už nemůže být extrémistická a kdy se tak stane a bude. Stejně tak je potřeba se zamýšlet, zdali otázka neextrémistická či dokonce naprosto legitimní, může ve společnosti vyvolat extrémismus a tedy je následně degradována (degenerována) na otázku extrémistickou. 

Matějka ze Svobodných se mi velmi nelíbil, a hlavně se mi nelibil způsobem argumentace. Dokonce bych řekl, že je to naverbovaná osoba ruskou propagandou, nejen z důvodu jeho "kladného vztahu k Robejškovi" a záměrnému zkreslování reality. ..


Nepřihlášený uživatel

#89966 Re: Re: Hradní dědek musí jít.

2016-08-06 09:30

havel byl kreten pěstovany stbaky 

 ad už si nikdy češi neviberou prezidenta jako byl havel režim ve kterem dnes žijem diky jeho zasluze je horši než komunizmus 


Nepřihlášený uživatel

#89967 Re: Re: Re:

2016-08-06 09:30

#89931: Lawrence z Arábie - Re: Re: 

 Ty jseš poserplína a podporovatel hrdlořezů!


Nepřihlášený uživatel

#89968 Re:

2016-08-06 09:30

#89687: Czexit je IN -  

 

Taky jsi přál smrt EU konzumente Zemanových ejakulací idiocie. 

CZexit!!!

#89650 Re: Lokaj Kremlu

2016-08-03 09:44

#89645: - Lokaj Kremlu 

 SMRT EU!!!

 To nemusíš zdůrazňovat, že vy komunistická a nacistická pakáž jste vždy připraveni k vraždění.

Kam se vytratili šašci brexitu?

Těžká práce. Vyřídit trvalý pobyt milionům lidí z EU by Britům zabralo 140 let

Kde jsou dnes šašci brexitu? Kam se ta rusko trollí pakáž rozutekla? 

Kde jsou dnes brexit šašci? A Zeman tady ještě podporuje nácky a komunisty, aby se ozbrojovali a jeho psychotická žena jim jde příkladem. 

Bašty stoupenců brexitu jsou líhní útoků proti cizincům, ukazují záznamy

Nenávistné útoky proti přistěhovalcům ve Velké Británii nejsou jen výmyslem několika jednotlivců. Ukázala to analýza policejních statistik serveru The Independent. V oblastech, které se v červnovém referendu ukázaly jako silně euroskeptické, vzrostl počet útoků bezmála o dvě stě procent. Ministryně vnitra volá po prošetření postupu policie.

 Šašci brexitu jsou ruští trollové Milošové Zemanové, moc se jim to v GB povedlo, jen co je pravda. 

 

"Analýza listuThe Independentje založena přímo na materiálech z policejních databází po celé Velké Británie, které novináři získali podle zákona o svobodném přístupu k informacím. Ze statistik výrazně vybočují právě oblasti, kde v referendu převažovali zastánci brexitu. Nárůst nenávistných útoku je zde výrazně vyšší než celostátní průměr, který podleNational Police Chiefs’ Council(NPCC) činí 57 procent.


Dobrým příkladem je hrabství Lincolnshire, které se v referendu vyprofilovalo jako jedno z nejvíce euroskeptických v celé Británii. V místním městě Boston hlasovalo pro brexit 75 procent voličů. Podle policejních statistik v celém hrabství po referendu vrostl počet útoků proti přistěhovalcům o 191 procent."...


Nepřihlášený uživatel

#89969

2016-08-06 09:33

Hašek má dovolenou definitivně v pozadí Miloš Ejakulát Zemana. 

Tajemnou mluvčí má i KSČM. Je
jí opět lobbistka Mrencová?

Tohle jeho politická kariéra přežije vskutku jen obtížně. Je ovšem otázka, jak moc v tom vymáchá i Ejakuláta. 


Nepřihlášený uživatel

#89970 Normalizační redaktor Československé televize z ANO StB chce školit evropskou kulturu? Komunisti ...

2016-08-06 09:34

....zase dělají komunistický puč? 

Člověk z ANO StB chce školit poslance "evropskou kulturu"?  Je snad ten člověk znalec žido-křesťansko-muslimské religionistiky, historie, umění, historie umění, je to alespoń člověk, který má v souladu kulturu morálku a znalosti nebo je to jen standardní debilní komouš, jako většina z ANO StB co si myslí, že spolkli všechny Zemanovy ejakuláty? 

Poslanec založil platformu pro evropskou kulturu. Musíme se bránit, říká


Nepřihlášený uživatel

#89971 Re:

2016-08-06 09:35

#89782: -  

 

Tedy opravuji. Zemanovi v červnu věřilo jeho lži 18 % občanů starších patnácti let a 15 % občanů označuje jeho lži za lži a nevěří jim ani jemu, logicky. Ostatní mu 40 % spíše věřili a 24 % spíše nevěřili - tedy 64 % pochybuje. 15 % nevěří, 3 % neví. 

Jak moc mu spíše věří a jak moc mu spíše nevěří není zřejmé. CVVM, která se dá považovat za důvěryhodnou organizaci dokonce ani nezveřejňujě sociologický průzkum respondentů, tedy nedá se usuzovat např. na to, jestli mu spíše věří nezaměstnaní a spíše nevěří vysokoškoláci, byť se to logicky nabízí nejen proto, že je Miloš Zeman několikrát soudem uznaný lhář a co více dokonce i NSS uznaný porušovatel volebního zákona :-). 

Dobré je připomentou, když pro Zemana tak horuješ, že je několikrát soudem uznaným lhářem, tedy na jednu stranu se tváříš, jak úžasně byl "zvolen" a jaký má obrovský mandát a přitom má potřebu lhát i to je potřeba tedy soudům přiznat. Co je horší, NSS konstatuje dokonce ve dvou rozsudcích, že Miloš Zeman lhaním porušoval volební zákon. Záhadné je v rozsudcích zdůvodnění bez jakékoliv metodiky, kde NSS tvrdí, že toto lhaní neovlivnilo dostatečný počet voličů, což je ve své podstatě absurdní tvrzení. Dokládá to právě i průzkum CVVM, kde lhaní Zemanovi věří pouze 18 % občanů starších patnácti let. 


Nepřihlášený uživatel

#89972

2016-08-06 09:36

Albrightová je havlofilní poserplína!


Nepřihlášený uživatel

#89973 Re:

2016-08-06 09:37

#89759: -  

 

Pokud Rusko ohrožuje demokracie, je to skutečně velký problém.  Demokracie neútočí na totatlity, dokud nebezpečí není fatální a co více, dokonce se demokracie snaží diplomacií totality kultivovat. 

Je nutno připomenout, že KGB vymyslela masivní školení teroristů z Arabského světa. Tito teroristé se školili i v ČSSR v osmdesátých letech a mnozí dokonce zůstali v ČSR i po listopadu 1989 - mnozí jej v naší zemi zažili.  Jejich krytím bylo studium na vysokých školách v ČSSR a tedy ještě na počátku devadesátých let, mnozí tito vyškolení či částečně vyškolení teroristé studia na vysokých školách dokončovali. Autoři tohoto masivní rozšíření terorismu do Arabského světa dnes sedí v Kremlu.

 To je jistota, to víme naprosto bezpečně, neboť se otevřeli archivy StB. Tehdy vyškolení teroristé jsou dnes na vrcholu teroristických organizací je jim kolem padesáti let a co je nejhorší, že s jejich školiteli nejspíše neztratilil kontakt, ti sedí dnes v Kremlu. 

Rusko okupovalo Krym a vyměnilo kompletně celé politické - zvolené vedení Krymu, až následně se odehrálo "referendum" kde odpověď na obě otázky vede k legalizaci okupace. 

Máš snad jinou posloupnost událostí a máš k ní věrohodné zdroje informací, že se odehrály? Neváhej a napiš to. 

Jedinou autoritou, která určuje, jestli je to dané území toho daného státu či není, je ten daný stát a pak OSN - anexi Krymu neuznal žádný z demokratických zemí celého světa a jen naprostá minorita států totalitních. 

 

1994 Podpis dohody o partnerství s EU

1998 Ratifikována smlouva o partnerství s EU

2003 Evropská politika sousedství

2008 Vypršela platnost smlouvy o partnerství s EU

2009 smlouva o východním partnerství

7.2.2010 Druhé kolo prezidentských voleb

1.10.2010 Janukovič mění Ústavu a získává oprávnění sestavovat vládu na úkor parlamentu. Mění se Ústava z                      roku 2004, kdy změna začala platit až v roce 2006, jak je obvyklé u změn ústav, tedy až po skončení                    mandátu těch, kterých se změny dotýkaly. Změna 2010 ovšem platí okamžitě a Janukovič se stává                      "samovládcem"

28.10.2012 parlametní volby na Ukrajině - podezření na neregulérnost, neonacistická Svoboda záskává velký počet mandátů

24.12.2012 vzniká druhá vláda Azarova jmenovaná Janukovičem - podivná koalice z hlediska voleb - Strana                            regionů v koalice se stranou Ukrajina vpřed (Ukraine Forward) původně "socani", ve volbách 2012 ale                    vypadají, že nejsou v parlamentu, vládu podpořili komunisté. 

11.11.2013 Janukovič se "tajně" sešel s Putinem

17.11.2013 dojednávání smluv s Ruskem, zadlužení Ukrajiny v Rusku Janukovičem

20.11.2013 První zprávy, že Janukovič nepodepíše Asociační dohodu

21.11.2013 Vláda rozhodla o tom, že nedojde k podpisu Asocičaní dohody

22.11.2013 - pátek probíhají demonstrace po celé Ukrajině

28.11.2013 Dlouho plánovaná schůzka ve Vilniusu - Janukovič nepodepisuje Asociační dohodu, Gruzie a Moldavsko ano. 

30.11.2013 Tvrdý střed s demonstranty

1.12.2013 tvrdý střet s demonstrany

6.12.2013 Další schůzka Janukoviče s Putinem v Soči

11.12.2013 další tvrdý zásah proti demonstrantům. 

17.12.2013 podpis smluv v Kremlu, masivní zadlužení Ukrajiny v Rusku - už dávno probíhají protesty občanů

16.1.2014 nejkontroverznější zákon 3879 - nejtvrdší omezení svobody na Ukrajině

28.1.2014 opětovné "zrušení" - spíše "omezení" nejdrakoničtějšího zákona 3879 o omezení svobody

31.1.2014 Janukovič podepisu zrušení drakonického zákona 3879, zákon ovšem neosvobodil plně uvězněné

21.2.2014 - Janovič přislíbil návrat k původní Ústavě z roku 2004, kterou změnil a tím získal více osobních pravomocí. 

26.2.2014 Ukrajina vydala mezinárdní zatykač na Janukoviče

27.2.2014 - na Krymu se objevují neoznačení vojáci - začíná okupace Krymu, tentýž den je vyměněno zvolené vedení Krymu za lidi dosazené okupatnem -  Ukrajina není federací - Krym je pouze autonomní oblast. Krymský okupovaný parlament hlasuje o vyhlášení referenda. Putin ujišťuje Obamu, že za tím není. 

28.2.2014 Janukovič utekl k okupantovi, prchá do Ruska i Azarov.

3.3.2014 Rusáci v RB OSN předkládají jakousi kopii zvacího dopisu Janukoviče. 

16.3.2014 výsledek referenda - odpovědi na obě otázky vedou k okupaci Krymu.

                    1) „Jste pro znovusjednocení Krymu s Ruskem s právem subjektu Ruské federace?“

                    2) „Jste pro obnovení platnosti ústavy z roku 1992 a pro status Krymu jako součásti Ukrajiny?

12.1.2015 Interpol vydal mezinárodní zatykač na Janukoviče, na seznamu hledaných je i syn Janukoviče -                            Oleksandr. Oba jsou také už do února 2014 vyšetřování švýcarskou policií. 


Nepřihlášený uživatel

#89974

2016-08-06 09:38

Papež se vyjádřil jasně.

Papež: Islám neznamená násilí. Každé
náboženství má své radikály i zločince

 

A především "nenáboženství" má zločince a to děsivé - sekty ateismu - komunisté a nacisté to je zrůdnost. Gulagy a jejich alterace nacistické vyhlazovací tábory, to jsou zločiny, které  jsou zrůdné, masové a dělali je komunisté a nacisté, kteří se dodnes snaží generovat nenávist viz. např. veřejné projevy Miloše Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#89975 Re: Re:

2016-08-06 09:40

#88111: Ten, který netančí s Bruselskými vlky - Re:  

 

Až budu číst titulek Afghánec zaútočil v pražské kavárně sekerou, těžce zranil čtyři lidi, budu rád, že spravedlnosti bylo učiněno za dost a plody svých zrůdných snah sklidili ti, jež je zaseli. Dokud se však stávají rukojmími jejich sebevražedné politiky nevinní, nic netušící lidé, je mi z toho do breku."

To jsi ruský trolle vystihl naprosto dokonale, proto rusákové podporují terorismus na pozadí muslimských sekt. Proto je také v rusákově banda KGBáků v Kremlu. Proto rusákov loni generoval masivní přiliv uprchlíků do EU. Obávám se, že v tom jsou zprávy velmi zdrženlivé, neboť se taková věc obtížně prokazuje a tady se obávám, je korektnost standardních medií zbytečně striktní.