MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#90276 Re: Re: Bojíš se mi to říci do očí, sráči?

2016-08-10 02:22

#90245: - Re: Bojíš se mi to říci do očí, sráči? 

 Drž hubu, ty ukrajinská vypitá prasečí tlamo,  nebo z tebe udělám OVAR!


Nepřihlášený uživatel

#90277 Re: Karel Schwarzenberg vyslovil radost nad budoucím zánikem Čechů a zničením českého národa

2016-08-10 02:26


Nepřihlášený uživatel

#90278 Re: Re: Re:

2016-08-10 02:28


Nepřihlášený uživatel

#90279 Re:

2016-08-10 02:59


Nepřihlášený uživatel

#90280 Re: Re: Re: Bojíš se mi to říci do očí, sráči?

2016-08-10 05:16

Urážíš našeho prezidenta?


Nepřihlášený uživatel

#90281 Re: Re:

2016-08-10 05:18

#90279: - Re:  

 Tobě smrdí i práce, proto se z tebe stala socka.

Občané

#90282

2016-08-10 05:19

My nechceme v naší zemi žádný Ovaro-burešistán.


Nepřihlášený uživatel

#90283 Re: Re:

2016-08-10 06:41

#90265: Ovčáček - Re:  

 Tak to je v naprosté pohodě, když to říká Ovčáček, reprodukující odporné lži Miloše Zemana, tak to logicky má hodnotu asi jako Zemanova ejakulace debility. 


Nepřihlášený uživatel

#90284 Re:

2016-08-10 07:24

#90274: -  

 Nytrová je šilená, přiznala se, že "kdesi na internu čerpala" a vzhledem k tomu, že tu její ejakulaci, dle terminologie Miloše Zemana, připravenou dopředu, měla by tedy sdělit "kde na internetu čeprala", neboť nelže zdaleka jen Miloš Zeman a rusácká propaganda, byť je velmi pravděpodobné, že právě na ruské trollí propagandě Nytrová čerpala. 

Nevíme to, můžeme se to jen dohadovat z toho, co tam nažvanila za hlouposti. Můžeme se např. domnívat, že skutečně čerpá na serverch ruské propagadny z důvodu použité terminologie (juvenilní justice), která se právě objevuje v diskusích a hlavně na serverech ruské propagandy.

Je velmi dobře, že už kandidovat nebude, ale zpravodajské služby by měly zjistit, zdali se nechala naverbovat ruskou propagandou "mimoděk" nebo za to dostala zaplaceno.  


Nepřihlášený uživatel

#90285 Re:

2016-08-10 07:27

#90113: -  

 

 Nesmíte při horování pro Zemana zapomenout, že je již několikrát dokonce soudem usvědčený lhář.

Tedy nic z toho, co píšete této zemi nehrozí a ani ne děděje. Bohužel si ovšem tato zem prochází děsivou zkušeností, kdy moc získal člověk pochybných morálních, kulturních hodnot s velmi pochybnými znalostmi odbornými za použití odporné manipulace s voliči pomocí lží, pomluv a nejspíše i velmi podivné podpory z Ruska. 

To je věc velmi vážná a to je potřeba řešit. Pralament to měl řešit okamžitě po "zvolení" Zemana a vydání rozsudků NSS, které konstatují, že Zeman porušoval volební zákona. Okamžitě měla být spuštěna diskuse, jestli je v takovém případě možné, aby Zeman složil slib prezidenta republiky. 

Skupina lidí, kterou se Zeman obklopil dokládá, že stav je opravdu naprosto děsivý a nejspíše daleko za hranicí zákonnosti a ústavnosti. 

 


Nepřihlášený uživatel

#90286 Re: Jaktože nejsi se Schapirem na prague pride, buzno?

2016-08-10 07:28

#90229: - Jaktože nejsi se Schapirem na prague pride, buzno? 

 

 :-) vymyslet si vcelku můžeš co chceš ruský trolle. 

Co je jistota, že KGB měla v osmdesátých letech progam na školení teroristů z arabských a možná i afrických zemí. I v ČSSR byli masivně školeni lidé ze Sýrie, Iránu a mnohých dalších. Krytí jim poskytovalo "studium vysoké školy" a dokonce i jejich kolegové z kolejíí velmi dobře věděli, kdo je skolený terorista, např. proto, že z toho, co měli umět na vysoké škole neuměli nic a přesto procházeli. 

Ti, kdož toto vymysleli, tedy KGBáci dnes sedí v Kremlu na jevyšších pozicích. 

To je bohužel jistota a tedy je validní spekulovat, jak moc je ruská KGB za IS a současnými teroristickými útoky v západní Evropě.  Jistě si také ruský trolle vzpomeneš, že v západní Evropa před rokem 1989 trpěla četnými a mnohdy velmi vražednými teroristickými útoky např. na vlak a jako mávnutím kouzelného proutku, terorismus v západní Evropě ustal právě po pádu komunistických totality a to dokonce i v Severním Irsku. 


Nepřihlášený uživatel

#90287

2016-08-10 07:29

Rusko používá ambasádu v Česku jako základnu propagandy v Evropě, tvrdí novináři

Také si to myslím a to už z  důvodu počtu rásáků na této amabsádě, které je extrémní. Ambasáda je daleko větší než v Londýně!!!! což je absurdní. 

Dá se snadno dohledat, že počet propagandistických serverů v češtině je stejný, jako počet serverů v Angličtině, byť je naprosto zřejmé, že dochází k automatickému rozkopírovávání propagandistických blábolů na ostatní servery. Jedním ze zdrojů jsou Putinovy (parlamentní) listy, které mnohdy tvoří "vlastní autorské" propagandistické bláboly. 

Počet rusáků na území ČR a především na amabásedě, je bez pochyby potřeba snížit, to je jednoznačné. 


Nepřihlášený uživatel

#90288

2016-08-10 07:33

Miloš Zeman dával za příklad jeho "deviantní" matku, která si na děti dokonce chystala vařečku doma, dle slov jejího synáčka Miloše Zemana, který se také dle jeho vlastních slov, její mlácení dodnes pamatuje. 

Pak se není čemu divit, že "pohlavukující učitel kandiduje do Senátu".

Chci zvýšit respekt žáků k učitelům, říká pohlavkující exředitel, který kandiduje do Senátu

Zeman skutečně legalizuje extrémismus v této zemi. Ústava mu ovšem nic takového nedovoleju, poslanci to měli dávno řešit. 


Nepřihlášený uživatel

#90289

2016-08-10 07:36

Lobbistce Mrencové jsme zaplatili 3,7 milionu, přiznal Jihomoravský kraj

Stejně důležité je i to, kolik Judr z vesnice Hašek přispěl ruskému propagandistickému serveru Putinovy (parlamentí) listy, to je velmi vážná věc, neboť platil propagandu z daní občanů je těžký zločin. 

Zeman bude muset Haška omilostnit a bude to jedna z posledních jeho ejakulací. 


Nepřihlášený uživatel

#90290 Co bude to rusko prodávat, je naprostá záhada.....

2016-08-10 07:39

Spojené státy mají největší zásoby ropy na světě

...a to přesto, že článek bude do jisté míry populistický. 


Nepřihlášený uživatel

#90291

2016-08-10 07:40

100 let komunistického školství a deformace obyvatel nese "ovoce" v podobě kulturní deprivace. 

Ruský policista se prohlásil Kristem, na Sibiři řídí Sluneční město

Rusové za jediný měsíc utratili neuvěřitelných 30 miliard rublů za balenou vodu, konzervy, sirky, alkohol nebo třeba kurzy přežití, napsal deníkPravda. Před modlitbami a čekáním na poslední soud dala ruská společnost přednost hromadění zásob.


Nepřihlášený uživatel

#90292 Toto velmi připomíná internacionální komunismus....

2016-08-10 07:43

Pomoc v Sýrii nechtějí, bojovníky potřebují v Evropě, vypráví rekrut Islámského státu

"Krátce poté, co dorazil na místo, se ale dozvěděl, že teroristická organizace už nestojí o to, aby jim Evropani pomáhali bojovat přímo v Sýrii. Naopak potřebovali, aby zůstali na "starém kontinentě".

Zatímco v některých zemích má IS příznivců dost, jinde jich je nedostatek, řekli mu džihádisté loni v dubnu."

KGB masivně ve všech komunistických zemí školila teroristy z arabského světa, těžko nevidět v IS jen jinou verzi komunistických "revolucí". Teroristické útoky v západní Evropě ustali jako mávnutím kouzelného proutku po pádu totalitních režimů ve východní Evropě.  Vypadá to, že Rusko a KGBáci v Kremlu opět aktivovali jimi vyškolené lidi v "revolučním hnutí". 


Nepřihlášený uživatel

#90293 Re:

2016-08-10 07:44

#89866: -  

 

A čím se ta "inteligence" projevuje? Tím, že vůbec nejsi schopen popsat proč si ejakuláta Zemana volil? :-) 

Zemana bohužel nevolila integitnější část občanů a byť průzkum CVVM nezveřejňuje sociologickou studii respondentů, nabízí se, že oněch 18 % občanů starších patnácti let, kteří jsou schopni lži Miloše Ejakuláta Zemana označovat za pravdu, jsou spíše lidé na hranici demence. 

Volil jsi ho proto, že:

-"privatizoval" MUS tak, že dnes má švýcarská vláda 14 mld. korun českých občanů, které MUS měla určeny na rekultivace

-"privatizoval" za jednu korunu IPB a přičemž nidko nikdy nezveřejnil, kolik nucený správce na jeden den dostal zaplaceno za "popis privatizace". 

-prodal ruský dluh v objemu více jak 100 mld. a jehož uznání vymohly vlády minulé, za neznámou hodnotu a v podstatě i neznámo kam - tedy ztráta může 80 mld. ale může také více jak 100 mld.  

-lhal o všem o čem během kampaně promluvil, od svého zdravotního stavu a rodině, přes tým až po jeho působení v oposmluvním kupčení s KGBákem Klausem

-jej Nejvyšší správní soud shledal hned ve dvou rozsudcích lhářem porušujícím Volební zákon a tedy Ústavu

-si na inaguraci uvázal kravatu s pořadím barev ruské trikolory

-porušil Ústavu tím, že jeho jednání vedlo k rozpuštění řádně ustavené Sněmovny, kdy se dokonce k tomuto velezránému činu přiznal, když mluvil o tom, že to byl "dárek voličům". 

-masivně lhal o pánech Peroutkovi, Stránském a Churchillovi, v projevu "o holokaustu"

-když spáchal společně s Kmoníčkem velezradu tím, že do smlouvy s Čínou chtěl dát pravidelné návštěvy číňanů v ČR, přesně jak Kmoníček v DVTV takové jednání popsal jako velezrádné.

-jmenoval dva StBáky Komorouse  a Laubeho generály a nejmenoval profesorem vysokoškolského pedagoga s odazem, že dokonce "jen" spolupracoval s StB. 

-vyznamenal StBáky či možná dokonce KGBáky, vyznamenal ministra komunistické vlády, která řídila StB. 

-setrvala poškozuje demokracii v této zemi relativizací hodnost, masivním lhaním a propagací bulváru, legitimizací extrému

Milošku žaluj I.

Milošku žaluj II. 


Nepřihlášený uživatel

#90294 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-08-10 07:46

#90209: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Něco tvoje ejakulace Zemanovy blbosti změnila na mém příspěvku a jeho pravdivosti? 

156 mil. liné a zanedbané masivně vymírající populace v Rusákově, kde průměrný věk je o 10 let kratší než v ČR. Čím mne, prosím tě, chceš utřít? 

Rusko a rusákové jsou vlastně jen šměšní. 

Mimochodem, proti kulturním, mravným Rusům nemám vůbec nic, leč popularita Putina naznačuje, že je Rusko zmanipulované, nebo Putin manipuluje průzkumy i volby a to je velmi velmi pravděpodobné. 

Solženicin a Bulgakov jsou úžasní spisovatelé a zdaleka nejsou v Rusku sami, leč Lenin, Stalin a Putin jsou zločinci a je nepochybné, že se potom co odejde z Kremlu o něm v Rusku jako o zločinci bude mluvit i kdyby byl ještě 20 let rusáckým prezidentem, jak si to naplánoval a jak k tomu také upravil Ústavu. 

https://www.youtube.com/watch?v=tU1b1H2EWU4

Tohle je věda. 


Nepřihlášený uživatel

#90295 Hašek, Okamura, Škromach a Huml netuší, že sdílí ruskou propagandu - lži?

2016-08-10 07:48

Haškovi definitivně hrabe? To co vypustil, to je jak Zemanův ejakulát. 

Objednáváním článků jsem šetřil peníze, tvrdí Hašek. Rezignovat nehodlá

Ten komunistický blb sponzoruje ruskou propagandu Putinovy (parlamentní) listy z daní občanů a ještě mát drzost tvrdit, že "šetřil peníze". To je opravdu naprostý šílenec. 

Ale velmi se těším, že bude o Putinových listech tvrdit, že je to důvěryhodný zdroj informací, protože mu Miloš Ejakulát Zeman poskytuje exkluzivní rozhovory. To bude opravdová bomba :-). 


Nepřihlášený uživatel

#90296 Re:

2016-08-10 07:51

#90118: -  

 

 Je to klidně možné. Pokud se tak stalo bez vědomí zpravodajské služby Francie, porušila firma zákon a bude za takové jednání postižena. To Clintonová ovšem vědět nemohla a nemůže.

Pokud naopak Lafarge toto prováděla právě proto, aby mohla poskytovat informace zpravodajským západním službám a pracovníci firmy tedy riskovali své životy, je to věc úplně jiná a i to je možné. Navíc je podivné, že by se IS nechal jen tak uplácet firmou z Francie, která je jedním z nejvýkonnějších bojovníků priti IS. 

Koalice proti IS zpravodajské informace zevnitř IS nutně potřebuje. 

Tedy je to spíše tak, že rusové "poskytují" týmu Trumpa nějaké polopravdy či záměrné obtižně ověřitelné výmysly. ..


Nepřihlášený uživatel

#90297 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nesnáším islám

2016-08-10 07:56

#90071: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nesnáším islám 

 

Problém s napadáním Kalouska vámi je v tom, že nejste dokonce ani schopen napsat souvislosti, za kterých by měl Kalousek provádět nějaké "podivné věci". Tedy není tam ani logický důvod, proč by se měl jednat hanebně. Co horší, dokonce audit ministerstva financí prokázal, že dokonce i velmi sporná věc, rizikové zajištění kurzových rizik za Kalouska probíhalo v pořádku a dokonce audit spekuluje, že díky rizikové verzi může být mírně výnosné. 

Miloš Zeman ovšem soustavně lže a je velmi snadné to prokázat nejen proto, že to také několikát konstatuje soud. Už před dvaceti pěti lety, dle jeho vlastních slov "citoval" Cyrila Höschla, ale ona "citace" je jak citace pana Peroutky, prostě nic takové s pravděpodobností hraničící s jistotou Cyril Hoschle nikdy nevypustil s pusy. 

Proč tedy Zeman tvrdil, že ho cituje? Proč se jako zašťiťoval slovy už tehdy respektované osoby? 

Skutečně si myslíte, že toto :

"Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt. Proč se o tom dnes zmiňuji?"

...pan Höschle někdy vypustil z pusy? To je daleko pravděpodobnější, že je to asi z takového rankcu Zemanových "citací" jako byla "citace" pana Peroutky v projevu o holokaustu. 

Tedy to, v čem se Zeman jeví naprosto konzistentní je opravdu jen a jen lhaní. 


Nepřihlášený uživatel

#90298

2016-08-10 07:58

Je-li toto realita, co to vlastně Zeman zkouší? 

"Výsledkem je, že Rusové, hlavně muži, stojí až na 89 příčce žebříčku délky života podle zemí; průměrný Český muž žije o 11 let déle než jeho Ruský protějšek."

STRÁNSKÝ: Alkoholismus jako ničitel ruské ekonomiky? Není to dobrá zpráva ani pro nás

 

"To má ve spojení s tím, že Rusové jsou náchylnější než kdokoliv jiný ke konspirativním teoriím (mezi ně patří i ta, že HIV je mýtus šířený Západem s cílem podkopat Rusko) obrovské důsledky: dnes Rusko vede svět v tempu nárůstu HIV a s nemocí s tím spojených, jako je hepatida (převážně zhoubný typ C). Korupce, kvůli které stoupají ceny léčby (i když léky jsou dnes vyráběné v Rusku) znamená, že pouze 30 procent všech HIV nakažených Rusů dostane adekvátní léčbu. Smrtelná nemoc se tak šíří dál."

Úžasný ruský spisovatel Michail Bulgakov naspal neuvěřitelnou povídkovou knížku, která dokonce vyšla v češtině ješte před rokem 1989. Je z jeho období, kdy byl po studiu chvilku lékařem - kniha má název Zápisky mladého lékaře.  

Je v ní povídka a muži a ženě - muž přijde k lékaři s tím, že má vyrážku, Bulgakov mu sdělí, že má syfilis. On doma manželce napíše vzlaz, že si má dojít k lékaři, protože má nějakou nemoc a zmizí.  Příběh má šťastný konec - po mnoha měsících utrpení, zdali ženu nakazil či nikoliv se stane zázrak a žena nakažena není.  Ostatní příběhy  povídky a popis reálií už tak šťastné bohužel nejsou. 

Bulgakov byl lékařem krátkou dobu před komunistickou revolucí a během ní. Moc se toho bohužel v Rusku za sto let nezměnilo. 


Nepřihlášený uživatel

#90299

2016-08-10 08:02

Komouš jdoucí s "lidem" :-)

Stropnice kupuje drahá auta. Užívá si je hlavně komunistický starosta


Nepřihlášený uživatel

#90300 Trump se skutečně není schopen ovládat, podobně jako Miloš Zeman.

2016-08-10 08:05

Clintonovou by mohli zastavit držitelé zbraní, spustil Trump další bouři

„Pokud bude moci dosazovat své soudce, tak s tím, lidi, nic neuděláte. I když, držitelé zbraní možná... nevím,“ zaznamenala Trumpova slova například prorepublikánskástanice Fox News. Mluvil přitom v náznacích, ale pro Američany dostatečně jasných - namísto výslovného „gun holders“ například hovořil o „second amendment people“.