MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#90351

2016-08-10 11:22

Dnes se zverejnil pruzkum verejneho mineni, podle neho ovarovy klesly preference. Do prezidentske volby se to prase znemozni samo. 


Nepřihlášený uživatel

#90352

2016-08-10 11:23

 Když chcete z Afriky přivézt papouška či opičku, musíte mít nekonečně razítek a povolení od úřadů přes nemoci a ještě k tomu karanténu.

 

 Když cestujete do Afriky, musíte mít řadu vakcín a očkování ...

 

 Při cestě Afričana do Evropy toto neplatí ?

 

Je snad dokonce žádoucí, aby takový případný nosič nemocí tyto roznášel dál ve zdejší populaci?

 


Nepřihlášený uživatel

#90353 Re:

2016-08-10 11:28

#90352: -  

Jediný nosič nemocí je Lihoš Zeman Virozovič Ovarus První. To nezapřeš, ruský agente, demente. Jenom potvrzuješ, že co ruský agent to dement. Chcípni na virózu, trotle! 


Nepřihlášený uživatel

#90354 Re:

2016-08-10 11:39

#90349: Kay Kalert -  

 Gay Kalerte, táhni do prdele ty rozvracečská sračko!


Nepřihlášený uživatel

#90355 Zemanovy a Konvičkovy blbky

2016-08-10 11:43

Dobrej článek o vypatlaných islamofobních pipinách, totálních krávách:    

Extremisté našli novou zbraň: jednoduché ženy s názorem 

 

Olivie Žižková a Dominika Myslivcová. Pokud neznáte tato jména, tak musíte zpozornět. Tyto dvě „zpěvačky“ totiž zřejmě mají převzít žezlo vůdců protiuprchlického boje po Martinu Konvičkovi a Tomio Okamurovi. Obě dámy se ovšem vyznačují tím, že jsou ve svých projevech odporu k muslimům ještě primitivnější, než jmenování pánové, kteří se svými výstupy snažili nahnat politické body. Písně Evropo dýchej a Změnu tu nechcem, dokazují, jak trapný je boj proti problému, který v České republice vůbec nezaznamenáváme.

Když na demonstracích proti islámu vykřikoval opilý Aleš Brichta svá hesla proti Angele Merkelové a přistěhovalecké politice, ťukali si přemýšlející hudebníci na čelo. Bývalý úspěšný rocker tohle skutečně neměl za potřebí. Brichta byl však rád, že hysterii, jenž se snadno přenášela mezi občany, mohl přiživovat. Zde se aspoň dalo hovořit o hudební osobnosti. To, co vyprodukovala revolta proti uprchlíkům nyní, je ovšem na samém hudebním dně a možná i pod ním.

 

Olivie Žižková evidentně cítí, že by se v době, kdy došlo ve Francii a Německu k teroristickým útokům, mohla zviditelnit. Její song Evropo dýchej však kupodivu místo pobavení, protože na nic jiného dobrý není, začal pár jedinců zajímat a vzali ho vážně. „Umělkyně“, jejíž největší dosavadní kulturním přínosem bylo focení lechtivých snímků s Jiřím Krytinářem, tak veřejně například v DVTV vystupuje na téma migrace. A to je ostuda. Žena, která na sociální síti klidně napíše, že přesně neví, co je právo šaría, ale prostě je to ZLO, by měla své názory sdělovat maximálně divákům na svých vystoupeních. Popřípadě by před vysíláním s ní mělo být jasně dáno najevo, že se jedná o recesi a názory paní Žižkové je třeba brát s úsměvem a hlavně, s velkým odstupem.

Stejný a možná ještě lepší kousek však předvedla Dominika Myslivcová. YouTuberka, jejíž největším životním problémem je vypadat dobře totiž nejen, že nazpívala angažovanou píseň, která má parametry hudebního masakru, ale dokonce hodlá i vstoupit do politiky. Její snahy si rychle všimlo hnutí Úsvit a hned českou barbie dopsalo na svou kandidátku do krajských voleb. Lidé kolem Marka Černocha tak dokázali, že mají smysl pro humor a jejich boj proti neexistujícímu nepříteli je třeba brát s nadsázkou. Stejně se už nedalo moc věřit tomu, že by Úsvit po boku s Martinem Konvičkou nebo i později bez něj, neměli nic lepšího na práci, než žadonit o přízeň Miloše Zemana a pár desítek radikálně smýšlejících občanů.

Oba protiuprchlické hudební „skvosty“ dokázaly, že populismus se rychle rozšiřuje mezi lidi a ten, kdo s ním umí dobře nakládat, má u našich občanů vyhráno. Žižkovou s Myslivcovou nejde brát vážně, ale přesto se obě staly přes noc hvězdami mezi českými uživateli internetu. Sice tím druhem hvězd, na které si ukazujete s posměchem a nevěřícím výrazem, ale přesto je vnímáte. Žižková dokonce svou popularitu bere tak vážně, že svůj protestsong, který je slabý hudebně i textově, nazpívala i v angličtině. Klip sice nechala stejný a tak na text v cizím jazyce otevírá ústa s českou verzí, dodala mu ale světovost. Protože, jak sama říká, lidé ji v jejím snažení podporují a ona svůj strach musí sdělit co největšímu počtu ohrožených jedinců. Přiznejme si upřímně, že daleko víc nás ohrožují výlevy podobných existencí jako jsou dvě dámy, které naskočily na protiuprchlickou vlnu, než reálná hrozba tisíců či milionů krvechtivých přistěhovalců.

 


Nepřihlášený uživatel

#90356 Pro Zemanovy a Babišovy dementy

2016-08-10 11:51

Proč jsou Zeman a Babiš spojenci? Protože jsou to fašistická hovada! Jediné řešení: 

Jak zastavit Babišovo hnutí? Zacházet s ním jako s fašismem

 

Po víkendovém sněmu hnutí ANO již není pochybnost, s čím máme tu čest. Trapná inscenace jako by demokratického jednání delegátů, předem sjednaný výsledek voleb na místopředsedy, 100 procent hlasů pro předsedu. Trapné ticho tam, kde normální společenství lidí vede diskusi. Absurdní projevy loajality vůči vůdci. Tak vypadal sjezd vládní strany.

Z povrchního hlediska se zdá, že mezi Mussoliniho pochodem černých košil na Řím v roce 1922 a billboardovým zástupem bílých košil Andreje Babiše v řádných volbách v roce 2013 či víkendovým stranickým sjezdem nevidíme  jasnou spojitost.

 

Jenže to je jen optický klam. Ta spojitost tu bohužel je. Dnes tu jen nemáme rok 1922 a není doba po hrozné válce. Není už doba uniforem a průvodů. Žijeme stále ještě v relativně stabilním prostředí a naše země je členem Evropské unie. Nástup autoritativní moci se dnes proto děje jinak. Sofistikovaně, bez pouličního násilí a jako by v rukavičkách. Nedejme proto na povrchní dojem. Pro náš osud je daleko důležitější, abychom si uvědomili, že mezi babišismem a fašismem existuje zarážející shoda v podstatných rysech, jejichž uplatňování vede k celkovému a možná i fatálnímu omezení občanské svobody.

Jsou zde patrné tyto znaky, jimiž se hnutí ANO nebezpečně blíží k fašismu:

1.       Vůdcovský princip. O pozitivní roli osobnosti vůdce se uvnitř hnutí nepochybuje. Vůdce nemá žádnou oponenturu a žádný korektiv. Babiš si uvědomuje, že jde o podezřelou situaci, a sám se nad tím naoko pozastavuje. Nakonec ale najde prosté vysvětlení: „Pracuji dobře.“

2.       Vulgární pranýřování a napadání konkurentů, odstraňování opozice. Podle Babiše je názorový oponent buď „psychopat“, nebo „zloděj“, často člen mafie a sluha „kmotrů, co to tu rozkradli“. Jedná se o exemplární příklad radikálně populistické rétoriky a snahy tvrdě potlačit každou opozici tím, že ji hnutí zkompromituje dehonestující nálepkou. Jestliže takový populistický vůdce své oponenty zatím nezavírá a stále se ještě neuchyluje k násilí, tak to nelze přičítat jeho dobrotě a slušnému vychování, nýbrž jen a pouze tomu, že ještě nemůže. Ještě mu to nedovoluje daný kontext situace.

3.       Nadřazování technokratického fungování státu nad společenský konsensus a veřejnou diskusi. De facto jde o popření základních principů parlamentní demokracie. Z celé řady projevů Andreje Babiše i jeho nohsledů je zřejmé, že tomuto hnutí vadí celý parlamentní proces. Spolupráce s ostatními stranami v koalici je zase brzdí při „efektivním“ výkonu moci. Oni podle svých slov mohou dát do pořádku jen to, co mají pod kontrolou. Vůbec si přitom nepřipouští žádnou možnost, že by ve společnosti existovaly rozdílné pohledy na to, co to znamená „dát do pořádku“. Slovo „pořádek“ je přitom další zřetelnou ozvěnou mentality někdejších fašistů.

4.       Manipulace sdělovacími prostředky. Umlčení svobodných médií je základním rysem fašistického režimu. I největší zabedněnci mezi novináři, kteří Babišův systém dva roky omlouvali a bagatelizovali, již nyní nemohou popřít, že se Andrej Babiš zmocnil vydavatelství Mafra z čistě mocenských důvodů.  Jednalo se o přímý útok na šíření svobodných informací v České republice a potlačení kritického zkoumání celé Babišovy činnosti včetně jeho podnikání a vlastního vzniku jeho bohatství. Je k pláči, když si člověk zpětně poslechne či přečte uklidňující slova moudrých představitelů české žurnalistiky. Dnes už je skoro vymalováno a informační kartel Andreje Babiše daleko přesahuje jeho tři deníky a nejsilnější soukromé rádio. Jeho mocenský vliv zasahuje do médií ostatních oligarchů, protože každý s ním prý musí nějak vyjít. Někde je to zřejmé ve větší míře, jinde v menší, ale tento kartel je již objektivním faktem. I veřejnoprávní média se chovají, jako by byla uštknutá zmijí, a informace o podstatě fungování hnutí ANO se divákům jen střídmě dávkují.

 

5.       Snaha dostat pod kontrolu soudní moc a represivní složky státu. Tady má Andrej Babiš před sebou ještě fůru práce. Ale ve skutečnosti je mnohem dále, než si veřejnost myslí. Odstranění zmatené profesorky Válkové, která neuměla vycházet Babišovi jaksepatří vstříc, když od ní chtěl , aby justice měla „tah na branku“, a instalace arogantního a přitom zcela oddaného Roberta Pelikána způsobily mezi soudci silné obavy. Obecně se v prostředí justice ví, že Babiš potřebuje ke konečnému vítězství antikorupční revoluce, a tedy k definitivnímu uchopení moci nějakou potravu pro davy. Neboli zavřené „kmotry“. V soukromí se nechal slyšet, že je třeba zavírat, a divil se, že Válková ještě nikoho nezavřela. Odmítá vzít na vědomí, že v právním státě se trestáním lidí za jejich prokázané činy zabývá nezávislá justice. Podobně otřesná je z hlediska právního státu skutečnost, že do takzvané bezpečnostní divize Agrofertu přešli významní policisté a zjevně vytvářejí alternativní tajnou službu. Podle hodnověrných informací naopak dochází druhým směrem k postupnému hledání souladu mezi Andrejem Babišem a plukovníkem Šlachtou, šéfem Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu, který ještě stále nevysvětlil veřejnosti, proč zlikvidoval před dvěma lety Nečasovu vládu. Každopádně je jasné, že na postupném ovládnutí represivních složek státu a justice se právě „maká“. Jaká je v této věci role ministra Chovance, to je záhadou.

Hnutí manipulace

Existují ještě další indicie, že máme co do činění s nesmírně sofistikovaným autoritativním hnutím, které se nezastaví před jakoukoli manipulací. Za zcela speciální analýzu by stál nekonečný proud průzkumů veřejného mínění. Je celkem známo, že před nástupem Andreje Babiše se největší výzkumné agentury nacházely v ekonomických problémech. Období recese způsobilo, že jim ubyly zakázky v oblasti marketingu. Andrej Babiš nejednu agenturu vytáhl z bryndy a jak oficiálně, tak zřejmě i neoficiálně jim zadával dlouhodobé zakázky. Tím si jednak získal detailní informace o náladách veřejnosti a jednak i pozitivně působil na „optimalizaci“ výsledků. Klíčový moment v jeho spolupráci s těmito agenturami tkví v létě 2013, kdy mu pomohly prokázat před veřejností volitelnost překročením pětiprocentní hranice. To se téměř jistě nestalo jen tak. Tato zcela klíčová část Babišova stroje na moc ovšem ještě stále čeká na podrobný popis. Investigativci z Lidových novin či Mladé fronty DNES se ale do toho zjevně nepustí. Tím si můžeme být jisti. Člověku se jen vybaví Churchillova věta, že věří jen těm průzkumům, které zfalšoval. Agentury pro výzkum veřejného mínění mají nesmírnou moc, protože lidé se rádi přidávají na stranu vítězů a jen opravdu názorově pevná osobnost se vědomě drží menšinového či minoritního proudu. A nad těmito agenturami neexistuje veřejná kontrola. Andrej Babiš přitom disponuje zcela neomezenými prostředky na politický marketing.

Šikovně maskovaný fašismus

Hnutí, které usiluje o převzetí „plné zodpovědnosti“ neboli úplné kontroly nad státem a nad veřejností, má autoritářské rysy. Jedná se o novou, moderně vyhlížející a šikovně maskovanou formu fašismu. Čelit takovému hnutí lze jen tak, že ho jednak zcela pravdivě popisujeme, jeho autoritářské rysy nezastíráme, nýbrž naopak pojmenováváme a snažíme se demaskovat.

Když si totiž uvědomíme, že hnutí ANO je skutečně moderní formou fašismu, tak teprve potom s ním můžeme podle toho jednat a můžeme se mu efektivně postavit. Základní podmínkou ale je, že přestaneme předstírat, že Andrej Babiš je normálním účastníkem veřejné diskuse a politické soutěže. Toto je výzva zejména pro veřejnoprávní média.

Politické důsledky pravdivého pojmenování hnutí ANO jsou více než jasné. Základní zodpovědnost za svobodný vývoj České republiky leží nyní především na ČSSD, která nemá s tímto hnutím nadále setrvávat ve vládě a musí konečně přestat bojovat s poraženými stranami pravice a s čertem kapitalismu. Je to pro ni cesta do pekel. ČSSD by se naopak měla urychleně spojit s ostatními demokratickými stranami a vytvořit s nimi společnou strategii na záchranu pluralitní společnosti. Jinak ji Andrej Babiš zničí. Nikoli náhodou prezentoval ve svém projevu na sněmu ANO svého hlavního koaličního partnera jako klíčového nepřítele. Jsou to totiž právě sociální demokraté, kteří se mu ještě pořád pletou při převzetí moci. To na ně klade takovou zodpovědnost, že si lze jen těžko představit, jak jí dostojí. Pravděpodobně můžeme očekávat, že část sociálních demokratů bude tuto akutní hrozbu ještě nějaký čas zlehčovat a jiná část ČSSD se bude zcela naivně pokoušet s Babišem domluvit a přitom mu nějakým způsobem podlehne.

 

Co se týče KDU-ČSL, tak je zřejmé, že tato strana je téměř mimo hru. Její vedení nemá žádnou skutečnou politiku, jen naprostou mocenskou vyčůranost jakéhosi vesnického druhého řádu. Kdyby si chtěli náhodou pan Bělobrádek s  panem Jurečkou zachránit své nesmrtelné duše a s nimi i svoji křesťanskou stranu, tak je tu jen jedna jediná cesta: demise a odchod do opozice. Ničím jiným nemohou této zemi prospět.

Užiteční… přátelé

Andrej Babiš se nazval na sněmu liberálem a prezentoval s pomocí svých přátel z Evropského parlamentu svoji sounáležitost s širokou evropskou liberální rodinou. Dlužno říci, že evropští liberální přátelé mu v tom pomohli jako užiteční idioti. A stejně tak mu ochotně pomohl i profesor Václav Bělohradský, který se před delegáty vědecky zamyslel nad „koncem klasické demokracie“. Celý smysl tohoto divadla je jediný: legitimizace hnutí ANO jako vedoucí politické síly v zemi. A legitimizace hnutí ANO v širším evropském měřítku. To tu totiž teď funguje.

Andrej Babiš je asi takový liberál, jako byl Napoleon Bonaparte demokrat. Slovo liberalismus je bohužel velice nemocné a znamená skoro všechno. Tak třeba frakce liberálů v Evropském parlamentu, kam se Babiš tak vehementně hlásí, je zcela nejasnou směsicí spíše intelektuálních hnutí, která bojují za práva homosexuálů a lesbiček, což z hlediska Babiše není nic proti ničemu. Ale dobře to dnes zní.

Když chce autoritativně myslící a jednající politik v této době dosáhnout absolutní moci, naprostého potlačení kritiky a naprosté kontroly nad celým státem, tak rozhodně nesmí říci, že je fašista. Naopak. Musí říci, že je liberál, a k tomu si pozvat Václava Bělohradského, aby tomu dal intelektuální razítko.

Andreje Babiše je třeba zastavit. Naprosto rezolutně a jasně. Kdo to nechápe, stane se dříve či později jeho otrokem. Pakliže tím otrokem již dávno není.


Nepřihlášený uživatel

#90357 Re:

2016-08-10 12:11

#90352: -  

 Do rusákova jezdí Afričané? Jedině snad ti, které si tamní zločinci z Kremlu školí jako teroristy. 


Nepřihlášený uživatel

#90358

2016-08-10 12:13

Trump by měl odstoupit z kampaně, myslí si pětina republikánů

Trump je skutečně velmi podivná rusko trollí figura. To je dnes naprosto zřejmé. 


Nepřihlášený uživatel

#90359 Re: Ty to nějak moc žereš, úchyle!

2016-08-10 12:26

#90346: - Ty to nějak moc žereš, úchyle! 

 

 Není na tom nic nenormální, jen sem si všiml tvé odporné ubohosti, rusácký trolle. Mimochodem, si svým dalším příspěvkem jen potvrdil, že si odporné propagandistické hovado z rusákova. 

" Nech se vyšetřit, demente. Tohle fakt není normální. :D" - dokonce jsi původně napsal "moc to žereš"  - nejspíš žiješ v představě, že ostatní diskutující jsou také trollové. Mohu tě ubezpečit, že já nikoliv. Pouze mi vadí to odporné lhaní rusácké propagandy, o které se snad konečně začne starat tým policie a stejně tak mi vadí odporné hlaní idiota ejakuláta Miloše Zemana a té jeho bandy "KGBáků" na Hradě. O to snad také začně konečně starat Sněmovna.


Nepřihlášený uživatel

#90360 Re:

2016-08-10 12:36

#90352: -  

 A na co si vlastně stěžuješ "kočkodane zelený"???


Nepřihlášený uživatel

#90361 Re: Re:

2016-08-10 12:40

#90344: Patriot - Re:  

 Patriot = Brouk Pytlík.


Nepřihlášený uživatel

#90362 Re:

2016-08-10 12:42

#90351: -  

 Dá se očekávat, že mu i brzy poklesne čelist.


Nepřihlášený uživatel

#90363 Re:

2016-08-10 13:07

#90338: Figo -  

 Tak to mě pobavilo! Sluníčkáři a havlisti musí prskat!

Šafr je megasvině!
Nepřihlášený uživatel

#90364 Re: Havlodiní prolhaný prasečí plátek Svbodné (ha ha ha) forum (pouze pro ha ha ha havloidy)

2016-08-10 13:20

#90355: - Jdi s těma sračkama do prdele, hovne! 

 Svobodne forum je prolhaný prasečí havloidní plátek, dvakrát odsouzeného opileckého potencionálního vraha za volantem nechutného prolhaného prasete Šafra!


Nepřihlášený uživatel

#90365 Re:

2016-08-10 13:25

#90351: -  

 Do voleb tě rochnem, ty prase!


Nepřihlášený uživatel

#90366

2016-08-10 13:27

Havloidi jsou buzeranti. Prague pride se v minulosti zúčastnili i pedofilové!!! Úchylní nemocní buzeranti jsou pedofilní prasata!!!!!

hnUS

#90367 Buzny v akci

2016-08-10 13:32

Havloidi si strkají v pražské kavárně čůráky do hlavy. Dohlíží na to vrchní buzík Šapitó.


Nepřihlášený uživatel

#90368 Re: Re:

2016-08-10 13:46

#90357: - Re:  

 Drž hubu dědku plesnivej, nebo ti zlomím berle, čuráku zvadlej!


Nepřihlášený uživatel

#90369 Re:

2016-08-10 13:50

#90358: -  

 Některým gerontům (třeba zrovna tobě) by se měl zakázat internet. Akorát ho zahlcují svými senilními žvásty, které nikoho nezajímají.


Nepřihlášený uživatel

#90370 Re:

2016-08-10 13:50

#90349: Kay Kalert -  

Hele, mladej, ty sis možná crvrnknul do kalhot smíchy, zato mě, když jsem před časem procházel kolem demonstrace proti Zemanovi, jímal spíše děs. Vulgárně pořvávající hloučky pubescentní mládeže, většinově dredaté, ocvočkované a pokérované, dávaly jasný signál, že v největší nenávisti chovají Zemana huliči a narkomani. Kam hodlá tahle sociální skupina naši zem zavést, nebudu raději rozepisovat, nehodlám totiž používat jejich slovník. Udivuje mě, že zrovna tihle mají tu drzost cokoliv vyčítat Zemanovi. Chucpe!   

Trump for president!
Nepřihlášený uživatel

#90371 Zmiz buzno!

2016-08-10 13:56

#90334: - Re:  

 "Běž domu Schapiro, čeká tě Johny..."


Nepřihlášený uživatel

#90372 Re:

2016-08-10 14:04

#90349: Kay Kalert -  

A tys šel proti němu s igelitkou Lídl a v sandálech s ponožkama a připadal sis jako hroznej machr, buřte. :DDD To byl havloid z pražské kavárny wasseropolák Tomasz Peszynski. A takoví dementi a burani jste všichni voliči skopčáka Kchárla poserplíny! Vždyť vy nejste ani Češi, akorát děláte Čechům ostudu!


Nepřihlášený uživatel

#90373 Re: Re:

2016-08-10 14:18

#90370: - Re:  

Přesný a trefný popis zemanofobů. Dokonale odpovídá i tomu vzorku antizemanovců, které jsem měl možnost poznat já. Pubescenti s mlíkem na bradě, jointem v hubě, piercingem v nose a protizemanovskou plackou na bundě. Pěkná čeládka, jen co je pravda.  


Nepřihlášený uživatel

#90374 Re:

2016-08-10 14:21

#90299: -  

 Nezáviď neschopná socko. Ten komunista se postaral o to, ze ma Stropnice nové koupaliště, sportovní halu, do které jezdí z širokého okoli, nové chodníky, fasády, hasičárnu, náměstí atd....


Nepřihlášený uživatel

#90375 Re: Re:

2016-08-10 14:39

#90369: - Re:  

 Nejsi blázen člověče? Odkud pramení tvoje debilní přesvědčení, které jsi právě dle terminologie Miloše Ejakuláta Zemana zrovna ejakuloval do této diskusi? 

Okud bereš jistotu, že občany a především nevoliče Miloše Zemana nezajímá, kdo bude v USA prezidentem a jestli je kandidát důvěryhodný, nebo je spíše ruským trollem?