MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#90776 Jak obrovskou pravdu tehdy Kalousek měl.....

2016-08-14 20:07

Rezignujte, nebo potrestejte ty, co vám lžou, vyzval Kalousek Chovance

....přičemž policista vůbec netuší, jak má ona "bumáška" do perimetru vypadat, kdo jí má vydat či dokonce podepsat atd., je absurdní. Kalousek mu bumášku tedy dal, prostě vzal první doklad, který měl po ruce, asi občanský průkaz a řekl, že je to propustka do perimetru. 

Policista oponoval, že je to "občanský průkaz" a Kalousek mu oponoval, že on jako policista vůbec neví, jak má bumáška vypadat, tedy on tvrdí, že je to propustka do perimetru a to tvrdil dokonce naprosto správně. Policista jej přesto na Hradčanské náměstí nepustil. 

Policistu tedy vyzval, ať zjistí jak má bumáška vypada, kdo jí má podepisovat atd. Policista šel zjišťovat a zjistil že to dělá "někdo z Hradu" tedy asi Mynář, přičemž je naprosto jasné, že podpis idiota Mynáře policista nikdy v životě neviděl :-) a tedy nemůže ověřit vůbec nic. 

Věc je opravdu velmi vážná a je potřeba, by byla ustavena parlamentní vyšetřovací komise a protože se do toho Tuhý s Chovance zamotávají víc a víc, aby oba rezignovali, tedy vzdali se možnosti ovlivňovat vyšetřování ze svých mocenských pozic. 

Celé je to autenticky natočeno televizí aktuálně.cz a je to volně k dispozci ke shlédnutí, neboť televize aktuálně.cz, točila a vysílala on-line celý den. Kamera a mikrofon jsou celou drtivou většinu času přímo u Kalouska a snímali i jeho osobní rozhovor se Štětinou atd. O autentičnosti nemůže být ani těch nejmenších pochybností. 

Zatím co o autentičnosti videa Tuhého, jak nabádá velitele, aby jednali tak či tak může být pochybností celá řada. Dokonce už to proč vlastně si ono video soudruh Tuhý natáčel, co ho to napado, on snad předpokládal, že policisté nebude podle toho, jak je na videu nabádá jednat? 

Zde celodenní video z toho co se v Praze ten den dělo.

https://www.youtube.com/watch?v=h3mADmrdnkM


Nepřihlášený uživatel

#90777 Re:

2016-08-14 20:10

Drž hubu ty čůráku!!


Nepřihlášený uživatel

#90778 Jak vlastně v Xi - jingpinpong státu měří nezaměstnanost?

2016-08-14 20:11

Růst HDP Číny podle očekávání zpomalil. Země mění model ekonomiky

Růst hrubého domácího produktu (HDP) Číny v prvním čtvrtletí tohoto roku zpomalil na 6,7 procenta v porovnání s předchozím rokem. Jde o nejpomalejší růst od roku 2009, ale zhruba odpovídá očekávání většiny ekonomů. Míra nezaměstnanosti je zhruba 5,2 procenta.

....když drtivá většina obyvatel možná vysoko nad 90 % žije bez jakéhokoliv sociálního zabezpečení a tedy není vlastně vůbec poznat, jestli jsou či nejsou někde zaměstnaní? Stále to vypadá, že si tady představujeme Čínu, jen z pohledu do města průmyslových oblastí, ale že drtivá většina Číňanů takto nežije, vlastně vůbec nevnímáme a ta drtivá většina vlastně představuje např. číslo 1000 mil. lidí, to už si nepředstavujeme vůbec :-). 


Nepřihlášený uživatel

#90779 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-08-14 20:12


Nepřihlášený uživatel

#90780 Co zbylo po rusáckém dluhu více jak 100 mld. potom co správu převzal Myloš Ejakulát Zeman?

2016-08-14 20:13

 To je vše, co po Zemanovi Ejakulátovi a dluhu Ruska více jak 100 mld. korun zbylo. 

34. Návrh na sjednání Smlouvy o postoupení pohledávek za úplatu mezi Českou republikou - Ministerstvem financí a Falkon Capital a. s. a návrh na sjednání Dodatku č. 2 k Dohodě mezi vládou České republiky a vládou Ruské federace o vypořádání zadluženosti bývalého SSSR a Ruské federace vůči České republice ze dne 17. června 1994
č. j. V255/2001
---------------

V l á d a projednala návrh předložený ministrem financí a přijala

u s n e s e n í č. 641/V.

Vláda předložený materiál projednávala na uzavřeném jednání schůze.

Usnesení 641 logicky soudruh Miloš Zeman nezveřejnil. 


Nepřihlášený uživatel

#90781 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-08-14 20:14

#90779: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Něco se tvojí dvojslovnou "duchaplností" změnilo? 


Nepřihlášený uživatel

#90782 Myloš Ejakulát Zeman "privatizátorem" :-)

2016-08-14 20:15

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády:

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády


Nepřihlášený uživatel

#90783 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-08-14 20:16

#90712: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 

 

Putinovy listy nemají "odzrojované" vůbec nic. Podstatné je, že se vždy jedná o "názory" nikoliv reálné zpravodajství, informaci o reálné události, ověřené v korelaci např. na dokumenty, které s danou věcí souvisí. Jsou to jen názory a mnohdy ani zřejmé, jestli vůbec onen člověk co má jako "názor" existuje. 

Petr Žantovský píše texty jako komouš, tedy proto jej charakterizuji jako soudruha. 

Už si konečně našel v kterémkoliv mém textu jedinou lež? 


Nepřihlášený uživatel

#90784 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-08-14 20:18

#90687: - Re: Re: Re: Re: Re: 

 

Miloš Ejakulát Zeman lže ve svém projevu, až je z toho na zvracení. Co více, přiznává se k tomu, že by také rád "edukoval" násilím, jako Hitler, keré předtím "jako kritizuje". 

Tady si vezmi inspiraci, ubožáku, tady je mnou okomentovaná jedna z Milošových ejakulací, kde se komunista Miloš Zeman sám usvědčuje z toho, že má totalitní myšlení a že je odporným lhářem.  

 

Pane předsedo Evropského parlamentu, pane prezidente Evropského židovského kongresu, dámy a pánové.

Zde je klika, že přímo neoslovil soudruha Jakunina. Jen povzdech nad tím, že se takový člověk pohyboval na takové akci. 

Plně souhlasím s výrokem pana Moše Kantora, který řekl při jiné příležitosti, že smyslem našeho setkání není jenom nebo především vzpomínka na minulost, ale úvahy o budoucnosti, to je hledání cest, aby se holokaust neopakoval. Dovolte mi, abych i já se ve svém příspěvku na toto téma zaměřil, ale přesto mně dovolte několik retrospektivních poznámek.

Tady bych to zkrátil, cestou jak neopakovat holokaust je demokracie. Nejsou to politici, co chrání většinu či menšinu, jsou to principy dodržované občany, tedy demokracie. Politik pouze zastupuje (je to zastupitel ne svévolitel) občany a to jen v části veřejného prostoru, kterou je vhodné spravovat tímto způsobem. Dokonce se ta část různě mění v čase, podle toho jak moc občané vnímají svobodu či nesvobodu v demokracii. 

My se všichni shodneme v odsouzení holokaustu. Všichni se shodneme v tom, že nesmíme připustit jeho opakování. Ale obávám se, že se příliš neponořujeme do hlubinných příčin vzniku holokaustu. A někdy tyto příčiny zplošťujeme.

Tady přeskočím nakonec, Zeman to co kritizuje to přesně provádí. Příčiny holokaustu vůbec nepochopil, troufale konstatuji, což doloží hned v následujícím odstavci, kde zkreslí, nejspíše záměrně, prakticky vše. 

Dovolte mi, abych uvedl tři drobné příklady. Jeden z největších českých novinářů Ferdinand Peroutka uveřejnil v prestižním časopise Přítomnost článek s titulkem „Hitler je gentleman“. Tentýž novinář po mnichovské dohodě napsal: „Nemůžeme-li zpívat s anděly, musíme výti s vlky“. Můj milovaný Winston Churchill v lednu 1939 napsal Adolfu Hitlerovi: „Kdyby můj národ postihla velká katastrofa, přál bych si, aby v jeho čele stál muž s vaší silnou vůlí.“ A konečně nositel Nobelovy ceny Knut Hamsun, možná že jste četli jeho Viktorii nebo Hlad, napsal v květnu 1945 nekrolog na Adolfa Hitlera.

Zkreslení Peroutkova textu - ten nenapsal, že "musíme výti s vlky", ale "budeme výti s vlky" a to je opravdu velký rozdíl, už v takto vytržené z kontextu.  (oprava - text dokonce ani nenapsal pan Peroutka, ale pan Stránský)

O Churchillově dopise se vcelku dost pochybuje, jestli vůbec existuje, ale pokud byl napsán, anglicky vyznívá věta obzvláště v roce 1939 jako výhrůžka a to co řekl Zeman to opravdu není. Mimo jiné proto, že se jedná o věty dvě, kdy první uvozuje druhou a uvozuje jí událostmi z roku 1918, které byly pro Německo fatální. 

Nekrolog za Hitlera napsal 86 letý norský spisovatel, kde logicky Norsko mělo daleko blíže k nacismu než k demokracii potom, co si Finsko užilo s bolševickým Ruskem.

Co vede k této fascinaci intelektuálů naprosto zrůdným učením? Co vede k tomu, že se z doktora Jekylla stává Mr. Hyde? Je to snaha překonat vlastní frustraci vytěsněním té menšiny, ať jakékoli, ze společnosti, a v tomto smyslu holokaust začíná první lavičkou v parku, na kterou si nesmí sednout Žid. A plynová komora je teprve dovršením, nikoliv začátkem tohoto holokaustu. A my se musíme ptát, zda je možná dokonce ještě ve větších rozměrech recidiva, která tentokrát nezahrne šest milionů Židů, ale zahrne příslušníky celé řady vyznání, ateisty, a dokonce i muslimy.

Tady Miloš Zeman naprosto zkresluje pojem holokaust (šoa) nazývá tím vraždění naprostou většinou menšinu. Je to ubohé a je bohužel jedna z jeho zvrácených relativizací a dokonce je to i vyhrožování menšínám. 

Právě proto bych chtěl uvítat, že se umírněné arabské země nedávno připojily k válce proti Islámskému státu. A tento Islámský stát, často podceňovaný, má obdobnou povahu, jako mělo nacistické Německo počátkem třicátých let. To, co nám podle mého názoru hrozí, je superholokaust, jehož oběťmi budou stovky milionů lidí.

Tento odstavec vypadá, že si Miloš Zeman myslí, že je teroristická organizace šikovně používající slovo "stát" v názvu skutečně státem, tedy státním útvarem s hranicemi, občany, kteří by v něm chtěli žít, mající administrativu, vědecký výzkum, literaturu, atd. Tady se nabízí otázka, co lidé kolem Zemana vlastně dělají, když Zeman žije v představě idiota? 

Chtěl bych citovat výrok jednoho z vojenských velitelů Islámského státu, který prohlásil: „Zabijeme sto, dvě stě nebo pět set milionů lidí, nám je to jedno.“ A tato výhrůžka zabíjením, opakuji ještě jednou, se týkala i muslimů. Nevím, kdo z vás viděl mapu islámského chalífátu do roku 2020. Je to mapa, která zabírá půlku Evropy, půlku Afriky a velkou část Asie. Řeknete mi, že je to mapa, jejímž autorem je blázen, a budete mít pravdu. Ale Adolf Hitler byl také blázen, a přesto se jeho vize zotročené a judenfrei Evropy téměř naplnila.

Adolf Hitler nikdy své plány na zotročení světa neukázal do doby, než se zotročováním začal. I v tomto je spíše podobný Putinovi než teroristům z organizace, která si do názvu rovnou šikovně dala slovo stát. 

Chtěl bych vám navrhnout něco, co mnozí z vás budou pokládat za naivní, neproveditelné nebo nesmyslné. Včera jsem mluvil o 200 mrtvých dětech v Péšávaru, o dvou tisících obyvatelích Nigérie, kteří byli zavražděni sektou Boko Haram.

A mohl bych pokračovat těmito příklady dál a dál. Nečiňme si iluze, že mezinárodní terorismus je několik špatně vyzbrojených a vycvičených skupinek. Mezinárodní terorismus je celosvětová organizovaná a rozrůstající se síť a proti mezinárodnímu terorismu nelze bojovat pouze na úrovni národních států a nelze proti němu bojovat pouze někdy poněkud pokryteckými demonstracemi a verbálními protesty. Kdyby v roce 1936 během obsazení demilitarizované zóny v Porýní dvě britské a dvě francouzské divize reagovaly na toto porušení Versailleské smlouvy vojenskou akcí, nebyla by mnichovská dohoda, nebyl by holokaust a nebyla by druhá světová válka.

V prvním odstavci nesděluje nic nového a tedy je vcelku nevkusné mluvit právě na takové konferenci o zavražděných dětech, není to něco co by si účastníci neuvědomovali a co by nevnímala veřejnost. Sdělení Miloše Zemana by mělo stejnou váhu jako kdyby vyčíslil oběti terorismu. Bylo by to stejné, jen by to nebylo tak přehnaně sugestivní. Ale je to věc názoru. 

Že Evropa Hitlera podcenila, to je jednoznačné a je velmi dobře, že nyní nepodceňuje ani terorismus s přívlastkem islámský, ale také ani dnes už z velké části ultra totalitní (mírně řečeno) stát tedy Ruskou federaci a nového Hitlera současnosti Putina (řečeno nemírně). 

Zmiňovaný vojenský zásah se dnes jeví jako věc nerealizovatelná, neboť Hitlera nechala Evropa vyzbrojit Německo a zvrhle motivovat občany Německa. Dnes je vidět, jak obtížně se taková zvrhlá motivace uvádí na pravou míru a napravuje. Dokladem takové situace je Ruská federace, kde se Putin těší obzvláště velké podpoře a stejně agresivně jako Hitler potlačuje jakékoliv náznaky odporu.  

Tak i dnes máme-li zabránit superholokaustu a masivnímu vyvražďování lidí, potřebujeme sjednocenou ozbrojenou akci, akci vedenou na mezinárodní úrovni, akci vedenou pod egidou Rady bezpečnosti spojených národů, akci, do jejíchž mezinárodních sil rychlého nasazení by měly vyslat své síly pokud možno všichni stálí členové Rady bezpečnosti, akci, která by eliminovala v zárodku výcvikové tábory teroristů, která by nepracovala s bezvýchodným plošným obsazováním území, ale využívala moderních technických prostředků, například bezpilotních letadel a podobně, akci, v níž by se celé mezinárodní společenství spojilo proti svému úhlavnímu nepříteli.

Odstavec se jeví jako vyloženou propagandou (mnozí by možná řekli dokonce proruskou)  a to velmi nebezpečnou. 

Podstatou celého problému nejspíš budou již zakládací listiny OSN a RB, tedy to k čemu slouží a co se za desetiletí její existence jeví jako funkční. 

Následující odstavec má tedy hned dvě propagandistické a velmi nebezpečná sdělení. Začneme přestavovat ustálenou jedinou celosvětovou organizaci tohoto druhu a zároveň začneme válčit. Co by přišlo, jak velká destabilizace? Jak moc by taková věc posílila zločinný režim v Rusku.  Přišel by i masivní pokus o destabilizaci demokracií?  

Dámy a pánové, o některých návrzích se říká, že procházejí třemi fázemi. V první fázi jsou označeny za nesmysl, v druhé fázi se o nich říká, že se o nich dá uvažovat, a konečně v třetí fázi jsou tyto některé návrhy považovány za samozřejmost. To byl známý spor mezi heliocentrickou a geocentrickou soustavou, ale mohl bych samozřejmě uvádět i příklady další. Chybí nám dosud odvaha a stále podléháme tomu, čemu se ve 30. letech říkalo appeasement.

 Hovořit o svém vlastním nápadu, u kterého je naprosto zřejmé, že nikdy nebude na něj existovat jednoznačná odpověď, tedy jestli se vše točí kolem země nebo jistotě, že se alespoň země točí kolem slunce, je skutečně už vrchol min. nevkusu, ale spíše to naznačuje cosi zvráceného v povaze Miloše Zeman. Odvaha k vědeckým objevům naštěstí Evropě ani USA skutečně nechybí  a nechyběla, stejně jako nechybí odvaha dokonce i k diskusi nad takovými ubohostmi, které přednesl Miloš Zeman. 

Stále se domníváme, že teroristická hnutí lze edukovat. Ano, Hitler nás edukoval plynovými komorami, a proto se obávám, že než začneme vážně uvažovat o takové mezinárodní síle rychlého nasazení, bude potřeba ještě řady teroristických útoků, než si veřejnost uvědomí, že s teroristy se nevyjednává, že s teroristy se bojuje a že s teroristy nemůžeme bojovat pouze povrchními změnami legislativy, ale ozbrojenou silou, tak jako to mohlo být v Porýní v roce 1936. Děkuji vám za vaši pozornost.

 

Tímto odstavcem se vlastně Miloš Zeman srovnal s Hitlerem. I on chce "edukovat" vražděním.  Tady bych řekl, že nelze zavřít oči a myslet si, že naši oponenti jen tak zmizí, když je dostatečně dlouho necháme zavřené (asi nepřesná citace Amose Oze), přičemž je kdosi bude vraždit...


Nepřihlášený uživatel

#90785

2016-08-14 20:20

Je potřeba se zamyslet, co generuje extrémismus. Je nepochybné, že extrémismus generuje porušování základních demokratických principů, Ústavy.  

V ČR je tedy jedním z generátorů extrémismu a radikalizace bez nejmenších pochybností Miloš Zeman, neboť během volební kampaně masivně lhal, tím manipuloval s voliči a porušoval volební zákona tak, že to Nejvyšší správní soud musel konstatovat hned ve dvou rozsudcích. 

[21.] V uvedených případech nepochybně došlo k porušení zákona, konkrétně v prvém případě
§ 35 odst. 2 a 3 zákona o volbě prezidenta republiky, v druhém a třetím případě § 35 odst. 2
téhož zákona. Obě skutečnosti bezesporu měly racionální vztah ke zvolení kandidáta, jehož
zvolení je napadeno. Nejvyšší správní soud má nicméně za to, že ve věci není dána třetí
podmínka pro závěr o neplatnosti volby prezidenta republiky, tj. existence tak zásadní intenzity
nezákonnosti, která je ve vztahu příčinné souvislosti k výsledku volby. Lze jen připomenout,
že dle „volební“ judikatury Nejvyššího správního soudu musí protizákonnost dosahovat
takového stupně, kdy je možno se důvodně domnívat, že pokud by k ní vůbec nedošlo, nebyl
by kandidát zřejmě vůbec zvolen. Intenzita porušení volebního práva ve vztahu k inzerátu
v deníku Blesk je bezesporu mimořádně velká. Deník Blesk je nejčtenějším českým deníkem, jeho
náklad se pohybuje kolem 300 000 kusů, každodenně zasahuje výrazně více než jeden milión
čtenářů (http://www.mediaguru.cz/2012/08/prodane-naklady-deniku/). Inzerát vyšel v první
den voleb, kandidát K. Schwarzenberg, v jehož neprospěch inzerát směřoval, tak neměl reálnou
šanci na lži tam uvedené reagovat, což byl také bezesporu účel sledovaný jeho původním
zadavatelem.

Pokud by Zeman během kampaně masivně nelhal o všem o čem promluvil, od "privatizace" MUS, až po zdravotní stav a rodinné poměry, nikdy by zvolen nebyl. 

Dnes tomu nasvědčuje minimálně to, že Zemanovi dle CVVM důvěřuje pouze 18 % občanů, kteří jsou schopni tvrdit, že jeho lži jsou pravda, 15 % občanů jasně řiká, že lži jsou lži a Zemanovi nevěří, 3 % "neví" a zbytek pochybuje - tedy "spíše" důvěřuje či "spíše" nedůvěřuje. 

Muž, který útočil ve vlaku ve Švýcarsku, zemřel

Muž, který v sobotu zaútočil hořlavinou a nožem na cestující ve vlaku ve švýcarském kantonu St. Gallen, podlehl v neděli vážným zraněním. Při útoku zranil šest lidí včetně šestiletého dítěte. Jedna z napadených žen v neděli v nemocnici zemřela.


Nepřihlášený uživatel

#90786

2016-08-14 20:21

 

Miloš Zeman dával za příklad jeho "deviantní" matku, která si na děti dokonce chystala vařečku doma, dle slov jejího synáčka Miloše Zemana, který se také dle jeho vlastních slov, její mlácení dodnes pamatuje. 

Pak se není čemu divit, že "pohlavukující učitel kandiduje do Senátu".

Chci zvýšit respekt žáků k učitelům, říká pohlavkující exředitel, který kandiduje do Senátu

Zeman skutečně legalizuje extrémismus v této zemi. Ústava mu ovšem nic takového nedovoleju, poslanci to měli dávno řešit. 


Nepřihlášený uživatel

#90787 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-08-14 20:21

#90724: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 

 Já vidím, že je nahnutá nad stůl a on se jí ani nedotýká. Asi se zrovna protahoval. To je opravdu skandál u rodiného přítele. :D K tomu bulvární bláboly, které na Parlamentních listech opravdu nenajdeš. :D Pornohvězda je buzna z pražské kavárny Jakub Janda, to jsi trochu seknul. :D


Nepřihlášený uživatel

#90788 Re:

2016-08-14 20:22

#89925: -  

 

 Veřejný prostor v demokracii patří občanům. To je jedna z nesporných výhod demokracie proti totalitám. O správu části tohoto prostoru se starají občané různými organizacemi sami a různě placenými. Mimo jiné je to i proto, aby se část aktivnějších občanů seznámila se způsobem správy a tedy se naučili komunikovat se státní správou, místní samosprávou. Vybudovali si znalost zákonů sttátní správy  atd. a tím vznikala kvalifikovaná zpětná vazba pro státní správu. 

Na neziskových organizacích není nic hanebného. Vznikají jako potřeba správy veřejného prostoru. 

Pokud víte o neziskové organizaci, která vám připadá nepotřebná, rozporujte to u jejich donátorů, ale obávám se, že dokonce i ta nezisková organizace, která provedla analýzu Zemanových ejakulací (dle jeho vlastní terminologie) je velmi potřebná, neboť např. Hrad, Ovčáček ani nikdo další neposkytuje kompletní přehled Zemanových projevů. To co říká v zahraničí se mnohdy dovídáme ex-post  a v neúplné podobě a to přesto, že se jedná o projev, který by měl zastupovat celou tuto zemi.  

Je velkým problémem pro tuuto zemi či Miloše Zemana a jeho partičku podivných lidí bez prověrek na Hradě, když se lze analýzou jeho projevů dobrat závěru, že je ruským trollem či i jen "bezděčným" ruským trollem, podobně jako se takového závěru dobral bývalý místoředitel CIA u Trumpa. Právě v kontextu s Trumpem je pak věc velmi závažná, neboť je nutné si uvědomit, že Miloš Zeman na cestě k ústavní pozici porušoval volební zákon a masivně lhal, tedy manipuloval s voliči. 

 

 [20.] Stejně tak byla lživá informace, šířená tentokráte týmem M. Zemana, podle níž jsou na zámku K. Schwarzenberga nacistické symboly (http://www.novinky.cz/domaci/291011- zeman-se-omluvil-schwarzenbergovi-za-reci-o-hakovych-krizich.html). Navrhovatelům je třeba přisvědčit rovněž v tom, že se M. Zeman dopustil lži, pokud v debatě kandidátů dne 22. 1. 2013 K. Schwarzenberga nařkl z toho, že po restituci zámku v Čimelicích nasadil takové nájemné, že se učiliště pro zdravotně postižené děti muselo odstěhovat a že o služební byt přišla též učitelka T. B. (http://www.lidovky.cz/ze-me-schwarzenberg-vyhnal-z-bytu-lez-jako-vez-f4u- /zpravy-domov.aspx?c=A130123_135030_ln_domov_ogo).

 

Ještě jeden rozsudek NSS.


Nepřihlášený uživatel

#90789 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-08-14 20:23

#90787: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 

A Myloš Ubu Ejakulát Zeman jim poskytuje exkluzivní rozhovory :-).  Není to idiot? 

V Putinových listech je přesně to samé, jen "jako o politice".  :-)


Nepřihlášený uživatel

#90790 Re:

2016-08-14 20:25

#89938: -  

 

Tvůj text je pokusem o manipulaci. Jedná se typické zjednodušení, které nebere v potaz časovou osu, je to typické pro manipulátory. Sám se z toho usvědčuješ, když mluvíč o víře v islám a nikoliv o víře jako takové. 

"protože víra v islám je podmíněna dodržováním práva šaría",

tedy dokládáš nepochopení pojmu víra a spojuješ víru s dodržováním pravidel vzniklých před více 1 400 lety ve specifickém prostředí. Součástí onoho starého zákonníku je také desatero, tedy představa, že tento zákonník je v rozporu se současným světškým právem v demokraciích, které považuje lidský život za největší hodnotu, je záměrně zkreslujícíí. 

Důvody mohou být různé, proč jsi k takové věci dospěl. Jedním z nich je dobře (dokonce pregnantně) definovaný psychologický stav - "kulturní deprivace", který mimo jiné může vzniknou zkreslením časové posloupnosti na základě záměrného zkreslování historie, které komunisté dělali už od základního školství. Např. kompletně při výhladu dějin zatajili vznik monoteistických náboženství, historické souvislosti vzniku těchto náboženství a dokonce záměrně vytvářeli dojem, že postavy z monoteistických náboženství nikdy neexistovaly. 

Přesto platí, že na pozadí všech myšlenkových systémů vznikají sekty, které zneužívají tyto systémy i ke zločinu. Na pozadí ateismu vzniky sekty komunistů a nacistů a povraždily stovky milionů lidí, což se naštěstí, žádné monoteistickké víře nikdy nestalo a můžeme vidět příčinu v tom, že hodnota lidského života je v těchto vírách hodnotou nejvyšší, přesto je dobré připomenout žoldáka táhnoucího Evropou, Jana Žižku z Trocnova, který zneužil sekt husitů a adamitů k vraždění už v patnáctém století. Bylo by dobré také zkoumat, jak bylo toto jeho řádění tehdy řešeno. 


Nepřihlášený uživatel

#90791

2016-08-14 20:28

Kdy referendum či volby vlastně vygenerují extrém a kdy taková věc dokonce může rozvrátit občanskou společnost? 

Odpověď je prostá, když se nedodrží základní demokratické principy, ústava v celé její šíři a např. se tím pádem občané přestanou chovat odpověďně. 

Přímo zářným příkladem zneužití "referenda" - přímá volba je v druhém kole referendem - bylo zvolení Miloše Zemana. Ten masivně lhal a porušoval volební zákon, dokonce to musel konstatovat i Nejvyšší správní soud a to dokonce ve dvou rozsudcích, přesto dostal většinu hlasů, občané podlehli lžím a přestali se chovat odpovědně - tedy začali jednat neústavně a zvolili extrémistu - porušovatele volebního zákona. 

V tomto případě tedy referendum vygenerovalo extrém a na pět let nasměrovalo tento stát do extrému. Je to velmi vážné je potřeba, aby takovou věc zkoumal nejen ústavní soud, ale také parlament. Měla být dávno ustavena vyšetrující komise k situaci na Hradě, žijeme skutečně v absurdním stavu, jako občané tvoříme stát, ale nemáme ani tu nejmenší možnost dohlížet na poradce Miloše Zemana, neboť nemají bezpečnostní prověrku státu. 

Toto generuje stav, že mnozí z nás nechceme nést odpovědost za Zemana a jeho, možná až zločinné, jednání. Vzniká stav, kdy velká část společnosti dokonce ani nechce sledovat tu část veřejného prostoru, kterou Zeman má možnost ovlivňovat, nechtějí dokonce ani slyšet jeho jméno a nikoho z jeho okolí. 

Je dobré se zamýšlet i nad tím, jestli vlastní otázka referenda už nemůže být extrémistická a kdy se tak stane a bude. Stejně tak je potřeba se zamýšlet, zdali otázka neextrémistická či dokonce naprosto legitimní, může ve společnosti vyvolat extrémismus a tedy je následně degradována (degenerována) na otázku extrémistickou. 

Matějka ze Svobodných se mi velmi nelíbil, a hlavně se mi nelibil způsobem argumentace. Dokonce bych řekl, že je to naverbovaná osoba ruskou propagandou, nejen z důvodu jeho "kladného vztahu k Robejškovi" a záměrnému zkreslování reality. ..


Nepřihlášený uživatel

#90792 K pobavení z diskuse na podporu Miloše Zemana :-)

2016-08-14 20:29

Příspěvek je stkutečný nedávno publikovaný v diskusi na podporu Miloše Ejakuláta Zemana.  Ani už se tomu nechce věřit, kde je dnes autor této "duchaplnosti"? Asi to byla nějaká veršovánka v Rudém právo v době soudruhů Stalina a Gottwalda na jejich společnou oslavu :-). 

I kdybych žil sto roků,

Miloše Zemana nedoženu,

v myšlení je vpředu

o mnoho kroků.

Soupeřit a trefovat ho by rádi mnozí,

po prohraném myšlenkovém souboji s ním,

však zůstanou jako nazí.

Oponenti na něj střílí ze všech hlavní,

od líce i od boku,

nikdy ho nedostanou,

rozdíl mezi ním a jimi,

je tam právě těch mnoho kroků.


Nepřihlášený uživatel

#90793

2016-08-14 20:30


Nepřihlášený uživatel

#90794 Re: Re: Máňa říkala, že to není směroplatný.

2016-08-14 20:32

#89870: - Re: Máňa říkala, že to není směroplatný. 

 

 To si piš, že to není "smeroplatný", přesto 100 000 podpisů je číslo úctyhodné a pokud by to bylo ve Velké Británii, kde podobný způsob petice spravuje přímo parlament, musel by se s takovou peticí zabývat právě tamní parlament a vláda a to je Velká Británie co do počtu více jak šest krát větší, tedy limit pro projednávání v parlamentu by měl být v ČR někde kolem 17 000 podpisů, neboť tamní limit je právě 100 000 takto jednoduše jen za základě e-mailové adresy vytvořených podpisů. 

https://petition.parliament.uk/petitions/131215

Tedy naprosto směšná a vskuktu "nesměroplatná" z tohoto pohledu je petice podporující Miloše Ejakuláta Zemana se 4 667 podpisy a prakticky s nulovou diskusí. 


Nepřihlášený uživatel

#90795 Re: Trump je postrach pražské kavárny

2016-08-14 20:33

#89827: - Trump je postrach pražské kavárny 

 

 To, že jsi nadšen z ruských trollů ve výkonných pozicich v demokratických zemích, nemusíš ruský trolle nijak zdůrazňovat. 

Trump už neví kudy kam. Urazil rodiče hrdiny, urazil tím všechny rodiče padlých vojáků Spojených států. Obama má naprostou pravdu, když říká, že není připraven na to řídit politiku Spojených států, dnes už je Trump vlastně jen směšný šašek (kterým vždy byl) a vše co od urážky rodičů, kterým zahynuli děti v bojích za Spojené státy za demokracii, svobodu, lidskou důstojnost řekne, bude vnímáno právě touto urážkou.

Proto je i dnešní vyjádření o Obamovi vlastně jen ubohé a směšné, obzvláště, když jej doplnil tím, že Rusko zabralo Krym a jinde tvrdí, jak by klidně anexi Krymu uznal. 

Obzvláště směšná slova Trumpa byla, když tvrdil, "jak se objetoval, aby vytvářel pracovní místa", to bylo opravdu velmi zábavné. Tím si hned získal min. 50 mil. voličů :-). Na tom ještě Clintonová v přímých duelech smlsne :-). 

Obama je nejhorší prezident v historii USA, vrací úder Trump

Ostrá slovní přestřelka se rozpoutala mezi republikánským kandidátem na amerického prezidenta a současným šéfem Bílého domu. Donald Trump označil Baracka Obamu za zřejmě nejhoršího prezidenta v historii USA. Reagoval tak na Obamovo úterní prohlášení, že Trump je žalostně nepřipravený na prezidentský úřad.

„Je pohromou. Je slabý, je neefektivní,” prohlásil republikánský uchazeč o Bílý dům. Jako příklad Obamova selhání vypíchl jeho postoj ke konfliktu na Ukrajině.

„O zahraniční politice toho vím víc než on. Podívejte se na Ukrajinu. Mluví o Ukrajině a o tom, jak tvrdý je vůči Rusku, a oni mezitím zabrali Krym,“ řekl.

Jiné téma už volby v USA mít nebudou, nejen proto, že vlastně je to vždy téma číslo jedna a každé slovo Trumpa bude velmi správně vnímáno prizmatem Ústavy Spojených států jejích porušování ve své kampani nepřetržitě deklaroval a k čemuž také naváděl jeho potenciální voliče.  Podobnost s ruským trollem Milošem Zemanem je až zarážející. 

Khanovi se nedali a stali se obhájci principů zapsaných v americké ústavě, tedy rovnosti všech lidí včetně muslimů. Téma zůstalo: americké vlastenectví a nejvyšší oběť na obranu USA a jejich hodnot


Nepřihlášený uživatel

#90796 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-08-14 20:34

#89831: - Re: Re: Re: Re:  

 

Trvale neschopen. Trump nešel do války a zůstaly velké otazníky

Khizr Khan, otec amerického muslimského vojáka, jenž padl v Iráku v roce 2004, obvinil na sjezdu demokratů Trumpa, že sám nikdy nic neobětoval. Pod lupou se následně ocitla historie Trumpových odvodních odkladů za války ve Vietnamu.

Důvodem dočasného odkladu byl výrůstek na patě, doložil jeho lékař. K přezkumu ale docházelo jen v případě pohotovosti země či vyhlášení války, což USA ve Vietnamu neudělaly. Později Trump skončil v kategorii „trvale neschopen“.

 

Magnát často tvrdil, že jeho problém nebyl vážný a že ho zachránilo vysoké loterijní číslo – branci se v USA vybírali touto formou poprvé od 2. světové války.

Jenže Trump absolvoval školu rok a půl před spuštěním odvodové loterie.

Trump je Miloši Ejakulátu Zemanovi podoben i lhaním o vlastním životě. Ruská propaganda si opět vybrala "dobře" a potvrdila svojí zločinnost. 


Nepřihlášený uživatel

#90797 Re:

2016-08-14 20:35

#89687: Czexit je IN -  

 

3.8.2016 jsi přál smrt EU konzumente Zemanových ejakulací idiocie. 

CZexit!!!

#89650 Re: Lokaj Kremlu

2016-08-03 09:44

#89645: - Lokaj Kremlu 

 SMRT EU!!!

 To nemusíš zdůrazňovat, že vy komunistická a nacistická pakáž jste vždy připraveni k vraždění.

Kam se vytratili šašci brexitu?

Těžká práce. Vyřídit trvalý pobyt milionům lidí z EU by Britům zabralo 140 let

Kde jsou dnes šašci brexitu? Kam se ta rusko trollí pakáž rozutekla? 

Kde jsou dnes brexit šašci? A Zeman tady ještě podporuje nácky a komunisty, aby se ozbrojovali a jeho psychotická žena jim jde příkladem. 

Bašty stoupenců brexitu jsou líhní útoků proti cizincům, ukazují záznamy

Nenávistné útoky proti přistěhovalcům ve Velké Británii nejsou jen výmyslem několika jednotlivců. Ukázala to analýza policejních statistik serveru The Independent. V oblastech, které se v červnovém referendu ukázaly jako silně euroskeptické, vzrostl počet útoků bezmála o dvě stě procent. Ministryně vnitra volá po prošetření postupu policie.

 Šašci brexitu jsou ruští trollové Milošové Zemanové, moc se jim to v GB povedlo, jen co je pravda. 

 

"Analýza listuThe Independentje založena přímo na materiálech z policejních databází po celé Velké Británie, které novináři získali podle zákona o svobodném přístupu k informacím. Ze statistik výrazně vybočují právě oblasti, kde v referendu převažovali zastánci brexitu. Nárůst nenávistných útoku je zde výrazně vyšší než celostátní průměr, který podleNational Police Chiefs’ Council(NPCC) činí 57 procent.


Dobrým příkladem je hrabství Lincolnshire, které se v referendu vyprofilovalo jako jedno z nejvíce euroskeptických v celé Británii. V místním městě Boston hlasovalo pro brexit 75 procent voličů. Podle policejních statistik v celém hrabství po referendu vrostl počet útoků proti přistěhovalcům o 191 procent."...


Nepřihlášený uživatel

#90798

2016-08-14 20:37

Papež se vyjádřil jasně.

Papež: Islám neznamená násilí. Každé
náboženství má své radikály i zločince

 

A především "nenáboženství" má zločince a to děsivé - sekty ateismu - komunisté a nacisté to je zrůdnost. Gulagy a jejich alterace nacistické vyhlazovací tábory, to jsou zločiny, které  jsou zrůdné, masové a dělali je komunisté a nacisté, kteří se dodnes snaží generovat nenávist viz. např. veřejné projevy Miloše Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#90799

2016-08-14 20:38

Debilita na vzestupu, stačí si přečíst i dva vejlupky Jménem Fendrych a Lípold, potom některé kučery a spol., skoro všichni mají společné bydliště v Praze, dochází do jedněch podniků a tvrdě ovlivňují věřejně mínění, vždyť jejich učitel říkal, že 100x opakovaná lež se stává pravdou. Někteří si říkají novináři, to je k popukání, novin ář musí být nestranný, což tito nýmandi určitě nejsou. Proto mi dělá president radost, se mnou i většině voličů. Vždyť pokud by dostali stejný prostor v médiích jeho obdivovatelé, potom by měl v současnosti 85% a tyto pitomy by trefil šlak.


Nepřihlášený uživatel

#90800 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Popojedem...

2016-08-14 20:39

#89097: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Popojedem... 

 

 Co to žvaníš za nebetyčné hovadiny 17.11.2015 stáli pod podiem takové kreatatury jako Aktivní vojenské zálohy s komunistickými symboly komunistické armády, kteří vyhrožují vraždou kde komu. V této diskusi nepřetržitě přiznívci a voliči Zemana vyhrožují jeho odpůrcům vraždou.  Konvička vyhrožuje vražděním. 

Zamysli se nad sebou idiotský voliči Miloše Ubu.